icon

Najväčšie klamstvo rodičom v puberte

1. júl 2022

V čom ste klamali rodičom v puberte? A ľutujete to s odstupom času?

Strana
z3
dadis
2. júl 2022

@sudocek Toto je top pribeh 😂😂😂

sudocek
2. júl 2022

@dadis áno teraz sa už na tom smejem. Ale vtedy mi nebolo všetko jedno keď som si pomyslela že čo všetko sa za tú chvíľu mohlo stať 🤦‍♀️

luccija
2. júl 2022

@sudocek moja mama strazila suseda mal asi rok aj pol ja do 10 r a reval nieco chcel a mama chcela nech sa s nim pohram tak som ho stipla do stehna.Moj otec to zistil a dostala som v zivote od neho 2 facky toto bola prva.Lebo ukazoval stale na nohu a tam nasli stipanec.Hanba velka, ale strasne som toho chlapca neznasala:(

travelllerka
2. júl 2022

@luccija ďakujem, bude sa hodiť 🙂

mimka1402
2. júl 2022

Správanie deti v puberte je podľa mňa niekedy odraz toho aký vzťah si s nimi budovali rodičia. Ja som mala zákazy, príkazy. A tak aj puberta vyzerala. Najväčšie tajomstvo? Neviem, bohužiaľ ich bolo nespočetne veľa.
Tvrdila som, že spim u kamošky o 10km ďalej. A v skutočnosti som bola na týždňovej dovolenke o stovky kilometrov s chalanom ktorého som poznala veľmi krátko, skôr vôbec. 😅 O tom, že som mala vzťahy nik doma nevedel a síce sa nikdy na to nespytali obávam sa, že stále žijú v tom, že som poctivá. 😅
Kamarátka bola úžasná a vždy mi kryla chrbát, nafotili sme spolu fotky v rôznych oblečeniach a pripadne to poslali rodičom "že sme spolu". 😀
Ako tak rozmýšľam, veľa vecí ani neviem či by som tu vysvetlila... 🤣

au1994
2. júl 2022

Klamala som o tom, kde som. 😂😂 Často som ,,spala u kamošky” a v skutočnosti sme boli na diskotéke alebo niekde na chate. S odstupom času si hovorím, aká som bola hlúpa, keby sa mi niečo stane, naši by ani nevedeli, kde som. Druhá vec je, že moja mama mi v 18 dovolila byť vonku v meste iba do 19:00, keď šiel posledný autobus, frajerov a moje prvé vzťahy zosmiešňovala a často ma ponižovala aj kvôli kamarátkam. Keď jej preplo bľačala aj kvôli neupratanej posteli, takže keby som aj povedala pravdu, o chate by som mohla iba snívať. 🙂 Skôr by ma čakal výprask a cirkus, prečo mi niečo také vôbec napadlo

danulicek
2. júl 2022

Ze keď boli na dovolenkách a lyzovackach, bola som sama doma 😂 ja som bola nudná pubertacka, hoci tajomstiev pred rodičmi som mala veľa, keďže nás vzťah bol o zákazoch, príkazoch a neustálom poučovaní

tykat
3. júl 2022

....ze nosim ciapku, a ze si ju vzdy stiahnem na usi ....a lutujem ze som im rovno nepovedala ze nenosim a nikdy nosit nebudem 😁

ali08
3. júl 2022

Ja som mala strašnú pubertu a až odstupom času som si to uvedomovala ale v 18tich som dostala rozum a bola som normálna aj naši to povedali.(teda pár x som urobila hlúposti ale to už som bola dospelá a nebyvala s nimi)

Strana
z3