icon

Na akých chlapov máte slabosť?

30ericka
19. máj 2021

Čaute baby,

na akých chlapov máte slabosť? Resp. aký chlap vám podlomí kolená? 🙂
Ja strašne letím na chlapov v uniforme 🙂

anita1978
Odpoveď bola odstránená
bagre
19. máj 2021

@30ericka hnedooký, hnedovlasý európan čo sa vzhľadu týka

kvetka22
19. máj 2021

Ja na ázijské typy... Korejci sú 😋😍🥰

apolka77
19. máj 2021

Ja mám slabosť na zručných a šikovných chlapov čo vedia všetko opraviť a nie sú lenivý k tomu keď je tam iskra v očiach a je to optimista tak mi nevadia ani nedostatky na tele. Ale páčia sa mi vysoký a silný chlapi.

Najviac čo ma totálne odradí je chlap čo nevie zapojiť ani novú práčku alebo nič po dome spraviť. To môže byť hoc aký fešák u mňa hneď padne záujem.

aniko2
19. máj 2021

Ale to je len taký sen 😁

mihula
19. máj 2021

@mamamasama neser sa,daj fotku🙂

simca06022011
19. máj 2021

:D no kedze momentalne som maximalne vytocena, jedini na ktorych letim su taky 1-3rocny, zlatí, usmievaví, ledva vedia rozprávať a k radosti im stačí najesť, napiť a hračky :D

ajuga
19. máj 2021

@30ericka na bradatych 30tnikov v monterkach od lepidla, pofrkanych od farby, ktori si lazo plazo idu po meste a je im uplne u riti, co si myslia druhi 🙂 toto je aj moj chlap taky, brada, monterky, max sexi za mna

natyreggae
19. máj 2021

@30ericka vysoký, bez brady, bez fúzov, na krátko ostrihaný, nejaká tá retiazka a naušničky sú len plus😍🤤aby bol zábavný, vedel si urobiť srandu aj sám zo seba, aby sme sa spolu smiali, aby bol hlavne rozumný a aby som bola na neho hrdá vo všetkom čo urobí😊a takeho už mám❤

retatka
19. máj 2021

Vysoký 190 cm ,tmavé vlasy,zelené oči ,široké ramená,vystrihaný,inteligentný akademik.

30ericka
autor
20. máj 2021

@anita1978 ooo anooo :P

elenita
20. máj 2021

Ja som strasne zatazena na jamky v licach 😍, tmavsie vlasy, uprimnych a galantnych muzov...a este ked nosi okuliare, ktore mu pristanu 😍 Tuto jedinecnu kombinaciu som objavila v mojom milovanom manzelovi ❤

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anita1978
Odpoveď bola odstránená
petkasaurus
20. máj 2021

Ja nemam vyhraneny kus, co sa tyka vyzoru, aj kazdy ex bol iny, variabilita je krasna, haha.. Ale musi z neho srsat dobro a inteligencia.. Inak celkom mnam je pre mna Aquaman 🙂

majka4555
20. máj 2021

@30ericka vysoky, tmavy, snedy..prve co pozeram na chlapovi je ako kraca a ake ma postavenie tela...druha vec su prsty na rukach🙈...proste ked vidim na muzovi zenske prsty to je cele zlee...a nemoze mat kratke nohy haha...ale jedna vec je vhlad a druha charakter. Ked otvori usta malo by to mat hlavu aj patu, tiez by mal mat zmysel pre humor..

jana_eyre_2
20. máj 2021

Vysoký, silno zarastený, krátke vlasy, výrazný nos a úzke pery.. takí muži sa mi vždy veľmi páčili, našťastie môj muž spĺňa všetko, ale aj tak sa rada na nejakého pekneho veľmi ukradomky pozriem.. 😁 tento Richard armitrage je zosobneny muž môjho vkusu.. potom ešte Michael fassbender..

Čo sa týka vlastnosti, tak ma byť inteligentný, trocha vtipný a introvertny..

gleep1
Autor odpoveď zmazal
brita7777
26. máj 2021

@30ericka dlhovlasych 😁

iinuska
26. máj 2021

Musí mať charizmu, šarm,vysportovana postava, musí byť vonavy

mariah0307
26. máj 2021

Loki z Asgradu :D bezsrandy :D pri pozeraní Marvel sa zo mňa stáva pubertiacka :D... Môj muž si zo mňa robí srandu že sa mi páčia chudý/í (nom pl? 🙂) fetaci :D

tajik
26. máj 2021

Presediveli😁😂

poslednepogo
26. máj 2021

@ajuga jej, aj môj muž je taký, som myslela že píšeš o ňom 🙂 aj mne sa taký páčia, a rada s ním chodím aj do obchodu, alebo len tak čosi zajesť keď má montérky

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
veve889
26. máj 2021

v uniforme alebo v obleku.. ja ich proste zeriem 🤭

emasss111
26. máj 2021

@mariah0307 fakt Loki? 😁 Ja by som zas radšej Thora brala 🤪 boli by sme švagriné 😅😂😂😂

mariah0307
26. máj 2021

@emasss111 som ochotná sa dohodnúť :D ... Tebe Midgard, mne Asgard :D... Čakám že bude hbo Max na SVK že si raz pozriem "seriál" Loki 🙂....

tncka
26. máj 2021

@30ericka no aby som bola konkretna,Boris Valabik je uplne presny opis👌👌

sandrika1986
26. máj 2021

Vysoky, hnede oci, hnede vlasy...nieco na styl Kolenika 🙂

scorpionflower1
26. máj 2021

@30ericka vysoky blond, modre oci, dlhe vlasy, neoholeny, vzdelany, otvoreny novym veciam, respektuje inych, robi pomahajucu profesiu (lekar, ucitel).popripade novinar, fotograf, umelec.
Ake typy sa mi vobec nepacia - chlapi v uniformach - nemam rada konformitu a autority a speci kategoria co neznasam su uhladeni vyvonani, nagelovani tajtrlici v skinny rifliach, kosielkach a drahych autach ...bleeee