Našla som obal od prezervatívu pri našej posteli
Ahojte,
pred pár dnami som sa vrátila domov po výkende v kupeloch. Všetko vyzeralo byť uplne v pohode...ALE, večer som našla pri posteli obal od prezervatívu...Uplne ma zmrazilo. Išla som za manželom s otázkou čo má toto znamenať. S kludom angličana mi povedal že celý víkend inú. Teraz fakt neviem čo si mám myslieť, naozaj tu mal inu a v pohode mi to povedal do očí, alebo si len robí srandu a ten obal tam je od posledneho aktu so mnou?
Netuším čo si mam myslieť. Prosím poradte
@zitaz a tebe zas nejde trosku matika.tvoj syn ma podla tejto rovnice kolko rokov??
moj syn bude mať v máji 5 rokov
@zitaz a pred chvilkou mal este tri ..teraz si to zmenila..ale akoze v pohode..ty si prisla z prace,maly bol asi v jaslach tvoj muz mal dovolenku a ta 15 rocna bola susedova neter..akoze dobre..ak sa ti toto stalo..klobuk dole.lebo je to čisty nereal.
@samara1609 mne sa zdá že tebe tá matematika moc nejde alebo aspoň chápanie čítaného slova nič v zlom ale z toho textu či je pravdivý alebo nie je mi to vychádza
@misenka3 mne matika ide..ten vek zmenila po mojom prvom prispevku.
pardón, asi nie som bezchybná ako niektoré dámy na tomto fóre a stane sa mi že na notebooku kliknem kam nemám. No bože chybička se vloudila 😉
Ty sa asi velmi nudíš však? 🙄
Nereal? kiežby 🙂 maly bol doma s oteckom a danu slečnu som nepoznala...naštastie...
ja sa nebudem ani nechcem hádať sú tu ľudia všelijakí mne je to v podstate jedno a ukradnuté len mne to sedelo, ale inak dobrú nocku a určite som ťa nechcela uraziť ja to tu totiž nesledujem len sem tam zablúdim 😀
@samara1609
@zitaz a tak citam..a kedze nemozem spat.a kedze si sa zaregistrovala dnes co sice nieje trestne a hned si sa netrafila do veku tvojho dietata nejako mi to nesedelo..ale akoze vsetko je mozne.
@misenka3 ja sa tiez moc neangazujem ..len citam citam a toto ma zabrzdilo..
ano zaregistrovala som sa dnes, povedala som si že by som sa mohla už aj ja ku niečomu vyjadriť 🙂
a musim sa priznať že nie som moc technický typ a tá dotyková hovadinka na notebooku mi dáva dobre zabrať
...ale toto už nepatrí do tejto témy 😉
@zitaz -viidis a hned si natrafila na polnocny odboj..🙂 ) ani ja niesom pani technikusova.poznam.:-))
Môj drahý má 33.. chi chi a keď by som mu teraz spomenula niečo ohľadom 16ročnej pipky.. tak sa asi aj "nasere", že z neho robím úchyla 😀 Ja neviem, ale tak nad čím tu ešte premýšlaš? Ak nechce o tom hovoriť, tak na tvojom mieste- nemám čo riešiť. Alebo sa s ním dohodni, že odteraz budeš chodiť pravidelne 1x do mesiaca do kúpeľov (Bora Bora, maldivy...) a cvaká to on. Že mu dávaš priestor na "doučovanie" kamošky 😀 😀 Smutné je, že máš 28 a nedokážeš si urobiť poriadky na ihrisku, ak teda o toho chlapa aj stojíš. O hrdosti radšej ani písmenko.. nie je treba. Netreba ju hľadať kde nie je... 😅
@janinah ja by som ho este aj vyfackala🙂))))
Dnes tri temy o nevere - jedna si je ista ze ju podvadza...druha nasla sms...tretia kondom...zajtra najde stvrta nejakej gatky v muzovom vrecku
@katka1981 a že hoo, hooo, hooo.... prečo by mali byť vyslovene sprosté? asi chápem na čo narážaš, ako mladá, nevyzretá, strká sa do manželstva.. ja som mala 17, keď som sa spoznala s mužom- síce bol čerstvo rozvedený, ale on mal 30... a sme spolu 7 rokov, z toho 6 zosobášený.... tak prečo hneď tak zhurta.. treba dopísať výnimky potvrdzujú pravidlo, lebo toto ma uráža 😀
@borka78 Prečo riešiš niaky kondom???Ak by som ho ja našla, tak ver, že by som mu z neho urobila vývar a zožral by to a potom by som mu to oznámila, ved varím z domácich produktov napokon, nie?! Prečo si neriešila jeho vypisovanie s niakou 16tkou, prečo si o tom vedela a tolerovala si to, toto nechápem, ženatý muž by mal ma iné záujmy .
Podľa toho čo v poslednom čase čítam na Mk, tak muži to majú zaujímavo zariadené, nájdem, chodím, ožením sa a konečná, teraz bude mať doma upratené, teplo, a navarené a môžem sa venovať všetkým unudeným štetkám sveta. A žena je rada, že muž sa nefláka sedí doma, ona spokojná a on si spokojne drnká na nete a potom prejde do reality.
A potom tu vypisujú vyorané ženy, ved Prečo , prečo mi to urobil a Čo mám teraz urobiť ja a najviac ma dojíma otázka ˇˇZienky čo by ste urobila vy????
Ved Ty s ním žiješ, ty mu rozkop gule, alebo sa tvár, že si slepá, hluchá a nerieš to, alebo mu to vráť, alebo zrušte internet. 🙂 🙂 🙂 🙂
@borka78 Na buduce si dávaj pozor pred odchodom do kupelov všetko vyupratuj a hlavne kondomy a obaly vyhod najlepšie von do kontajnera aby nahodou najakým nedopatrenim nevypadol z koša.Chceš radu z fora tak ja som si ista že to bol obal z posledneho aktu s tebou.Manžela požiadaj aby viacej upratoval.Ja som bola týžden na dovolenke v Grecku a moj manžel schudol 4kg nie že by sexoval z druhou ale nechutilo mu jest lebo velmi za mnou smutil.
Keby som bola mužom, uvediem len krátke odôvodnenie toho čo sa stalo:
Manželka se vrací domu z velkého nákupu a je šokována, když najde manžela v posteli s cizí mladou slečnou. Praští taškami a žene se ke dveřím, když ji konečně manžel doběhne a říká, že jí všechno vysvětlí. Zastaví se tedy a dá mu šanci.
- On povídá: "Drahá, bylo to takhle… Jel jsem domů a tohle stvoření stálo na dálnici a vypadalo děsně zubožele, tak jsem zastavil. Zjistil jsem, že ji vyhodil z auta její partner a byla úplně bez prostředků a vyhladovělá. Tak jsem ji zavezl domů a dal jí to vepřové, cos včera nedojedla, k večeři. Měla prošlapané boty, tak jsem jí dal nějaké sportovní, které už nenosíš, protože nejsou v módě. No a protože bylo venku zima, dal jsem jí ten svetr, cos dostala loni k narozeninám a nenosíš ho, protože ti prý nesluší. Pak jsem jí dal jedny tvoje tepláky, do kterých už se nevejdeš. No, a když už odcházela, tak se mě ještě zeptala: "Je tady ještě něco, co vaše žena už nepoužívá?"
"No, a bylo ......
@vefi89, vo vseobecnosti ma 30 rocna zena viac rozumu ako 16 rocna a ked sa so mnou chces hadat, pokojne sa hadaj. Inak aj ja rozmyslam teraz ako pred 15 rokmi. A stojim si za tym, co som napisala, cim je zena starsie, je skusenejsia a nenaleti nejakemu blbcovi tak lahko ako za mlada. Malo by to tak byt. Aj u 30 rocneho je vacsi predpoklad, ze nebude jak 16 rocny pubertiak. Tak ako sa u mladych najdu vynimky, tak sa aj u starsich najdu vynimky, ze tam s vekom rozum nepride. Tazke ty si sa ozvala, lebo si mala 17..... nabuduce ta vypichnem, ze prave teba som nemyslela, a prihodim na zoznam dalsie ako si ty, ok? 🙂 U mladej zaby (prepac teba zabou nenazyvam) nie je predpoklad, ze ked sa jej niekto paci, ze si hned ide zakladat rodinu a mysli to s dotycnym vazne, ako ked ma zena treberas 25 a tuzi po rodine, tak si viac vybera s kym si tu rodinu zalozi a nezacne si s hocikym.
... a urobil to 1. aprila vsak? ... nestresuj - o to mu islo 🙂
@vefi89, mimochodom, ked taka nie si, teba to urazat nemoze. To je akoby som napisala, ze dnes 11rocne uz nie su panny. A ozaj je takych kopec. To by som mala byt aj ja urazena, lebo ja som este dlho dlho dlho potom panna bola a kopec dievcat co sem chodi. Ste spolu dlho, mate rodinku, ste spolu stastni a mimochodom nasli si si slobodneho 🙂
@borka78, mne z toho vychadza len jedno. Bud si ziarliva a tuto temu rozoberate uz dlhsie ( je jedno ci mas alebo nemas na podozrievanie dovod) ten obal mohol byt po vasom pouziti a uz sa vytocil, ze stale ho podozrievas tak ti takto surovo odpovedal, lebo ma toho uz plne zuby. Druha moznost je ta, ze ta podviedol a uz ta ma tak v pazi, ze mu ani nestojis za vysvetlenie. Nevidela som jeho reakciu. Ci sa vobec branil, v zmysle, co ti sibe, nikdy by som to nespravil, alebo sa tvaril, ze normalka nic sa nedeje, ale zas su ludia, co vedia tak krasne klamat, ze tazko uverit ajkeby hovorili pravdu. A zbytocne sa tu budeme hadat, ci ta podviedol, ci nie, ako by sme to riesili my, ked nikto nevie, ci tam ozaj niekoho mal alebo nie. Mne si vsak stale neodpisala, odkedy sa pozna s tou 16 rocnou. Ako sa zoznamili atd. Vacsinu dospelych ludi spajaju konicky (rodina). Keby spolu vencili psov, ze si maju o tom co povedat, no ok, alebo mali nejake ojedinele ochorenie a davaju si rady co im pomaha, alebo maju deti v podobnom veku, ale aby si s nikym vypisoval na ukor casu stravenom s tebou, tak ja som sice naivna, ale toto je aj na mna dost.

ach dievčence 🙂 Prečo by to malo byť vymyslené?
Mne sa toto stalo pred 3 rokmi. Načapala som vtedajšieho manžela (45!!!!!) s 15!!!!! ročnou žabou v posteli, prišla som z práce o pol hodku skor a pristihla som ich. Ten debil mal ešte tu drzosť a povedal mi že ju iba doučoval. Kretén, naozaj si ty chlapy myslia že sme take naivne? A aby toho nebolo dosť, kondom skoval pod moj vankuš. Ešte v ten den som zbalila kufre sebe aj 2 ročnemu synovi a odišli sme k rodičom.
Nikdy som to neolutovala 🙂
Takže moja milá Borka, bud si to s ním vydiskutuješ, či sa to chlapovi páči alebo nie, alebo nad ničím nerozmýšlaj a bal si kufre....alebo ešte lepšie, zbal kufre jemu 😉
V každom prípade prajem vela štastia, a pevné nervy!!!!