icon

Nastal deň, keď sa viac neozval

modrarybka
25. apr 2014

Zazili ste uz niekto takyto rozchod? boli sme spolu nieco vyse roka, myslela som ze sme spokojni obaja aj ked nejake problemy boli ale...takto to skoncit? bez vysvetlenia, bez odpevede? uz su to 2 tyzdne co ani nenapisal ☹

buducamama
30. apr 2014

@romanovic - tak ked si domyslas...Ma manzelku a deti..

denae
30. apr 2014

@operaphantom nepopieram 😀 😀 😀, ale to je už mimo témy 😝

bijan
2. máj 2014

@modrarybka tak ako si poriesila pána záhadného?ozaj,asi si mala hodiť jeho meno do placu a by sa tu možno niekomu rozsvietilo

billam
2. máj 2014

Tak to vyzera, že aj @modrarybka sa nam stratila 🙂

alexandraalexandrova
2. máj 2014

@operaphantom po dvoch rokoch vztahu?

veva45
2. máj 2014

@bijan tiez by ma to zaujimalo.... myslim ze by mu dlho vyzvanal telehon..... ja neznasam ke sa niekto zahrava s citmi ineho...... 😠

modrarybka
autor
8. máj 2014

@billam
@bijan Takže baby zistila som že je živý a zdravý, len si zmenil číslo aby nemusel nič vysvetlovať, nič riešiť 😒 stále mám nutkanie mu napísať aspon na net, že prečo ale neviem či je to správne, pochybujem že by reagoval...

kalutka
8. máj 2014

@modrarybka vies co, kasli na neho. ja viem, ze sa to lahko pise, ale ver mi, nevypisuj mu, nevyvolavaj, nepatraj. on reagovat nebude, plus si bude mysliet, ze si uplna zufalka a ty budes len tryznit sama seba. chcel to takto, trosku sa potrapis, kym zabudnes, ale po case to prejde a budes mat niekoho, kto o teba bude stat. si mlada, mas 26, juj krasny vek, uzivaj si ho. bez dementa na krku.

staronova
9. máj 2014

@modrarybka maj svoju hrdosť....neozývaj sa mu.....

diwa
9. máj 2014

boze moj, nic mu neni..urcite je zivy a zdravy, len je to nezrely chlap, ktory sa nedokaze postavit k situacii a narovinu povedat, ze je koniec..problem ani nie je v tom, ze je koniec, ale v tom, aky koniec to je..v podstate neuzavrety..a ak to nemame uzavrete, nenajdeme pokoj..ale od neho asi nemozes cakat, ze to uzavrie vysvetlenim..skus si to nejak uzavriet sama v sebe, aj ked je to brutalne tazke..mne sa to stalo tiez, ale cim viac som vyvolavala a nedvihal, tym viac som upadala do totalneho zufalstva..a potom som si povedala, ze jaaa sa nebudem kvoli takemu zbabelcovi po.ranemu nicit, co ani nema guraz postavit sa k situacii ako chlap.cert ho ber, co s takym chlapom? zabit.

adri266
9. máj 2014

@modrarybka najdi nejakeho nabijaka, modela, urobi si fotku, kde mas sexy saty, a posli mu ju s tym, ze mu velmi pekne dakujes, ze Ti dal moznost stretnut toho praveho 😉 Toto bude pre neho najlepsia pomsta. A este lepsia by bola poslat mu svadbone oznamko, ale to by som uz neodporucala kvoli nemu len urobit 😀

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@modrarybka daj meno, aspon kukneme na fb, kto to je.... 🙂 som za, ako pisu ostatne, kasli na neho,urcite si najdes lepsieho...

csunami
19. máj 2014

Ahoj.som Magdalena a potrebujem od vas pomoc . Mam dcerku ktora je na tom velmi zle mava velke epilepticke zachvaty. Ked som otehotnela moj priatel ma zmlatil az tak ze to uz vyzeralo ze pridem o malu len nastastie sa nic vazne nestalo. Teraz sa snim sudim o vyzivne na malu . Inak ja som v hmotnej nudzi ale aj tak je to malo na dve osoby 150€preto vas prosim pomozte mi.

krissy1
19. máj 2014

@csunami nepochopila som,preco tato tema???????a prepac,tolko mailov s pomozte mi tu uz bolo......
pardon,ale skus rodinu, socialne oddelenie,alebo mestsky urad.....
Je mi luto,ak ste obe v hmotnej nudzi,hlavne kvoli malej,ale v dnesnej dobe podvodnikov uz nikomu,koho nepoznam neverim..
zelam Ti skore vyriesenie Tvojej situacie

csunami
20. máj 2014

@krissy1 ahoj lebo som uz zufala a nemam peniaze aby mala mohla ist na dalsiu operaciu.socialka ti nepomoze vsetci sa na teba kaslu preto potrebujem poradit co mam robyt . Moja mala srale place a ja jej neviem pomoct potrebuje oblicku a doktor mi povedal za mesiac vas mozno zoberieme teraz je plno. Ja som mu povedala ze tolko cakat nemozem a on mi povedal budete musiet.

krissy1
22. máj 2014

@csunami Ako prepac,ale skus oslovit nadacie.ktore pomahaju ludom v nudzi.

lenuska214
22. máj 2014

Takéto hovädá nemám rada :D Popravde ja som niekedy tiež skôr mlčala, ale dokázala som sa do troch dní pozbierať a vysvetliť to človeku, ale pozri sa ,, dnes vedia spraviť ľudia ktorí sa lubia zo dna na den koniec.. a po polroku ... hmmm

romanovic
23. máj 2014

@csunami Nechapem - Tvoja mala potrebuje novu oblicku? Podla mna lekar vie posudit, nakolko vazny je stav dietata. Ak by to bolo zivot ohrozujuce, tak dostane dialyzu, ci?

simplethings
27. máj 2014

@cammeronka No tak podľa mňa to úplne normálny chalan nebol, keď sa zachoval ako hajzel! Že : Ja nič, ja muzikant. Ale akí vedia byť hrdinovia, keď sa treba vystatovat. Ale povedať žene pravdu do očí, na to už nemajú odvahu.

cammeronka
28. máj 2014

@simplethings ano vystatovat sa chlapi vedia, ale veci riesit nevedia..a je to uplne normalny chlap 🙂

natsa
28. máj 2014

moj kámoške sa stalo podobné,neviem presnekolko chodili ale to je jedno,povedal jej že ide robiť do čiechb že sa nič nedeje že bude chodiť domov no že budú spolu...bla bla.Samozrejme sa jej neozval,tak si myslela ťe sa mu niečo stalo,tak volalla kamaratovy u ktoreho býval,chalan sa zatajoval ona bezradná stale jej to nedochádzalo tak zas volala,nakoniec jej to došlo a no aešte jej zabudol povedať že sa zaplietol na slovensku do podvodov a išiel sa do čiech schovať

cililinka
28. máj 2014

@mimi3706 u mužov je to takmer jedno, koľko má rokov 🙂

mimi3706
29. máj 2014

@cililinka to je fakt :-P

modrarybka
autor
29. máj 2014

Baby, neuverite ale on sa po 2 mesiacoch ozval!!! odpisal mi na FB preco to skoncil, zevraj to bolo cele zle az na jednu vec... sex 😝

jolly84
29. máj 2014

@modrarybka snáď k nemu nepoutekas? Napis, že u Teba všetko fajn, len jedna vec zlá - sex 😀

usiatko308
30. máj 2014

@modrarybka Kasli na neho. Ako sa hovori, nevstupis 2x do tej istej rieky a je to pravda. Ja som sa nechala ukecat na druhy pokus a dopadlo to zle. Zazila som nieco podobne ako ty.

Mali sme 24-25r, chodili sme spolu asi dva mesiace, tiez ma nepredstavil ani len kamaratom a bratom, nieto este rodicom. Potom sa so mnou rozisiel. Ked som si myslela, ze som z najhorsieho vonku, ten idiot sa mi ozval, zacal si so mnou pisat cez net a neskor stretavat a ja, truba zamilovana, som si s nim zacala znovu. Koncom skolskeho roka mi oznamil, ze na leto ide do Britanie na brigadu, a ze mam za nim prist na dovolenku. Cele leto sme si pisali, kazal mi, nech si objednam letenku, napisal na ktore letisko v Londyne mam prist a potom, par dni na to, mi napisal, ze nech nechodim. Nechapala som preco, dovod neuviedol, aj ked niekde vo vnutri som vedela, co sa stalo, len som si to nechcela priznat. V kontakte sme boli aj nadalej, ale uz to nebolo take ako predtym.

V septembri sa vratil, bez toho, aby sa obtazoval oznamit mi to, a jedneho dna mi len mailom napisal, ze je koniec. Nic viac. Mne sa zrutil svet, nemohla som jest, nemohla som spat ☹ Potom sme sa sice stretli, nieco mi aj vysvetlil, a mne to pomohlo trochu sa upokojit, ale len som sa utvrdila v nazore, ze je to nezrely zbabelec, ktory nemal dost odvahy rozist sa so mnou osobne, resp. nedavat sa so mnou dokopy druhykrat.......no a asi po nejakych 4 mesiacoch som stretla a zamilovala sa do svojho manzela 🙂 🙂 🙂

Takze ti odporucam, rovnako ako dalsie dievcata, kasli na neho, nestoji ti to za to. Bez neho ti je lepsie a casom si to uvedomis aj sama, ze ten rozchod bol najlepsie, co sa ti mohlo stat. Drzim palce.

susanne89
8. jan 2017

Ahojte, viem, že toto je starý príspevok, no narazila som naň a prečítala si všetky Vaše príspevky. Mam pocit ze to co ste zazili vy viacere zazivam ja dookola a uz som z toho na prasky. Pretože sa mi aktuálne stalo zasto isté, resp. podobné a mne sa to stalo už niekoľkokrát. Vlastne sa občas zamýšľam, či je chyba vo mne, alebo v tých chlapoch.
S jedným sme zostali takí známi..ospravedlnil sa mi, za to vtedy, ze len tak zo dna na den prestrihol snuru ale doteraz mi nevie vysvetlit preco, lebo som fajn... ale sam nevie preco to urobil. dalsi spravil to iste... asi po 3 stretnutiach..az neskor som sa dozvedela, ze si zacal s inou. Dalsí, ten tak isto.. z dennodennej komunikacie a par tyzdnov randenia (iniciovaneho z jeho strany ovela castejsie) sa ozval uz len obcas a nakoniec vobec..po konfrontacii som dostala odpoved ze sam nevie, vsetko bolo fajn, a ze nema vysvetlenie, a vraj to chcel uhrat do stratena preto nepisal uz... (toto napise 30rocný chlap) mala som dost. A teraz, asi 2 mesiace sa poznam s jednym, len byva dalej, bol aj za mnou .. vsetko bolo fajn, pisal mi kazdu chvilu, zaujimalo ho ako sa mam ako travim den, kedy mam cas a pod. Poslal mi mile fotky, aj so synovcami, ked boli u neho, vsetko bolo super. Velmi som sa mu pacila, len sa bal castejsieho stretavania, lebo sa vraj boji sklamania a ze by sa zalubil a recicky. A zrazu sa jedneho vecera prestal ozyvat... ked som napisala ozval sa po 2 dnoch.. vraj je príserne chory a nema naladu... ok.. po dalsich dvoch dnoch som zistila, ze bol v kine.. vraj s kamosom a jeho priatelkou, ktoru mu chcel predstavit..aj to sa priznal, bo som mu pisla ze som bola v kine vtedy tiez..asi sa zlakol, ci som ho tam nevidela 🙂 a tiez neviem ci ho narovinu konfrontovat, alebo kaslat na to,bo uz mi toto cele lezie na nervy.. domyslat si, trapit sa.. to je kurnik taky problem napisat aspon koncim s tebou? mam totizto pocit, ze niekoho mozno stretol alebo ze je v tom proste nejaka ina...

zooeynka
8. jan 2017

@susanne89 ak sa takto chova tak ta evidentne nechce, prepac :/
Chlap ktory o zenu stoji dokaze divy, proste si ju nenecha ujst. Ten"tvoj"nevie ako sa ti vyhovorit, posli ho do pecka ty sama...

januska20
8. jan 2017

@susanne89 ako keby som pocula svojho brata 😉 🙂
bude mat 30-tku a nema stastie na zeny.. presne toto mi opisuje aj on..

klya
8. jan 2017

@susanne89 Trošku ma prekvapuje, ty by si s každým z nich išla ďalej? To máš celkom šťastie. Z nedostatku príležitostí tiež väčšinou začínam písaním. Bohužiaľ, po rande som väčšinou rada, ak sa už neozvu. To je ešte ten príjemnejší scenár 😀 Ďaleko horší sú tí, čo tlačia, urážajú sa, sú nepríjemni.
Na konfrontáciu sa vykašli, stratil záujem. Nemá zmysel pitvat to.