Nahnevaná sama na seba
Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)
A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦♀️
Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫
@fleur1111 tak ano. Povodne som planovala tahat to dlho kym k dacomu pride … lenze ny sme sedeli h neho, kecali sme (a vlastne preto som k nemu isla lebo mi pripadal totalne neskodny v tomto smere) a zrazu sa na mna hodil a bozkavak a uz to islo … este somnchvilu rozmyslala ze ho stopnem a nebola som si ista ake na druhej strane vyzeral tak dobre a tak vasnivo sa bozkavak ze ano - neodolala som
Ja by som mu napisala....niečo typu...stalo sa niečo? Alebo kedy dáme stretko? ...mas v piatok čas ? .... vsak ste dospelí ľudia...a je lepsie riesit narovinu než sa zbytočne trápiť nad chlapom ktorý za to možno ani nestojí ...držím prsty 😊😊
Dobre som sa zasmiala.Tento príbeh je určite z Brava.Takze sex na jednu noc nehladas,ale hneď prvú noc mu dáš.Potom sa stretnete ešte raz a opäť zasunie no
a ešte sa dozvieme,že si citlivá duša 😂😂Aj kurva má dušu 😂😂😂A teraz ďalší príbeh...
@h2 hej aj ja to takto zmyslam … ajked on pracuje na smeny a ked nie je v praci ma dceru - teraz cez keto to maval inak ale netusim ako (nepytala som sa ho priamo, prezentovak to tak, ze sa dohaduju s ex operativne - ale neviem ci je to pravda). Takze trafit sa do dna kedy ja a aj on budeme mat obaja volno by bola mega nahoda.
Netusim presne ako robieva - nemal som potrebu to vyzistovat a sondovat - ani mne by da asi nepacilo keby vedel moj harmonogram.
Ale je pravda ze spociatku mi napisal napriklad v pondeloj ze ako budem mat deti dalsi tyzden a tym padom sme sa vedeli dohodnut
No kazdopadne teraz to necham tak a po case mozno navrhnem nejaky sport ale myslim ze aj to bude vykrik zufalstva 🙂
Ja tuto dobu nechapem. Co mu napisem? Tak kurna som dospela, vytocim cislo a zavolam.
Ahoj, dlho si sa neozval, tak ti volam, lebo nechcem dalej stracat cas a chcem vediet na com som. Tvoja ignoracia ma zamrzela a dufala som,ze sa ozves. Mam to brat, ze si nase stretavanie bral ako zabavku alebo chces v stretavani pokracovat?
Ak vlastne ani ten telefon nezdvihne, tak je to jasne.
Takto budes za minutu vediet na com si, ci sa tyrat cakanim na jeho spravu alebo ti to vysvetli.
Drzim palce. Viem, ze dufas v pokracovanie, tak verim, ze to tak bude
@pbra40 presne tak, ved su neni male deti, normalne inteligentne to vyriesit
@pbra40 ahoj
Velmi si to pekne a vystizne napisala
Ono ja nie som blba ani pribrzdena ale clovek potrebuje pocut co robit od inych zien ked ma zastrety mozog a ked sa opusta 🙂
Hmm... Nema vazny zaujem... Ako tu uz niekto pisal keby zaujem ma, da to najavo a neodmlci sa... Mozno aj zaujem mal, ale ked videl ako lahko ta dostal do postele, stratil zaujem o nieco viac... Nejake neujasnene... Nechcela som len sex resp. tak skoro a predsa si to dovolila... Tiez som bola v pokuseni, ale ked som si povedala, ze nie lebo sa budem citit blbo alebo to sposobi problem tak som to nedovolila 🤷♀️... Naozaj, chlap, ak ma zaujem, si najde sposob a cestu ako udrzat so zenou kontakt.
@pbra40 tým nič nevyrieši, lebo jej môže nakecat len tak dačo, bude mu to trápne, ak ozaj o ňu nemá záujem, určite jej nepovie, že prepáč, ale išlo mi len o sex, papa drahá 🤔
Ty si odporujes v každej vete.Nechcela som sex nechcela som vzťah..pritom hneď si mu dala.chlap rozmýšľa ináč...na jednej strane si pripadas ako sivá myš na druhej píšeš aká si atraktívna dobrá v sexe a máš vzťahy založené na sexe.Tak či tak si sa namotala hneď po chvíľke a znie mi to ako pubertacka.Nabulika Ti do hlavy, že chce vztah a potom po pár mesiacoch budeš plakať ešte viac.
Áno chlapi sú takí...bola si u neho doma čo si čakala, že budete telku pozerať?myslím, že si dobre vedela k čomu príde.Ak sa neozve do pár dní ja by som mu nepísala...aj tak pôjde zase len o sex.Ex býva blizko, rodičia vedľa budete sa zakrádat ako pubisi.A neviem podľa čoho ho skatulkujes, že môže mať každu, ktorú chce ja poznám krásneho vzdelaného chlapa po rozvode a zanevrel na ženy.Mas ho nejakého vyfantazirovaneho.Tak Ta po dlhej dobe niekto očaril a nevieš čo so sebou🙂
Ak by chcel....napíše aspoň pár slov nemusí Ta hneď ťahať von či do postele.
Ber to ako ponaucenie do buducna, pokial sa mas po sexe takto tyrat a obvinovat tak ho proste nedopust. Alebo si ho dovol uzivat si a nerieš, nehodnot, uzili ste si, odsmut si ze teda vztah z toho nebude a bodka.
Mna zaujima, co vlastne povazujete za “spravny” cas na sex. Kedze sa tu spomina, ze ste sa stretavali, tocili okolo seba cca 2 mesiace. Samozrejme, ze samotna dlzka nie je az taka podstatna, ale co je ten fakt/aspekt ktory by v tebe nevyvolal ten pocit “ublizenia”.
očarený tebou bol, pokým ťa nedostal tam kde chcel, a možno má svoj život, svoju ženu a nepotrebuje milenku, len proste mal pud, to sú bohužiaľ chlapi nezamilujú sa hneď, a je jedno či si očarujúco krásna a múdra, kašli na to, je jasné, že nemá záujem neponižovala by som sa
Chápem, ber to tak, že ta pobláznil, spravila si chybu, ale aj tak to s ním nevedie nikam. Zachovaj si hrdosť a nepíš mu. Po čase sa na to budeš inak pozerať a ver tomu, že sa budeš cítiť lepšie pri myšlienke, že si sa mu nevnucovala ako keby si ho mala bombardovať spravami typu “ako to vlastne medzi nami je”.
.
@hankm spravny cas? Na mna to bolo asi skoro. Nevravim ze som nesexovala v mladosti tiez skoro. Ale pri non som mala take myslienky ze uvisim ci bude bojovat a vyspom sa s nik az neskor - mozno o 2-3 stretka neskor … ale asi by som to ani ja nevydrzaka kedze ma pritahoval veeelmi
Mne skor vychadza ze tym sexom trochu vytriezvel. Ide do tuheho, vztah ide na iny level, nie je si isty ci to chce. Predsa ma tam hned blizku rodinu blizko.. mozno to chce len cas
@dankanka ano jasne ze sex by to mozno niekam posunul … ajked mozno len na sexualny vztah
Ale toto? Ze najprv piseme a zrazu uplne nic?
Masíruje si tým svoje ego, berie to ako hru, lov... je jedno koľko má rokov, nemôžeš to porovnávať so sebou, s tvojim zmýšľaním.
@fleur1111
Hmmm ale chlap ktory moze mat hociktoru bez namahy a snahy …
Ja keby chcem dakoho na 1 pouzitie tak nepotrebujem riesit nejake rande a stretko (aj s detmi) - isla by som na to jednoduchsie
Pozeráš sa na to príliš subjektívne a ľudia sú rôzni. Riadiť sa treba podľa faktov - nepíše, nevolá, nezaujíma sa. Tak nemá ďalej význam to riešiť.
Tak..je zmateny..nevie co s tym.. v kazdom pripade.. nebude to fungovat ak Ty si "namotana" viac
@dankanka namotana som nebola a ani by som nebola ale hneva ma ten nahly sek …
určite by som sa mu neozvala, keď chce ozve sa, bez debaty.
Chlapov bavi zvadzat, snazit sa o zenu, bojovovat o nu, dobyvat ju. Bavi ich ked zena nevisi na nich a necaka na telefone, bavi ich ked ich zena aj odmietne. Taka co pise prva a riesi taketo koniny muzov nebavi. Ked sa mu zeraz ozves, pohnojis to, mozes sa v podstate so vztahom s nim rozlucit. On zrejme tiez caka ci sa mu ozves ty, aj ked to az tak nepreziva urcite, ale.... Aj ked to znie blbo, garantujem ti, ze cim dlhsie sa mu neozyvas, tym vacsi zaujem bude mat o teba. Ze ste mali sex skor v tom nevidim problem. Ale prepac prosim, na tvoj vek mi to pride uplne na hrane ze takto to riesis. Chapem je to tazke, zazila som to, ale skus sa prekonat. Ja mam po 40tke a taketo som zazila viac x a preto pises co pisem. NEPIS MU, ak ti na nom zalezi, NEPIS.
A este dodam, pises ze namotana niesi ale hneva ta ten nahly sek. Mozno sa ti to nebude pacit, ale to sa vola jesitnost. Teba hneva ze sa nasiel niekto kto "si dovolil" sa neozvat. Zamysli sa nad tym
Náhly sek, veď jasné, ty už si dala a teraz má rozrobené nejaké ďalšie. Možno také mal aj počas toho, ako zdolával teba. Neviem co riešiš, z tohto sa pouč a nabudúce keď si povieš že nedáš hneď, tak to dodrž.

Prvá chyba bola, že ste sa spolu vysypali po krátkom čase, resp predtým ako si vedela o čo mu naozaj s tebou ide. Čím dlhšie žena odoláva, tým viac to chlapa rajcuje. Podaktorí sa možno aj zamyslia “ako to, že táto mi nedá hneď?” Hlavne ti, ktorí môžu mat hociktorú. Na druhej strane, aspoň vieš, že vôbec nestal za to, keďže tebe nešlo len o sex. Evidentne jemu áno. Chlap, keď chce, ozve sa. Oni sú úplne jednoduché bytosti v tomto smere a žiadne take “určite má aj iné plány ako vypisovať si so mnou” neuspejú, lebo keď niečo chlap chce tak sa aj roztrhá, aby to mal. Myslím, že sa ti ozve, keď bude mat na to chuť alebo nebude mat kde pichnut - sorry za vyraz.