Napäté rodinné vzťahy na oslave
Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?
@petulda333 ano ano to viem
Len nick nemusi mat jeden
Skoda, koniec srandy
@ivik4 mňa tu niektoré dievčatá poznajú už naozaj dosť dlho, niektoré má už aj videli, a mám dosť málo času a slabú fantáziu na takýto román a niekoľko nickov na MK ;)
Za normálnych okolností by som nereagovala vôbec, ale už keď niekto napíše ako zneužívam dôveru a o mne tu hovorí dosť do detailov, tak pardon 🙂 potrebovala som zareagovať. A o tejto téme som sa dozvedela si pred 2 hodinami.
Aj tak sme podla nej zakomplexovane my, fnuk🥲🤭😄
No a deti už dovyletovali úplne 😅🤣
@loyda klobúk dole. Máš moje síce bezvyznamne,ale veľké plus za tvoje reakcie. Ani sa nečudujem,že ťa má potencionalna svokra radšej. 👍🏻👍🏻👍🏻
@loyda na piedestal ta nedava len potencionalna svokra ale aj vacsina zien minimalne v tejto diskusii. Zacala som si citat toto este raz od zaciatku. No to sa neda...
fakt je ok ze si sa s tymto zdielala aj s partnerom. Uplne ok by som na tvojom mieste urobila screen ked by sa o tomto dozvedel aj autorky partner... nech sa vies "obhajit´ lebo nevies co z autorky este vypluvne.
Ale teda neviem ci zvist. Alebo nejake zufalstvo? Byvale najlepsie kamosky? A takto? Osobne si to predstavit neviem ☹
Tam aj pisala ze keby ona-teda ty ze by si napisla aj druhu stranu. Neviem aka by to mala byt? Lebo ona co prispevok to "perla".
@maryetta ono to celé ani nie je o svokre, nie je to ani o tom, či sme či nie sme kamarátky. Je to o nejakom nastavení. Čo do sveta dávaš, to sa ti vráti. Ja sa naozaj nechcem znížiť na jej úroveň, nechcem tu písať nič z jej súkromia, takže nehnevajte sa, ale to si už nejako vyriešime. Možno. Snáď.
Som si dovolila zaspať a teraz čítám.
Panebože , táto osoba naozaj existuje a toto je real ?
🙈
No ja tu vidím len jeden veľký problém a tým si ty. Plná závisti a žiarlivosti.
@maciatkoe presne ako som začala citát diskusiu ma toto napadlo. Muž v keli, švagor sa motal okolo, chodil na kavicky, o deti sa staral a túto autorke začali lietať motýle v bruchu. Odrazu ma frajerku a na ňu nemá čas a konečná. Zrútenie, jeho frajerka najhoršia na svete
Aka svokra? Si snad vydata? Za druhe oslavu sebe a dcere robim u mna alebo v restauracii, nie u matky mojho priatela
Sranda je skor to ( ak je to ozaj realne) ze autorka je tak hlupa a nepovedala tuto spominanej byvalej naj kamoske ze nie, mylis si ma s niekym ( hoci by klamala). Lebo taketo vztahy ma isto velmi vela ludi.Trapas dobry ked jej to potvrdila a teraz o tom vedia vsetci 🤭
@loyda nooo asi tak. Krasne a musro si to vystihl. Neni to o vas. Je to o nej a jej nastaveni. To odo mna bola iba recnicka otazka-takze osobne som odpoved ani necakala len sa tak zamylela ze co??? Co by si mala pisat?(na to co ona napisala ze keby si sa ozvala). Myslim ze ona tu napisala dost toho aby sme si obraz urobili 🙈
@ivik4 tak to ano

@ivik4 tak loyda byt nemoze,ta tu ma profil dlhsie a hlavne by pod tym nickom odpisat nemohla