Názor žien na môj problém
Ahojte.
Pred 3 mesiacmi som spoznala uzasneho muza. Naozaj tak super chlap..
stretavali sme sa tyzden a potom sme to tak citili ze ideme spolu odrazu zit.
on 32 rokov ja 23. Mam z prveho vztahu dve male deti ktore on perfektne prijal a deti jeho. Vsetko bolo fajn ten prvy mesiac spolunazivania. Zacala som si hladat pracu ze ved malych dam do skolky a tak nech nesedim doma a im treba byt v skolke.
Vsetko okey az do tej chvile kym som si zacala vsimat ze tento moj ,,dokonaly,, priatel ma stale niekde schovany mobil.
pytam sa ho :,,laska a preco si schovavas telefon?,,
A on ze ved ho teraz nepotrebuje ze ma volno ze chce byt s nami.
no dobre vravim si. Ale raz takto po nocnej zaspal a viem nemalo by sa to ale nieco ma tahalo pozriet do toho mobilu...
a to bolo akoby noz do srdca
jedna vraj jeho byvala mu vypisuje..kopec zmeskanych hovorov smsiek
Konfrontacia mna a jeho samozrejme bola.
Povedal ze on ju nechce ze ho otravuje a ze preto mal schovany mobil aby som to nevidela. Vravim vymen kartu. Nastval sa a robil sa ze ju chce vymenit no vraj je zaseknuta ze potom dakedy vymeni.
pytam sa ho a naco preboha si si ku sebe nastahoval mna s mojimi detmi ked si v kontakte s ex ? Ze on nieje a bla bla nechce ju. Ale viete co? Este aj zensky facebook si on zalozil lebo tato jeho byvalka ma muza a vlastne tento moj jej z toho zen.fb vypisuje.
pytam sa naco taky vztah..
ja som donho dala vsetko. Stratila som pracu v zahranici ze sa uskromnim aj tu s mensim platom ved sme na to dvaja.
potom zistim ze on prachy posiela mamke tejto jeho ex. Viete su to romovia ale nie taky slusny pracujuci ale taky ti co ziju len z davok ako cela ich familia. Moja mama trva na tom ze nech idem spät k nej. Ze pojdem do prace ona bude s detmi a hotovo.
Lenze na druhej strane ja ho lubim ..
predtym som mala 4 rocny vztah no od byvaleho som odisla lebo stale klamal v kazdej malickosti. Ja uz fakt neviem co robit. Pripadam si ako krava ze aj tento ma klame...
@kavicka0709 to asi naozaj nemá cenu, keď Ťa takto klame, to môže byť len horšie. Zbaľ sa, deti a choď od neho preč, ešte máš šťastie, že Ti mama chce pomôcť. Mám dojem, že Ty si typ ženy, čo bude priťahovať vždy ten istý typ muža - sukničkára a klamára. Skús byť chvíľu sama, len s deťmi a chlapom daj na istý čas pokoj.
@kavicka0709 po tyzdni s niekym zit s dvoma malymi detmi je nezodpovedne, nezrele a hlupe
Myslím,si že nie je to pekné čo urobil. Určite,sa cítiš zranená,tomu rozumiem, Neviem nikdy som v takéjto situácii nebola tak,sa vráť k Mamine. Nezaslúži si ťa..
@kavicka0709 kristova noho........ nepripadaj si, ale zbal kufor a padaj prec!!!
Po tyzdni sa k sebe nastahovat.....to urobi len zufalka. Zacni si vazit samu seba a potom najdes chlapa, co si ta bude vazit tiez.
A este jedna vec - pamataj, ze chlapi potrebuju lovit....ty si sa mu po tyzdni sama nalozila na tanier. A teraz sa cuduj, ze ho presla chut.
tyzden sa poznali, nastahovala sa ku nemu aj deti ho super prijali :D:D Tak teraz detom pekne vysvetli, ze mama mala zatmenie mozgu a stahuj sa nazad...
niektore ženy sú fakt sprosté, ach milá autorka - po týždni ísť spolu žiť?
kebyže máš 15 rokov, tak to ešte pochopím - blbá pubertiačka, ale máš už malé deti, máš 23, to si kedy otehotnela? v 17ke? - no hovorím sprostáčik.
Dufam ze za mesiac tu bude diskusia na temu: som tehotna s podvodnikom, ktoreho vlastne ani nepoznam...co mam robit? Ach jaj...
rada by som ti poradila, ale rozum sa mi zastavuje.. po týždňovej známosti sa k niekomu nasťahuješ s dvomi malými deťmi? to je dosť nezodpovedné.. v prvom rade mysli na deti a nepúšťaj sa do takých radikálnych zmien, pokiaľ si nie si istá že toho človeka dobre poznáš.. vráť sa k mame, to je jediná rozumná vec, ktorú môžeš v tejto chvíli urobiť.. držím ti palce 🙂
a teraz ta sliepočka príde a napíše že je to vymyslený príbeh a potrebovala reakcie ľudí pre svoju bakalársku prácu s názvom "Hlúpe husy dneška", že ona nie je taká hlúpa, že to len zahrala 😎
@kavicka0709 no takže názor žien už poznáš, a čo teraz so sebou a so svojim životom a so životom tvojich detí mieniš urobiť?
@charlie1980 oddychovka pre prostoduchých, no nie? Akurát ma fascinuje, že sa niekomu v tejto horúčave chce toľko ťukať do klávesnice, aby splodil takéto hovadiny...
pobaľ svoje caky paky a hájde k materi....nič lepšie nemôžeš urobiť....A toho blbečka čo posiela e ešte aj bývalej svokre si radšej vymaž z mobilu a aj zo svojej pamäte...
držím palce...😉
@kavicka0709 Krava je milé zviera. Ty si len ďalšia zúfalka, ktorá sa nasťahuje k cudziemu chlapovi spolu so svojimi malými deťmi. Zbal si veci, choď k mame a ďakuj bohu, že sa z neho vykľul iba bezcharakterný ch.j a nie pedofil, násilník, alebo niečo podobné.
Takze po tyzdni si sa k nemu nastahovala a este aj nechala pracu v zahranici? A on bol toez vtedy v zahranici?

.,.. so sprostá... nič viac k tomu dodať netreba.