Naozaj nechce bábätko?
AHojte kočky, vopred sa ospravedlňujem, ak sa tu podobná téma už nachádza. Mám takú otázku, ako zareagovali vašu muži/partneri/snúbenci/priatelia na to, keď ste im oznámili, že čakáte bábatko???
My sme sa s priateľom rozhodli, že chceme spolu mimčo, dokonca to bol viac-menej jeho nápad, stále mi rozprával, že už sa teší na bábätko, hladkal mi bruško s tým, že už som určite tehotná, no keď som mu zrazu ukázala test s // , zrazu sa zľakol akosi toho a cúvol s tým, že "asi na to ešte nie je pripravený". Ja však stále dúfam, že to bol len prirodzený strach z neznámeho a nič vážnejšie v tom nebolo. Za odpovede vám ďakujem.
Kočky, tak nakoniec som si nasla // aj vcera aj dnes 🙂 tak uz zacnem rozmyslat ako to drahemu oznamim .... a udem sa musiet nejako vyrovnat s reakciou, normlane mam strach z toho... :D
@lia23 kazdy chlap sa boji ako to budete zvládať či už finančne alebo starostlivosť o dieťa....a potom je tam aj tá zodpovednosť za to babo 🙂 bude musieť viac času doma, menej kamaráti a tak ....to aj môj má s tým problém 🙂 ale som mu povedala, že ak sa bude správať tak ako má bude môcť chodiť aj von občas....zatiaľ skutek utek ale má zákaz 😀 zatiaľ.....
@angel257 moj je tiez kludny, ten na mna v zivote nezvysil ani hlas, to som ja tak "akcna" :D tak dufam ze to aj tak ostane :D no bud mu to poviem v stvrtok...alebo az cez vikend... tak uvidim, ale urcite dam vediet 🙂 aj ja som zvedava, dufam ze dopadne vsetko tak ako ma byt 🙂
DOre ráno kočky, tak môj drahý už vie, že budeme mať bábo...na viac som sa nezmohla, len som položila testík s // na posteľ, keď bol v kúpelni...Keď si ho všimol, kukol naň a že tam sú dve paličky?? a ja že áno, vidíš ich??..a on že áno vidím, to znamená, že budeme mať bábo? a ja že áno....a nakoniec to prijal v pohode , usmial sa a vraví že, tak budeme mať bábo a dal mi pusu....no z celej situácie mám pocit, že mu to ešte nedošlo, že si to neuvedomuje ešte vôbec, on sa mi aj neskôr priznal, že asi si to ešte neuvedomuje a doklapne mu to až o niekoľko dní... tak som zvedavá čo ma ešte čaká :D ale aspoň to je von a už to nemusím pred ním tajiť 🙂 ale myslím, aj podľa reakcii vašich partnerov, tiež im to doklaplo až postupne...keď boli na utz alebo tak...tak čakám na reakciu ešte:D :D :D
@lia23 Tak super, gratulujem a hádam to spolu zvládnete v pohode. 😉
@janickacrazy dakujem, no budeme musiet :D co ine nam ostava ??? 🙂....ale zvaldneme, jemu ked to dojde tak dufam, ze bude dobre 🙂

@angel257 tak potom je super ze ste zto zvladli adolezite je, ze ste spolu stastni a tesite sa na drobceka malickeho 🙂