Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
@ani_sama_neviem ona kolabuje, ale ma novy nick @kubuliatko , tak tam sa bude obranovat, aby tu nebola sama proti tolkym 😀 😀 😀 😀
ja chapem ze su dnes prazdniny, ale co tak keby si dievca naslo inu zabavu? 😉
TAK TOTO JE FAKT SRANDA. akonahle si niekto dovoli mat opacny nazor ako 90 % osadenstva tak uz nas nahlasujete? ale vsak ja nikomu nenadavam len som sa zapojila do fora s opacnym pohladom na vec. drz sa sahulka. nabuduce sa radsej porad s ozajstnou kamoskou v tichosti. papa
budem velmi vdacna ak uz konečne admin zacne konať a preverí aj IP adresy 3 nickov... 😒
@katren ano to je ale na psychiatra :D rozdvojena osobnost :D slaba osoba.. a este sa aj prezradila tymi velkymi pismenami :d ja umrem z teba Sashulka :D naco ti to je dobre? podla mna nemas 27 rokov :D maximaaaaaalne 18 aj to je este maximaaaaalne!! Lebo ani 18 rocna baba nevypoti taketo bludy co ty
@vejula no vyriesim to asi tak, ze tomu necham volny priebeh...tak ako sa zodvihla a odisla, moze sa aj vratit ked ju ten jej kopne do riti... tak budem dufat, ze sa vrati bud ona, alebo ze sa Filip rozhodne neskor odist studovat niekam do prahy povedzme...taktiez mame v plane ho poslat pocas strednej na rok do usa...nastastie je uz dost velky a za par rokov moze byvat aj sam. takze to skratka musim vydrzat...a mozno sa za rok - rok a pol prestahujeme z trojizbaku do baraku, kde bude tak vela miesta, ze bude mat vlastny vchod povedzme a nebudem o neho zakopavat na kazdom kroku a zbierat po nom ponozky. takze asi tak nejak...
prepate tie velke pismena neboli naschval
@kubuliatko to už tu bylo včera taky 😝
ja čítam.... dobrá story....
baby nehybte sa... za 10 minut som tu 😀 😀 😀 😀
ocakavam ze za chvilku budeme vsetci Filipovi zavidiet, rok v USA, studium v Prahe (asi na Karlovke), vlastny vchod do noveho domu, a nove auto je kde??? a bazen pri tom novom dome??? 😀
@sashulka no vieš tak, ty chceš že by sme sa tu vcitili do tvojej pozicie, ale vieš čo by ti pomohlo? Vcitiť sa do pozicie toho chlapca. Aj ked bude u vas len rok alebo dva, tak skus aby na tu chvilku pocitil čo je to teplo domova, ked to pri svojej matke nezažil. Čo keby si sa skusila na chvilku pozerať na svet jeho očami a nemyslieť len na to že tebe prekazil plany ale zobrať to ako životnu vyzvu a postav sa tomu s hrdosťou... Asi je to ťažke, ale skus to. Aj pre tvoj vzťah s manželom.
Ved sama hovoriš že nebude u vas dlho, tak to vydržiš, navyše hovoriš že to nieje žiadny vyvrhel, tak aspon sa lepšie pripraviš na vlastne dieťatko, chce vela trpezlivosti. Ale pamataj aj Filip je ludska bytosť a zasluži si šťastie tak isto ako ty. NAvyše neskazil si život vlastnym pričinenim. Musi to mať velmi ťažke. Tak mu to skus ulahčiť a uvidiš v buducnosti sa ti to isto vrati 🙂 😉
@kaya60 auto dostane az ked bude dospely, co je na tom, co som napisala nepochopitelne? nie sme zobraci. rok v usa bola napriklad aj moja sestra, dva vchody do domu ma kde kto, v prahe sa dnes studuje bezne a nemusi to byt karlovka zrovna, ale u nas ide vysoke skolstvo do hajzlu...co sa ti na tom nezda?
@sashulka - jejda ja mam pocit, ze sedis doma a rozmyslas, ake strasne zle to je/moze byt/ bude miesto toho, aby si proste pockala, co z toho bude. Planujes chalanovi buducnost, kam ho "poslete" kam pojde studovat (bude to chciet aj on - ci na tom nezalezi? - hlavneze prec).
Ja si plnne uvedomujem, co partnerove deti u teba v byte/dome budu znamenat. U nas su to len vikendy, ale je to ako take tornado. Lenze to tornado prinasa vzdy aj velke pozitiva do nasho zivota, deti sestry miluju.
Kludne sa moze stat, ze o tri mesiace si to jeho mamina rozmysli a bude nazad a ty si kvoli tejto kratkej dobe POKAZIS komplet vztah z manzelom aj nevlastnym synom. Stoji to za to?
baby. sashulka a lavazza1988 nie je duplicitny nick... je to preverene
@pici tak potom su asi sestry lebo ten prejav a ten nenavistny nazor na veci.. hmmm ale zas lavazza bola nenavistnejsia ako keby bola nastvana na cely svet ja neviem asi nema pravidelny sex alebo co
@anjelicek26 ja som nic nenaplanovala, my to len zvazujeme a ta usa je dost realna, lebo sam povedal, ze by isiel..

@kubuliatko sashulka, už jsme tě prosily, abs nepsal velkými písmeny,jednak je to mimo pravidla a jednak se to blbě čte. dík.