Nebaví ma chodiť so svokrovcami na výlety
Nebavi ma chodit so svokrovcami (62rokov maju) na vylet do restauracie..., ich povaha je taka nudna a su to tvrdohlavi ludia a neempaticky. vidime sa raz za mesiac a o vnucku (6rocna) nemaju zaujem, pozyvaju nas 5x do roka na obed a varia nam rychlovky. A necitim ako doma proste divny pocit, dceru nikdy nezobrala na vylet ani von. vzdy chce aby som bola aj ja aby davam pozor na malu.
Len sa nutim niekam s nimi ist. Vzdy hovorim muzovi, aby isiel s malou bezo mna. ale on hovori ze je odo mna neslusne. A nechcem sa nutit chodit s nejakymi ludmi, s ktorymi sa necitim dobre. Vela krat som sa snazila citit dobre ked som s nimi a byt stastna kvoli manzelovi a dcere, ale ja to nedokazem fakt, neviem ako mam to povedat slusne🙆🏻♀️🙃
@evamarek77 Mozem sa opytat, preco chces konkretne jedlo, ktore mam rad? Si velmi zvedava?
@evamarek77 napisem ti a potom posles svokre, co mam rada, nech mi to navari😀? Neviem preco ta to velmi zaujima 😄🤷🏻♀️
@evamarek77 ano chcem si pokazit vztah s rodinou😄 preto sa moja svokra s jej dcerou a s jej sestrou nebavi. Moja mama napriklad sa vzdy pyta, co ma rad moj manzel a dcera, nevari to co nemaju radi.
Tak ty nemáš rada sladké,teba sa má opýtať,čo máš tyrada...len ty ty ty. Čo ak chce,aby hlavne dieťaťu chutilo a predpokladá,že dieťa vždy palacinky potešia? Tak neviem či skôr sa má snažiť ulahodiť tebe alebo dieťaťu.
@evamarek77 hlavne nemá rada to,co navarí svokra, to je základ 🤦🙈
@summer23456 kazdy ma svoj nazor, ale nikomu by som to neurobila. Nie len ja ja ja ja... ale my co mame radi😉 sladke sa da aj ako dezert, nie len ako hlavne jedlo. Dieta moze poobede papat sladke😇
@evamarek77 typická črta internetového trola - založí kontroverzný príspevok a na konkrétne otázky nikdy neodpovie
@evamarek77 šikovná maminka si domyslí 😂😂
Nech mate zabavu babi spolu, aspon sa zasmejete😇😁
Tvoja svokra nedala synovi lasku.? A nevychovala ho dobre ?
Pockat tak vodicak mà muz vdaka tebe a ani ho nenapadne opytat sa ta kam chces ist . . A moze za to svokra Lebo ho zle vychovala.
vdaka vam uz zacnem zboznovat moju svokru, ktora je pohadana s celou rodinou a nema ani jednu kamaratku🤣.
Aj ja sa cítim u svokrovcov úplne zbytočná a myslím si, že ma len tak tolerujú a je im srdečne jedno, či ja prídem alebo nie. A áno, nudím sa tam ako pes, lebo tam sa len celé dni hľadí do telky a keď idem s deťmi von, tak som zlá, že sme prišli k nim a ani s nimi nie sme 🙂 ale je to manželova rodina, pre neho sú dôležití, a hlavne je to rodina mojich detí a veľmi si želám, aby s nimi deti mali vrúcne vzťahy, takže nebudem vynechávať návštevy, aby decká nezačali štrajkovať, že ani ony nechcú ísť a podobne. A nie, ešte zo mňa nikdy neubudlo len za to, že som s úsmevom vydržala návštevu 😄
@thoughtfulweirdo dakujem ti pekne za rozumny komentar😊 konecne slnsna odpoved 🙏🏻🤍

@evamarek77 Jem takmer vsetko, ibaze nemam rada sladke, a oni o tom vedia, a nasej dcere moc nedavame sladkosti ani cokoladu, a ideme tam a paci sa sladke obed, ked to nezjem tak som frflava neslusna🤷🏻♀️. Je to o principe a respekte, nie o jedle.
Mne staci tam ist na kavu.
Myslim, ze problem je naozaj vo mne. Nevdacna som.