icon

Naozaj nechce bábätko?

lia23
23. máj 2015

AHojte kočky, vopred sa ospravedlňujem, ak sa tu podobná téma už nachádza. Mám takú otázku, ako zareagovali vašu muži/partneri/snúbenci/priatelia na to, keď ste im oznámili, že čakáte bábatko???
My sme sa s priateľom rozhodli, že chceme spolu mimčo, dokonca to bol viac-menej jeho nápad, stále mi rozprával, že už sa teší na bábätko, hladkal mi bruško s tým, že už som určite tehotná, no keď som mu zrazu ukázala test s // , zrazu sa zľakol akosi toho a cúvol s tým, že "asi na to ešte nie je pripravený". Ja však stále dúfam, že to bol len prirodzený strach z neznámeho a nič vážnejšie v tom nebolo. Za odpovede vám ďakujem.

lia23
autor
24. máj 2015

@angel257 tak potom je super ze ste zto zvladli adolezite je, ze ste spolu stastni a tesite sa na drobceka malickeho 🙂

angel257
24. máj 2015

@lia23 a tebe povedal dôvod?

lia23
autor
24. máj 2015

@angel257 hmm aj ano, nenjaky skomolil ale dosteraz vlastne eivem aky :Dlen to asi ze nie je nato ASI pripraveny, chodi casto prec do zahranicia, mozno aj to je jeden z dovodov...ktovie...ale chystame sa spolu byvat...tak enivem...no..

angel257
24. máj 2015

@lia23 ono ho to prejde neboj nič....potom sa ozvi ako to dopadlo 🙂

lia23
autor
24. máj 2015

@angel257 mp leby uz mam // na teste aby ho aj malo co prechadzat, 🙂..... aledakujem za rady 🙂

ste zlate kocky 🙂, urcite dam vediet ked to pride 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

Kočky, tak nakoniec som si nasla // aj vcera aj dnes 🙂 tak uz zacnem rozmyslat ako to drahemu oznamim .... a udem sa musiet nejako vyrovnat s reakciou, normlane mam strach z toho... :D

angel257
26. máj 2015

@lia23 aleee neboj sa 🙂 hlavne pozitívne nech je jeho reakcia akákoľvek 🙂 som ti vravela ,že po čase ho to prejde 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

@no prejde, urcite, uz som ho pomaly pripravila na to ......ale to len tak trosisisisiscku :D ale napisal mi ze ma strach trosku....a ja nechcem zit s pocitom ze drobca nechce alebo pripadne ze nie je stastny ...ale tak dako to zvladneme 🙂

lia23
autor
26. máj 2015
angel257
26. máj 2015

@lia23 kazdy chlap sa boji ako to budete zvládať či už finančne alebo starostlivosť o dieťa....a potom je tam aj tá zodpovednosť za to babo 🙂 bude musieť viac času doma, menej kamaráti a tak ....to aj môj má s tým problém 🙂 ale som mu povedala, že ak sa bude správať tak ako má bude môcť chodiť aj von občas....zatiaľ skutek utek ale má zákaz 😀 zatiaľ.....

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 :D haha ty si to vyriesila :D no lenze moj stary cap :D neivem ci by sa mi nekaslal na taketo "vydieranie" :D ale ak bude treba,pristupim aj k tejto alternative :D

angel257
26. máj 2015

@lia23 koľko má rokov? Ale tak ja nemám problém ked ide na 2-3 hodiny niekde ale problém je vtedy ked sa po 18 hodinách vráti domov......takže nemám inú možnosť len zakázať 😀

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 moj ma 30, tento rok ide mat 31 :D ....no tak to sa uz ani nedivim ze si mu dala "zaracha" :D

angel257
26. máj 2015

@lia23 tak ked má toľko rokov mal by správať aj na ten vek.....čo je sopliak 15 r.? To by si u mňa ani neskrtol takým štýlom 😀

lia23
autor
26. máj 2015

no u mna si skrtol a vidis :D za dobrotu na zobrotu :D ale tak dako to zvladneme 🙂 potom poviem aku mal reakciu, ze ci ma nevyhodil a neprefliaskal :D :D :D ale nie srandujem :D keby ma udrel tak by si uz ani u mna neskrtol :D

@angel257

angel257
26. máj 2015

@lia23 môj našťastie neni s tých čo by ma boli udreli 🙂 u nás si to odnesie nábytok , dvere, stena a podobne 🙂 jasné napíš potom , zvedavá som 🙂 a ak bude reakcia naprd ukáž mu to čo som tu písala 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 moj je tiez kludny, ten na mna v zivote nezvysil ani hlas, to som ja tak "akcna" :D tak dufam ze to aj tak ostane :D no bud mu to poviem v stvrtok...alebo az cez vikend... tak uvidim, ale urcite dam vediet 🙂 aj ja som zvedava, dufam ze dopadne vsetko tak ako ma byt 🙂

angel257
26. máj 2015

@lia23 ja som mu to povedala hneď v ten deň 🙂 mne by to nedalo a videl by na mne , že sa správam nejak divne 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

my sme nastastie este psolu neboli :D lebo pracuje v zahranici....no bdeme spolu a asi to zbada aj on na mne....uz ma pozna ....ale ked som ho chcela prakvapit :(
@angel257

angel257
26. máj 2015

@lia23 no to je iné , my sme spolu kazdy deň ....ale tak možno si nevšimne , čo ty vieš 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 no chcel aby som si spravila v stvrtok test, jedine ze to nejako zahram do outu 🙂

angel257
26. máj 2015

@lia23 už ked sa budeš vykrúcať už si to všimne 😀 radšej mu to povedz hneď a máš pokoj 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 bude mat dlhsi cas na vstrebanie :D

angel257
26. máj 2015

@lia23 presne tak je to najlepšie 🙂

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 asi mas oravdu, a ked to vstrebe tak ho zoberiem so sebou na ultrazvuk 🙂

angel257
26. máj 2015

@lia23 potom sa ozvi, že čo :D

lia23
autor
26. máj 2015

@angel257 jsne, samoska, dakujem za rady 🙂

lia23
autor
29. máj 2015

DOre ráno kočky, tak môj drahý už vie, že budeme mať bábo...na viac som sa nezmohla, len som položila testík s // na posteľ, keď bol v kúpelni...Keď si ho všimol, kukol naň a že tam sú dve paličky?? a ja že áno, vidíš ich??..a on že áno vidím, to znamená, že budeme mať bábo? a ja že áno....a nakoniec to prijal v pohode , usmial sa a vraví že, tak budeme mať bábo a dal mi pusu....no z celej situácie mám pocit, že mu to ešte nedošlo, že si to neuvedomuje ešte vôbec, on sa mi aj neskôr priznal, že asi si to ešte neuvedomuje a doklapne mu to až o niekoľko dní... tak som zvedavá čo ma ešte čaká :D ale aspoň to je von a už to nemusím pred ním tajiť 🙂 ale myslím, aj podľa reakcii vašich partnerov, tiež im to doklaplo až postupne...keď boli na utz alebo tak...tak čakám na reakciu ešte:D :D :D

janickacrazy
29. máj 2015

@lia23 Tak super, gratulujem a hádam to spolu zvládnete v pohode. 😉

lia23
autor
29. máj 2015

@janickacrazy dakujem, no budeme musiet :D co ine nam ostava ??? 🙂....ale zvaldneme, jemu ked to dojde tak dufam, ze bude dobre 🙂