icon

Našla som obal od prezervatívu pri našej posteli

borka78
2. apr 2013

Ahojte,
pred pár dnami som sa vrátila domov po výkende v kupeloch. Všetko vyzeralo byť uplne v pohode...ALE, večer som našla pri posteli obal od prezervatívu...Uplne ma zmrazilo. Išla som za manželom s otázkou čo má toto znamenať. S kludom angličana mi povedal že celý víkend inú. Teraz fakt neviem čo si mám myslieť, naozaj tu mal inu a v pohode mi to povedal do očí, alebo si len robí srandu a ten obal tam je od posledneho aktu so mnou?
Netuším čo si mam myslieť. Prosím poradte

Strana
z3
katka1981
3. apr 2013

@vefi89, mne je to jedno, ajkeby si mala ozaj taky vztah. Poznam 30 rocnu, co ma dieta so 70 rocnym, mne sa sice obracia z tej predstavy zaludok, ale zjavne sa lubia, lebo tam ani rec o peniazoch nie je. Kazdemu sa paci nieco ine. Ale inak ja som ako tehotna bola tiez velmi vesela, skoda, ze mi to neostalo 😀

katka1981
3. apr 2013

@ssussie, keby to tebe urobil tvoj muz? Snad by to potom vysvetlil, ze si urobil srandu, ved musel vidiet, ze je z toho mimo. Brala by si to ako prvy april? Ja svojmu muzovi ozaj verim, ale keby sa mi toto stalo, ajkeby si spravil srandu, neviem ci by som to predychala a to si ani so ziadnou nevypisuje.

elise
3. apr 2013

@samara1609 niekto nemusi mať pohodovu skladbu viet. viem že u sluchovo postihnutých e skladba viet nie podla spisovnej slovenčiny napriklad mne môj nepočujuci brat hovori "mi mna" a rôzne slova a vety inak štylizuje, takže neodsudzuj prosim.

juliana77
3. apr 2013

@ssussie ja som to pochopila, na prvého apríla sa robia žartíky, ale asi to zakladateľka témy nepochopila, ked to tu rozoberá. Preto mi to ako žart nepripadá a každý si poznáme svoje polovičky, aby sme vedeli na aké žartíky sa špecializujú.

samara1609
3. apr 2013

@elise vravela som o výkende..takze klud..šetri sily🙂)

vefi89
3. apr 2013

@katka1981 nie, ten vzťah som myslela vážne, žartovala som o tom, aby si ma vynímala z kontexu 😀
inak k tým mužom, väčšina podľa môjho pozorovania dospieva až po 40-tke 😀

katka1981
3. apr 2013

@vefi89, tak to ja neviem kedy kto dospieva, niektori ludia nikdy 🙂

samara1609
3. apr 2013

@elise inak dost ma zaujalo ako sme sa dostali od pravopisu asi skolacky k odsudzovaniu sluchovo postihnutych..tu ide uplne vsetko🙂)) a este aby som bola presna ja posudzujem a neodsudzujem🙂)) aj tebe pekny den...-)))

elise
3. apr 2013

@samara1609 vyjadrovala si sa ku gramatike a slohovemu štýlu. preto som reagovala na tvoj prispevok že gramaticky ani slohovo text nemusi byť správny a nepotrebuje výsmech že sa niekto neučil lebo to môže byť slochovo postihnutá mamina napriklad. čo sa týka toho druheho že často sem pišu školáci ktorí maju prázdniny, je druhá vec. ak si mysliš že tema je vymyslená alebo že sinietko robi srandu hore je výkričnik treba to nahlásiť adminom. ja som sa vyjadrila k tvojmu prispevku s umyslom že nie všetko čo nie je napisane podla spisovnej slovenčiny je jej neznalosť ale môže to byť uplne inak. a k teme: ja by som take malichernosti neriešila pokial muža milujem, určite by som sa snim rozprávala a ked by som dostala taku odpoved že mal milenku kd som bola preč tak by som sa nahodila a pri odchode by som muvravela že idem za milencom. a spravila by som si nejaký pekný večer, s kamoškou na kávičku alebo len tak dámsku jazdu. ak nie je dôvera vo vzťahu je to zle.

samara1609
3. apr 2013

@elise prosim ta uz klud..ja som celkom sudna osoba..očividne nieje ani sluchovo postihnuta ani nijak inak.poukazovala som na to,ze je ocividne nedospela..ci uz tak alebo onak..a adminovi naco?? ved to nikomu neublizuje..mne to napriklad sprijemnilo vcerajsiu polnoc.a ano tema je pritiahnuta za vlasy.

marcela124688
3. apr 2013

Dobrý večer, ak by som sa mohla k tejto diskusii pripojiť, rada by som sa spýtala niektorých nemenovaných dám, prečo si myslia že tento príspevok je vymyslený? Neviem či máte klapky na očiach alebo čo...také to konflikty, ťažkosti má veľa párov. Veľa mužov podvádza svoje polovičky úplne s čistým svedomím! Toto je dámy REALITA!
A teraz k jadru veci. Milá @borka78 myslím že tvoj problém je jasný ako facka. Myslím že by si nebola taká hlúpa a nechala si obal od prezervatívu v posteli. Na tvojom mieste by som mu zbalila kufre. A večer ked sa vráti z práce si nájde všetky svoje veci pred dverami bytu.

moonlight1210
3. apr 2013

Bude zabavne ked mu teda borka zbali tie kufre a on jej povie, ze to bol zart, ktory sice zle vypalil, ale ked mu neveri, ide teda od nej. 🙂
Borka, tak hadam mas prehlad o svojom dome kedze ho upratujes a vies ci tam ta vec mohla ostat po tebe alebo nie, nie? Tak zapni pamat a otazku ci to bol zart alebo surova odvaha mas zodpovedanu.

borka78
autor
4. apr 2013

dakujem dámy ! 🙂
ano ano asi som bola naivka, zistila som že daná slečna mu posielala aj dosť pikantné mmsky, takže nebolo čo riešiť. Prvo aprílový žartík to nebol určite. Takže včera mojho drahého čakali pred dverami kufre 🙂
A viete čo je na tom najhoršie? že tá chuderka mladá pipka za to ani nemôže. Ten starý kretén ju namotaval a pisal jej ako budu spolu žiť , aký krásny život spolu budú mať a ako ju bude brávať aj na dovolenky atd......
Teraz je mi jej až luto, sama si spominam aka som bola ja naivná ked som bola v jej veku...

katka1981
4. apr 2013

@borka78, a ty si v pohode, ked tu davas smajlov? On sa ti priznal, ci ona? No mne by do smiechu nebolo. Ste bezdetni? Ak ano tak potom smajlici su ok.

borka78
autor
5. apr 2013

@katka1981 , nie deti nemáme. A smajlovia preto lebo po tom rozhodnutí sa mi neskutočne ulavilo 🙂 🙂 Viem že by som mala doma plakať do vankuša ale ja mam namiesto toho užasny pocit oslobodenia 🙂
....viem, asi som divná 😀

katkasofi
5. apr 2013

@borka78 super. Lepšie sa rozísť s kreténom teraz ako mať s ním deti a potom si búchať hlavu o stenu... Veľa šťastia prajem.. 😉

veppa
5. apr 2013

Super,ze k radikalnemu rozhodnutiu si dospela relativne vcas.Vela zien caka x rokov ... a stratia vela casu.A ked ste bezdetni,nebolo co riesit. Rada na zaver,urcite nevstupovat 2x do tej istej rieky,lebo po nejakom case moze prist u manzela faza, ze on sa zmenil, a bude to ine ... Vela stastia🙂.

monikahan77
5. apr 2013

@tanapeta heheheheh

katka1981
5. apr 2013

@borka78, no ako matka ti poviem, super ze nemate deti, lebo pre teba bolo rozhodovanie o to lahsie. Tak sa tesim a verim, ze ti odlahlo a cim skor budes v pohode a snad coskoro pride niekto normalny. Su to neprijemne veci. Pekny vikend ti prajem.

Strana
z3