icon

Muž zapol práčku s montérkami na sviatok

31. mar 2024

Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣

Strana
z7
lonely66
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
31. mar 2024

No a? Ja už som dnes tiež prala. Aj keď nie montérky, ale oblečenie, ktoré zajtra potrebujeme - balíme na návrat domov.
A idem dnes aj vysávať a zmývať dlážky.

diewcatqoo
31. mar 2024

No a? Ja tiez idem zachvilu nalozit pracku. Ved neperies v potoku, ze je to tazka manualna praca.

lizatko1009
31. mar 2024

Ja periem kedy chcem, mam tichý program a nikto nepočuje, že sa perie. Ale keď bývate v byte a práčka hučí ako keď pristava lietadlo=je to blbé. Hanbila by som sa to zavesiť na internet.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
31. mar 2024

@zuzanockamt Ved práve ide o to, ze on nikdy nedava prať a akurat teraz si zmyslel😅a to fakt teraz monterky nepotrebuje

autor
31. mar 2024

@lizatko1009 ja nemam tichý program😅

autor
31. mar 2024

@lonely66 Ved takto to chapem.. ja vravim o niecom inom

candii
31. mar 2024

A? Vo sviatok sa nemôže prať , či mi niečo ušlo ?

zuzanockamt
31. mar 2024

@lonely66 Ja periem, kedy chcem a potrebujem. To isté s vysávaním, upratovaním. Je mi jedno či som v byte, alebo v dome.

autor
31. mar 2024

@lonely66 ked je to pre teba takto v poriadku tak ok.. len pre mna to byt nemusí byt Ok.. chapes?😉

klarissa25
31. mar 2024

No a? Ja robím doma keď potrebujem nie kedy podľa niekoho "mozem". A keď to nie je pre teba ok tak si to rieš doma

autor
31. mar 2024

@zuzanockamt čiže ziaden sviatok ani piatok nerozoznávame?

bessie12
31. mar 2024

Dnes a zajtra tiež budem prať ci upratovať ako aj v nesviatocne dni. Pre nás sú to dni ako každé iné. Veľkú noc neslávime. Nech si každý myslí co chce. Je mi to jedno 🤷‍♀️

autor
31. mar 2024

@candii aspon v nedeľu som chcela aby mi tu nehucala pracka… moj muz nikdy prať nedava

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
31. mar 2024

@klarissa25 a kedy sa moze alebo nemoze? Toto mi vysvetli

autor
31. mar 2024

@lonely66 Ano. Monterky na veľkonočnú nedeľu su must hav

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
31. mar 2024

@bessie12 ja slávim a preto mi to vadi 🙂

tamta
31. mar 2024

A kde je problém? Vypral si to sam, ty si vyloz nohy, daj si chlebíčky a no stress..
Možno by som sa nečudovala tvojmu rozculeniu, keby to pranie vyžadoval od teba, ked ty chceš oddychovať... Nevytváraj problémy tam, kde nie sú... 💕

klarissa25
31. mar 2024

No pre teba sa zjavne "nemoze" keď je sviatok.. my toto neriešime...robime takéto veci keď potrebujeme

autor
31. mar 2024

@lonely66 Ano prepac 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
siska53
31. mar 2024

Ja to veru nerozoznavam..ak treba, treba. Mne tiez raz svokra vytkla, ze som zehlila co vysavala.. ale uz neviem, ci to bolo v sobotu, nedelu ci piatok ( Velku noc myslim).
Ak je niekto silne veriaci, prosim, nech si to dodrziava.
U nas vcera niekto vrtal. Vrtanie mi prekaza aj cez vsedny den, ked mam homoffice, vlastne teda vzdy mi to prekaza 😅.
A idem pustit pracku teraz. Je mi jedno, ci mozem alebo nemozem ;).

autor
31. mar 2024

@tamta pranie je nejaka robota? Naložiť vyložiť? Mne ide o ten hluk😅

autor
31. mar 2024

@klarissa25 super 😉

autor
31. mar 2024

@siska53 a ked netreba?

klarissa25
31. mar 2024

Inak podla mňa by si dnes ani na MK nemala vypisovať keď máš ten sviatok 😉🤣