icon

Nechať to tak a čakať..? Tabletka po...

20. apr 2020

Ahojte,

Prosím o radu.

Je tu hŕba nešťastných žien, ktoré majú dieťa s nevhodným partnerom.
Nerada by som sa stala jednou z nich..

Veľmi vás prosím o zdržanie sa posmešných či inak nevhodných komentárov.

Som pred rozchodom. S psychickým tyranom, manipulátorom.
A včera popoludní sa mu podarilo po dlhšom čase prehovoriť/vmanipulovať ma na sex.

To, že sa blíži koniec, predpokladám že cíti..
Sex skončil tým, že si absolútne vedome nedal pozor..
Ešte sa zmrd uškrnul že on vie čo robí a mám to chápať tak že sa plánuje zmeniť (ha ha, jasné..)

Mám 41 rokov a som bezdetná. Po dieťati som vždy túžila, ale buď sa nepodarilo, alebo som mala nevhodného partnera a dávala som si pozor aby som neskončila nešťastná slobodná mamička.

Presne pre tieto zmiešané pocity vás prosím o radu..
Dieťa by som veľmi prijala... ale s debilom?, ktorý kto vie čo by si ešte vymyslel počas života dieťaťa do jeho dospelosti, ako by mi dieťa kazil počas dní, kedy by bolo s ním, atd atd..? (Lebo ostať s ním by som neostala tak či tak..)

Je pol štvrdtej ráno a ja neviem spať, lebo zvažujem.. či si kúpiť ráno tabletku po, alebo to nechať na “osud”, a mala by som toľko chcené dieťatko? (Aj keď jeho neprípustné sebecké správanie sa osudom zrovna nedá nezvať)

Pochádzam z kompletnej rodiny, kde boli obja rodičia, súrodenci, kde sme držali spolu. Takýto model Slobodnej mamičky zrovna nie je moja predstava..
Rodičov už nemám, neviem si predstaviť kto by mi pomáhal.
Zarábam podpriemerne, keď vezmem do úvahy to čo propagujú ako priemernú mesačnú mzdu na Slovensku..

Viem že mať dieťa je to najkrajšie na svete.
Ale mať dieťatko len pre to, aby bolo, nezáležiac na okolnostiach, je podľa mňa nefér a sebecké k nemu samému.

Takže prosím vás, poraďte..

Kúpiť si tú tabletku?

Ďakujem

Strana
z2
moonlight1210
20. apr 2020

@irusa az zazijes skutocneho manipulatora, tiez sa budes cudovat, ako ta zas a znova vmanevruje situacie, do ktorej by si inak dobrovolne nesla.
A tiez sa budes sama seba pytat, ci mali tvoj zdravy rozum a sebaucta dovolenku alebo vypadok, ze si to dovolila.
Odolat manipulatorovi je velmi tazke, lebo nema slzsnosti limity, ako my. Ale pozna ich a pouziva ich proti ostatnym.

irusa
20. apr 2020

@moonlight1210 ako prepáč v 41 rokoch bez záväzkov ???? A trpieť to,keď ťa pri ňom nič nedrží...tak toto nie je racionálne zmýšľanie

moonlight1210
20. apr 2020

@irusa znova - pokial si nezazila manipulatora, nemas potuchy, co to znamena. dokonca aj keby si voci nemu nemala zavazky, ak sa rozhodne, ze ty si jeho obet, lebo pre nieco si pre neho zaujimava, tak si cesty najde. bude sa ti vynarat v zivote zas a znova a postupne nicit vsetko okolo teba, aby ta dostal do svojej kontroly. a je jedno, ci budes utekat, alebo bojovat.
je to beh na dlhe trate a obyčajné: vsak ja by som mu ukazala...! naozaj nestaci.

janinah
20. apr 2020

Ak túžiš po dieťati,tak nerozumiem prečo si toho experta už včera neposlala do teplých krajín a nehľadala si normálneho otca svojho dieťaťa,ešte ti neušiel vlak,máš tak 3-4 roky....tak nestrácaj čas,aby si na smrteľnej posteli nelutovala,že si sa priskoro vzdala,všetko dobré želám

tykat
23. apr 2020

No co, ako si poriesila?

ckatka
23. apr 2020

Diskusiu nečítam, poviem ti, čo by som urobila ja. Radšej dieťa nemať žiadne a byť dobrou kamarátkou a tetou deťom v rodine, ako sa priviazať takto k nemu.
Ďalšia vec, máš po 40 tke, fakt hrozí veľké riziko ze dieťa bude postihnuté. A to by si mala naložené dvakrát toľko...ako to utiahneš sama keď nebudeš pracovať ale starať sa o dieťa? Rozmýšľaj..pôjdeš k nemu s prosí kom po výživné a on si to podmieni tým, že budeš preňho musieť niečo robiť, alebo sa k nemu vrátiť...rozmýšľaj....

Zatajit mu ze je otec? To ako fakt?? Myslíš že je taký debil ze si nezrata dve a dve? Dá nariadiť spraviť testy a si v keli...
Ja už by som bola dávno v lekárni. Bojujem s neplodnostou a tiež túžim po vlastnom...ale roky utekajú...A nie za takúto cenu. Môžeš byť pestúnka a dat lásku aj pestúnskemu dieťaťu.

ckatka
23. apr 2020

A ešte druhá vec...veľmi dobre poznám.manipulatorov...A viem si predstaviť ako ta k tomu sexu "ukecal"...
Takže si v prvom rade uvedom, že sex proti tvojej vôli sa nazýva znásilnenie. A aj mu to povedz predtým ako by k tomu malo dôjsť. Pokiaľ sa ani nepokusis brániť, verbálne alebo fyzicky, ako znásilnenie to neobstojí....vyhrážanie nedokážeš, to je slovo proti slovu...ťahanice...to by si si ho musela nahrať...aj to je diskutabilné...
A rozhodni sa (ak si teda s ním spala dobrovoľne), či ti tá "chvíľka potešenia" za toto stojí.
To proste nehrozí aby mal chlap so mnou sex (pokiaľ to nechcem), a nemala som po tom fyzické stopy násilia na tele.
A po ceste do lekárne po tabletku po...ísť na políciu a na gyndu nahlásiť znásilnenie. Ved on by si nabudúce rozmyslel...

autor
23. apr 2020

@tykat tabletku som užila a čakám na ms..

Ešte pred tým, tesne po styku som si spravila výplach s octom a horúcou vodou.. recepty starých materí.. pre spermie nehostinné až zničujúce..

martina2306
23. apr 2020

@juliet86 tabletka po sa dá kúpiť za koľko? Ďakujem

erickatt
23. apr 2020

Držím palce. On by si ťa našiel a urobil zo život peklo.

juliet86
24. apr 2020

@martina2306 vola sa escapelle na nete mi lekaren dr. max ukazuje 23.40

juliet86
24. apr 2020

vyplach ti nepomoze.. lebo spermie cez krcok prechadzaju do maternice... ocot alebo ine pokusy nezdrave pre vaginu sa dostanu akurat tak to posvym snad si dodrzala 72hodin od styku ze si si dala tabletku po???

autor
24. apr 2020

@juliet86 výplach pomôže zredukovať množstvo a životaschopnosť spermií, keďže tie vedia prežiť v ideálnom prostredí až 5 dní, a doplávať do cieľa resp čakať na uvoľnenie vajíčka ak práve bolo len na ceste.
Octová voda nie je čistý ocot, ktorý by samozrejme zničil sliznicu , bolo to riedené.. ale pre spermie aj tak smrteľné..
Čiže význam to určite malo, bol robený 15 minút po styku.
Pri ideálnych podmienkach (obaja mladí, zdraví, ovulácia práve počas styku atd) sa spermia spojí s vajíčkom do 30 minút.
Viem o tom dosť, ako žena túžiaca, ver mi.
Sem som si písala len pre radu, ako sa rozhodnúť v rámci okolností..

Tabletku “po” som si dala ráno nasledujúceho dňa, tzn neprešlo ani 24 hodín, preto som príspevok písala v noci, lebo som nevedela kvôli tomu spať, že ako sa rozhodnúť..

autor
24. apr 2020

@erickatt áno, ďakujem, zdieľam rovnaký názor, svoje rozhodnutie s odstupom času neľutujem, už len teda vyčkať či moje protiopatrenia zabrali..

martina2306
24. apr 2020

@juliet86 dakujem.. ja len nechcem druhé dieťa, tak ak by náhodou nech viem ;)

juliet86
24. apr 2020

@martina2306 v pohode. je to ale zataz na organizmus rozhadze to cyklus. ak je moznost chranit sa vopred inak (napr. cipky pharmatex, kondomy, antikoncepcia, vnutromaternicove teliesko) radim to

autor
30. apr 2020

@tykat ms sa dostavila, dokonca deň pred termínom.
Takže informujem ako som sľúbila.
Ostatné(násilnícky ex) je už preč, aj keď sa ešte ozýva aby mi dával kázania a prednášky.

Ďakujem všetkým za podporu a pomoc.

Strana
z2