icon

Nechcem byť gay

alexander3
25. okt 2016

Prosím, potrebujem odbornú pomoc. som gej a nechem byť. Nepotrebujem povzbudenia ani slova útechy. Už nechem čítať o tom , že je to normálne a prirodzené. Potrebujem odbornú pomoc. kontakt na niekoho kto sa tým zaoberá . A ak je tu niekto kto sa toho zbavil, rád prijmem rady. Ak by ste mi vedeli dať konkrétne informácie budem rád. ďakujem. rád by som sa nakontaktoval na odborníka. Alex.

emanka
25. okt 2016

@angelina1986 ja som nepovedala,ze si zla matka a ze ja som lepsia. Ale,ak budu tvoje deti inak orientovane a ty pojdes s tvojimi nazormi proti nim,tak budes zla matka.

angelina1986
25. okt 2016

@emanka a preco podla teba by som mala byt hned proti nim? Mala by som ich rada rovnako ,ale nikdy by som ich v tom nepodporovala a clovek nikdy nevie ako bude reagovat do predu

09041986
25. okt 2016

@angelina1986 ten tvoj boh ta asi zabudol naucit v pokore prijat aj iny nazor 😀 a nemyslim ze by sa mu pacilo ze nazyvas chudencami cudzie deti - ci sa vyspovedas z toho? alebo ty si uz spasena? alebo ?

angelina1986
25. okt 2016

@09041986 🙂))) ejha vidim,ze niekoho tu asi nieco zerie,ked sa obuvas o mna..a pre info citaj vsetky prispevky 🙂

emanka
25. okt 2016

@angelina1986 tak podla teba je to neprirodzene,je to choroba,posadnutie diablom a neviem co este. Ak si toto myslis o homosexualoch a tvoje deti budu tiez homosexualne,tak by si mala ist proti nim. A kedze ich nebudes podporovat,asi sa im to budes snazit vytlct z hlavy...no a ver mi,s takymto postojom nebudu tvoje deti stastne

09041986
25. okt 2016

@angelina1986 citat viem zlatko len ty neodpovedas... ciste zo zvedavosti ako by sa mal chovat spravny veriaci... 😀

emanka
25. okt 2016

@09041986 spravny veriaci si robi co chce,potom sa ide vyspovedat a vsetko je o.k.

angelina1986
25. okt 2016

@09041986 okey🙂 tak sa ti to budem snazit vysvetlit draha🙂 ako by sa mal spravat spravny veriaci podla teba??? 🙂

09041986
25. okt 2016

@emanka ved ja viem, toto by bola debata na dlho, tito spaseny su najvacsi paradox tejto doby...

emanka
25. okt 2016

@09041986 no to ano. Idem radsej citat knihu,amen.

hedvigas
25. okt 2016

http://mojpribeh.sk/pribeh/jozef-demjan-uzdrave...
- bol v modrom z neba, myslim ze by nemal byt problem sa na neho nakontaktovat
len pre rozsirenie moznosti 🙂

kaja0210
25. okt 2016

@emanka @lucinka511 Zeny nic proti, ale teraz sa zase ukazala vasa inteligencia, pretoze pri vymene nazorov, nech sa jedna o akukolvek diskusiu a moj oponent ma akykolvek nazor zacat sa vysmievat a ponizovat povod, ci rodisko mi pride ubohe...ak neviem pokracovat v diskusii a argumentovat tak radsej hrdo ustupim...

09041986
25. okt 2016

@angelina1986 tak o skutocne nemam zaujem, slecna nepochopila 2 hole vety? trosku sebareflexie by vas v tych kostoloch mohli naucit!

emanka
25. okt 2016

@kaja0210 nikto sa nevysmieval z povodu,ci z rodiska. Ona spomenula,ze asi z Oravy ani neodisla a mne prisiel ten koment zabavny.
Ak sme sa vysmievali,aj to skor nie,proste to nedokazeme pochopit,tak z jej nazorov na danu temu.

09041986
25. okt 2016

@kaja0210 uplne suhlasim, ale niekedy sa "neda" 😀 apropo tato cela debata je uplne o nicom, zadavatel neprispieva a ako tak citam urco ani nebude... 😕

angelina1986
25. okt 2016

@09041986 pocuj ty zakomplexovana...tvoj nazor ma vobec nezaujima a ak mas nieco osobne proti cirkvi,tak napis do Vatikanu 🙂

emanka
25. okt 2016

@hedvigas to je tiez pekny dement (ten z Modreho neba). Vymlety mozog,ani nevie,co hovori,podlahol fanatikom a uveril,ze je homosexualita je zla. O 10,20,30 rokov si bude hlavu buchat.

moni73
25. okt 2016

Je homosexualita choroba? Preco nie? Teraz cisto filozoficky.... Je autizmus choroba? Preco ano?
Pre mna za mna, ked mu pomoze modlit sa, nech sa modli. Ked mu pomoze psycholog, nech chodi na terapie, ked mu pomoze relax, nech ide do wellnes. Ak je homosexual, nic ho z toho nevylieci, ale pomoct mu citit sa lepsie moze aj 7 gastanov pod vankusom☺.
A tiez by ma to tahalo uvazovat smerom k cirkvi, lebo nemoze byt dovodom preco sa tak brani prave jeho viera?!

emanka
25. okt 2016

@moni73 jasne,moze to byt aj viera a nepomoze mu. A nemozu byt dovodom jeho rodicia napriklad? Mozno ho zavrhli,sklamal ich ....

sibalka21
25. okt 2016

A nemoze byt dovodom to, ze ho budu ini chlapci za to sikanovat? Ze sa mu budu vysmievat a vyhybat sa mu? Ze bude cely zivot utlacany koli inej orientacii? Kazdy sa obracia na vieru ale nikto sa nepozrie na to, ze dovodom preco nechce byt gay, moze byt len strach z toho, ze ho spolocnost neprijme....

moni73
25. okt 2016

@emanka
@sibalka21 dovodom moze byt vselico.... Ale ved aj radene mu je vsetko mozne, nie?
Viera mu samozrejme moze pomoct sa so sebou vyrovnat, ved zas nie vsetci su farari co obtazuju deti alebo co si myslia, ze na homosexualitu treba volat exorcistu....

09041986
25. okt 2016

@angelina1986 dievca ty mas ale uroven..

angelina1986
25. okt 2016

@09041986 🙂 ta prava sa ozvala...

sardinka32
25. okt 2016

@moni73 Aj mne to napadlo ako prve, ale mozno veriaci nie je, neozyva sa, hoci sa mu ani necudujem, ak to tu teraz cita :-/ Ono je to ako s alkoholikom, tiez sa nevylieci, len proste abstinuje cely zivot. V jeho pripade by to bolo to iste...potlacat v sebe homosexualne chute. Napisal o sebe malo...ci je mlady alebo uz starsi, ci je slobodny alebo je zenaty, ci to pocitoval odjakziva alebo mal aj priatelku, manzelku...atd atd. Dufam ale, ze sa mu niekto ozval aspon do RP s nejakym konkretnym kontaktom, skusenostou...o co jemu vlastne islo.
Veriacemu modlitba a knaz moze pomoct. A dnesni mladi knazi su castokrat ovela "modernejsi"/chapavejsi v mnohych veciach ako kedysi.

maaaria3
25. okt 2016

@20tanicka20t toto niekto myslel vážne???? kto si, že si dovolíš súdiť čo je od Boha a čo od diabla? ludia, nemyslite si prosím vás, že máte Boha prečítaného... je to BOH a všetci ste si ho pekne poludštili... on vám kašle na tieto vaše súdy...

haimi
25. okt 2016

neviem ci je tato tema zalozena na "pobavenie ", ale ci ano alebo nie, odporucam pozriet film http://www.csfd.cz/film/262933-modlitby-za-bobb...

lilke
25. okt 2016

na tvojom mieste by som vyhladala dobreho psychologa. homosexualita moze byt "vrodena", tam jedine zatat sa a nezit sexualne, ale z drvivej vacsiny je ziskana, napr. kvoli traumam z detstva, silnej matke a slabemu otcovi, experimentovaniu,... a ked zistis, kde je pes zakopany, mozno sa ti podari posunut to ziadanym smerom.

jajajaja2
26. okt 2016

bravooooo... dievcata, s vami je sranda.

@alexander3 zalozil temu vcera o 11:39. Za ani nie jeden den 4 strany diskusie.

Vecne urazlive reci, na zaklade vlastneho presvedcenia, lebo len ten moj nazor je spravny, neschopnost akceptovat nazor ineho, cel zle 😢

Veriace sa nespravaju ako veriace, nekonaju podla toho ako by sa mali, ako sa pise, ale opakovane prilievaju olej do ohna.

Neveriace sa nedokazu preniest cez "bludy" ako ich nazyvate, ale donekonecna obhajuju svoj, len ten svoj SPRAVNY nazor. A samozrejme prilievaju olej do ohna, aby rec nestala.

Velakrat ked citam hocjake forum, nechapem, ako moze byt diskusia "mrtva" aj ked jej obsah (topic) bol zo zaciatku dobry. Velakrat sa stretavam s tym, ze zadavtel polozi otazku, spusti sa debata, az moc ziva, a niekde na 912654 strane sa niekto spamata, a zisti ze zadavatel/ka uz tu davno nie je, lebo uroven a obsah sa zvrtol nespravny smerom.

Co robia moderatory tohoto fora neviem, ale jedno je iste: v ziadnej teme na MK sa nikto z diskutujucich nedrzi temy (cest vynimkam), riesia sa osobne komlexy - naschval nepisem problemy, lebo aj moj problem, jeho riesenie moze zadavatelovy temy pomoct a moderator neriesi odbocenie od temy.

Ak ste sa dostali az sem, gratulujem. Neocakavam ze sklopite hlavy a spamatate sa, ste zeny, prilis hrde na to aby ste moj koment nechali tak. Tak s chutou do mna, ja to znesiem 😉

A ano som chlap, mam syna a na forum som sa zaregistroval koli radam a nazorom.
Nieco je tu vazne dobre, niektore rady su fajn, niektore pobavia, vela tem ale zapadne prachom prave z dovodu nevyspitatelneho spravania diskuterok.

obavam sa ze MS skonci rovnako...

Pekny den vam vsetkym

stanulienkat
26. okt 2016

uz su prazdniny????????????????? 😀 😀 😀 😀

papricka33
26. okt 2016

@jajajaja2 moderátori sa tešia že sa diskutuje, aj keď od veci a peniažky za reklamu sa sypú do vrecka. Myslíš, že MK je nejaké intelektuálne fórum s pravidlami? muhahaha 😀 😀 😀 .... počkaj, ako sa tomu hovorí... jaaj, BIZNIS !!! 😉