Náhodné stretnutia z ex - otcom môjho dieťaťa
Baby dnes som šla ako každý deň z práce na stanicu a následne autobusom domov. Už od zajtra budem PN. No ale späť k téme. Hádajte koho som tam na tej stanici zbadala? Jeho mamu a jeho! Skoro som pukla od nervov. Išla som ďalej ani som sa jednému z nich nepozdravila. Však jeho mama ma ponižovala najviac ako mohla. On len sklopil oči do zeme aj teraz ... baby nebojte mám svoju hrdosť a nebudem sa im vnucovať. Urobila som správene že som sa nepozdravila? Ďakujem za odpovede.
ak máte spolu dieťa komunikovať budete musieť, ignorácia nie je najlepší základ vašej komunikácie
Zase riešiš chobotiny ?
Načo ?
Pourážali ťa, ,okydali, tak ich hádam nebudeš zdraviť ruky bozkávam
Koho zdraviť ? Toho trubiroha alebo jeho inkvizitorsku matku ?
Ty sa ešte taká nezrelá.....čo ti pomôžu nervy? čo ti pomôže hrdosť? budeš potrebovať alimenty vybaviť aj otcovstvo v rodnom liste,nejako sa k tomu postaviť treba,ide o tvoje dieťa a jeho zabezpečenie
@micinkacicinka_815 ty uz dospej
Neviem o čo medzi nimi a tebou slo, no nikdy by som sa neznížila na to, aby som nepozdravila.
Nabuduce ich s usmevom pozdrav a chod dalej. Len tak ukazes ze mas hrdost a dobru vychovu. A ze si nad vecou. Zachovala si sa detinsky.
@micinkacicinka_815 no a čo teraz čakáš? Potlapkanie po pleci?
Konečne dospej, si za svoje činy zodpovedná. Nemusíš všetko čo sa ti stane oznamovať na MK. Po pravde nikoho to nezaujíma.
Sorry, ale nie kazdy by mal mat deti.
Vyhladaj psychologa... vo vlastnom zaujme.
Netuším čo sa medzi vami stalo a aké problémy mate, ale zachovala si sa ako trucovite decko.. Bez ohľadu na to co ti urobili ci povedali, najlepšie by bolo im ukázať ako si nad vecou... Takže nabudúce hlava hore, úsmev, pekne pozdraviť... Len tak ukáže ze si dospelá hrdá žena... A pamätaj ze úsmev síce svet nespasi ale naserie toľko ľudí, ze stoji za to si ho udržať. 😜🤷♀️
A Ty si majitelka stanice?
ty si neskutocne jednoducha osoba ... naozaj za kazdy prd musis napisat temu a pytat sa nas na nazor ??
Ja fakt si kladiem otázku či tá interrupcia tu nebola ozaj ten najlepší návrh aký mohol padnúť... Hlavne po týchto všetkých diskusiách...
"Deti" majú deti...(áno, viem, že máš 26...ale sorry). Aj ja s ex komunikujem, hoci tiež to nebolo ľahké. Ale naše dieťa nemôže za to, že to nám dospelým nevyšlo. Postav sa konečne k tomu ako MATKA a nie ohrdnuta frajerka.
Dievcata nechajte ju. Nevidite ze je rozumom slaba? Do postihnutych sa nekope.
@malacibulka trocha odveci komentar 🤦
@malacibulka súhlasím,treba jej nejako pomôcť,poradiť,vždy ju tu len zvozia,možno nemá mamku,sestru,kamarátku a nemá sa s kým o tom rozprávať..že je nezrelá a nemá IQ génia neznamená,že do nej treba kopať..
@micinkacicinka_815 teraz sa sústred na svoje zdravie a psychicku pohodu,ak sa dá,premysli si čo ako budeš riešiť a robiť,kto z tvojho okolia by ti mohol pomôcť,budeš PN teda je tehotenstvo rizikové? počúvaj lekárov,rob čo ti kážu....a drž sa
Ty máš akože fakt 26? Prepáč, ja že 16. A čítaj si knihy o dieťati a nerieś somariny od rána do večera na MK.
Nechodíš do práce?
@micinkacicinka_815 ak sa cítiš lepšie tak si spravila dobre, ale keďže máš potrebu sa na to pýtať máš pochybnosti. A pozdraviť neznamená hneď sa vnucovať, poviem dobrý deň a idem dalej
Pozdraviť sa je slušnosť, aj nepriateľovi aj keď to boli a zranili ťa. Ešte si slabá, hrdosť ťa ničí...dospej, vyzri, buď silná..tým že sa stanes sama od seba pre druhých SLABOU
Mna by celkom zaujimalo, aky postoj k tomu celemu zaujala tvoja rodina, resp. tvoji blizki. Co rodicia? Pripadne mas nejaku kamosku, ktorej sa mozes zverit? Mas niekoho v zivote, kto ta dokaze nejako spravne nasmerovat? Pomoct ti nielen so starostlivostou o dieta, ale aj tebe samej? Dat nejake normalne rady, ukazat ti, ako funguje zivot, riesit s tebou take tie kazdodenne starosti...
Mňa vôbec neprekvapuje nejaké zdravenie ani naaahodne stretnutia. Mňa prekvapuje, že to tu musia tieto veci vypisovať v😂😂 na čo? Hod si na FB čo sa ti dnes stalo. ako aj každý deň.
Slušnosť neslusnist, tiež s ľuďmi s ktorými sa nebavím sa nezdravim..
@micinkacicinka_815 správne 👍

Neviem či by som toto zrovna nazvala hrdosťou …..