Muž zapol práčku s montérkami na sviatok
Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣
A ako ti tu s tym pomozeme? Sprav si kavu, daj si kolac, uzivaj si pekny den a neries somariny. Naco je to dobre?
Tak aspoň bude čisté a nebude musieť ich dávať prať neskor. Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra. Ja sa tiež tým riadim. Teraz mam dlhý víkend, tak mám možnosť urobiť veľa vecí. Využijem to hlavne na pranie, upratovanie, čistenie akvária, pretriedenie starých vecí atď... prať budem asi 4-5x z toho jeden bude až 3,5 hodinový program.
Nehľadaj problém tam kde nie je a užívaj si Veľkú noc 🤗
@bessie12 Dakujem uzivam 🙂
Autorka
Tak sa tu prezentuješ. Vadí ti to, práčka ti hučí, frfleš. Či mužíkovi si úsmev vycerila a len tu prskáš?
Asi by mali volne dni zakazat, lebo v niektorych rodinach to nerobi dobru krv😉
Pozor, u nás hučí píla 😄
Pračka už " dohučala".
@maca1984 Autorka diskusie by ti určite udelila cenu Najväčší hulvát a ignorant Veľkej noci 😂😂😂
Ženy, ale autorka sa nad tým len pozastavila, a potrebovala sa s niekým podeliť... Nikde nepíše, že na muža navrieskala. 😀😀 Ja ťa chápem, u nás dnes tiež nič nehučí, len varíme, a užívame sviatočnú pohodu.
@zuzanockamt No, a tu huci vietor a este aj roznasa saharsky prach-skandal😀
@zuzanockamt u susedov hučí miešačka 🤣 aspoň sme v tom kolektívne. Hučíme jeden cez druhého.
@michellemary Sak toto 😅😅 ale tak oni su uz domysleli.. asi vedia podla seba 😅😅 nevadi ❤️
Dnes plánujem Púšťať práčku až pokiaľ nebudem mat právne dva koše 😂
@dskjhfdlkdjhl preco ti to tak strasne vadi ze mne to vadi? Inak my sme rodinka uplne ok😅
@zuzanockamt tak tak.. radsej na MK zlosť a doma usmevik 🙂
@romikk22 nech sa paci. Dakujem za informaciu😅😅😅
Preco si myslis, ze mne to vadi? Mne je to uplne jedno, kludne sa kvoli pracke aj pozerte, mne je akurat smiesne, ze co vsetko moze narusit sviatocnu pohodu😉
@dskjhfdlkdjhl Ved my sme sa nepohádali. Pisala som to niekde? 😅 ale tak zjavne ti to vadi ked sa stale zapájas a obhajuješ ako to mas ty. Ved dobre 🙂
Autroka
A kvôli čomu si založila túto bizar tému? 🤔 Nakoniec sme sa dozvedeli, že je vlastne všetko v poriadku 🤭😊
Ja ťa chápem. Dnes je najväčší sviatok v roku, pre nás kresťanov. Myslím, že práčka počká aj do zajtra. A tie čo tu potrebujú vyrývať, nech si vyrývajú.
Autorka-ja nikde nepisem, ako to mame my, ani mi nic nevadi, mne je smiesne na tom, co dokaze ludi vsetko rozhodit natolko, ze musia zalozit diskusiu. Nie ja som zalozila diskusiu, ale Ty, ci si uz zabudla?
@hablko2 tak tak. Som rada ze ich nikdy nic nerozčúli lebo si proste idu podla seba😅🙏
Ja som zapla pracku s kobercekmi z kupelni no a co? 🤷🏼♀️ dnes je cirkevny sviatok, ja s tym nemam nic spolocne, takze pre nasu rodinu je vikend ako kazdy iny a podla toho sa aj spravane.
@milanemila dobre. Dik za info 🙂 pekny den
A nieto musí ist na sviatok aj do roboty...to sú teda ľudia 😀.
@panonia však?
Dámy, ukoncujem tuto debatu. Dik za pokec.. dufam ze vas v zivote nikdy nic nerozculi ❤️❤️❤️ krasny sviatočný den prajem
Zjabne to pre neho sviatok nie je.
Keď bude špina aj vysávač vytiahnem. Síce žijem na dedine, pred pár rokmi sused na veľký piatok robil strechu na prístrešku 😏. Chápem,ze väčšina ľudí sú kresťania, niekedy mi to príde, že hlavne vtedy,keď im to vyhovuje

@zuzanockamt ako vies ze som zduta a nasrana?😅