Napäté rodinné vzťahy na oslave
Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?
@nelka93 loyda a miggy je rovnaká osoba. Stačí si otvoriť profil oboch, pozrieť ich skupiny, prelustrovat ich vo fóre a hneď ti vyjde, že 2+2=4
Nemusím byt ani policajt
@dennissa16 tak tak.
Je to odžub.
A toto admin nekontroluje ?
Nicky miggy a loyda som nahlásila v tejto diskusii, nech to skontrolujú admini.
Precitala som si vsetko ale uz ani ja neverim ze je to pravda.. neviem no.
@sss777 hej aj moja svokra prijala moje deti ako vlastne... Potom sme mali spolu jedného syna a NIKDY nedala najavo rozdiel medzi nimi, či to bol vlastný vnuk alebo nevlastný.
📌🍿
🤭
@loyda sme len zvedavé,ako dopadla oslava😁..aj sa poprali??🤭😁
@dennissa16 úprimne ma to nezaujíma. Ja som neotvarala profily ani jednej 😅

@maca1984 mňa by zasa neprekvapilo, keby to bola pravda. 🤣