Napäté rodinné vzťahy na oslave
Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?
Ty nie si normalna. Keby ti chcela ex kamoska ublizit tak si zacne s otcom tvojich deti nie s jeho bratom . A ziadna zena by nebola s chlapom koli vztahu k “ svokre” . Ty tak ziarlis zavidis az je to nechutne. Uz ozaj to posobi ze mas neprirodzeny vztah k ujovi tvojich deti . Ona nieco kupila tvojim detom Lebo je mila nie Preto ze sa predvadza ze na to ma . Ty si tak zakompexovana chuderka ze to nie je Snad mozne . Nemate cent na zvys ale dve oslavy robit ? Lebo rodiny sa neznašaju ? Svadbu budu platit tvoji rodicia a ty tam nechces buduceho svagra partnerku preco ? Ako si to vysvetlila chlapovi ze svadkovu /bratovu partnerku tam nechces ? Ze svokrovci ju maju radi ? A tym ti ublizuje aj vasim detom ze jej dcera k nim chodi tiez a chovaju sa k nej pekne ? A tym su vase deti ochudobnene. ? Si žial zly clovek . Za tych 8r to uz musi vediet . Kto vie ci sa k tej svadbe vobec dopracujete . Ked si plna zloby zavisti. Popracuj na sebe lebo ta porazi ked sa svagor ozeni skor nez vy .. a ked budu mat spolocne dieta 😂budes mat zniceny zivot .
… 8 rokov spolu, 2 deti, svadba zadarmo od rodičov, spoločná hypotéka aj nám povieš v čom je problém, že si Ťa tvoj priateľ doteraz nevzal?
Nech citam ako citam, ale nikde nevidim, ze by ti nieco urobila a ona nemoze za to, ze svokrovci uprednostnuju ju. Ze o tebe nieco rozprava sa len domnievas a co ked bude na fotkach, na fotkach budu viaceri a tiez sa mozu rozist.
Ešte nikomu nenapadlo označiť tu autorku tej druhej diskusie ? 😄
@maca1984 ja si myslím že to je troll a napísal obe diskusie
@maca1984 v tej druhej diskusii je odkaz na tuto😉
@maca1984
@michelle567 co? Kde? 🙂 Ja už sa strácam
@dskjhfdlkdjhl viem že je tam odkaz.
Preto mi nedalo, že ešte nikomu nenapadlo označiť autorku tej druhej tu.
Táto je anonymná, tým pádom ak sú autorky jedna osoba, tak tu reagovať pod nickom nemôže
@dennissa16 myslím si ( ja ) že autorka tejto debaty, a tej druhej ( link vyššie ) sú jedna osoba.
Veľká , preveľká náhoda by toto bola.
Áno, stať sa môže, ale..
@michelle567 buď troll, alebo niekto, kto sa veľmi nudí.
@dskjhfdlkdjhl dame stenu prec?
@really8 normalne som prestala dychat....
Ste smiešne. Zqkomplexovane ženy. Až na jednu, ktorá sa má tu zastala a chápe to.
Všetky sme smiešne, zakomplexované, len ty si lietadlo 🤣
Ahoj autorka, vieš že Žiarlivosť je najväčší jed, ktorí niečo v prvom rade teba? Tebe sa zdá, že tvoja budúca švagriná, má ideálny život, preto porovnávaš, žiarliš. Čo bolo v tejto diskusii spomenuté 1000 krát. Každý to vidí, keď to uvidíš aj ty, Uľaví sa ti. Nikdy nevidíš celkový obraz, mne to pomohlo v rôznych situáciách. Niekedy si myslím že ten druhý má ideálny život, ale nechcela by si kráčať v jeho topánkách. Rieš seba a pracuj na svojom sebavedomí. Potom prestaneš riešiť blbosti. A brat tvojho partnera, je dospelý muž. Kto si ty, že chceš rozhodovať kto je preňho dobrá partnerka?
Och to je nonsens, zakomplexovana princeznička nam vsetkym napisala, že sme zakomplexovane🤔 no veru si na smiech slečna nedotknutelna😄
Autorka, jedina zakoplexovana si tu Ty a dokazujes to v kazdom jednom prispevku.
@dskjhfdlkdjhl miggy sa sem akosi nechce alebo nedá ukázať 😁
@miskakyska však hľadá vhodnú hračku ako darček.
Alebo ešte neprečítala.
Alebo....
Ako to, ze si ju neprekukla skor a este si ju aj dala do kopy so svagrom. Dobre si si zavarila. Budes ju musiet teraz vsade trpiet. Nezostava ti nic len plavat s prudom
Vsetky ti zavidime - hlavne tvoju svokru, daj si pozor aby sme nesli zvadzat tvojho muza aby sme mali presne tu istu svokru ako ty

@maca1984 🤷
Ty si pekne zadubena rodičia vám platia svadbu a ty sa rozčuľuje s, že musíš platiť pre 2 osoby navyše.Tak je šikovná našla si hokejistu, nepracuje, dostala byt a ešte aj svokrovci ju majú radi toľko krivdy naraz.Co si čakala, že na tú oslavu neprídu?neviem ako ťa to mohlo napadnúť?Ty sa staraj o svoje deti a on nech sa stará i priateľku a jej dieťa..To koľko spolu vyzdrzia je ich vec.Strasne sa do nich staráš, súdis.A to, že po 8 r voláš otca tvojich detí snúbenec je na smiech.Mala si oslavu robiť v kútiku, alebo u seba a ty by si určovala kto tam bude
Ale veď na oslavu nepríde. Už to nemusíte riešiť a urážať ma. Sama sa tak rozhodla. Švagor príde, lebo predsa len mu je rodina o čosi presnejšia.
Hej ty si mu hlavne prednejsia😄 vies ze to je uz na diagnozu? 🤯
Autorka, odpovedz mi na otázku, voláš sa Veronika? Majú tvoje deti 1,5 roka a druhé o chvíľu 4? Je oslava v sobotu o 14:00?;)
Ak áno, máš na mňa kontakt, máš kontakt aj na môjho priateľa, tak ak máš nejaký problém, kľudne príď zajtra doobeda na kávu a môžeme sa porozprávať ako dve dospelé ženy.
V opačnom prípade si naozaj neprajem, aby si prepierala môj život na sociálnej sieti, lebo potom naozaj neviem, kto zneužíva dôveru.
Ak som sa sekla a našla sa v tomto príspevku omylom, podobá je čisto náhodná🙂 tak sa ti autorka ospravedlňujem.
Prajem peknú a hlavne pokojnú oslavu.
P.
@loyda 👍👍👍