Nečitateľné náznaky mužov

5. dec 2021

Chcem vás,milé dámy,požiadať o vaše skúsenosti s mužmi,ktorí vám prejavovali nejaké tie náznaky toho,že by s vami mozno aj chceli niečo viac,no pre vás boli jednoznačne nečitateľné,pokiaľ sa muž (muži) nevyjadrili priamo? Aké sú podľa vás náznaky, toho,že muž k žene prechováva viac,ako dokáže vysloviť,prípadne aké máte vy skúsenosti v tomto smere?

mamina0078
5. dec 2021

Ja mam taku smiesnu prihodu (teraz uz je ex) boli sme spoluziaci na VS, stale ked sme isli spolu sadnut ako partia sa na mna usmieval a pozeral, vzdy po ceste do skoly ked sme sa stretli na mna cakal a ked som Isla na Mgr na inu univerzitu mi napisal ze aj on by chcel ist inde a tak sme konecne zacali komunikovat a postupne sa dali dokopy.😁 neviem, ci ti to nejak pomoze tato moja skusenost ale tiez som si nebola ista ci nieco chce alebo nie hned od zaciatku.Este dodam necitatelne to bolo v Tom ze nikdy sa mi mne neozval ani sme nekecali okrem smalltalkov az potom po 3 rokoch ked sme zacali riesit inu skolu vtedy sme sa viac zblizili.

janulienocka
5. dec 2021

Ja myslím, že muž ktorý ženu chce, sa správa veľmi
čitateľne 😁

kiwi3
5. dec 2021

ak chce nieco viac, urcite sa prejavi, nemusis sa bat. ja som si nikdy nebola 100% ista, keby hej, bol by to aj trochu trapas. normalne sa kamaratsky spravaj a uvidis.

autor
5. dec 2021

Možno pre upresnenie...mám na mysli reálne vztahy-nevztahy,ked ste sa reálne s dotyčným stretávali,vrátane sexu, samozrejme.

lindous
5. dec 2021

Ak sa stretávate a sexujete, tak tam už to podľa mňa fakt nie je o náznakoch a hre na mačku a myš, lebo tam už si asi nebude neistý tvojim záujmom a nebude sa hanbiť ti niečo prejaviť 😅 ak si si nie istá čo vlastne ste alebo kam to smeruje, tak ja by som sa s ním proste porozprávala ... v tomto štádiu už nemusíš čakať aby spravil prvý krok on, lebo by si sa možno nedočkala a potom si nadávala koľko času si stratila ... ak bez vysvetlenia zdupká, tak si myslím, že nie preto lebo by si ho vydeslia a tlačila, ale preto že to nikdy ani neplánoval posunúť ďalej... ja som začínala podobne s mojim priateľom, vyriešil to rozhovor, ktorý som iniciovala ja, pretože aj keď sme to najskôr nepotrebovali nálepkovať, rozhodovala som sa vtedy o veciach, na ktorých záležala moja budúcnosť a potrebovala som vedieť či v nej mám s ním rátať ...

kitycat
5. dec 2021

Ja myslim, ze ked citis signal tak musis tiez vyslat nejaky signal. Nie len cakat ako taky stlp, ze kto o teba opre bicykel a ci si si signal vylozila spracne ci nespravne a len cakas a cakas..

kate211
5. dec 2021

Ja som nejak nepochopila otazke. Nejaky muz sa k tebe nechce vyjadrit priamo a ty chces pocut, ze aj toto mozno je naznak toho, ze ma zaujem? Alebo mas milenca a dufas, ze iste naznaky su prejav vacsieho zaujmu?

autor
5. dec 2021

@lindous tak máš zrejme najrealnejsiu skúsenosť, ty si iniciovala preto,že ty si sa chcela posunúť alebo si už pred tým dostávala nejaké náznaky a prípadne aké? Mňa zaujíma čisto mužské správanie v tomto smere...že napr. Sex bol iný? Alebo niečo iné,čo si vycitila z neho?

miusa00
5. dec 2021

Moja skusenost, ked to nebolo vyjasnene bol to len sex… asi od toho ocakavas viac, porozpravala by som sa s nim a necakala na znamenia a signaly

lindous
5. dec 2021

Tak my sme viac-menej fungovali ako pár, nešlo len o sex, boli sme aj najlepší kamaráti, viedli sme nekonečné rozhovory o všetkom, zaujímali sme sa jeden o druhého, pomáhali sme si, mohli sme sa na seba spolahnúť ... len sme to celé držali veľmi súkromne a nikto o nás v podstate nevedel a nikdy sme si nepovedali o čo vlastne medzi nami ide, išli sme len "s prúdom" ,preto som si nebola istá ako to myslí a kam to smeruje ... mne to v podstate ani nevadilo, bolo nám dobre aj bez nálepiek ... ale ako hovorím, rozhodovala som sa vtedy v dôležitej veci (rozmýšľala som či vycestovať alebo zostať tu) a potrebovala som vedieť či s ním mám do budúcnosti rátať alebo nie, preto som prišla s tým rozhovorom

mimi1237
5. dec 2021

Robíš si zbytočne ilúzie, ak ta muž chce ,tak ti to da najavo,nebudes si klásť takéto otázky. Mne vyznal city aj ten najhanblivejsi chlap, to nieje tak ze nedokáže vysloviť . A to som uz o jeho citoch dávno vedela. Proste si namyslas

janickacrazy
5. dec 2021

Asi tá sklamem, ale pokiaľ sa stretávate len kvôli sexu, tak v tom nehladaj viac. Väčšina žien nedokáže taký vzťah mať bez citov a po čase sa zaľúbi. Chlapi to majú inak. Málokedy sa chlap zaľúbi do ženy, ktorá je preňho ľahko dostupná a hneď mu dá všetko. Nechápem ženy, ktoré idú do takých vzťahov. Môžeš sa ho na rovinu opýtať, ako to vidí on. Ale veľké šance tomu nedávam.

lija22
5. dec 2021

musela som si trikrat precitat, co sa pytas? Ved ste dospeli ze. Ake naznaky, naco naznaky. Priamo a vybavene vyjasnene. No a ked si predstavim takuto nejaku situaciu tak neviem si predstavit aky chlap by sa nevedel vyjadrit jasne. Ved chlapi. to zeny robia divadla, hraju sa na zahafne a nedostupne... citala som teda 😉

sari24
6. dec 2021

Existujú aj muži, ktorí sa nevedia vymačknúť, jedného takého som zažila. Dával mi to najavo tým, že ma volal na rande, chcel so mnou tráviť čas a boli sme denne v kontakte. Lenže takéto náznaky mi dával ROK. To by trpezlivosť došla aj najviac vytrvalému človeku. Za ten rok medzi nami okrem stretávania nebolo absolútne nič. Dokonca som sa ho aj otvorene opýtala ako to cíti načo mi povedal, že ma má rád ako kamarátku, ale so svojim záujmom pokračoval ďalej.
Jedného dňa som ale stretla svojho teraz už ex a to išlo ako po masle. To bol veľký rozdiel v akcii keď chlap chce ženu. No a prvý fešák sa urazil. To že ma chcel za priateľku som sa dozvedela z okolia, ktorým všetkým priznal, že ku mne niečo cíti.
Áno sú aj takí muži, ktorí idú po tebe ako po údenom, ale nepriznajú ani za toho boha že ťa chcú :D