Nahlásila som švagrinú kvôli karanténe -teraz som čierna ovca rodiny.
zienky v stredu som nahlasila svagrinu ktora sa vratila z francuzska ..samozrejme karantena 0 bodov.ani sa nedala testovat nic..veselo si lajbzovala hore dole..po rodine ( nas nastastie nie)..tak som ju nahlasila..uz je rozhodnute ze musi zaplatit pokutu za nedodrzanie karanteny..teraz ma vsetci v rodine neznasaju..svokra mi nevie prist na meno..takze tak 🙂
Dobre si spravila 👍 mala čušat doma s povinnou karantenou 14 dní a nie tárať sa , zamlcovat
@zazvorka87 ze je zakerna?
Prisla zo zahranicia? Prisla. Mala sediet doma na riti, nie sa promenadovat do meste a po rodine.
Prave kvoli takym ludom uz davaju aj pokuty. Lebo slovac je sprosta a neda si povedat.
Podla mňa ste ale nemali dobré vzťahy,vsak?
Nedostane pokutu kvoli tebe, ale kvoli sebe!!! Po nej nech kricia, ze nedodrzala karantenu, ked je teraz takato vazna situacia!!
@princeznasevera zmenila si názor? Alebo nepamätáš, čo píšeš v inej diskusii? Dúfam, že ťa tu väčšina príspevkov presvedčí, že nosenie rúška je dôležité.
Ked nahlasujes,musis uviest aj meno? Skoda,ze zistili. Len aby sa im nestalo,ze niekto ochorie a potom pochopia
Zeny, ale ved jasne ze mala byt doma, ale prisla este tyzden pred tym nez to dali za povinne a s pokutou...takze je to v prvom rade jej sprostost a ja by som miesto nahlasovania( ktore zrejme nemalo ani vyznam) zavolala jej osobne a pekne jej nadala ci nahodou nema sediet na zadku a nie behat kade tade...nasi sa vratili pred 2 a pol tyzdnom z chorvatska, ked este ziadne opatrenia neboli....som ich mala nahlasit ci ako?
Urobila by som to iste
@cichlida doma mala byt 14 dni - vtedy boli len odporucania. Ale mala byt proste doma. Dodrzat karantenu. No evidentne ludia na Slovensku to beru moc na lahku vahu, a preto prikrocili k raznejsim opatreniam.
@tslobik odhliadnuc od všetkého asi áno, ak vôbec ťa vezme, kamaškina dcéra 3 týždne po zápale plúc bola dnes vybavená telefonicky antibiotikami (cez víkend ju začalo škrabať v krku a teplota do 38), a bodka. Myslím že koronu nemá, ale jednoducho ani ju vidieť nechcela, btw moja malá kašle od augusta, našťastie momentálne to akoby zázrakom ustúpilo, ja tiež kašlem od januára príšerne, čo som mala fest chrípku..... v robote sa ma pred týždnom báli, ked mi zaskočilo jablko.... nedajbože mať alergickú nádchu ako ja...... ludia sa boja, lekári sú tiež len ludia.... ak nemá malý teplotu, ani nechod, moja rada.... pre dobro okolia ale aj vás samých, ak je chorý má oslabenú imunitu....
Urobila si dobre ale mohla si ratat stym ze snitches get stitches ( ako hovoria v gangoch )musela si vediet ze budes “ zla”. No co uz cenu švagrina a nevesta roka ti neudelia ale hlavne ked je tvoj muz ok a na ostatnych mozes kaslat nech su zduti.
@veronikaszabova ved samozrejme, moj muz sa napriklad ani nevratil, ale toto mi pride skor vybavovanie si nejakych sukromnych antipatii...keby svagrina pride trebars v termine od piatku a labzuje, tak nepoviem ani n ze ju nahlasi, aj s pokutou ale takto ziadny vyznam
Dobre ste urobili, komu niet rady tomu niet pomoci.
Dobre si spravila, konečne niekto zodpovedný
@mircalla Ano, lebo mi príde, že sa akoby zabudlo na iné zdravotné problémy a v popredí svieti korona. Šak nech si aj zubári zavrú a ošetria akút. stavy vytrhnutím zuba, lebo veď každý môže byť prenášač. A potom si ja budem platiť implantát alebo chodiť bezzubá. To sa fakt už budeme jeden na druhého kukať ako na možného prenášača? Prečo sa tak nepozeráme na chrípku napr. Asi sa v médiách málo preberá. V rodine sme mali vysokú horúčku a znej tlak na prsiach, a vedeli sme, že nemôže isť o tento vírus a pristupovali k tejto osobe akoby len pohľad na ňu mal spôsobiť smrť. A pritom išlo o úplne iné ochorenie. A keď tu nejaká osoba vypustí, že otočí chrchlajúceho človeka vo dverách, ide ma roztrhnúť. Toto vyvoláva akurát to, že sa ľudia začnú medzi sebou žrať.
Preboha čo na to manžel?????
Nie kvôli tebe, jej dajú pokutu kvôli jej hlúposti a nezodpovednosti.Netrap sa preto, kiežby tak reagovali viacerí, ako ty.
A ty si sa priznala ze si ju nahlasila ci ako na to prislis?
A načo si to tu vlastne písala, že si ju nahlásila? Či bude sa ti lepšie spať s týmito pochvalami?
a oni naisto vedia ze si to musela byt ty? spravila si fajn vec, ale tak mohol to byt predsa aj, niekto iny, co ju oznamil, ci?
Povedz ze jej bude platit kvoli sebe. A vlastne by som sa nerozculovala. Kebyze niekoho nahlasim tak ratam s tym ze sa polka rodiny naserie, nic ine by som necakala.
PALCE HORE`!!!! JA BY SOM TO TIEZ UROBILA, ALE NAJSKOR BY SOM JEJ POVEDALA SVOJE DO OCI !!
Povinne to bolo od stvrtka rana takze je safe

V prvom rade, švagriná mala mať toľko rozumu a mala sa nahlásiť sama, svokru by som sprdla čo to vychovala a či má 15 rokov a nevie rozmýšľať.