Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?
Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie
tak ako mne by to asi tiež vadilo, nie že by som závidela, ale si zoberte, že príde návšteva, nejaká rodina napr. starší ľudia a suseda dole holá, asi by som sa cítila trápne aj namiesto nej, ale nemôže to tá suseda robiť aj naschval, ak jej vadí, že sa im zhora dívate do dvora? ale tak tiež videla, do čoho ide, ja by som v takomto dome asi neprežila, mám rada svoje súkromie, buď dom, kde na mna nikto nekuká, alebo radšej normálny byt niekde na bytovke, kde je viac ľudí a dodržiavajú sa aspoň aké také pravidlá, takto sa ohradí, že je na svojom dvore a môže si robiť, čo chce
@modrava tu hajzlovu kefu ma vyrobenu zo zeleza? 🤨 mna udivuje ako ludia dokazu byt netolerantni, zli a hlupi. Kupivali byt v panelaku, nie na samote.
Ja som si kratkodobo ( rozumej par mesiacov, asi 3-4), prenajimala byt. Mala som vtedy cerstvo adoptovaneho psa z utulku. Podnajom som musela riesit velmi narychlo. Kazde rano o pol piatej susedia nad nami (2. Poschodie) tak plieskali s dverami, ze sa zobudil nielen pes, ale aj ja. Pes stekal ako blaznivy samozrejme. Suseda z tretieho poschodia mi chodila nadavat, ze mame s tym psom nieco fobit, lebo kazde rano steka. Plieskanie dvermi jej nevadilo… v inom podnajme som zas isla vyhodit smeti. Pes bol ticho. Vraciam sa o 5 minut, a od suseda sa dozvedan, ze ten nas otrasny pes steka uz hodinu 🤷🏼♀️ Som rada, ze toyo bol pribeh na pol roka cca a uz byvame vo vlastnom. Tiez dice vidime susedom do dvora, ale vramci normy je vsetko ok a nikto si na mna nevymysla hovadiny a naopak…
@modrava Ja uz som tiez videla vselijake bizare 🙈🙈🙈 preto som povedala, ze tento prispevok moze byt aj pravdivy 😅😂
@modrava
@sparkling
@levantinka všetci sa tu zamyšlaju nad tym, ako je možne, že niekto nechce kukat na hole cecky, mňa skór zaujalo, ze keby som byvala na prizemi sused nado mnou s vyhladom na mňa, mne by vadilo chodit tam holá..jej to nevadi.Dokonca si myslím, že to robi naschval..A chcela by som vediet z tychto 128 odpovedi, kolke z nich sa produciruju nahe po dvore, ked 60ročny sused s pivom v paskovanych trenírkach sedí vedĺa priesvitneho plota a zdravi ich
@karolinakr ale na nu necumi za plotom 60r sused.
ja napriklad chodim po svojom pozemku naha, aj moja suseda o tri domy dalej, mame virivky,v zime sauny. ale normalnych susedov.
na dovolenke tiez nemam problem byt na plazi hore bez a nik sa nepohorsuje.
byvas na poschodi? kam az dovidis ked len tak pozries z okna ake je pocasie,alebo ides okolo okna? urcite nie dolu priamo pod okno alebo "za roh"
Teda, ja som vcera vecer preluskala vsetkych 23 stran, celkom som sa nasmiala.. nepisala som radsej nic,lebo vsak dost rozumnych odpovedi sa tu naslo (autorka,pokial nechces tak sa nepozeraj CIELENE na susedov dole..to,ze tvoj muz sa chce pozerat,to uz ries s nim)..
Kazdopadne jedine,co z toho vzislo je,ze sa mi snivalo v noci o "ceckoch" vo vyrivke.. 🙈🤣
@karolinakr no nechodim naha po dvore 🤣 za prve hentaky byt by som si nekupila a keby ano tak zvazim vsetky rizika. Autorka moc rozumu asi nema ale suseda tiez nie.
@limetka713 toto bola krasna bodka za 23 stranovym prispevkom.Ako sa hovori, na zaver to najlepšie
Teraz sme sa vratili z Mallorky, na plazi sa opalovalo kopec zien hore bez, ale specialna bola jedna, hned vedla nas. Mlada baba mala na prsnikoch vytetovane pavucinky, bez pavukov, stred pavuciny bola bradavka. Desne sexi to bolo.
Skus susede navrhnut, ci nad takym niecim neuvazuje, mozno by ta pohlad na tie cecky zacal bavit a mala by si po probleme 😀 😀
@karolinakr 🤣 tak ale ako zene by som bola radsej keby sa snivalo o tom "úde" ,chapes..
Kazdopadne vírivka,nie výrivka..opravujem si hrubku otrasnu 🤦♀️
Teraz kocky premyslam, poradte mi 😁 Byvame v byte, susedia nad nami maju kratsi balkon a tak nam na kusok vidia. Su taki, povedzme ze hlucnejsi a drzi.... Myslite si, ze keby som na tom nasom kusku balkona zacala chodit naha, ze by sa nastvali a odstahovali? 😆😆
@martinkatinka urcite nie, uzivali by si to
@martinkatinka to záleží od toho či by sa ti niečo hompálalo vo vírivke alebo nie 😀
@martinkatinka len aby ti suseda nedošla oči vyskriabat, keď sa sused odsťahuje na balkon😊
@yvanielka tak zrusim zahradku, capnem tam virivku a vyslem do nej mojho muza 😁😆
@limetka713 🤣🤣

@vevesh aj u vás do ôsmej, mňa taký premotivovany otecko, čerstvý presne o 20.00 upozornil, respektíve sa opýtal, že či nemám hodinky 🤣🤣malý sa hral so susedom na dvore. Ako neboli hlucni, ale hrali sa. Po ôsmej sa proste musí znížiť volume, si myslím, že na sk, by to nechápali. Ale do ôsmej sa musí akceptovať detský sktek a pekne všetci, starí, mladí a aj zverí si môžu co chcú 🤣ale didi na 100%nie a o spodných partiách ani nehovorím, by som chcela vidieť ako sa niekto ohana pred AT polisom, že ma pravo, lebo je vo svojom a sused, suseda nemá cumiet.