icon

Na prvom rande som platila ja a nie muž

26. apr 2021

Ahojte na prve rande ma pozval muž a súhlasila som a keď sme boli na tom rande tak mi povedal aby som zaplatila aj za nho

andreatytler
26. apr 2021

Ha, ha srandista. ... a co ste mali? Aj ta to vyslo na pekne peniaze?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
26. apr 2021

Mala si zaplatiť svoje a odísť.

dadus841
26. apr 2021

Nebola si na rande s mojim bývalim? :D on bol taky istý nikdy mi nic nezaplatil :D každý sme si museli zvlášť :D a ešte dokonca k 18 narodeninám som od neho dostala náhrdelník a nausnice strieborné a keď som to ukončila tak si to pýtal späť :D ale hlavne na predĺženom víkende v Štúrove mu bolo paradne keď tam bol zadarmo a nedal mi ani korunu ani za ubytovanie ešte bol aj taky drzi ze sme tam boli na kúpalisku a nemala som drobné pri sebe na mochito tak mi požičal ale nezabudol dodať ze potom mu ich vrátim keď sa vrátime :D po tom víkende som to ukončila :D

sense
26. apr 2021

A? To sa teraz sťažujes alebo chvális?

leyla1675
Autor odpoveď zmazal
mpg
26. apr 2021

A ešte sa stretnete, celkovo pôsobil ako?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
hipuska
26. apr 2021

Čo si objednal? Keď vedel dopredu, že nebude platít či to aj využil

autor
26. apr 2021

@hipuska objednal si veľké menu 🙄

kitycat
26. apr 2021

Tvoja tema je uplne o h*vne... Mic si nam piriaxne nenapisala... Mozno za to trapenie na tom vasom "rande" ako odskodne chcel zaplatit za obed a tiez ta uz asi s radostou neuvidi?

Vies co to je rozvita veta?

sandrahi
26. apr 2021

keby to takto slo, tak by som zaplatila svoje a dovidenia, preco by som mala platit aj za neho? 🙂

betty_image
26. apr 2021

@andreatytler Presne som sa chcela spýtať aj ja :DDd

andreatytler
26. apr 2021

No tak celkom dobre nechapem, naco si zalozila tuto diskusiu? Aj uvazujes o tom, ze ci mu dat dalsiu sancu?

betty_image
26. apr 2021

Je otázne, koľko máte rokov, koľko sa poznáte a či to on vnímal ako rande alebo len stretko s kamarátkou...Ja som mladá a chalani okolo 20 majú mám pocit v dnešnej dobe veľmi často problém, že nechú ženu pozvať a míňať peniaze alebo vymýšľajú pol na pol, čo mi príde ešte v najhoršom prijateľné ako tento tvoj exot, čo ti nakázal zaplatiť. Ja som staromódna, ale nikdy by som nešla na rande s človekom, čo ma nevie pozvať na kávu a koláčik/drink/večeru alebo do kina...No go. Ak na to chlap nemá, nech nerandí a sedí doma. Keď ma muž zavolá na rande, nepočítam s platením a našťastie som vždy zažila len takých, čo ma pozvali, bez rečí automaticky zaplatili a nemali jedinú potrebu riešiť, kto zaplatí alebo ako si to rozdeliť.

fineta
26. apr 2021

Mojej kamoške sa to stalo na prvom rande cca 5 rokov späť. Vraj si zabudol peňaženku. 🤷‍♀️ Presne to so mnou vtedy riešila, že či je toto normálne, ved vedel, že ju pozval na veceru. A vieš ako to dopadlo? Sú svoji, majú úžasné 2 deti a zdá sa, že manželstvo je pekné, funkčné, normálne... Vybudovali spolu firmu a platby kto co, koľko a za čo vôbec neriešia. 🙂

dankanka
26. apr 2021

Tak. Za cenu velkeho menu si prisla na to, ze je to idiot.. Kolke na to pridu po rokoch. Vlastne sa dobre stalo ;). Hlavu hore

andreatytler
26. apr 2021

@fineta Ta penazenka sa da zabudnut... ak bol nervozny alebo tak... a som si ista ze sa ospravedlnoval.
Tento jej nepovedal ani "prosim" len jej nakazal zaplatit.
Ale podla mna je to fake tema.. autorka nic poriadne nepise... len take hlasky dava do plena.

sslobodnamama777
26. apr 2021

no to je idiot teda.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
26. apr 2021

urobila by som presne to, čo ti napísali už viaceré - šla by som ku kase, zaplatila svoje a odišla.. nie je o čom a je úplne jedno, koľko máte rokov.. nemyslím si ale ani že by bolo jeho povinnosťou zaplatiť za teba.. resp.ja by som to neočakávala a jednoducho by som si svoje uhradila sama..

sono2
26. apr 2021

Jaj? Tak si si mala zaplatiť len tvoj diel a on si mohol svoj odpracovať umytim hajzlov debil

tykat
26. apr 2021

A ved to je uz jedno...uz sa nestretnete. Ci ta to nejako zruinovalo?
Ono poznam take typy co sa stazuju ze randenie ide do penazi, vzdy platit za zeny a vacsinou z toho nic nie je.

katkamatka7
26. apr 2021

A pre toto muži nechápu ženy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
h2
27. apr 2021

@katkamatka7 Prosím Ťa, Ty o čom píšeš? Že chcel si ju vyskúšať? To sa ale nerobí tak, že on pozve ju do reštaurácie, objedná si veľké menu a potom povie: "Zaplať aj za mňa." Bez ďalšieho slovka vysvetlenia, dokonca aj bez "prosím". Ja nie som zástanca toho, že vždy a všade má platiť chlap. Ale aby žena na prvom rande, na ktoré ju pozval on, platila aj zaňho? Ešte tak každý sám za seba. Alebo ak by to nejako dôveryhodne vysvetlil.
Nešla by som k žiadnej kase, platiť zvlášť. Zaplatila by som pri stole, pred čašníkom, svoj podiel. A čakala, čo pánko urobí.

katkamatka7
27. apr 2021

@h2 Tak by si spravila Ty. Ja rozumiem aj Tebe, aj jej, aj jemu 🙂

leuchtturm
27. apr 2021

Ked si bola aj na rande rovnako skupa na slova ako tu, tak si nechal svoju ujmu od teba zaplatit v podobe obedoveho menu.

h2
27. apr 2021

@katkamatka7 Písala si, že "pre toto muži nechápu ženy". Nuž, asi nechápem ani ja 😁, ale mohla by si vysvetliť, čo je to "toto", prečo ich nechápu?

katkamatka7
27. apr 2021

@h2 To ani Freud nevysvetlil 😀