Muž zapol práčku s montérkami na sviatok
Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣
Hádam sa nebudete hádať v nedeľu, na sviatok kvôli práčke ..
@klarissa25 to mas odkial?
@zuzanockamt ja neriesim druhým.. ja byvam v dome 😅
Kým tu vypisujes aj práčka doperie 🤣🤣
Autorka
Presne tak - sviatok/piatok nerozoznávame.
U nas trebw stale. Prala som aj v piatok, aj vcera a idem aj dnes. Mame vela bielizne toriz. Vcera som prala len uteraky a nakopilo sa bezneho kypi mi to. Takze do utorka, ci kedy sa vlastne az moze podla teba robit, to isto nepocka.
Aj varit budem 🙂.
Kazdopadne krasne sviatky!
@candii ide o to ze velmi dobre vie ze mne to vadi ked obedujeme a on da program na 3 a pol hodiny.. proste ze to hučí
@klarissa25 3,5 hodinový program moja🙄🙄🙄
Mňa by nahnevalo, ten dlhý program na jedny montérky 🤣🤣🤣
Autorka
Ja bývam aj v dome, aj v byte a neriešim nikdy nikoho. Robím si podľa seba.
A to máš pracku v kuchyni??
@candii Sak toto😅
Tak si užívaj tieto sviatky a nerieš co robi tvoj muž. Nemusela si to urobiť ty. Súhlasím s @tamta . U nás pracka perie každú sobotu a nedeľu. Obcas aj počas týždňa ak je to potrebné. Aj na Vianoce. A tie slávime. Proste keď raz je to potrebné, tak to urobím bez ohľadu na sviatky. To isté platí aj pre upratovanie. Vysávanie a umývanie dlažky ma dnes neminie. Vyčistenie akvária tak isto. Bude použitý elektrický odkalovač dna 🤷♀️
@zuzanockamt tak teba musia susedia milovať 😅
Autorka, chod sa prejst do lesa, tam tu pracku pocut nebudes. A predpokladam, ze v miestnosti, kde je pracka, mate dvere, ktore sa daju zatvorit.
@bessie12 ked je to potrebné tak to neriesim. Ide o monterky ktorých ma 10 😅
Fiha, mne uz ide dnes pracka druhy krat 🙈
No asi Tvoj muž vedel, že sláviš, tak nechcel Ťa pri tom vyrušovať a urobil to sám. Mala by si slaviť aj to, že si to konečne urobil sám a dokáže to. Nezabudni urobiť pre tú práčku doma dusno, aby bola tá správna slávnostná atmosféra. Chudák muž si to odnesie za to, že Ťa susedia poohovárajú, že nie si správna veriaca. Oni sú tí správnejší ako milujú svojho blížneho ohováračkami. Celé zle. 🫣
Autorka
Nikto sa nikdy nesťažoval.
Moja práčka nehuci tak, aby som kvôli tomu zakladala na MK tému a nadávala na muža 🤔 chod sa prejsť a nerieš chobotiny.
No konec sveta toto😵💫
Ja neviem ,vysypes muku nepovysavas lebo je sviatok?
Zgrca sa ti deculo nedas prat lebo sviatok?😂😂😂🤢
Perem vysavam kedy mi treba a v normalnom case🤷🏼♀️
Je to len pracka, nepili predsa drevo 🤦♀️ fakt by si si mohla dat pohov a nebyt taka upnuta na nejake nezmyselne pravidla a vyzadovat od vsetkych aby ich dodrziavali.
@zuzanockamt asi vie ze neuspeje ked si ides podla seba 😅
@simsalabim a ja budem aj vysavat 🙈 mame doma psika...
@anketkarka my bývame v dome. Susedia nevedia ze zijeme vobec 😅
@nelca84 nech sa paci 🙂
Ludia kedy pochopíte ze to co je pre vas normálne a v poriadku pre iných ludi nemusí byt?
Autorka
To neviem, ako píšem, problém nebol nikdy. Ja rešpektujem tiež susedov, keď sme v byte a napr. prerábajú.
Mne je skôr ľúto tvojho muža, že musí kvôli blbej práčke riešiť doma zdutú, naštvatú ženu. Nemám problém, vyrobím si problém 🤦
Ale my to chapeme, problem mas asi Ty, ked si zalozila diskusiu a divis sa, ze s Tebou skoro nikto nesuhlasi😉
A ty kedy pochopíš že to preháňas a úplne zbytovne riešiš nepodstatne veci ?