icon

Nahnevaná sama na seba

10. aug 2021

Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)

A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦‍♀️

Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫

Strana
seahorse27
10. aug 2021

Ja by som mu nepisala, musis to vydrzat. Keby mu na tebe zalezalo, uz by sa ozval. Ber to tak, ze aj ty si si uzila, neznasilnil ta, nemas sa preco citit ako pouzita handra. Viem, ze je to blby pocit, hlavne ak sa ti chlap fakt paci, ale maj svoju hrdost, lebo nabuduce to skonci rovnako a ty budes celit tymto pocitom zas a zas…

autor
10. aug 2021

@seahorse27 vies ja som cely cas davala na javo ze som slusna a nemam zaujem o pohlady inych chlapov … nikdy sa ma nepytal ci niekoho stretavan ani nic … pripadal mi fakt slusny a taky vyrovnany … vedel sa mi ozyvat a zrazu nic … pride mi absurdne, to mu stacilo 1x? Ved iny chlap by aspon ten hlupy sex chcel ked uz teda nic ine …

autor
10. aug 2021

@seahorse27 ano uzila ale presne toto bol ten chlap s ktoryn som planovala “oddialovat” to a mat pocit ze ma dobija … ale on mna necakane doslovne skocil a uz som sa nechala viest iba pudmi … fakt mam pocit pockat este jeden den a potom nieco napisat 🙈

zuzanka.zuzu
10. aug 2021

neviem o čo máš s ním záujem. ale ak by si mala záujem o seriózny vzťah, tak celé zle - NIKDY som neuvažovala či sa manželovi ozvem, či nie, či to bude vnímať blbo, či nie, ako si to vysvetlí alebo nevysvetlí... toto som nechápala ani u kamošiek na strednej, ale u 40r ženy už vôbec nie. napíš a podľa odpovedi sa zariaď. len nepíš zúfalo "že si si nemyslela že to bude na jednu noc" - to je načo dobré? však keď s ním chceš byť tak mu napíš kedy sa stretnete. premýšľaj ako chlap. on by ti nikdy nenapísal hento 😀

nic0le
10. aug 2021

Chlap ktorý je hotový zo ženy, alebo sa mu aspoň naozaj páči, sa ozve. Všetko ostatné sú len kecy a výhovorky. Logicky každý má to svoje, povinnosti, prácu, domácnosť, nákup, deti, šport, atď. Ale vziať do ruky mobil / v dnešnej dobe na ňom veľa ľudí visí nonstop / a napísať správu, ozvať sa, opýtať sa ako sa druhá strana má, či je všetko OK, že na Teba myslí, že mu bolo s tebou príjemne, alebo otázku kedy sa zas uvidíte trvá pár sekúnd.

lenzuzulka
10. aug 2021

normálne mu napíš, ahoj ako sa máš..prípadne sa spýtaj čo nové a podľa toho ako bude reagovať zistíš, či má vlastne záujem sa s tebou stretávať alebo to bol len jednosmerný záujem z jeho strany 🙏

autor
10. aug 2021

@zuzanka.zuzu ahoj. Ja chapem co chces povedat. Len ide o to, ze predtym sa ozyval a ako doslo k sexu uz nie … a neviem ci je vhodne aby som sa ja ako zena ozvala teraz
Neviem povedat o co mam zaujem - ja som urcite nechcela sex na 1 noc - keby ano tak nebudem s niekym 3 nediace vypisocat a chodit sportovat a na kavicku … mala som z neho rovnaky dojem a preto ma to trapi

autor
10. aug 2021

@nic0le presne, toto si hovorim aj ja. Doteraz sa ozvat vedel ajked bol v praci mi obcas len-tak napisal. Teraz zrazu nic. Chapem aj to ze mozno si dava c hlave daco dokopy ale ocividne mysli len na seba. Ved keby si ma trosku vazil tak aspon daku spravu by poslalC ja to viem ale stale ma to mrzi

lesana25
10. aug 2021

Ty si sex na jednu noc nechcela, on asi hej, dostal čo chcel a už viac nemá záujem. Možno sa ti ozve o mesiac, keď bude potrebovať zasunúť znova.

autor
10. aug 2021

@lesana25 no asi hej ☹
Len ja som mala pocit ze to takto nie je z viacerych dovodov:
Vyzera moc dobre a teda si nyslim ze na sex moze mat hociktoru
To chlapom po 40 fakt staci sex raz za cas?

nic0le
10. aug 2021

Nie nestačí, alebo proste si ho neočarila natoľko aby o teba mal skutočný vážny záujem.

autor
10. aug 2021

@nic0le dost zle sa to cita ☹
Neviem, cim by som ho neocarila. Ako jasne ze nie som mega dokonala. Ale skor som mala pocit ze ocareny bol.
Jedine ak by tak povahou ale povahovo sa moc nepozname …
Ale aj tak sa mi to zda nepochopitelne ☹

luccija
10. aug 2021

Neozvala by som sa...píšeš, že si nechcela sex a hneď ste spolu spali ako ste sa stretli🙂áno bude to zúfalé....výdrž týždeň a uvidíš, ale podľa mňa z tohto vzťah nebude len občasný sex

nic0le
10. aug 2021

No každý hľadá niečo iné, každému sa páči niečo iné. Aj dokonale vyzerajúca žena nemusí chlapa očariť pri osobnom stretnutí, vyžarovaním, rozhľadom, komunikáciou, humorom, chémiou, vôňou, atď. Jedno je ale 100% isté. Ak by si ho očarila, mal by vážny záujem do budúcna o ženu ako si ty, tak by už písal, volal, ozval sa. Všetko ostatné sú kecy a výhovorky. Je to pár sekundová záležitosť to si vždy uvedom.

althejka
10. aug 2021

nepisat, nechat tak. ak sa ozve, tak preto ze chce. ak sa neozve.tak preto ze nechce. bodka

autor
10. aug 2021

@nic0le hlava to chape.
Len je ni to strasne luto.
Mala som pocit ze prave ON nie je taky ten vychcany ch… ktoremu ide len o to jedno.
A najma ak by chcel iba sex tak nechapem ze to tak dlho skusal …
Viem ze s tohto nebhde nic lebo uz je toto trapne ze sa neozval ale mam potrebu mu napisat
Mam akokeby potrebu sa obhajit
Nechcem pisat ze som chcela vazny vztah - lebo to neviem ci aom chcela kedze sa az tak nepozname ale nieco v tom zmysle ze ma mrzi ze sme sa nepoxhopili a ze vyse roka som sama a nevola som ziadostica daco taketo riesit
Ale viem bude to zufale tak ci tak

banderaska29
10. aug 2021

Ahoj 🙂 ja dúfam, že to nie je tvoj prípad, ale si si istá že je rozvedený ? že nežije dvojaký život? lebo moja kamoška mala takéhoto experta a počase zistila, že panko ma doma manželku a dieťa a tvrdil jej že sú rozvedení 😀

jumama
10. aug 2021

Mozno je to tak, ze su prazdniny, ak ma deti, mozno im musi robit program a ty svojim detom tiez... ak som to spravne pochoopila, mate rodiny... Ak je pracovne vytazeny, tak aj mozno to je ta pricina. Chlapi to dokazu takto sa sustredit na pracu a maju zodpovedne postavenie, tak ponocuju v praci... ak sa mu kvoli tomu uz rozpadol vztah, aj kazdy dalsi taky bude, ze uprednostni pracu. Cize ten vztah vas sa moze len pozvolna vyvijat, ze sa takto obcas stretnete, bude vam prijemne, a aj sa mozete mat radi, ale necakaj hned obrat o 180 stupnov, ze da bokom pracu, rodinu, psa...

luccija
10. aug 2021

Prosím Ťa nerozmazavaj to este viac...ak bude chcieť ozve sa

h2
10. aug 2021

Ja nie som zástankyňa nejakých "tanečkov" okolo, nerobila by som vedu z toho, že sa žena ozve chlapovi, ako prvá. Ale v tomto prípade sa mu fakt neozývaj! Po prvom sexe si sa mu ako prvá ozvala Ty. Ak sa mu ozveš aj teraz, ako prvá, nastavíš, že to automaticky budete mať tak, on už sa Ti ozývať nebude a bude len čakať, že sa ozveš Ty. Musíš to proste vydržať. Nemyslím si, že si ho nevyhnutne nezaujala, možno tiež taktizuje. Je kopa chlapov, ktorí sa zámerne žene po sexe pár dní neozývajú, aby jej tým nedali najavo, že sú z nej až tak paf. Je to nezrelé správanie, hodné puberťákov, ale deje sa to. Počkaj ešte pár dní. Ináč to bude fakt vyzerať zúfalo. A zúfalcov nechce nikto!

acrobaleno
10. aug 2021

Nebuď na seba prísna. Stalo sa? Stalo. Nič s tým nezmeníš. Skús sa radšej poučiť z tohto zážitku a nabudúce budeš reagovať inak.

erika_230
10. aug 2021

Ved ked ti tak strasne chyba tak mu kludne napis ci neskocite na kavu.Uz nie sme vpraveku ze chlap musi lovit zenu. Ked s niekym chcem stravit daky spolocny cas tak sa mu ozvem predsa. AKo on ma vediet ze by si s nim chcela byt nieje vestec. Len mu nepis ze ty si nechcela sex na jednu noc.

autor
10. aug 2021

@jumama ano urcite se ma toho dost vela
Pracuje na smeny a ked nepracuje ma deti … toto mi spominal davno ze “zasvatil” zivot po rozvode detom a praci a ze si uvedomil ze nema cas na vztah …
ALE aj keby je mega zaneprazdneny tak jedna sprava trva pol minutu …
Zere ma predstava ze mu vobec nechybam a anilen si na mna nespomenie, zrazu

autor
10. aug 2021

@h2 ahoj. Ja to tiez takto vidim a citim. Ze ak sa ozvem ja bude to svedectvo o tom ze ja som iniciator …
Mozno taktizuje. Aj to ma napadlo.
Ale ked na clovek potrebu taktizovat tak asi tam nieco nie je Ok
Mne on prisiel ako totalny fesak ktory moze mat naozaj kazdu. Videka ho moja dobra kamoska ktora je velmi vyberava a stale single lebo sa jej nik nepaci a ona ho zhodnotila ze posobil rozumne…
Ale jasne ze mozno aj jeho odradilo ze som mu hned skocila do postele …

h2
10. aug 2021

Možno je to s tým taktizovaním myslené dobre: nechce sa ozývať, aby on nepôsobil zúfalo a neodradil Ťa tým. Nevidíme chlapom do hlavy, možno na Teba myslí, kade chodí, len sa bojí ozvať, alebo tomu ešte dáva čas.

prunee
10. aug 2021

Ukonci to radsej z kratsej cesty, vyzera to, ze nie si nastavena na vztah s nim a bolo by to casom este horsie, pre teba, aj pre neho, uz teraz to nezvladas. Jednoducho chlap mysli inak a chce nieco ine ako ty. Neurazaj sa nan ho, nech uz ma akykolvek dovod, chod si po svojom.

bodkolienka81
10. aug 2021

No neviem, nechces vztah - potom chces, nechces sex - mas ho hned 2x a este sa aj nahnevas..
Neries a neprezivaj sa (to) tak velmi.
Ved ste si (predpokladam) uzili spolocne chvile, deti od neho (?) nechces, tak sa tes, z toho co je a pride..
Ja by som mu zase v poho napisala, ci nejde na bajk a vobec s nim neriesila ci bol nejaky sex abo nie..

autor
10. aug 2021

@h2 hmmm nechcm ho zastavat - nechcem ale trosku si to nyslim
Mam tusak ze si mozno v hlave dava dokopy ze co teraz dalej …
On s jeho ex zenou dobre vychadzaju, su dokonca susedia, ona ma uz ineho
On byva tak ze susedia su jeho rodicia
Takze si nyslim ze ma aj dost vela ludi okolo seba ktorym sa venuje (ja ked som s detmi u rodicov tiez nemam tak cas na nejake avantuty)
Mam pocit ze sa mozno boji ze akakolvek zena by mu narusila jeho rezim - ale to nemeni nic na veci ze keby chcel (aspon ten sex) tak by sa ozval

autor
10. aug 2021

@bodkolienka81 nie ja vztah chcem ale nemozem vediet ci s nim kedze sa az tak dovre nepozname … to ze je fesak je malo na to aby som vedela ci je to na vztah 🙂
Sex chcem ale chcela som to oddialit pretoze som mala z neho pocit ze mu jejde o sex …
Keby sa to oddialilo o par dni asi by som riesila toto iste

lelinka611
10. aug 2021

Ahoj, 2 dni nie sú zasa až tak príšerne veľa. Jasné, že sa ozvať mohol ale teraz môže rozmýšľať čo ďalej, poprípade prišiel na to, že to ďalej ťahať nechce tak stačí že “ublížil “ zblíženim 2x a nechce ti ďalej zavracat hlavu a využívať ta len na sex. (Píšeš že by sa ozval keby chcel apson sex) asi nebude taký debil.
Za mna , 1. Buď premýšľa čo a ako , nechce byť hneď otravný
Alebo po 2. Prišiel nato, že to nie je úplne to čo chcel tak je ticho. 😊
Isto je lepsie ak by to malo byť ukončené , že to nechal po 2 razoch tak, ako že ti ma vypisovať len koli sexu a využívať ťa.

Strana