Mužova ožran párty a choré deti
Dobrý večer.
Zaujíma ma nestranný názor.
Muž má istú dobu dohodnutú ,,ožran párty"
Deň pred akciou ochorejú deti, celkom dosť.
Otázka na Vás. Vaši muži by to zrušili, alebo by išli, lebo to bolo naplánované.
PS: povedala som mu, že by ma potešilo, keby po práci príde a pomôže mi. Hold, rozhodol sa inak..
Ďakujem
Ak by boli deti choré, klasika, žiadne 40tky ....prípadne nejaké vážne stavy, nechcela by som aby zostal doma. Závisí to aj od toho aká je dôležitá tá ožran párty, rozlúčka so slobodou nejakého kamaráta? Okrúhle narodeniny? Ako často chodí?...môj muž na ožran párty nechodí....občas sa stretnú ako kamoši, to tak 2x za rok Max pri príležitosti nejakých narodenín. Pijú alkohol, ale on malo. Takže závisí od okolností.
Bola taka situacia a aj ti chcel zrusit ale povedala som mu aby isiel a bol len na telefone, keby nieco.
Môj muž síce nechodí na ožran party, ale keby mal niečo dohodnuté, tak by som nečakala od neho, že ostane doma. Nechápem celkom dobre načo. Tak my sme ale samostatní, bežne sme sa starali o deti každý sám, ja robím na smeny, muž býva dlho v robote, ak bolo jedno dieťa, či druhé choré nečakala som, že koli tomu príde skôr domov, ani on nečakal, že koli tomu nepôjdem cez víkend do roboty , či na poobednu, či na nočnú, kto bol práve doma sa staral.
Ak ti vadí, že muž chodi pravidelne nasávať, treba mu to na rovinu povedať, nie hľadať zámienky prečo by mal ostať doma.
Ďakujem bohu, že ja nemám a ani som nikdy nemala chlapa, ktorý chodí každý víkend chlastať. Akože dobrovoľne začneš žiť s chlapom, ktorý každý víkend chlastá a potom musíš písať na koňa takéto výlevy. Môj ide s kamošmi von raz za 2 mesiace a aj to nikdy nepríde ožratý, dá si 3 koňaky a ide domov. Stačí, že mám menzes a bolí ma brucho a nejde von, sám od seba. Takže duplovane by nešiel, ak by boli choré deti. Lenže tvoj prípad je o inom. Starého psa novým kúskom nenaučíš. Dovolila si, aby chodil chlastať, tak teraz s tým nič neurobíš.
Mne by nevadilo keby išiel.. chorym deťom podám liek, uvarím čaj a na to nepotrebujem asistenciu ....
Ak by boli len chore a nechodi na take akcie kazdu chvilu tak by som ani nechcela aby zrusil
Ak ale poses ze napospedy bol v sobotu tak by som chcela aby pekne ostal doma
Nam sa stalo ze mala dcera uraz na nohe a bolo treba rieist pohotovost a jemu sa prave zacinala firemna akcia po velmi dlhej dobe a napriek tomu ze som si vsetko vybavila tak ze nemusel odist tak prisiel a na akciu sa uz nevratil
Mňa len zaujíma s čím pomôcť?keď sú deti bežne choré tak ležia pijú čaj starám sa o nich ale netreba mi k tomu asistenta... Keď to mal dávno dohodnuté tak jasne nech ide lebo ver mi že neskôr by ti to vyčítal že nemohol ísť lebo si ho *potrebovala*doma.... Fakt keď nejde o nič vážne čo sa týka detí tak ho radšej nechaj ísť... 😊
Myslela som, že napíšeš, že naposledy bol v decembri..a ty napíšeš, že naposledy bol v sobotu....nooo takto, máš doma muža, čo vyhľadáva alkohol, piť každý víkend je u mňa netolerovatelne...
Ja poznám pár takých žien, ktoré vždy, keď muž chce niekam ísť, vymyslia xy dôvodov, prečo nemá ísť, prípadne každú chvíľu vyvolávajú počas akcie kvôli kravinám.
Ak by to bolo dlho planovane, tak by som ho o to ani neziadala, deti su chore kazdu chvilu a zvladam v pohode.....ale v pripade, ze chodi, ako sama pises casto, aja by som toho uz mala dost s deckami, tak ho poprosim, aby ostal doma a myslim, ze by nemal problem ....
@zanka777 aj moj nazor to bol, lebo s deckami choroby i vsetko ostatne riesim sama .....ale po precitani diskusie, ze chodi casto a nieje to nic " vazne" len dalsi opijas s jednou a tou istou partiou, tak by mi tiez napadlo aby ostal doma, preco by som to vsetko sama mala riesit....
Môj by to nezrusil a ja by som bola rada 😂 on mi teda vôbec nepomáha s jeho stres prístupom 😂
K tomu zr chodi často: vedel by ze mi to prekáža. Predpokladám ze ty kazdy tyzden si nechodíš vyhodit z kopytka... Pre klud v rodine by mal dlhodobo na stole obmedzenie ozran párty
Ožran párty 🤦♀️ Čo ma tvoj muž 15 rokov?
Moj by musel zrusit, keby bola situacia opacna, ze ja by som chcela ist na akciu a on by mal ostat s chorymi detmi, urcite by ziadal, aby som ostala doma takze tak
Pri mojom nikdy neviem.. :D Je to bytost oddelena odo mna. Asi by sme si to odkomunikovali. :D Mam 3chore deti a sama som stale slaba... a do prace musi... takze..
Za mna ako zenu:
Za prvé: nevydala by som sa za cloveka, co ma potrebu chodit na ozran party - toto je nevyrastenost, nezrelost, zmyslanie 17 rocneho pubertaka a vobec nie v sulade s hodnotami, ktore zijem. A uz vobec nie to riesit pri manzelovi a otcovi mojich deti - toto fakt nie... na toto som stara a hlavne vazim si seba
Za druhe: Poloz si otazku - ochoreju ti deti a ty ides s kamoskami na party? Lebo ak nie, logicky to iste sa vztahuje aj na muza - otca. On u vas nebyva, je plnohodnotny rodic, nemoze sa spravat ako 17 rocny pubertak, ked ma doma deti.
Tiež si myslím, že keby mu poviem aby to zrušil asi by to zrušil. Ale tak celé je to o komunikácií a to ako sa k tomu postavia obaja rodičia.
Zenaty muz s dvomi detmi na ozran party? To vazne este potrebuje, co je vysokoskolak, ze sa ptrebuje pravidelne ozierat? V akom stave potom pride domov? Je schopny na druhy den ti pomoct s detmi? Podla mna to nie je ok, ked matka prebdie celu noc pri chorych detoch a pan manzel sa kdesi oziera. Toto by som urcite netolerovala.
moj by siel aj keby deti kolabovali, vzdy to u nas tak bolo, ked som skončila so synom tri tyzdne v nemocnici na infekcnom pre tazky zapal pluc, po dvoch tyzdnoch som ho na kolenach prosila aby ma vystriedal, nevystriedal. a tak sa to tahalo este par rokov, deti chore, ale on kvoli tomu starost nemal, a ja som bola zdeptana a aj ked su deti uz dost velke, vzdy mi zviera zaludok ked co i len v noci jeden zakasle. Normalne mam z toho traumu.
nastiastie z manzela je uz dnes exmanzel
Moj muz nechodi na ozran party, ale ak su chore deti, sme vzdy doma obaja.
Neviem sa vyjadriť. Môj na žiadne ožran párty, ani iné party nechodí. Prioritou sú deti, my, rodina. Mňa by to strašne nahnevalo.
@0kristina0 ako kedy. Včera prišiel niečo po pol noci, ale to som ho už vyše hodiny obhanala mobilom lebo mi grcalo jedno cez druhé, a teploty stúpli nad 38,5..najmladšie má skoro 1,5 roka, staršie 3. Dnes som samozrejme ráno musela ja vstať, a starať sa, lebo bol unavený a bolela ho hlava...
Ako viem to pochopiť, sem tam sa zabaviť. Len pri takýchto situáciách by som bola rada keby je doma.. A on to vie.. A to som o 8 rokov mladšia od muža.
Vieš oni chlapi nemajú ten tretí zmysel že by nám čítali myšlienky 🙈 môj mi to stále hovorí takže keď vraj chcheme niečo musíme to narovinu povedať čiže nabudúce treba asi normálne povedať ..zlato prosím ťa zrus to ..deti sú choré a ja to nedávam sama a keď potom bude trvať na párty tak je to 😏...potom by som mu dala ráno budík nech pokračuje sichtou on
Ak by to bola choroba že by hrozila nemocnica tak by to zrušil, keďže by nemal kto ísť s dieťaťom do nemocnice, príbuzní sú ďaleko. Inak by som to od neho nechcela, ale máme len tri deti, keby ich je šesť tak je to asi iné.
@melanta myslim, ze to nie je o dovoleni ..je to o tolerantnosti...a vychove z domu...osobne viem ako ma toto podrazdi, lebo ano, chlapi rozmyslaju inak...uplne...aj teraz bola viroza...maly mal opakovane...dostal instruktaz co mu nasadit...kedy...vysledok...polku nestihol, zabudol a podobne...chvalabohu je uz po viroze...teraz obchadza mna...a uvidime, kto bude dalsi z rodiny...

Tak ak by nešlo napríklad o nutnú nečakanú hospitalizáciu, tak by som ani nechcela, aby to zrušil, keďže to už mali dlhšie naplánované.
Ale ak pije každý víkend, tak by som možno chcela, aby sa on nezúčastnil. Záleží od celého komplexu, situácii akých zažívate atd.