Na akých chlapov máte slabosť?
Čaute baby,
na akých chlapov máte slabosť? Resp. aký chlap vám podlomí kolená? 🙂
Ja strašne letím na chlapov v uniforme 🙂
Ja na ázijské typy... Korejci sú 😋😍🥰
Ja mám slabosť na zručných a šikovných chlapov čo vedia všetko opraviť a nie sú lenivý k tomu keď je tam iskra v očiach a je to optimista tak mi nevadia ani nedostatky na tele. Ale páčia sa mi vysoký a silný chlapi.
Najviac čo ma totálne odradí je chlap čo nevie zapojiť ani novú práčku alebo nič po dome spraviť. To môže byť hoc aký fešák u mňa hneď padne záujem.
@mamamasama neser sa,daj fotku🙂
:D no kedze momentalne som maximalne vytocena, jedini na ktorych letim su taky 1-3rocny, zlatí, usmievaví, ledva vedia rozprávať a k radosti im stačí najesť, napiť a hračky :D
@30ericka vysoký, bez brady, bez fúzov, na krátko ostrihaný, nejaká tá retiazka a naušničky sú len plus😍🤤aby bol zábavný, vedel si urobiť srandu aj sám zo seba, aby sme sa spolu smiali, aby bol hlavne rozumný a aby som bola na neho hrdá vo všetkom čo urobí😊a takeho už mám❤
Vysoký 190 cm ,tmavé vlasy,zelené oči ,široké ramená,vystrihaný,inteligentný akademik.
Ja som strasne zatazena na jamky v licach 😍, tmavsie vlasy, uprimnych a galantnych muzov...a este ked nosi okuliare, ktore mu pristanu 😍 Tuto jedinecnu kombinaciu som objavila v mojom milovanom manzelovi ❤
Ja nemam vyhraneny kus, co sa tyka vyzoru, aj kazdy ex bol iny, variabilita je krasna, haha.. Ale musi z neho srsat dobro a inteligencia.. Inak celkom mnam je pre mna Aquaman 🙂
@30ericka vysoky, tmavy, snedy..prve co pozeram na chlapovi je ako kraca a ake ma postavenie tela...druha vec su prsty na rukach🙈...proste ked vidim na muzovi zenske prsty to je cele zlee...a nemoze mat kratke nohy haha...ale jedna vec je vhlad a druha charakter. Ked otvori usta malo by to mat hlavu aj patu, tiez by mal mat zmysel pre humor..
Vysoký, silno zarastený, krátke vlasy, výrazný nos a úzke pery.. takí muži sa mi vždy veľmi páčili, našťastie môj muž spĺňa všetko, ale aj tak sa rada na nejakého pekneho veľmi ukradomky pozriem.. 😁 tento Richard armitrage je zosobneny muž môjho vkusu.. potom ešte Michael fassbender..
Čo sa týka vlastnosti, tak ma byť inteligentný, trocha vtipný a introvertny..
Musí mať charizmu, šarm,vysportovana postava, musí byť vonavy
Loki z Asgradu :D bezsrandy :D pri pozeraní Marvel sa zo mňa stáva pubertiacka :D... Môj muž si zo mňa robí srandu že sa mi páčia chudý/í (nom pl? 🙂) fetaci :D
Presediveli😁😂
@ajuga jej, aj môj muž je taký, som myslela že píšeš o ňom 🙂 aj mne sa taký páčia, a rada s ním chodím aj do obchodu, alebo len tak čosi zajesť keď má montérky
@mariah0307 fakt Loki? 😁 Ja by som zas radšej Thora brala 🤪 boli by sme švagriné 😅😂😂😂
@emasss111 som ochotná sa dohodnúť :D ... Tebe Midgard, mne Asgard :D... Čakám že bude hbo Max na SVK že si raz pozriem "seriál" Loki 🙂....
Vysoky, hnede oci, hnede vlasy...nieco na styl Kolenika 🙂
@30ericka vysoky blond, modre oci, dlhe vlasy, neoholeny, vzdelany, otvoreny novym veciam, respektuje inych, robi pomahajucu profesiu (lekar, ucitel).popripade novinar, fotograf, umelec.
Ake typy sa mi vobec nepacia - chlapi v uniformach - nemam rada konformitu a autority a speci kategoria co neznasam su uhladeni vyvonani, nagelovani tajtrlici v skinny rifliach, kosielkach a drahych autach ...bleeee