Muž vozí kolegyňu do práce a z práce
Ahojte. Mam na vás. Otazku. Ako bi ste reagovali keby váš muž vozí kolegyňu do práce s práce. Ani bi som sa nepozastavila nad tým. Ale nie je to jeho cestou. Je to ešte slečna.
Ja ti napisem priklad zo zivota. Zazila som pripad, ked mlada baba (23 rocna) kolegu 40+ tak zmanipulovala, ze za nou behal ako psik. Cela firma sa na tom bavila.....vozenie domov, odprevadenie z roboty, cakanie pred robotou, poflakovanie vecer po meste po diskotekach a baroch. On bol zenaty s dvomi malymi detmi, ona ho tak zmanipulovala, ze sme sa v robote nestacili cudovat......
Tak teba môže voziť kolega, ale tvoj manžel nemôže voziť kolegyňu?
V tomto prípade by som sa sním minimálne porozprávala.
Ak by mali rovnakú cestu alebo by mu niečo málo prispievala tak by som sa nad tým nezamýšľala.
Ale ak každý deň ide kilometre na vyše a za darmo tak by mi to za rozhovor stálo.
mňa takto vozili dvaja kolegovia, až kým sa jeden z nich nezaľúbil, mala som vtedy priateľa , takže mi to začalo vadiť, a začala som chodiť busom.
Vobec by som neriesila mna sem tam vezie sused zenaty a jeho zenu zas sem tam vezie moj muz. A moj sused to nema po ceste aby ma zaviezol. Vobec by som v tom nic nehladala. Pomahame si mame dobry kamaratsky vztah. Nic viac v tom nieje.
Odpovedať poznáš len ty. Aký je tvoj muž, treba byť v strehu? Môj muž je normálny, netreba ho kontrolovať. Vozí kade koho, neriešim to. Tiež berie sem tam susedu do jej práce, má teda zachádzku.
Teda ty si odpovedz na otázku, prečo ťa to vyrušuje. Hovorí o nej? Je iný? Teší sa na ňu?
Ak je kamarátsky a vie čo sa patrí ,nič za tým nehladaj keď vozí kolegyňu ,susedu ,známu .Možno to videl u nich doma ,že sa pomáhalo navzájom .Voľakedy to nebolo nič neobvyklé.To len teraz ľudia myslia len na seba ,sú egoisti ,radšej človeka nevidia ako by ho mali pozdraviť ,či zaviesť po ceste .Dobre ľudské vzťahy sú už rarita a takto sú vychovávané už aj deti .Skôr staršia generácia pomôže ,odvezie ako ti mladší .
@panelacikova to bolo skôr trápne ako vtipne
@macik34 áno, to by povedala pred pár rokmi aj moja neskutočne kresťansky založená matka 🙂 dobrú noc
@panelacikova 🤦
Slecna neprispieva a nema sa ako dostat? A on je jej jediny kolega? A dalsia vec autobusy/vlaky/motorka/ bicykel/lietadlo,...k nej domov nemaju prevadzku? Myslim, ze sama vies ako to je a hladas tu len utechu, ze ti napiseme, ze nic za tym nie je
Veď mu tam daj mobil so zapnutým diktafónom a hneď zistíš, či tam niečo medzi nimi je.
@lenusa20 Je to az desive ako ste si blizky, ja byt tvojou polovickou dost pochybujem ... Ale ako by si reagovala AK by tvoj partner stale mladsiu slecnu stale vyvazal bola by si v poho? 🤔🤔
@bambieblue všetko záleží na okolnostiach. Ak by mal také zamestnanie ako ja, mal by všeobecne takú povahu a netajil by sa tým... Lebo ja sa tým netajím, ani že sa rozprávame otvorene v kolektíve a spomeniem aj to o čom hovoríme. Teda tému. Popravde poznám viac takých ľudí, s takými vzťahmi na pracovisku. Takže ak muž bežne taký bol už roky, nie nevadilo by mi to. Ale on má úplne iný druh povolania aj povahu. Teda až by som sa odniekiaľ také dozvedela a aj on by to tajil, pýtala by som sa. Preklepla by som si to. Dokonca mám s tým aj skúsenosť. Bola to staršia pani ako on, ale tá prekročila pomyselnú hranicu a vec že mojou konfrontáciou nadšená nebola. Ale ona je psychiatrický pacient. To bolo o inom.

@macik34 to bol humor, ale chápem, že niekto nevie pochopiť...