Mužova ožran párty a choré deti
Dobrý večer.
Zaujíma ma nestranný názor.
Muž má istú dobu dohodnutú ,,ožran párty"
Deň pred akciou ochorejú deti, celkom dosť.
Otázka na Vás. Vaši muži by to zrušili, alebo by išli, lebo to bolo naplánované.
PS: povedala som mu, že by ma potešilo, keby po práci príde a pomôže mi. Hold, rozhodol sa inak..
Ďakujem
Autorka, cisty grc tvoj muz a aj ostatnych uzivateliek, ktorych chlapi by uprednostnili zabavu pred chorymi detmi. Kde na takych debilov chodite? Autorka mam z teba pocit, ze si k muzovi moc makka. Mala si ho pekne krasne rano z tej postele sotit, nech sa stara teraz on a ty si mala ist dospat noc.
Ako ti pomoze odpoved na tvoju otazku? Moj by ostal doma automaticky pri grcajucich detoch, iny by ostal na požiadanie, iny by kaslal na to a isiel by. To je u kazdeho inak. Je naučený, ze vsetko zvladnes, chodi von s kamošmi stale, tak nenasieraj sama seba tym, ze zistis ako to funguje inde. Predpokladam, ze toto nie je výnimočná situacia ci uz su chore deti alebo ty. Zvladnes to aj teraz a zvladnes to aj v budúcnosti sama.
Pri grcajucich detoch by som mu to zatrhla, ak by mu nedoslo samemu. Pr horuckach nie. Ono tie grcajuce deti nie su sranda. Nie je to sice zivot ohrozujuce vo vacsine pripadov, ale je to narocne na starostlivost. Hlavne pri silnych crevnych virozach.
@majah212 no ja nejak 3,5r dozadu naposledy... ja som s nim hovorila už tisíc krát. A keď som už bola veľmi ukricana, a smutná, tak pár dní bol kľud... A potom nanovo. To je niekedy ako hrách o stenu hádzať.... ale neviem po kom to má. Jeho otec je vzor skvelého muža a otca. Aj čo mi svokra hovorila o časom, keď boli mladý. A ja to vidím tiež.
@betulinka1 tak, že či som není zlá q nekrivdim mu , že mi to vadí....
ono je to aj o vychove, o tom, ci mal od mala za nieco zodpovednost, ci rodicia za neho vsetko nevybavovali, ci sa musel o nieco starat a pod. plati vsak to co som napisala vyssie, chlap nie je dement, ani robot, ktory ma naprogramovane praca, ozran party, spanok. Ano si zlá a krivdis mu - v jeho ociach a v jeho pomýlenom videní sveta (rpíp. aj v ociach jeho kamarátov). Je nezodpovedne radit cez internet, takze jedine manzelska poradna, nech vam pomoze odbornik, alebo ako je to zial na slovensku tradicia - trp jozef mak, ergo trp cely zivot pri takom "ignorantovi" (pokial nenajdete spolocnu rec, pravidla, tak sa budes trapit este dlho). samozrejme ja ti zelam, aby ste priniesli do svojho vztahu harmoniu, porozumenie a pochopenie
@majah212 ďakujem ti krásne. Poradňu odmieta. Takže tým smerom nepochodim
@danyelia závidím že tvoj vôbec nepije ,u nás je to jediný dôvod na hádku žiaľ :/ môj by to určite nezrušil ani keby bolo deti 6
@silviasara Ahoj, tak to ma mrzí 😞 Môj muž si v mladosti občas vypil, ale akonáhle sa nám narodilo prvé dieťa, ihneď s tým celkovo sekol, nepije vôbec viac ako 10 rokov a vôbec mu to nechýba.A ja som tak rada, že je to tak...
@danyelia gratulka..ideal a sen každej ženy...určite
@stulrajterova Ďakujem 🙂
Zrušil by to sám, nič by som mu nemusela hovoriť. Pre neho je to samozrejmosťou. Pre môjho muža je rodina na prvom mieste. Nevedel by sa baviť keby vedel, že deti sú choré doma. U mňa je to rovnako. Tiež by som podobnú akciu zrušila a je jedno ako dlho by to bolo dohodnuté.

neviem ci zasnut nad diskusiou alebo pozvat sem psychologov, sociologov, ktori si tu mozu spravit vyskum. toto je ukazkova diskusia, kde je chlap chudatko, ktory nerozmysla, musi sa ist von zabavit lebo ??? chlap ma mozog a rovnaku zodpovednost za deti ako zena. ak uprednostni ozran party pred tym ,aby sa staral o deti, ktore grcaju, teplotuju a bol oporou zene, tak je ignorant a nevyzretý chlap na deti a manzelstvo v spojeni so sebeckosťou. Jasne muzom to vyhovuje, nemusia sa starat, spravia zo seba debila a maju pokoj (a taketo vzorce spravania potom prenesu na svoje deti a takto stale dookola z generacie na generaciu a potom citame na diskusnych forach, ze chlap je debil ,nezodpovedny a neviem co, hm preco asi?)
autorka - ty si kedy bola naposledy na ozran party? ked muz moze chodit, tak asi mozes chodit aj ty, on sa asi postara o deti a ty sa opijes a na druhy den prespis.
jasne kazy mame ine priority a nieco ine tolerujeme - ale ak mas pocit,ze je to prilis z jeho strany, tak sa musis s nim porozpravat, inak ti tu my velmi nepomozeme (teda pokial mu nerobis nejaku statistiku z disuksie) kto bol za a kto proti. ZENA A MUZ SA SPOLOCNE STARAJU O DOMACNOST, DETI (nie, muz nepomaha zene, ale spolupodiela sa na chode domacnosti ;)