Muž zapol práčku s montérkami na sviatok
Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣
No a? Ja už som dnes tiež prala. Aj keď nie montérky, ale oblečenie, ktoré zajtra potrebujeme - balíme na návrat domov.
A idem dnes aj vysávať a zmývať dlážky.
No a? Ja tiez idem zachvilu nalozit pracku. Ved neperies v potoku, ze je to tazka manualna praca.
Ja periem kedy chcem, mam tichý program a nikto nepočuje, že sa perie. Ale keď bývate v byte a práčka hučí ako keď pristava lietadlo=je to blbé. Hanbila by som sa to zavesiť na internet.
@zuzanockamt Ved práve ide o to, ze on nikdy nedava prať a akurat teraz si zmyslel😅a to fakt teraz monterky nepotrebuje
@lonely66 Ja periem, kedy chcem a potrebujem. To isté s vysávaním, upratovaním. Je mi jedno či som v byte, alebo v dome.
@lonely66 ked je to pre teba takto v poriadku tak ok.. len pre mna to byt nemusí byt Ok.. chapes?😉
No a? Ja robím doma keď potrebujem nie kedy podľa niekoho "mozem". A keď to nie je pre teba ok tak si to rieš doma
Dnes a zajtra tiež budem prať ci upratovať ako aj v nesviatocne dni. Pre nás sú to dni ako každé iné. Veľkú noc neslávime. Nech si každý myslí co chce. Je mi to jedno 🤷♀️
A kde je problém? Vypral si to sam, ty si vyloz nohy, daj si chlebíčky a no stress..
Možno by som sa nečudovala tvojmu rozculeniu, keby to pranie vyžadoval od teba, ked ty chceš oddychovať... Nevytváraj problémy tam, kde nie sú... 💕
No pre teba sa zjavne "nemoze" keď je sviatok.. my toto neriešime...robime takéto veci keď potrebujeme
Ja to veru nerozoznavam..ak treba, treba. Mne tiez raz svokra vytkla, ze som zehlila co vysavala.. ale uz neviem, ci to bolo v sobotu, nedelu ci piatok ( Velku noc myslim).
Ak je niekto silne veriaci, prosim, nech si to dodrziava.
U nas vcera niekto vrtal. Vrtanie mi prekaza aj cez vsedny den, ked mam homoffice, vlastne teda vzdy mi to prekaza 😅.
A idem pustit pracku teraz. Je mi jedno, ci mozem alebo nemozem ;).