Názor na vec- spomínanie ex
Ahojte. Riesim taky mensi problem... Ako skoro kazda zadana aj nezadana zena pozna tu situaciu. Tie ktore nie, stastne to zienky 😉
Ked vas milovany sem tam ú dost casto zobere do ust svoju byvalku, ci vzlom , alebo vdobrom.
Som s priatelom 3 roky. Myslim ze mame pekny vztah, az na nejake nezhody😀 ale to pozna a zaziva asi kazdy.
Problem je v tom, ze aspon raz za 2 tyzdne, a uz ked nie tak musi aspon par krat do mesiaca spomenut ex.
Typu napr... pozeram tv a tam vykonavaju napr.nejake odborne testy. Na to musi priatel podotknut: "Presne toto robila "ONA"..to je jej praca..."
Ked mu na to poviem ironicky a nahnevano ze ci mi nechce este prezradit jej strih "tam dolu" , ze ma to vobec netrapi co robi kde robi ze nech si aj cely den visi na strome, tak na mna vybehne ze ci
som normalna a nech sa pocuvam. Ze som brutalne ziarliva ze vsetko beriem osobne... ze taku ziarlivku este vzivote nepoznal Hm 😀
Na zaciatku vztahu bolo to same:
Napr.Nakupujeme v obchode, ideme okolo medoveho macika a ja poviem ze mnam tento medik lubim. 😀 A on na to: Sranda, napriklad "ONA" ho nemala rada....
A X dalsich a dalsich veci A ZBYTOCNYCH somarin KTORE NEMUSIM A ANI NECHCEM VEDIET.
Viem co jedavala, viem kde precovala, viem ako sa obliekala, viem co mala rada co nemala rada...ako mu ublizovala ako mu robila zle, ake trapasy mali, kam chodili na dovolenky, co jej pomahalo na zenske dni...proste vsetko z jej zivota. uplne na palicu. A ked mu nato teraz poviem ze ma s tym kedysi zatazoval ze preto mi to teraz duplom vadi, tak tvrdi ze kecam a vymyslam si ze to take nebolo. Ze mi sibe
Po roku sa to nejak ustalilo ale stale je tu "snami az dodnes"
Neviem ci on si to neuvedomuje... alebo co. hm 😒 Je to hrozny pocit a mavam casto pocit s tych jeho kecov ze to bola jeho "muza" a ze sa jej stale "drzi" a nechce sa jej pustit. ☹ aj ked hovori niekedy vzlom aj ked viem ze keby to bolo tak uz davno je snou a nie so mnou ale ten hlupy pocit...
Mozno je to tym ze maju spolu dieta. Vobec mi to neprekaza, nech mi o nom (dietati)rozprava od rana do vecera, alebo ked mi povie co ona mu dava jest, kam s nim chodi a veci takehoto typu mi nevadia. Ale jej osobne veci a jeho "spomienky" nech si strci za klobuk.
Povedala som mu to 100 krat. Prosila, plakala, navrestala na neho, bola hnusna, mila a nic...
Ked je mesiac pokoj, tak zase ma prekvapi nejakou vecou ze co "ONA" ....
Dakujem za vase nazory, velmi mi to pomoze.
Dakujem za rady. Snazim si to tak nejak spracovat v hlave a nieco "podniknut" lubim ho a samozrejme chcem byt s nim. Len musim asi zistit dovod ze preco to tak cele vlastne je a mozno sa to podari, teda dufam! ze vyriesit.
Snad ☹

mi sme sa bavili alebo bavime o mojom byvalom normalne ajsom ich zoznamila a aj som bola s ex-teraaz komosom vonku a no problem.... zbytocne to riesis si myslim