icon

Myslím, že priateľ má stále rád bývalú, hoci tvrdí opak

whiteelf
10. jan 2011

Ahojte..

Som 2 roky rozvedená a mám 4ročnú dcérku. Dlho som bola sama,neverila nikomu. Pol roka mám priateľa. Myslela som si,že je ten pravý. A on sa správal a hovoril,ze to cíti rovnako.Intenzívne sa nám venoval, dcérka si ho tiež obľúbila. Boli sme k sebe úprimní,dokázali sa hodiny baviť o všetkom. Pred nami mal 2 ročný vzťah. Vravel,že bola labilná,s nízkym sebavedomím,ubližovala sebe,aj okoliu. Pre anorektickosť aj dieťatko potratila.. ☹ Po rozchode jej vraj napísal,že ľutuje,že s ňou vôbec bol. 4mesiace po rozchode spolu nekomunikovali. Potom jej volal,lebo mal výčitky,že ju tou správou mohol "zabiť".. Keď neodpovedala,nechal to tak. O 2mes.sme sa dali do kopy-pol roka po ich rozchode. Vtedy jej volal,nebrala.Tak písal,že neľutuje ani sekundu,čo s ňou bol.Vraj aby jej dal najavo,že to hnusné,čo jej napísal po rozchode,tak nemyslel.Nech sa kvôli tomu nepodceňuje.Ona nereagovala,ani výpis o doručení nedostal.Tak ďalej-raz,dvakrát do mesiaca skúšal volať,ale nikdy nedvihla,ani sa sama neozvala.Na Vianoce jej písal,a ona odpísala.Ja som toto zistila až na Silvestra,keď mi to spomenul a potom aj detaily priznal.Na otázku,či ak sa ozve a bude chcieť osobný pokec,povedal,že nemá problém pokecať,ale len ako kamoš,nič viac. Ona býva skoro 300km od nás! Zistila som,že má stále jej mms-ľúbim Ťa.plný tel.jej fotiek,rodiny,ich dvoch-sám mi to ukázal. Vraj len spomienka a darček-tá mms.Nič viac.Chcela som sa s ním rozísť,mám strach,že je za tým viac.On tvrdí,že nieje a nebude.Len ako o človeka má o ňu strach a chce vedieť,ako sa má.Nakoniec pochopil,ako to celé môže vyzerať,chápe môj strach.Teraz stále volá,píše,chodí za mnou.Uisťuje ma,že sme jeho život,chce len nás,že chápe a už sa jej viac neozve-veď ani ona sa neozýva.Zmazal správy a fotky z tel. A chce,aby som mu verila,že to skončilo a on ju nikdy nechcel naspäť,ani ju neľúbi..
Tak čo..verili by ste? Vďaka moc za názory..

mina174
6. mar 2011

AHojte, som tu sice nova, ale registrovala som sa este na mojasvadba.sk pred dvomi rokmi a ani som netusila, ze to stale funguje 🙂 Myslím, že názov tohto fóra úplne vystihuje moju situáciu. Len kde začať.
Keď sme s mojím terajším manželom začali spolu chodiť, obaja sme boli sklamaný z predošlých vzťahov (4 roky). Dohodol sa s bývalou (poznáme sa spolu), že ostanú kamaráti. Ibaže ona nemohla prežiť jeho nový vzťah a ťahala ho späť k sebe. Viem to, lebo som to čítala v jeho mailoch (niekedy bez toho aby to vedel). Na istý čas, bolo ticho a mali sme sa fakt že super. Môj mm je naozaj úžastný človek, pozorný, pracovitý, nepije, nefajčí... dokonalosť, až som sa ja často cítila hlúpo pri ňom. Po dvoch rokoch sme sa vzali a hneď som otehotnela a všetko bolo krásne, kým som nenašla v jeho maily fotky jeho ex v plavkach. Ona sama to odôvodnila, že to rozposlal jej ďalší frajer (už ex) omylom. Končila som asi 7. mesiac tehotenstva a bola som hotová. Potom prišiel na svet náš synček a s ním aj krásne starosti. Manžel chodí do Rakúska pracovať na 3 týždne a veľmi sa snažil aby bol stále s nami. A stále sme boli krásna rodina. Vedela som, že jej s bývalou v kontakte, lebo mi hovoril, že si píšu cez skype, alebo fb. Keď som sa ho pýtala na obsah ich rozhovorov, vždy to bola rodina, škola, náš malý, a počasie. A na konci januára, keď mi to nedalo, zistila som, že si od minulého roku posielali fotky. Bola na nich buď v spodnom prádle, alebo nahá. Strašne som sa hnevala a chcela som, aby si zbalil veci. Ale kým prišiel z práce, všetko sa to tak utriasalo až som bola sama prekvapená. Odôvodnil to, že to bolo kvôli tým prvým fotkám, nechcel to a sám s tým bojoval. Len občas prehral a požiadal ju, aby mu poslala nejakú fotku. Každý deň mám čo robiť, aby som sa nezbláznila a neužierala myšlienkami, prečo mi to spravil. Jej som tiež povedala svoje, aká je radodajná štetka a že sa jej konečne podarilo nám zničiť manželstvo. Neviem čo mám ďalej robiť. Trápim sa každý deň, každú voľnú chvíľu a nemám to komu povedať. Naši by to nerochodili a sama by som za tou štetkou najradšej zašla a poriadne jej to vytmavila. Alebo by som vytlačila tie texty čo si písali (fotky sú zamzané) a poslala jej to domov. Tak strašne by som chcela, aby cítila aspoň zlomok toho poníženia, čo oni spôsobili mne. Na všetko som sama, ešte aj na to, čo bude s nami. Viem, že nás môj mm miluje a nikdy nám nechcel ublížiť, ale stalo sa toto. A ja neviem ako ďalej... 😢

redangel32
6. mar 2011

@mina174 ked to citam robi sa mi zle. Nieco podobne poznam aj ja. Len to nebolo s ex. Napr. byvala sa mu teraz po 2rokoch ozvala,ze sa s nim chce stretnut ked pride domov a chce spoznat aj nasho syna. PRECO? NACO?? ved ked jej moj napisal,ze sa mu narodil syn tak mu ani nezagratulovala. Mala vztah, prisla ON a teraz si spomenula na byvaleho?? mam v hlave kopec otazok a bojim sa toho ked pojdeme na svk. Viem,ze sa s nou stretne, ale budem apelovat v mojej pritomnosti!
Jedno ti viem povedat s istotou. Uz mu nikdy nebudes doverovat!!! Stale budes upodozrievat. Poznam to podla seba. U vas je najhorsie to,ze chodi na tyzdnovky. Toto by som ja nezvladla. Bud s nim alebo bez neho. Bohuzial. Drzim palce.

anjelicek26
6. mar 2011

@mina174 - Skoda, ze nemas tie fotky... ked ich tak rada rozposiela, rozvesila by som ich s jej menom a adresou a "novym povolanim" stetky kde by som len mohla na nete 🙂 By ju presla rychlo chut niekedy niekomu este nieco take poslat. Alebo poslat jej kolegom v praci... juuuj hnusna som, ale toto by ma vytocilo riadne 😠

mina174
7. mar 2011

@anjelicek26 Vobec nie si hnusna. To co sa stalo je hnusne a chore. Je to vsetko take tazke. Tie fotky nemam, len obsah textov v skype, kde vidno posielane subory. Ale to vsetko staci na to, aby sa to vsetci dozvedeli. Keby sa jednalo len o nu, uz by som to asi urobila. Ale takto sa mm chybou s tym zveziem aj ja s malym.

@redangel32 Ja nechapem tych chlapov, ved maju vsetko. Vzdy som sa snazila, aby mm nic nechybalo a tohoto som sa musela dozit. Vsetky stetky by som najradsej zavrela do jednej chalupy a tam by mohli sutazit, ktora rozbila viacej rodin. Ja na tvojom mieste by som mu radikalne vysvetlila, ze si nezelas, aby sa s nou stretol. Ze nemas povinnost ju zoznamovat s vasim synom. Tie tvoje otazky Preco? Naco? su uplne opodstatnene. Dôlezita si predsa Ty, vas syn a mm. A nie zbytocne si "tahat" dalsiu nezelanu osobu do vztahu. Ja som v tomto urobila chybu. Nikdy som mu nic nezakazala a asi som sa mala jasne vyjadrit, ze si ju nezelam vo svojom zivote. Kde uz teraz aj navzdy ostane ☹

mina174
7. mar 2011

Holky este sa vam chcem podakovat za podporu a rady. A tiez vam drzim paľuchy aby ste sa nedostali do ziadnej situacie, ze by ste museli riesit taketo problemy.
Zabula som vam povedat, ze ked som 1x pisala tej stetke, co si to dovoluje, toto mi odpisala:
"Fuuu tak toto je, neviem čo to je. Odkedy sa Jožko oženil, tak mám moja zlatá s vami dvoma pokoj. Ano píšem si
občas s Jožkom, ale rozbiť niekomu manželstvo a hlavne to vaše, to určite nie. O Jožka už dááávno ale dááávno
nestojím, takže naozaj neviem čo sa deje. Môžeš mi to vysvetliť???? A keďže naozaj nemám čo skrývať tak sa
môžme aj stretnúť."
Ja neviem, ona si asi mysli ze som nejaka krava z osobitnej skoly a ze som si to vymyslela ☹ Jej reakcia, ze preco to robila, znela: Myslela som, ze sme kamarati.
Najradsej by som ju rozdrapila. Davajte si pozor, lebo takych radodajnych kamaratiek je kvantum...

lili_mia
7. mar 2011

@mina174 Ahoj, čiže jeho ex tvrdí, že sú iba kamaráti? A posiela mu svoje nahotinky??? Ked už on bol slabý, aspoň ja som tak pochopila, že občas o nejakú požiadal, tak ona mohla mať rozum a neposielať. Píšem preto, pretože mám obavy, že sa to začína stavať aj mne, oni dvaja sú stále v kontakte a mňa to nehorázne serie. Ona mu píše vraj iba ked potrebuje chlapskú pomoc, na sex má niekoho iného, ale aj tak, zožiera ma to plus on sa obhajuje, že je sama v meste a nemá jej kto pomôcť a tak prečo by mala míňať peniaze na opravárov.

mina174
7. mar 2011

@lili_mia Ahoj, ano dobre si pochopila. Jeho byvala sa obhajuje, ze si myslela, ze su kamarati a preto sa to nemal nikto dozvediet, vratane mna. Takze stetka na poziadanie... 😒
Tvoje obavy uplne chapem a vobec sa Ti necudujem, ze ta to serie. Lebo mna ich konverzacia vzdy vytacala minimalne v duchu, uz ked som bola ticho. Ide o to ci mu dôverujes (j ked ja by som to na mojho mm nikdy nepovedala. Je to vazne skvely chlap az na toto ☹ ) Ale asi aj keby si mu dôverovala na 100% je to proste byvala, maju spolocnu minulost. A od nej je to trapne, ze sa vam miesa do vztahu. Aj ked chce len "malu" pomoc. Mala by sa uvedomit!!! Ak Ti to vadi, porozpravaj sa s drahym. Drzim palce.

lili_mia
17. mar 2011

@mina174 Ahoj, ako sa mávaš s chlapom? Mňa okrem jeho bývalej ohrozujú aj jeho rodičia :(

mina174
18. mar 2011

@lili_mia ahoj, no môžem povedať, že je treraz celkom kľud. Keď prišiel minulý týždeň, tak každý večer hádka 😖 namiesto šeherezády 😀 Malého máme chorého, tak nás zamestnáva niečo iné, aj keď tá udalosť je stále tu a medzi nami do istej miery. Vymazal si dotyčnú radodajku zo skype a sľúbil mi, že ak sa čo i len nahodou stretnú na ulici, hneď mi to oznámi. Uvidíme, ako čo bude. Joj, keby sa tak dalo, aby sa nikomu takéto veci nestávali, ako tvrdis. Už si človek myslí, že bude dobre a ... stále je tu ex. A ako to myslíš s jeho rodičmi? Miešajú sa do vás? Pekný deň prajem.

gazela00
6. apr 2011

@mywiel možno cíti že tá s ktorou buduje vzťah, ho nemiluje, alebo mu to málo prejavuje...

redangel32
6. feb 2012

Po dlhsej dobe ozivim tutu temu.Asi pred tristvrte rokom som tu pisala. Byvala priatelka mojho priatela po dvoch rokoch ho zacala kontaktovat. Chcela sa s nim stretnut a spoznat nasho syna. Trosku sa mi to zdalo na hlavu,preco odrazu ten zaujem? V lete sme boli na sk,stretli sa,ale v mojej pritomnosti. Zial nestacilo jej to a opat ho kontaktovala,ze sa chce stretnut medzi 4ocami. No a to uz vo mne zacalo gradovat. On ako chlap si asi chcel dokazat,ze nie je pod papucou (ako ona mu to tvrdila a rypala do neho). Tak aj napriek mojmu nesuhlasu sa s nou stretol. Viem,ze sa stretli aby pokecali. Ale najviac mi vadilo ako sa moj zachoval ku mne. Predebatovali sme si to,ale asi nedostatocne. Zacala mu pisat cez fb. To ma vytocilo,ze je mrcha tak neskutocne neodbitna. Zablokovala som ju. Bol pokoj asi na pol roka. Neviem,ci sa opat zacala nudit,ale na vianoce napisala sms. Tu som nasla a vymazala. Viem,ze by som takto nemala reagovat....ale po tom lete ma poriadne nastvala. Kedze na vianocnu sms nikto neodpovedal,opat mu po mesiaci napisala...ako sa mame? ma skuskove a bla bla. Opat som vymazala sms. No a aby toho nebolo malo tak mu napisala na pokec. Ved sa len niekde ozve. Stale skusala. Ano, ozval sa. Ale podla jeho spravania som hned zistila,ze sa nieco deje. Hesla si pozname, tak nebol problem zistit. (paci sa mi,ze nemenil hesla...pretoze inak by to znamenalo,ze nieco taji). Nechcel mi nic povedat,ze mu napisala....lebo vedel,ze budem reagovat hadkou. Napisal jej,ze on na tom nic nevidi,ked si raz za cas napisu ako sa maju... Ale ja si to nezelam a nechce mat peklo doma,tak nech mu tam uz nepise. Jej odpoved na to,ze to je CHORE (moje spravanie). Ona nic zle nenapisala,len chcela vediet ako sa mame.
Ked nad tym premyslam,tak naozaj to moje spravanie vyzera ako chore. Ale ak by sa aj ona bola v lete zachovala inac.....tiez by som sa ja inak zachovala. Je normalne aby sa byvaly partnery kontaktovali? Naco je to dobre?

amouramour
6. feb 2012

@redangel32 prepac, ja ta sice chapem, ale tvoje spravanie je chore....maximalna drzost liezt partnerovi do telefonu a vymazat sms, ktore este necital, liezt mu do mailov...mne by si ako partner desila asi aj ty....to je troska privelky zasah do sukromia a na taketo spravanie si daj pozor aby to nebol z jeho strany dovod na rozchod, ludia taketo veci nemaju radi...

nelinka0401
6. feb 2012

@redangel32 ahoj.no fakt nechápem,načo sa mu stále ozýva.. 😠 už to ju malo odradiť ked sa jej po tých sms,či čom všetkom neozval...podla mňa jej ide o niečo viac...keby chce byť s vami oboma kamoška tak by sa ozvala aj tebe alebo ked vie,že to jej vypisovanie robí medzi vami zlú krv,tak s tým prestane a nechá vás žiť si svoj život.

redangel32
6. feb 2012

@amouramour som si toho vedoma, ze je to krocik k rozchodu. Keby nedava "signal" tak to samozrejme nerobim. Tu ide o doveru,ktoru ja uz k nemu skoro nemam. Zacnem ju budovat a o chvilu som na tom ako pred nedavnom.

@nelinka0401 ved aj som si myslela,ze ked nebude reagovat na sms,tak normalny clovek pochopi,ze nechce byt viac kontaktovany. No lenze nie..."vyhodis ju dverami a ona vojde oknom." Uz to mohla pochopit v lete. Fakt som nic nemala voci nej. Chcela som ju spoznat...Ale teraz vidim,ze to vobec nesplnilo ten ucel aky som si myslela. Ona sa rozisla pred rokom s priatelom, resp. ju nechal lebo mu nikto povedal aka je a bla bla. Neviem viac. Takze podla mna uz aj toto o niecom hovori. A od vtedy by sa len kontaktovala. 😠
Na mna tel. kontakt nema,takze mna sa opytat nevie. Ale nick na pokeci by si lahko zisitila,ked sme uz pri tom.

nelinka0401
6. feb 2012

@redangel32 no keby chce určite si kontakt nájde aj na teba.a nesúhlasím s tým tvrdením,že nemáš právo mu čítať sms,maliy.prečo nie?ak nemáte pred sebou tajnosti tak je to podla mna ok.aj ja prečítam mm sms aj on mne.a v pohode.akože jeho súkromie...to potom akože si môže robiť čo chce?? môže si vypisovať,vyvolávať s kým chce??podla mna ak sa rozhodol byť s tebou tak máte spoločne všetko zdielať a baviť sa o tom..

sisaha
6. feb 2012

@redangel32 mala by si si s priatelom sadnut a vylozit karty na stol. Povedat mu, ze mas taky pocit, ze kedze jej vztah nevysiel, tak sa rozhodla znicit ten vas. A takisto by som od neho ako partnera ocakavala vysvetlenie, naco sa s nou chce stretavat bez teba...Ak aj z toho jedneho stretnutia mas pocit, ze ona chce len vyzvedat, pripadne je to "o nicom", tak sa postavit proti tomuto... A rovno sa ho spytat, ci by sa mu pacilo, ze ty sa budes stretavat so svojimi byvalymi partnermi..

sisaha
6. feb 2012

@mina174 ako sa to vyvija u teba?

lucinocka
6. feb 2012

@whiteelf nieee, clovek ktory uzavrel nejaku kapitolu vo svojom zivote /vztah/ nedrzi fotky v telefone..aj ja mam fotky, darceky byvalych / je to spomienka, ja take veci nevyhadzujem/ ale ani si ich neprezeram a urcite ich nemam v mobile, niekde su zahrabane na disku alebo v krabici...ked mu neodpisovala, naco za nou doliezal..ocividine si to sam v hlave neuzavrel..no neviem, ja by som v takom vztahu byt nechcela..

redangel32
6. feb 2012

@sisaha toto sme uz riesili...pytala som sa ho preco potrebuje s nou byt v kontakte? Tak vraj preto,ze on na tom nic zle nevidi ked sa raz za cas ozvu a napisu si ako sa maju. Ona mu totiz zachranila zivot a on jej teraz bude vdacny do konca zivota. Tiez som mu povedala,ze ked jej nevysiel vztah tak ako teraz bude ON ten komu sa potrebuje vyspovedat? Odpoved znela: co je na tom zle? Co sa tyka toho stretavania tak toho sa ja nebojim nakolko zijeme tisice KM od nej. Ale akonahle vedela,ze prideme na sk uz si dohadovala stretko. Toto ma zaskocilo. A po tom stretku uz aj nasralo. A stretavania sa s mojimi byvalymi? zial nemala som. Iba exa. a s tym pokial nemusime tak sa nekontaktujeme. A toto mu asi hra do karat.

sisaha
6. feb 2012

@redangel32 tak mu navrhni, nech sa k nej vrati..a ked nemas byvalych, nevadi, stacia kamarati...Myslim, ze by mu velmi rychlo doplo, keby si sa ako prve po prichode na SK trepala za kamosmi na stretko bez neho.

redangel32
6. feb 2012

ja som mu to navrhla v lete. Ved ked je pri mne nespokojny a chyba mu nieco tak nech ide. Odpoved znela,ze nas miluje (so synom)a vie kde je jeho miesto. Preto nechapem...asi muzska jesitnost.
Ale zase malo to asi nejake pozitiva,pretoze sa trosku meni. Citim to v moj prospech. Mozno mu doplo,ako sa citi druha strana.

sisaha
6. feb 2012

@redangel32 ak si to uvedomi, tak super. Vasa vyhoda je, ze ona je daleko a teda on moze skor premyslat rozumom ako niecim inym. A treba mu ukazovat aj naopak, ako by sa citil, keby si robila to iste..

halienka
6. feb 2012

@redangel32 ja mám takúto kámošku, s viacerými svojimi bývalými sa kontaktuje aj po rozchode, ja osobne to tiež akosi moc dobre nechápem prečo to vlastne robí, ona tvrdí, že predsa s tým človekom niečo prežila, záležalo jej na ňom a to nemôže zrazu len tak hodiť za hlavu a vymazať toho človeka úplne zo svojho života. Tvrdí, že tiež jej nejde o nič iné iba o to aby vedela, že sa majú fajn a ako žijú, proste len pokecať, nič viac. Nuž sama neviem, čo si mám o tom myslieť. Viem, že niektorí tí jej bývalí majú už aj svoje partnerky a tie ju za to tak ako ty neznášajú. Nedivím sa, skutočne to vnáša do ich vzťahu potom pochybnosti, tá terajšia partnerka nevie čo si o tom má myslieť. No moja kamarátka v tom žiadny problém nevidí, myslím, že ona skutočne asi nechce znovu tých chlapov zviesť alebo čo, ona to naozaj berie tak ako som písala vyššie, proste pokecať si, zostať v kontakte. Ja osobne som zase ten typ, že ak som sa rozišla s partnerom, tak basta fidli, nekontaktujem, niekedy sama pospomínam, možno som aj trošku vo vnútri zvedavá, ako sa dotyčný má a ako teraz žije, ale už len kvôli sebe, veď by som si jatrila rany, vyťahovala na svetlo spomienky, niektoré krásne iné smutné a neviem na čo by to bolo dobré, ak to už nemá mať žiadnu budúcnosť. Možno také typy ľudí, ako tá moja kamarátka a tiež bejvalka tvojho muža, sú tie, čo radi žijú "minulosťou", spomienkami...Ja by som ti asi poradila, skús jej zavolať alebo napísať priamo ty. Opýtaj sa jej na to, prečo má potrebu neustále kontaktovať svoju bývalú lásku? Že či jej niečo chýba v živote a snaží sa to vyplniť si vzťahom so svojim bývalým? Či si neuvedomuje, že ich vzťah je už minulosť a že by mala skôr pozerať do budúcnosti? Či si neuvedomuje, že ako toto jej neustále kontaktovanie narúša pohodu vo vašej rodine, kde už je dokonca aj dieťa, ktoré potrebuje byť obklopené pokojom a nie napätím, ktoré ona neustále medzi tebou a mužom vyvoláva? Pretože tak ako jej príde CHORÉ, že tebe vadí, že si s tvojim mužom len tak pokecia, tak tebe príde CHORÉ, že ak už je niekoľkokrát neodpovedal, tak jej nedošlo, že už nemá o takéto debaty s ňou záujem a je mu prednejšia jeho vlastná rodina ako nejaké klábosenie s bývalou.( Proste niečo v takom zmysle, aby sa ona nad sebou a svojim chovaním zamyslela, že na čo a komu už je toto prospešné.) Napísať jej, že ak jej ide len o nejaké nezáväzné pokecanie, tak to by jej malo stačiť aj raz do roka aj v tvojej prítomnosti . Ak však má záujem o kontakt častejšie a bez tvojej prítomnosti, či chce či nie, dáva tým podnet na to, aby si si ty a možno aj tvoj muž pod tým predstavovali niečo iné - a tak to aj na teba pôsobí. Tak nech zváži, ako to vlastne je, nech si premyslí, čo chce a čo nechce. A že ak teda jej ide len o to nezáväzné pokecanie, tak nebudeš proti, no iba v tom prípade, že si pôjdete pokecať všetci traja, to by jej tým pádom nemalo vadiť a vtedy aj ty to budeš brať iba ako obyčajné priateľské stretnutie. Ak však bude stále kontaktovať tvojho muža aj mimo toho a dožadovať sa stretnutí bez teba, tak že to budeš nútená stále brať spôsobom, že jej ide o niečo viac a tým pádom ty budeš na to aj adekvátne reagovať. Že to už jej príde choré, je jej problém. Takže asi takto nejako by som jej to povedala alebo napísala, nech si láskavo uvedomí aj svoj podiel na tom, prečo ty reaguješ tak ako reaguješ. Neboj, keby sa to stalo jej, tak robí omnoho väčšie peklo ako ty - teda aspoň tá moja kámoška je taká. ona sa môže ozývať furt svojim bývalým frajerom, no ale nebodaj sa niekto čo len šuchne okolo jej terajšieho, to by si mala vidieť 😀

maminkita
6. feb 2012

ahojte,uz som to tu raz riesila a nazory boli vselijake....moj manzel mal predo mnou priatelku,boli spolu rok a pol...mna spoznal skoro potom, co sa rozisli..u nas to bola laska na prvy pohlad,absolutne sme si sadli,hned zacali spolu zit,po cas som otehotnela,vzali sme sa..bla bla...ihned ako ma spoznal zacali telefonaty anonymneho charakteru,nikto sa neozyval,aj 5 x za den,kazdy den,trvalo to dlho,teraz sa muza radsej nepytam ci su alebo nie.ale tusim ze hej...jeho byvala sa vo velkom kamarati s jeho kamosmi najlbizsimi...nie s nim,ale s jeho kamosmi,chodia na disky,do mesta,kavickuju.....potom pridu kamosi k nam a ona ma tak cerstve novinky z nasho sukromia urcite.nemam to potvrdene,ale dozvedela som sa to.manzel mi to tajil,lebo vedel ,ze by mi to vadilo....on s nimi von nechodi,nevolaju ho teda ked je tam...ale viem,ze ked je tam on,ona tam nie je s nimi...nechapem preco je s nimi v tak uzkom kontakte.su roky po rozchode a ona je s jeho kamsomi stale v kontakte...dokonca vraj s jednym nieco riesila....prestala som to riesit,len som chcela prispiet svojou trochou do diskusie...mne sa to jednoducho nepozdava...na fb si pisu komentiky...no sak nech sa teda kamaratia..... 😒

maminkita
6. feb 2012

takze u nas je asi tema...myslim,ze byvala ma sale rada mojho muza.neviem mozno som paranoidna...rezignovala som a pochopila,ze su dolezitejsie veci....len ma to stvalo...mozno sa mylim,mozno si pomyslite svoje,ak uverim svojej zenskej intuicii,tak toto co pisem ma logiku a nemylim sa...ale ....zelam vsetkym pekny den.

pacica
Odpoveď bola odstránená
vinifred
6. feb 2012

..pokúsila by som veriť..ale bola by som v strehu.. 😉

redangel32
6. feb 2012

@halienka velmi pekne dakujem za tak dlhu odpoved 🙂 . Osobne si myslim,ze ked ma zena vztah tak nema cas sa vrtat v minulosti. Ona nema rodinu,deti takze asi okrem skoly potrebuje nieco riesit. Tiez si zaspominam na minule casy ved som prezila 13rokov s niekym koho som milovala,mala s nim deti atd. Ale tiez uz ma svoju rodinu,tak nevidim dovod okrem deti sa ho pytat (kontaktovat exa) ...skor zo slusnosti. Tiez som bola rozhodnuta,ze jej napisem. Ale nakolko uz prestala komunikovat,tak to povazujem za "ukoncene", Aspon dufam. Preto budem len v pozicii opatrnej zeny. Chcela som jej napisat,ze moj priatel je slobodny clovek,nakolko ja nemam na jeho vlastnictvo ziaden papier. A jasne som mu povedala: Mozes ist ak si nespokojny. Ja nebudem pri sebe niekoho drzat,kto sa pri mne neciti dobre. ANO mame dieta a neda sa len tak odist. Ale ak je napatie a staly konflikt vo vztahu tak to nema vyznam. Okrem toho mame problem teraz trosku s malym,zaostava vyvojovo...takze mame fakt dost svojich starosti a nie riesit jej nazvem to NUDU.

Mna to aj mrzi,ze som rak radikalne zasiahla a dovolila si ju vymazat z priatelov,ale ked pise a pise s nou a nevie sa odtrhnut od PC tak to by asi kazdu nastavalo. Nehovoriac,ze maly pri nom mrncal. Tiez ma nebavi robit sliedica,ale ak zbadate jasnu zmenu v spravani a vasa intuicia vam nieco napoveda tak naozaj si neviem predstavit sediet kludne a nic nerobit. Pri tom spolocnom stretnuti to este bolo tak,ze ja som nahanala maleho kedze ma 2.5r a oni kecali. Takze tiez si myslim,ze som im dala priestor a nestala pri nich ako tela.

@maminkita tiez sme mali taky rychly spad ako pises ty vo vztahu. U nas ale neboli anonymne telefonaty,len ONA uplne prestala kontaktovat. Asi prisla na to,ze urobila hlupost ked ho nechala. Neviem?....neskor mala nejake problemy,ze jej niekto anonymne pisal a myslela si,ze je to moj priatel tak vobec nereagovala na jeho spravy. Preto sme mali pokoj s nou 2roky. Ak ona ma zle skusenosti,tak mohla uz davno pochopit,ze ma dat pokoj. Ked sa nam narodil syn, moj jej poslal sms. ANi mu nezagratulovala. Tiez prezili spolu vela,ale skor si myslim,ze zleho pretoze moj vela pil. Aj preto ona ho pozna v inom "obraze" ako ja teraz.
Ona si s nim presla ine ako ja prechadzam teraz. Jedno je iste,ani jedna sme to nemali lahke.....
SU male mesto,byva nedaleko jeho rodicov. Ked sa nieco stane urcite to hned vie. Ved maju spolocnych kamosov. Mozno sa videla uz v ich rodine......fakt neviem co si o tom mysliet.

halienka
6. feb 2012

@redangel32 aha, nestihla som prečítať predtým všetko, tak som nepostrehla, že už prestala tvojho priateľa kontaktovať. No správne si to vystihla, ona si tak riešila nudu, myslím, že aj u tej mojej kamarátko to tak je, tiež nemá rodinu a deti. A chlapi niekedy tiež potrebujú aby sme im ukázali správny smer 😉 🙂

redangel32
6. feb 2012

@halienka no zatial ho nekontaktuje....cca 3dni,takze uvidme? Inak mala na vyber....zila s nim v zahranici tak zdupkala spat na sk k rodicom. Nevedela zit bez nich. Mne moj rovno povedal,chcem tu zit akceptujes alebo neplanujeme spolu buducnost.