Nechcem žiť s jeho synom
Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.
Mejte se pekne, preji pekny vecer ...myslim si, ze jsme dospeli k zaveru, sice k tragickemu,
ale "dobre nam tak"... 😝 - opet jsme si nalitli..
Zpocatku se snazime poradit a pak se nam nase snaha oplati...to uz je po nekolikate, co jsme dostali "nafackovano"...od samotne autorky.. 😉 🤐
@pici pici @sashulka prosim ta, fakt sa nestrapnuj. ked mate na rok studia v amerike, mate aj na upratovacku. ja mam komu upratovat aj o koho sa starat.. a filip nie je moje dieta ani moja rodina. uvedom sa!je to tvoje dieta. ano tvoje. tazko sa ti pocuva, lebo ty za svoje povazujes len to, ktore porodis. si sebecka hnusna egocentricka zena, a jedno ti poviem. aby si sa nepreratala raz ty. ble
Dnes o 15:18 • Odpovedz • 3 užívateľom sa to páči • Páči sa mi to • •
baby, netreba mat v albume fotky domov a bytov, lebo si nas raz nejaka psychopatka najde 😀 🤐
najlepšie by bolo to tu uzavrieť,chcela sa vyhovoriť,je taká aká je,,,ja mám manžela s dvomi deťmi a jednoduché to nie je,a nikdy nebude
BABY POMOOOC ONA MI PISE IPcka furt napr.:priat niekomu nejaky sen je nieco ine ako priat zle do zivota. Tak ja ti teda prajem, aby sa ti snivalo o mrtvom vypytvanom dietatku s otvorenymi ockami nad ktorym masturbuje tvoj manzel...hahaha to je este lepsie, ze??? dnes mi ide karta
@winipega - preposli to adminom aj 20x za sebou, mozno si to potom vsimnu 🙄
myslim ze prisiel cas zablokovat celu IPcku danej uzivatelky a uzavriet temu...necitala som ju, ale zahliadla som jej posledne vyjadrenie a rozhodne nepatri na mamickovske forum. Zrejme sa pomylila a chcela pisat skor sem http://www.onlinepsycholog.sk/ ... prajem vam dievcata pekny vecer a nech sa vam snivaju len krasne veci, aj ked toto bude rezonovat v hlave zrejme aj mne 😝 😔

Toto co sa tu uz robi?Potom sem pride nejaka mamina s fakt problemom a vsetci sa vykaslu na to aby jej poradili lebo uz tu nikto nebude verit nicomu.