icon

Na pive s kamarátom

dudko71
2. júl 2015

Dobrý deň ženy a dievčatá,
Mám na vás prosbu,vyjadrite sa k tomuto-s partnerkou sa poznáme uz 3roky,máme pekný vztah.Ked som bol odcestovany z domova,moja partnerka sa na prechádzke stretla s dávnym kamarátom a tak zašli na pivo.Volala mi to,že sedi na terase s kamarátom čo sa dlho nevideli a kecajú.Sedeli tam asi 5hodín,bol som ztoho už nesvoj,aj som jej volal,či je ešte tam,neskôr pisal aj sms,ako sa ma,a ona ešte sedíme na pive.Nechcel som aby si vypila viac ako treba,pivko dve nezaškodí,proste som nechcel aby ju ten kamarát nalieval,lebo vieme aký sú chlapi-prečo to robia.Sú potom doterní.No a keď tak dlho človek sedí v krčme,tak si proste vypije,Po ceste domov mi volala,ze už ide domov,ja už som mal nevrlú náladu,aj ked som počul v hlase,ze mojej láske nič nieje,ako povedala mala 3malé pivá.Aj som jej to povedal,že sa mi zdá že tam nejako dlho bola,dlho kecali.
A to je to čo sa vás pýtam,na váš názor,na túto situáciu.moj je ten,ze sa mi zdá,že tam nejako dlho kecali.Celé poobedie.
Ona mi povedala,že sa dlho nevideli a tak mali o čom kecať.
Nechcem ju obmedzovať,to nie,len som mal o ňu strach-obavu,ľúbim ju z celého srdca.
Kedysi sa stávalo,že ide sa zabaviť,vypili si dosť s kamarátmi, kamarátkami a prišla domov za svitania,no a to ja nechcem aby sa to opakovalo.Iné je,keď sa pojdeme spolu zabávať a prideme domov ráno spolu.
Tak prosím o názory,pomôže mi to usporiadať si to v hlave,ďakujem.

Strana
z2
klara226
3. júl 2015

@maria1989 no ktovie či je tých 5 hodín aj reálnych. Si vieš predstaviť ako takýmto typom plynie čas? Kľudne to mohla byť hodina 😀 a prečo by nemohla aj 5 čo sme už mimo ženy a hneď každému dáme po jednom drinku?

amadora
3. júl 2015

@dudko71 keby chcela, tak ti povie že je na pive s kamoškou a vôbec ti nemusela povedať že je s kamarátom... takže trochu dôvery nabudúce. takýmto správaním ju len odradíš od seba. a nie, sex pod vplyvom alkoholu nie je o tom že to spravíš aj keď nechceš, je to o tom že to chceš a alkohol ti pomôže odhodiť zábrany. v tom je veľký rozdiel!

maria1989
3. júl 2015

@klara226 ale nie, skôr som myslela, že mňa by šľak trafil, keby mi muž s kamoškami vysedával tak dlho... resp. s kamoškami, ktoré som nikdy predtým nejako záhadne nevidela, ani o nich nevravel 😉

17alexis
3. júl 2015

@dudko71 ja mám nového priateľa, ktorý žije 100 km odomňa, môj bývalý, s ktorým som chodila 4 roky a z toho sme spolu žili v jednej domácnosti asi tri roky, býva o ulicu ďalej než ja. Stretávame sa dosť často, občas príde ku mne na film a odchádza až po polnoci a predstav si, že nič medzi nami nie je. 😀 Možno by bolo fajn, keby si tej svojej veril. Ak s tým máš problém, tak si nájdi radšej druhú.

tykat
3. júl 2015

@dudko71 par rokov dozadu by som ti napísala ze žiarliš a bla bla bla....teraz ti napíšem ze nikdy nič v živote nemáš isté, a podľa toho čo vidim okolo môže take "nevinne 5 hodinové pivo" byt začiatkom vzťahu nového a koncom toho pôvodného. Neurobíš s tým nič, mozes sa len pozerať, snažiť sa aby jej s tebou bolo lepšie ako s tým druhým a modliť sa nech to nedopadne zle, lebo ak budes sliediť a robiť výsluchy či scény tak ta nechá kvôli tomu že si žiarlivec a ak neurobíš nič tak ti ju ten druhý preberie.

dudko71
autor
4. júl 2015

@17alexis myslíš že je to správne,že tvoj bývalý pride občas na film.....máš veľmi tolerantneho priatela,lebo ver,že kopec mužom by sa to nelubilo.....
Aj keď píšeš,že sa nič nedeje 🙂
Prehoď si to opačne,keby tvoj priateľ chodil za bývalou.....a trávil s ňou čas.....

dudko71
autor
4. júl 2015

@tykat niekedy sa môžeš snažiť koľko chceš a aj tak ten vzťah nevydrží,a potom si povieš asi som sa moc snažil,mal som sa menej,alebo nejako inakšie
Ked to kdesi začalo haprovat medzi mnou a byvalou ženou,tak som sa snazil,zmenil som sa,aj tu v tomto fore som čerpal múdrosti,no aj tak po3rokoch som to vzdal,a časom som zistil,že jej srdce už davno bilo pre druhého,a aj 2roky po rozvode sa ktomu nepriznala a zatĺka ho.takze tak.

lenbea
4. júl 2015

@dudko71 no podla mna je to prinajmenšom divné, ked 5 h. sedí s nejakým kamarátom. keby to môj muž spravil, tak by sa mi to nepáčilo, hoci mu 100 % dôverujem. a ja si už vôbec seba neviem predstaviť, že by som išla na pivo s kamarátom a 5 h. tam presedela. Netreba to zas zveličovať, ale byť ostražitý.

lenbea
4. júl 2015

@17alexis ??? Tvojmu chlapovi to nevadí? a podla Teba je to normálne.

zuzulos1
5. júl 2015

Baby ja teda neviem..ja by som asi tiez nebola nadsena,kebyze moj manzel vysedava na pivku cele popoludnie s nejakou starou znamou..ine by bolo,ak by zavolal aj mna a dotycnu by mi predstavil..ze aha,toto je fajn baba a chcem ta s nou zoznamit (aspon by som mala novu kamku :D ) ...ale takto...ze 5 hodin..no neviem..este hodku-dve..by sa dalo zniest..ze pokecat a dat dve pivka...no a tak isto si neviem predstavit,ze by som to spravila muzickovi ja..

elusive
5. júl 2015

Jaj moralistky, ale keby napíše žena, že bol chlap na pive s kamoškou 5hodín, tak už tu vediete teórie o nevere 😀

zuzulos1
5. júl 2015

@elusive a ako mu maju pobalit veci do igelitiek a utekat pre rozvodove papiere :D :D ach jaaaaj..

elusive
5. júl 2015

@zuzulos1 tak ono to tu tak funguje 🙂 😀

cat
5. júl 2015

Len 5 hodín? Ja som tak minule sedela od 20h do 5h rána a mojmu mužovi to vôbec neprišlo divné, divné je takú chujovinu vôbec riešiť a riešia ju len žiarliví a majetnícki ludia. Navyše otravovať partnera smkami keď je s kamarátom na pive je doslova doterné a drzé 😝

kadan
5. júl 2015

@dudko71
myslím, že je to v pohode, ja som síce už nejaký ten čas doma a starám sa o deti, ale keď ešte neboli tak som bola vonku so svojimi kamarátmi / teda jeden bol môj býv. priateľ ktorý nežije v SR/ manžel vedel o koho ide a aj keď mu v hlave určite behali všelijaké myšlienky nedal nič najavo, vôbec nepísal, nevolal.
To si veľmi vážim, viem ako bolo mne keď sa mal stretnúť so svojou kamarátkou.
Vzťah je o dôvere / čítala som tvoj príspevok o ex/, ak si ju nechceš odplašiť tak ju nekontroluj stále.
Obaja máte právo ísť a zabaviť sa so svojimi priateľmi, keď budete stále spolu tak si za čas poleziete na nervy.
Veď keby nechcela tak ti to nepovie, je k tebe otvorená a to si váž
Daj jej voľnosť, ona sa ti odvďačí 😉

dudko71
autor
5. júl 2015

@cat tak ty si bola niekde kamarátom do rána???myslis že je to normálne??zamysli sa nad tým a nerob to manželovi.Určite sa mu nelubi že sa vracias domov ráno.
Tebe sa ľúbi keď chlap sa ti ide zabaviť s kamaratkou príde domov čerstvými rozkami?
Ine je keď trebars ide partia von a manžel nemôže,trebars je chorý,rano musí do práce alebo ostáva pri deťoch...

dudko71
autor
5. júl 2015

@elusive tak nejako,aj ja som uz pocul take reci,ČO SI TAM ROBIL??ČO TAK DLHO???KEDY SA CHODI DOMOV??ženská si myslela ze sme niekde vykecavalis babami,a pritom sme kecali len chalani medzi sebou.
No a keby dotyčný povedal,že bol tam s kamaratkou... no neviem...

jeennyv
5. júl 2015

@dudko71 Kazdemu cloveku treba nechat isty osobny priestor a zakazdym ho nekontrolovat...priatelka ti normalne vysvetlila, kde co ako bola, tak na co to zbytocne rozmazavat a robit problem tam kde nie je...vztahom nekonci cely zvysok sveta a kazdy s partnerov by mal mat aj svoj okruh znamych ci vlastne konicky...

rebekamarcusko
5. júl 2015

@zuzulos1 suhlasim. Mna by ani nenapadlo ist s nejakym zmamyn na tak dlho. Bolo by to mne samej blbe. A moj otec mi vzdy hovoril,medzi zenou a muzom neexistuje kamaratstvo,vzdy chce jedna strana viac. Najdu sa urcite aj vynimky ale podla mna vacsinou to tak je. Aj to tak v mojom pripade kedysi vzdy bolo.

dudko71
autor
5. júl 2015

@kadan ano s kamaratmi,to je pekné,treba sa stretávať pokecat zabaviť sa,to áno.to berem.
Jedna otázka,keby si bola vonku len stym dotyčným-aká by BOLA reakcia doma??
Hodinku-dve ako niekdo tu píše....
Alebo do rána ako tu niekdo píše....

dudko71
autor
5. júl 2015

@jeennyv súhlasím plne stebou.Práve preto dom založil tuto diskusiu,lebo sa to vo mne bilo a potreboval som pocut názory iných 🙂

mimina00
5. júl 2015

@dudko71 no mne nepride velmi ok ze zena sedi na pive a vypije ich tri 😖

sonka_d
5. júl 2015

Aj ja som niekedy chodila takto von. Partner byval v inom meste a mne to velmi dobre padlo - pokecat, dat si pivko, nic viac... a presne ako pises, moj vtedy frajer sa jedoval a hundral. Tak som prestala.. a hrozne hrozne mi to chyba. Aspon kavu, alebo proste vypadnut a byt chvilu sama aby to bolo o mne a nie o nas... pri vsetkej pocestnosti - nevera mi nechyba... ale uz teda nechodim nikam. Ja som sa prisposobila... a potichu vnutri kricim!!!! Chapem Ta, ale nesprav to svojej priatelke.

denaha
5. júl 2015

@17alexis ak s tym ma problem ,nech si nehlada ziadnu

denaha
5. júl 2015

@dudko71 tak keby to je opacne ,tak by sa dotycny/a nevolal byvaly 😀

denaha
5. júl 2015

To je cisto o dovere,keby mi muz povedal ze mu to vadi tak dlho,tak by som to tolerovala..ale ja v tom neveru nevidim..keby mi to urobil on,tak by som sa spytala co tolko preberali 🙂 ,ale ako uz niektore baby pisali,ze pokial sa to nebude pravidelne opakovat..tak sa nemas coho bat..a pisal si ze to bol stary kamarat..nie byvaly..

dudko71
autor
5. júl 2015

@denaha opacne to nemoze byť🙂ja chodim s kamaratmi na pivo🙂

kadan
5. júl 2015

@dudko71 ja som bola vonku iba s nim, dokonca sme sa stretli na recepcii hotela v ktorom bol ubytovany.. ( samozrejme ze sme isli von a neboli v nejakej hotelovej izbe) manzel vtedy este len priatel ma tam doviezol a odisiel. Po cca 3-4 hodinach som isla domov. Moj manzel nikdy nekontroloval, skor ja som mu dals vediet co a ako

Strana
z2