Narodil sa nám černoško. Bojím sa, že ma manželka podviedla
Dobry den prajem, som mlady 22-rocny chalan. Pred mesiacom sa nam narodil syn, ktory je taky trosku pocernejsi, no ani v mojej, ani v manzelkinej rodine nie je nikto takej pleti. Mam mat obavy z toho, ze ma manzelka podviedla?
@tomm15 nema zltacku? 😬
Neviem čo ti nato napísať 😂 áno čítala som prípad že narodilo sa čierne dieťa a boli dvaja biely ale v ich rodine kedysi niekto čierny bol..a neviem čo je to za radu niečo medzi tmavším a černochom? Akože má tmavú pleť a typické črty černocha či ako? Podobá sa na teba? Vieš pri takejto situácii by som si isto dala spraviť testy hádam nebudeš vychovávať cudzie dieťa a musí to pochopiť aj tvoja zena aj keď ju to asi urazí možno to správ po tajme naštuduj si na nete o tých testoch...a len tak hod sem tú foto malého a vás a hneď ti povieme ako to je 😅
Tak daj foto len dieťaťa
daj si testy DNA a mas odpoved
DNA sa dá aj bez súhlasu stačia sliny môj kamarát si dával a myslím že to stalo do 250,- pogoogli si kde to robia s týmto Ti nikto nepomôže
Vyzerá to byť na mulata. Otec cernoch, mama biela...
Daj fotku a uprav ju tak, aby mal zakryté oči.
Spýtaj sa manželky alebo priateľky narovinu, poprípade si daj urobiť test otcovstva a hotovo. Akože počula som o takýchto prípadoch ale myslím, že ak by ste mali nejakého tmavšieho člena rodiny tak by ste o tom vedeli
No podla mna si panko robi z nas riadnu srandu....neverim ani keby co😀😀😀😂
podviedla? To si len zabudol ako si bol minulé leto opálený....😀😝
hod foto maleho. 🙂
Esteže nejdla vela ryže 😅
Klud, mne sa narodilo babatko so sikmymi ocami. Ja som mu hovorila prevteleny budha a muz ma podozrieval z nevery 😂 . Nakoniec sme zistili zo starych fotiek od koho ich zdedil.
Nezamenili malého v pôrodnici? Je to malá šanca, ale už sa také stalo, napr. tá kauza v Čechách pred pár rokmi.
Pekné srandicky, ze vás to ešte baví
😂😂😂
Na mňa sa moje deti vôbec nepodobajú, ja ich vynosím, pôrodom, odkojim v noci nespím a celý otec! Sú vôbec moje?!? 😂
My s muzom mame obaja hnede oci a druhy syn ma obrovske modre okale. Aj sa muza par ludi pytalo,ci si je isty ze je otec. Nastastie malemu presne tak isto odstavaju usi, hehe. A v rodine mojej babky sa pred rokmi rokucimi stalo,ze sa narodil ozaj cernosko, boli z toho vsetci v soku, take dieta v malom mestecku, nastastie si nejaka pribuzna spomenula, ze niekto mozno 6 pokoleni dozadu mal pomer s cernochom. Aj take veci sa stavaju.
Moja dcéra vyzerala ako Aziatka, keď sa narodila :D oci, a take cierne na novorodenca dlhe rovne vlasy. Som sa sama seba pýtala, či si všetko určite pamätám 😀 všetko sa to potom vytratilo, očká sa otvorili a vlasy bledli a bledli
@pininka Tiež som počula podobne príbehy, ale zdá sa mi to ako scifi. keď vidím deti zmiešaného páru (tu ich žije kopec), niekedy je pokožka bledsia, niekedy tmavšia, ale vždy niekde medzi. Neviem akým zázrakom by sa zmesianemu páru narodilo dieťa, čo vyzerá uplne ako beloch... Píšem, lebo nechápem, možno má niekto odpoveď
Novopečený otec telefonuje svojej matke túto radostnú novinu. Zároveň upozornil svoju mamu, aby nebola prekvapená keď ich príde pozrieť, že jej vnúčik je černoško. To je preto mami, že manželka ako mi vravela mala málo mlieka a tak ho dojila dojka. No a tá bola černoška a tak aj vnúčik je čierny. Áno synček je to tak s tou genetikou. Ja som tiež nemala mlieko a ani peniaze na dojku a tak som ťa kŕmila kravským mliekom a naozaj vyrástol z teba riadny vôl.
vymyslena tema podla mna sa niekto dobre bavi 😡

Že čokoláda za to môže 😂 , ja si asi cvrknem 👏👏👏