Nebavíme sa. Chcel vypnúť?
Baby, len ma zaujima Vas postoj - nazor.
Pred tyzdnom isiel moj manzel von s kamosom z vysokej skoly. Stretavaju sa kazde 3 mesiace, ked je ten chalan v meste na 2,3,4 hodinky. Idu na obed.
Poziadala som muza, ked odchadzal z bytu, nech sa mi ozve, kedy cca pride. Nemusi presne. Prikyvol.
Mojho muza nebolo od 15:00 - 00:30, neprisiel opity.
Pohadali sme sa, teda ja, ze som ho poprosila, ze nech sa mi ozve. Ja som bola doma s 2 detmi a on nemal chochmes sa mi ozvat 1SMS.
Odvtedy sa nebavime.
Kto je v prave? Ja, ze sa mi neozval? Alebo on a tie muzske keci, ze zrejme chcel vypnut?
M
Keď prikývol, že sa ozve,mal sa ozvať 🤷 podľa mňa 😆ale tu nám to rýchlo vysvetlia, že sa Ti nemal, čo ozývať, však není malý Jojo..
Neviem, kto má pravdu, ale tak ozvať ste sa mohli aj vy, či je všetko v poriadku.
Osobne my máme dohodu, nech buď príde pred 19tou a pomôže s večerným kúpaním a ukladaním, alebo potom nech sa pred polnocou neukazuje, aby som si užila voľný večer 😁
Lebo najviac "milujem" príchody 10 minút potom ako deti zaspali a konečne je kľud 😄
V každom prípade ozvať sa jeden druhému, či je všetko ok je podľa mňa nevyhnutnosť. Človek nikdy nevie čo sa môže stať.
Ja v podobnom prípade idem kľudne spať.volame si len keby sa niečo stalo na jednej či druhej strane.nepotrebujeme si hlásiť každý krok.Nebud stíhačka.kazdemu dobre padne sa vykecat s kamošom..a aby mi partner počítal koľko hodín to trvalo? To hádam nie.sme normálni a rovnocenní a hlavne dospelí.
@miskakyska Za 9,5 hodiny som teda cakala 1 pokaslanu SMS, ktoru mi prakticky slubil.
..ja Ťa chápem.. človek si robí starosti
Podla mna je on v prave. Nevidim dovod ozyvat sa,ked som niekde s kamoskami. Robit kvoli tomu doma dramu,je ozaj prehlanane. Povedala by som mu,ze ked slubil,ze sa ozve,mal napisat a tym by to haslo. Naco zbytocne vyvolavat konflikty a byt ofucana niekolko dni?
Tak si mu mala napisat ty, neviem co riesis clovek moze aj vypnut a nie stihacku doma mat, a co, ze mas dve deti aj ja mam a tu som, ked ide muz niekde prec nevyzadujem od neho smsky kazdych 6 hodin, zavola raz za den a pokoj, nerobila by skm z tohto absolutne ziadne haloooo
Možno sme čudný ale môj chodieva 2x do týždňa von a určite som ho nikdy nežiadala aby sa mi ozval kedy príde. Ja chcem mat svoj pokoj aj ja mu dávam tiež priestor na dýchanie. Aj keď ja idem von s kamoškou nežiada odo mňa aby som sa mu ozvala a ani sama sa mu neozvem. Už len vtedy keď napr idem s kamoškou na nákup a niečo zbadám tak mu zavolám či chce. Takze ja osobne nevidím dôvod aby sa ozval nech si užíva
@miskakyska Isteze som sa bala, lebo moj muz takto nechodi, len cez den. Ano a som ta stihacka. Bola hadka a tyzden ticha domacnost. Mne to pride z jeho strany podraz a nezrele spravanie. Detinske. 1 SMS, som ok, pridem cca az okolo polnoci, dobre kecame.
Nie, vykaslal sa na mna a ja to nemozem predychat a on urazeny, viete si to predstavit.
AUTOR
•
Dnes o 10:47
@miskakyska Za 9,5 hodiny som teda cakala 1 pokaslanu SMS, ktoru mi prakticky slubil.
-> neslúbil len prikývol hlavou a to nie je slub ✌️ sľub je áno zlatko v poriadku ozvem sa ti
@marca12 On je ofucany. Ja som povedala, ze slubil a neozval sa. Nic. On nekomunikuje, ze som teda ta stihacka. Nechodi po nociach, toto bola muzova premiera. Preto som tak reagovala.
Tak sorry matka ale nezrela a detinska si ty
No a ty si mu za tých 9,5 hodiny zavolala alebo napísala koľkokrát? On to môže tiež chápať ako nezáujem z tvojej strany, že ti je ukradnuté kde je a či tam prišiel v poriadku
To fakt sa viete na tomto hádať? Veď si k nemu sadni, obijmi ho, vysvetlite si to. Povedz mu, že si sa o neho bála, že ho ľúbiš.
@matullienka Napisala som mu 23:15, ze ci je ok. Ozval sa za 45 minut o polnoci,ze uz ide domov. Ano, napisala.
Tak v konečnom dôsledku ti predsa napísal ze kedy príde 🤣🤣🤣 dra.a queen
Tak najprv objektivny nazor. Ak teda chcel 'vypnut' a mate to tak stale ked pride ten kamos, tak ok. Boli ste tak dohodnuti. Ty ale pises, ze ti povedal, ze sa ozve kedy pride, tym padom nedodrzal slovo, co velmi rada nemam.
Teraz subjektivne, ako to mame doma - neexistuje, aby jeden niekam siel a nedal vediet, ze je v poriadku. Mali sme takuto situaciu obojstranne, ale iba jeden jediny krat. To bola velmi dlha hadka, nikdy sa to neopakovalo. Ten strach je neopisatelny. Dalsia vec, co mi nedava zmysel je vypnut, ist si oddychnut. Od coho akoze? Od zivotneho partnera, kt som si sam vybral? Od deti, kt som si sam urobil? Viem, ze mnoho parov to tak ma, ja tomu ale nerozumiem. Skôr to by ma trapilo, ze potrebujem utekat od zivota, kt som si vytvoril.
A čo keď odpísal o 45 minút, tak asi nemá telefón prilepený k ruke aby hneď odpidoval. Tak si mu mala zavolať o 19 tej, že kedy príde a vybavené. Robíš drámu tam kde netreba. Mať takúto ženu doma tak sa mu čudujem, že chodí iba raz za 3 mesiace
to ozaj bol s kámošom z Vš? ak áno a si si tým istá - tak v pohode.
lebo v dnešnom svete keď klame takmer každý každého už aby bol človek v strehu...😉
@rebrambora Mne nevadi, ze moj muz chodi von. On ma aj rozne sportove aktivity v ktorych ho podporujem. Mne vadi, ze ked je napr. cely den na sporte v meste, ozyva sa,aj ked to necakam.
Toto som od neho cakala a neozval sa.
Dakujem za nazor, jediny normalny, empaticky a podporujuci v tejto diskusii.
@rebrambora boze, co by som dala za ten pocit, ze si nepotrebujem oddychnut od dietata a muza. Naozaj, asi to mate doma super, my si niekedy kvalitne lezieme vsetci na nervy. A to pisem bez ironie, lebo obcas sa citim, ze som jedina, lebo vsade vidim spokojne mlade rodinky😀a ja by som tu svoju niekedy roztrhala v zuboch.
@deti95060810 Ano, bol s kamosom ale mozno tam bolo aj zenske osadenstvo. Kedze sa tyzden nebavime, tak nic neviem.
No tak sa neozval je tam toho. Ty si tiež mohla večer zavolať kedy asi príde keď ešte nebol doma. Týždeň sa nerozprávať s vlastným mužom kvôli takej sprostosti?
@januska12323 ON sa so mnou nebavi ! Je urazeny
Aj ty chodíš s kamoškami na pol dna si oddýchnuť? Nie? Tak začni. A neozvi sa mu.
Tak áno, mal sa ozvať, to je pravda. Ale pravda je aj to, ze keď sa bavili, kecali, pripadne aj pili niečo (neznamená že bol opitý, ale dáke to pivo si určite dali) tak posledné, co mal ba mysli, bolo pozerať na telefón. Proste zabudol, neuvedomil si, možno ani nevnímal, koľko je už hodín
Navyše v takých lokáloch je aj pomerne hluk, čiže vôbec nemusel počuť, že si mu napísala ty.
Dvaja mentalne nedospeli ludia a aj dieta ste si spravili? No pekne.
My mame dohodu, ze si davame vediet, ale urcite sa parkrat stalo, ze sme sa pozabudli aky je cas alebo odpisali po hodine, pretoze ked mas nejaku aktivitu/si s ludmi, nekukas vtedy nonstop do telefonu alebo ho ani nemas pri sebe. Pokial by sme sa o seba uz naozaj bali, urcite si nebudeme vypisovat, ale si zavolame, lebo mobil vacsinou pocujes aj ked je od teba v taske na 5 metrov. Ale aj vtedy mozes prepocut.
Podla mna robite dramu z nicoho. Stalo sa, mozete sa poucit a dat si nabuduce pozor. Vy ste sa urazili ako male deti a cakate ze pride pani ucitelka a povie vam, ze ju nezaujima, kto zacal, ale aby ste sa navzajom udobrili.
Raz ide von a aj to mu robíš zo života peklo 🤦♀️ myslím, že sa hnevá oprávnene. Ak nie je dôvera vo vzťahu, tak v tom vzťahu nie je nič.

On.