Na gratuláciu od kamarátky môj partner odpovedal so srdiečkami. Je to normálne?
Žienky snáď nestranný názor to objasní 😊
S priateľom sme spolu po tom co nám obom stroskotali dlhorocne vzťahy.No včera ma chlap vytočil lebo mu kamarátka na fb dala gratuláciu ,co je ôk ale so srdiečkami a pusinkami a on jej spätne zase odpoveď so srdiečkami co mne prišlo ako dezhonestacia mojej osoby.Nakoľko mu ta kamarátka píše aj vola kľudne aj večer(ma priatela).Nepoznaju sa deň tak som neriešila.Ale na moju poznámku že sa mi to nepáči a není to vhodne sa začal smiať že prehanam.Proste není som ziarlive decko ale toto mi príde ozaj cez ciaru🙄
@vroni on práveže nikomu inému na tu gratuláciu srdiečka neposielal len tej kamarátke.A proste keď mi predtým vravel ze aj rozmýšľali ci budu spolu a tak proste už to všetko na kopu.Ja ho poznám cez 20rokov.Tiez mu skončil vzťah lebo ho frajerka po rokoch vymenila.Neni zlý človek práve naopak je to dobrý človek len sa niekedy chová takto detinsky a to ma vytáča.A nechcem sa proste takto cítiť jak žiarlivá raketa
Ako dlho ste spolu a ako dobre poznas jeho minulost?
Ved ziaden chlap nepovie svojej novej priatelke, ze je rozvedeny, lebo podvadzal svoju zenu.
Resp.ked toto robil svojej exke, tak jasne, ze si ona uz pocas manzelstva nasla niekoho, kto srdiecka posielal jej a nie kamaratkam.
(Inak srdiecko vo facebooku znamena 'super'.)
@oliolijanka ro srdiečko dal do komentu nie na post.Sme spolu vyše pol roka a žijeme spolu a poznáme sa od cca strednej.On není človek co klame ale áno aj toto ma napadlo.On sa prosto niekedy chová detinsky tak som to brala z nadhladom
To vyzeralo nejako takto?
Ona:Všetko najlepšie 😘🥰🥰
On: ďakujem ♥️🥰
Akože nemám rada preháňanie so smajlikmi, keď je viac smajlov ako slov, ale zase z toho že muž pošle žene srdiečko by som vedu nerobila, nevidím na tom nič ohrozujúce..
Mne by skôr vadilo ak by vyvolávala v akúkoľvek hodinu a vykecavali by sa..
No ale ty poznáš svojho priateľa, ty vieš aký je a čo už môže byť u neho prehnanie alebo nie..
@jana_eyre_2 no kým bol s ex tak len slušná gratulácia a smalik síce s pusinkou ale žiadne srdiečka ani prehanacky a od neho len Like čiže kým bol s ex tak to Očividne vhodné nebolo.A také hlavne ona mu gratulovať do MSN nechápem potrebu capnut mu to aj na fb ak už som raz zagratulovala 🤔Do mobilu mu neleziem a a nemam to ani v pláne to je ozaj pod úroveň.
@jana_eyre_2 tak volať vola aj večer aj napíše sem tam ale nebrala som to tragicky ,ved je normálne mat kamarátov aj keď volať o 9vecer je trochu divne lebo to je čas na rodinu ale tak ako vravím tolerancia.A áno cca tak to vyzeralo až na ten fakt ze ona mu už gratulovala do MSN tak nechápem potrebu ešte to capnut na fb.A keď tak ma tam aj iné kamarátky co pozná rovnako a tie si srdiečka nezaslúžil?Proste ta jedna.A ten fakt ze mohli bit spolu je tam zlomový tým pádom mi to vadí viac.Mam svoju hrdosť a aj keď ho ľúbim už zo seba rohozku robiť nenechám ani chlapovi co ľúbim.
O mobile som nič nepísala tak to asi patrí niekomu inému..
Keď je dobrý človek ako vravíš, tak mu to proste polopatisticky vysvetlí, tak ako tu.. je vlastne jedno či teraz prehanas alebo nie, proste si jeho priateľka, vieš čo ti vadí a keď ťa má rád tak sa bude snažiť to rešpektovat.. snáď sa mu nič nestane ak začne s ostatnými komunikovať tak aby ťa nezranoval a zneistoval..
Keď píšeš že je občas detinsky, tak si skôr myslím že jeho ani netrklo že by ti to mohlo vadiť a nemyslel to nijako, len to proste tak napísal.. môj muž bol taký zo začiatku - proste mu nedochádzalo že prekračuje hranice, pár krát sme sa pohádali, raz rozišli.. po rozchode si uvedomil veci, nastavili sme si pravidlá čo komu vadí a čo ten druhý nemá robiť aby bol kľud..
@jana_eyre_2 ved práve ja som mu povedala ze to co tie srdiečka?ze to není pekne voči mne ze sa mi to nepáči a on sa začal uskrnat a srandicky ze ved čóóó nič sa nedeje a ten uskrn.
Baby aby som z neho nerobila nejakého blbca on je dobrý partner ale toto jeho podpichivanie ma dohana do stavu žiarlivosti a on to robí úmyselne
Tak to preberte a povedz mu o tom, však to je zase najmenej. A keď je to dobrý partner, tak to pochopí a nebude ti hádam robiť naprieky zbytočne.
Určite je na mieste že si zbystrila pozornosť. Je až príliš osobne takéto niečo posielať, nemám 40 ani 50 rokov ale toto by som si za mojich okolnosti ( mam muza) ja nedovolila voči chlapovi a pokiaľ by také niečo poslal môj muž alebo dostal od nejakej- nemala by som rukou nad tým.....byt na tvojom mieste si dám pozor....
Ja som taká zvyknutá ich používať, že som minule aj elektrikárovi napísala, že ďakujem 🥰 ste poklad ❤️❤️❤️ Potom som sa zarazila, že preboha 😂 ale keď prišiel tak po mne nevyštartoval, takže asi to nie je automaticky pozvánka na sex 😂
Ked to robi umyselne, tak mu nastav zrkadlo.
Sprav si pekny vecer bez neho. Ale naozaj ze super zabavny vecer, bud s kamoskami, alebo nejakym exobdivovatelom, to je jedno s kym, hoc aj sama, ale uzi si to poriadne, ze az na to podpichovanie zabudnes.
Vzdy, ked pan pride s uskrnom a provokaciami, rob sa, ze nic a povedz mu "Milacik, zabudla som ti oznamit, ze vo stvrtok idem na bicykel/kavu/do divadla."
Jeho tie srandicky rychlo prejdu.
Podľa mňa ste asi obaja deti. Neviem si to veľmi predstaviť, my v práci používame MS teams a tam máš možnosti reakcie na správu- like, srdiečko, vysmiaty smajlík, smutný smajlík a nahnevaný smajlík. A úplne bežne si s kolegami (mužmi aj ženami) v komunikácii dávame srdiečka - pre mňa to znamená "ďakujem veľmi pekne za ochotu", "si super, že si sa na to pozrel/pozrela" , "si moja záchrana" , "ďakujem, bez teba by som to nedala", "cením si, že sa snažíš, že si mi to vysvetlil/pomohol"... Ku gratulácií by som tiež dopísala srdiečko či poslala pusinku, lebo aj naživo keď gratulujem, objímem a dám pusu na líce. A asi som nejaká iná generácia (a je pravda, že som kontaktná), ale od kedy si pamätám, vždy som bola zvyknutá (a nebolo to nikdy nič čudné), objímať sa so známymi, kamarátmi, spolužiakmi, kolegami- na privítanie, rozlúčku- vždy sa s každým objímam. Som ale vážne rada, že môj muž je rovnaký ako ja, lebo keby robil scény, za to, že niekomu pošlem k správe srdiečko alebo pri odchode domov objímem na rozlúčku kolegu, tak by ma odpálilo. Ale samozrejme vo všeobecnosti to závisí od povahy. Ak je človek odtazity k ostatným, nezapaja sa do sociálnych interakcií, s nikým sa nebaví a zrazu začne aktívne niekomu posielať srdiečka či pusinky, tak to môže značiť nejaký problém
@oliolijanka práveže na toto opláchnite ja nemám žalúdok nerobím nikdy to co by vadilo mne a úprimne by mi to ani nebolo príjemné ísť s s nejakým ex obdivovateľom a urobiť si pekný večer a ani by som tým nepomohla skôr eskalovala problém a ešte sa cítila nanič 😅 Ja som tiež zvyknutá používať smajlov ale je ich tam dosť na to aby som si srdieckove nechala pre rodinu a partnera🙈
@elementissa v tom ja problém nevidím my sme obaja kontaktný 😅 ale proste iné kamarátky si to srdiečko do komentára nezaslúžil ani rodina len ta jedna kamarátka ktorá zavolá aj napíše večer 🤔 A keď poviem ze sa mi to nepáči tak namiesto pochopenia uskrn 🙄 A áno jasne ze sa chováme aj ako deti ja si teraz fakt pripadám jak 15rocne tela ze riešim nejakého blbeho smajla ale keby dá tie srdiečka všetkým absolútne by ma to nenastartovalo ale aká bola potreba keď už gratulovala do MSN capnut aj na fb a bum
Ja ti uuuuuplne rozumiem, sù to prkotiny, ale ide o fakt že pri prvych problemoch sa vyžaluje ,,kamoške,,. A už to pojde...
Tiež nemam tieto typy kamošiek si srdieckami , pisačkami a vyvolavačkami rada, nerobí to dobrotu vo vztahu.
Nehovorim že občas za niečo pekné sa uprimne poďakovať, ale sama citiš , że toto prekročilo hranicu slušnosti....
@monkasponka presne toto 🙄 Tam nejde o toho blbeho smajla ako takého Vieme ako to s tými srdieckovimi kamoškami dopadá vo väčšine prípadov.Ja som pribrala 5kg a mam to na tanieri denne ona schudla a jeej jak fajn zhodila tak do kelu keď je taka úžasná mal si bit s ňou a nie začínať si vzťah alee to by ona nemohla medzičasom nájsť niekoho.
A tu je chyba😊
Tebe musi byt dobre aj bez partnera. Ja ta nenavadzam, aby si ho podvadzala.
Ja ti vravim, ze musis mat aj ine prostredie, kde si stastna.
Jednak, ze ti nebude vadit partnerova detinskost a tiez, on si uz tu detinskost k tebe dovolovat nebude.
@oliolijanka to zase ja mam aj svoj čas samozrejme ved sme není spolu celý deň robota a tak čiže cca od 6 teraz neskôr nakoľko robota tak sme spolu nejak 4hodky večer kým ideme spať
Ja som ti poradila dat jej like a napisat pod jej gratuláciu" ❤😘", nie aby si sa pomstila priateľovi ale aby si JU dostala do rozpakov.
@whatever1 neviem to mi príde také ze invazivne 😅 nemám záujem riešiť ju ved ma frajera keď to jemu nevadí tak co naplat 🤷♀️
Preháňaš! Srdiečka a pusinky sú v tomto type komunikácie bežné.
@h2 je to možné,že niekto to berie úplne v pohodicke asi ide len o to ze tu kamarátku používa na vyryvanie aby som ziarlila preto ma zaujíma názor či to prehanam 🤷♀️
Mne by to tiez vadilo. Naco je to dobre, taketo provokacie? Akoze verim, ze niekomu to pride srandovne, ale naco robit taketo srandy, ked to partnerovi ublizuje. Podla mna by sa v zdravom vztahu nemali robit veci, ktore tomu druhemu prekazaju, aj ked su nevinne. To potom vyzera, ako by ti na citoch a pocitoch toho druhejo nezalezalo.
Za mna- rozhovor o tom, co ti sposobuje a preco si to viac nezelas. A uz je na nom, ako sa ktomu postavi…
@petricka22 ved práve načo sú také podpichovacky co si tým druhý dokáže 🤔
A prečo chodíš s niekym, kto ti nevyhovuje?
Bojís sa ze sa nevydás?
Tak ja neviem, ale uz je bezne, ze aj kamarati a kamaratky si medzi sebou posielaju srdiecka..tiez si takto aj s kamoskami i kamosmi posielame napr. aj pri gratulacii. A znamena to len, ze sa nam to paci alebo vyjadrenie, ze sa mame radi, nie, ze sa lubime ako partneri ci partnerky.
Osobne by som to neriesila..

Zareaguj jej na ten príspevok aj ty tým smajlíkom, ktorý objíma srdiečko. 😄 A keby ti priateľ niečo hovoril, povedz, že preháňa a je to predsa bežná komunikácia.