icon

Nechcem žiť s jeho synom

sashulka
30. okt 2011

Mozno Vam budem pripadat zla a mozno vadna - neviem, len chcem pocut nazor inych a pripadne poradit. Mam 27 rokov a dva roky som vydata za muza, ktory je o desat rokov starsi. Z prveho manzelstva (ktore trvalo rok, brali sa preto lebo otehotnela a pol roka z rocneho spoluzitia bol na vojne) ma dnes uz 16 rocneho syna. Filip je mily, zlaty, mame fasa vztah, ALE nechcem s nim zit v jednej domacnosti a toto teraz hrozi, pretoze jeho mater sa zobrala a odisla zit do Talianska, pretoze v BA si nevie najst robotu a tam vraj hej. Akurat sa stahujeme do noveho krasneho trojizboveho bytu, kde ta tretia izba mala byt pre NASE spolocne dieta, ktore sme mali na blizku dobu naplanovane. Lenze ona sa skratka zobrala a odisla a Filipa nechala tu, zatial je u svojej babky. Moje pocity su asi take, ze proste nechcem s nim zit, nechcem aby ta izba, ktora mala byt pre MOJE dieta bude teraz jeho izbou, nechcem riesit nejakeho adolescenta, ktoreho matka ma zdrave obe ruky aj nohy, len je totalne nezodpovedna a zo dna na den odisla prec. Ja viem ze Filip za to nemoze, ale toto je moj zivot a ja ho neviem brat ako vlastneho, bojim sa ze mi to totalne nabura nase plany a ze z nasho dietata tak skoro nic nebude, lebo budeme riesit jeho decko.

winipega
31. okt 2011

Toto co sa tu uz robi?Potom sem pride nejaka mamina s fakt problemom a vsetci sa vykaslu na to aby jej poradili lebo uz tu nikto nebude verit nicomu.

pici
31. okt 2011

@poleva urcite som nikde nenapisala ze ona je jeho matka.

winipega
31. okt 2011

@irriss myslis ze to je zena?ja neviem ci by zena mohla toto napisat,to je fakt brutal akoze...na blvanie mi ostalo...

zivika
31. okt 2011

@sashulha ja som este nikdy nestretla tak primitivneho cloveka ako si ty...keby sa dalo tak ti zakazem kontakt so vsetkym zivim...blvem z teba aj na teba...

baby, ja sa bojim, ze sa mi bude snivat, ze som ju stretla... 🙄

irriss
31. okt 2011

Mejte se pekne, preji pekny vecer ...myslim si, ze jsme dospeli k zaveru, sice k tragickemu,
ale "dobre nam tak"... 😝 - opet jsme si nalitli..
Zpocatku se snazime poradit a pak se nam nase snaha oplati...to uz je po nekolikate, co jsme dostali "nafackovano"...od samotne autorky.. 😉 🤐

poleva
31. okt 2011

@pici pici @sashulka prosim ta, fakt sa nestrapnuj. ked mate na rok studia v amerike, mate aj na upratovacku. ja mam komu upratovat aj o koho sa starat.. a filip nie je moje dieta ani moja rodina. uvedom sa!je to tvoje dieta. ano tvoje. tazko sa ti pocuva, lebo ty za svoje povazujes len to, ktore porodis. si sebecka hnusna egocentricka zena, a jedno ti poviem. aby si sa nepreratala raz ty. ble
Dnes o 15:18 • Odpovedz • 3 užívateľom sa to páči • Páči sa mi to • •

irriss
31. okt 2011

@winipega
myslim si, ze je mezi nami hodne muzu, ani o tom nevime, proto jsem pouzila ve slovesech mekke "i"..normalne za zeny ci maminky v ceske gramatice je "y"..
p.s. tolik k tem muzum... 😉 o kterych pochybujes prave ted i TY..🙂

tea333
31. okt 2011

baby, netreba mat v albume fotky domov a bytov, lebo si nas raz nejaka psychopatka najde 😀 🤐

pici
31. okt 2011

@poleva napisala som ze je to jej dieta. nie ze je to jeho matka. bolo to myslene tak, ze ze manzelstvo nie ja ja a ty ale my. cize moje je tvoje tvoje moje.. atd...

winipega
Odpoveď bola odstránená
lenka3007
31. okt 2011

@winipega 😀 😀 😀 😀 čo dodať....

poleva
31. okt 2011

najlepšie by bolo to tu uzavrieť,chcela sa vyhovoriť,je taká aká je,,,ja mám manžela s dvomi deťmi a jednoduché to nie je,a nikdy nebude

winipega
31. okt 2011

@lenka3007 BOJIM SA JEJ 😀 😀

lenka3007
31. okt 2011

@tea333 mna sa chysta zbit,,, ale neodpovedala, ci chce moju adresu... ja by som jej ju poslala 😀

lenka3007
31. okt 2011

@winipega aj ja, ved som už pisala, ze budem asi celu noc plakať... ale od smiechu 😀 😀 😀 😀

winipega
31. okt 2011

@lenka3007 to sme sa zas raz niekam dostali ze? 😀

tea333
31. okt 2011

@lenka3007 myslis ze by isla na dovolenku do Norska namiesto tej planovanej exotiky? a prehladala by kazdy fjord len aby ta nasla? 😀 😀

lenka3007
31. okt 2011

@winipega ja ti neviem vzdy otvorim taku somarinu, ale tak ja som sa fajne zabavila, hlavne na to pokuse uraziť ma 😀 😀
@tea333 nie, naco by hladala, ja by som jej povedal presnu adresu, dokonca aj na letisku by som ju vyzdvihla... 😉

winipega
31. okt 2011

BABY POMOOOC ONA MI PISE IPcka furt napr.:priat niekomu nejaky sen je nieco ine ako priat zle do zivota. Tak ja ti teda prajem, aby sa ti snivalo o mrtvom vypytvanom dietatku s otvorenymi ockami nad ktorym masturbuje tvoj manzel...hahaha to je este lepsie, ze??? dnes mi ide karta

winipega
31. okt 2011

@lenka3007 tiez sa bavim,zatial ju nanahlasim adminovi,uvidim co mi este popise do IP.

anjelicek26
31. okt 2011

@winipega - preposli to adminom aj 20x za sebou, mozno si to potom vsimnu 🙄

lenka3007
31. okt 2011

@winipega mne napisala, nech jej poslem adresu, tak cakam co odpise... ked mi napise, ze pride, poslem jej ju

jajuuus
31. okt 2011

@winipega ufff... to je riadna P*... keď som mala nedávno MA, tak som povedala, že by som to nikdy nepriala žiadnej žene... ale jej by sa asi taká príučka zišla a potom by ju takéto morbídnosti nenapádali... 🙄

tea333
31. okt 2011

@winipega no nezvladla nas vsetky naraz, tak si ta vybrala ako vzorku 😀

boise
31. okt 2011

myslim ze prisiel cas zablokovat celu IPcku danej uzivatelky a uzavriet temu...necitala som ju, ale zahliadla som jej posledne vyjadrenie a rozhodne nepatri na mamickovske forum. Zrejme sa pomylila a chcela pisat skor sem http://www.onlinepsycholog.sk/ ... prajem vam dievcata pekny vecer a nech sa vam snivaju len krasne veci, aj ked toto bude rezonovat v hlave zrejme aj mne 😝 😔

winipega
31. okt 2011

@jajuuus to je podla mna psychicky naruseny clovek,ani neviem ci je to zena,dost pochybujem,len ma obtazuju tie jej spravy co mi pise do IP.staci precitat a utvorit si obrazok o IQ toho cloveka...

winipega
31. okt 2011

@tea333 tak tak...chuderka,treba lutovat takych ludi co to nemaju v hlave celkom v poriadku...

pici
31. okt 2011

@winipega tak teba si vybrala? to ma mrzi.. asi si neposluchala

lenka3007
31. okt 2011

@winipega som jej napisala, ci pride... neodpisala... jaj dievcatko teraz hlada kde je Norsko, lebo v zivote nevytiahla paty z tej dediny... konecne zaviedli internet, tak co...

jajuuus
31. okt 2011

@winipega toto nie je človek 🙄 TO nemá ani meno, ani žiadne pomenovanie...