Muž zapol práčku s montérkami na sviatok
Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣
No a? Ja už som dnes tiež prala. Aj keď nie montérky, ale oblečenie, ktoré zajtra potrebujeme - balíme na návrat domov.
A idem dnes aj vysávať a zmývať dlážky.
No a? Ja tiez idem zachvilu nalozit pracku. Ved neperies v potoku, ze je to tazka manualna praca.
Ja periem kedy chcem, mam tichý program a nikto nepočuje, že sa perie. Ale keď bývate v byte a práčka hučí ako keď pristava lietadlo=je to blbé. Hanbila by som sa to zavesiť na internet.
@zuzanockamt Ved práve ide o to, ze on nikdy nedava prať a akurat teraz si zmyslel😅a to fakt teraz monterky nepotrebuje
@lizatko1009 ja nemam tichý program😅
@lonely66 Ved takto to chapem.. ja vravim o niecom inom
A? Vo sviatok sa nemôže prať , či mi niečo ušlo ?
@lonely66 Ja periem, kedy chcem a potrebujem. To isté s vysávaním, upratovaním. Je mi jedno či som v byte, alebo v dome.
@lonely66 ked je to pre teba takto v poriadku tak ok.. len pre mna to byt nemusí byt Ok.. chapes?😉
No a? Ja robím doma keď potrebujem nie kedy podľa niekoho "mozem". A keď to nie je pre teba ok tak si to rieš doma
@zuzanockamt čiže ziaden sviatok ani piatok nerozoznávame?
Dnes a zajtra tiež budem prať ci upratovať ako aj v nesviatocne dni. Pre nás sú to dni ako každé iné. Veľkú noc neslávime. Nech si každý myslí co chce. Je mi to jedno 🤷♀️
@candii aspon v nedeľu som chcela aby mi tu nehucala pracka… moj muz nikdy prať nedava
@klarissa25 a kedy sa moze alebo nemoze? Toto mi vysvetli
@lonely66 Ano. Monterky na veľkonočnú nedeľu su must hav
@bessie12 ja slávim a preto mi to vadi 🙂
A kde je problém? Vypral si to sam, ty si vyloz nohy, daj si chlebíčky a no stress..
Možno by som sa nečudovala tvojmu rozculeniu, keby to pranie vyžadoval od teba, ked ty chceš oddychovať... Nevytváraj problémy tam, kde nie sú... 💕
No pre teba sa zjavne "nemoze" keď je sviatok.. my toto neriešime...robime takéto veci keď potrebujeme
@lonely66 Ano prepac 🙂
Ja to veru nerozoznavam..ak treba, treba. Mne tiez raz svokra vytkla, ze som zehlila co vysavala.. ale uz neviem, ci to bolo v sobotu, nedelu ci piatok ( Velku noc myslim).
Ak je niekto silne veriaci, prosim, nech si to dodrziava.
U nas vcera niekto vrtal. Vrtanie mi prekaza aj cez vsedny den, ked mam homoffice, vlastne teda vzdy mi to prekaza 😅.
A idem pustit pracku teraz. Je mi jedno, ci mozem alebo nemozem ;).
@tamta pranie je nejaka robota? Naložiť vyložiť? Mne ide o ten hluk😅
@klarissa25 super 😉
@siska53 a ked netreba?
Inak podla mňa by si dnes ani na MK nemala vypisovať keď máš ten sviatok 😉🤣
Periem aj na Vianoce