icon

Necitlivý priateľ aj v tehotenstve

emkaemuska2895
23. okt 2022

Dobrý deň, potrebovala by som sa poradiť. S priateľom sa poznáme 7r a z toho 3r bývame spolu. Prestávam k nemu cítiť lásku kvôli jeho správaniu a som s ním skôr iba kvôli bábätku,ktoré spolu čakáme aby nebolo bez otca no už mám pocit, že pri priateľovi to už ani nie som ja(radosť a smiech mi už ani nič nehovoria).Na začiatku spoznávania bol ku mne milý, pozorný a dobrý vo všetkých smeroch až na občasné nadávky jeho babke a to,že jej kradol €. Už vtedy mal dosť priestupkov ale tvrdil mi,že ho do všetkého navliekli priatelia aj keď jeho priatelia sa mi smiali ako môžem byť s takým psychopatom a manipulátorom,že mu nemám ani veriť ale nepočúvala som a on mi hovoril, že za nič nemôže (bitky,výtržnosti,krádeže,…). Prvý 1r spoločného bývania mi fyzicky ubližoval(bil,trieskal o stenu/posteľ,držal mi nôž pod krkom,rozbíjal mi všetky hmotné veci vrátane elektroniky,atď.) a ráno plakal/mával záchvaty kvôli tomu, aký bol večer. Musela som každý večer utekať cez okno aby som sa zachránila. Bola som doňho zamilovaná ,,až po uši,,tak som mu verila podľa jeho slov, že sa zmení len potrebuje čas. 2hý r mi ubližoval menej fyzicky ale za to viac psychicky(držal ma doma,nemohla som nikam ísť, keď som chcela ísť von chytil ma pred dverami a začal ma biť,keď som išla volať rodine zobral mi mobil z ruky a zničil ho,začal mi kontrolovať mobil a keď som mu ho nechcela dať začal útočiť,dookola ma stále iba sledoval, keď sa pozrel chlap na ulici na mňa doma mi nadával,atď.) 3tí rok mi začal viac ubližovať slovne od rána do večera ,,si neschopná,,všetko musím robiť iba ja,,nie si žena,,rozídem sa s tebou ak budeš pracovať a nebudeš doma,,atď. Momentálne čakám bábo v 7.mesiaci a počas tehotenstva ma slovne napáda a ubližuje ,,to už nie si ty,,si kur*va a to dieťa nie je moje,,po pôrode ti zavolám sociálku,,nebudeš to dieťa vychovávať veď sa nevieš ani o seba postarať,,po pôrode uvidíš,,chceš sa rozísť?pošlem na teba doktorov s políciou aby ťa zavreli,,nájdem si ťa aj v pekle,,atď.(všetko hovorí sám od seba pričom nepadlo z mojej strany ani slovo o rozchode). Počas celého vzťahu ma okráda o stovky eur (v hmotných predmetoch (topánky,tašky,elektronika,atď.) aj finančne z peňaženky(niekoľko krát po 20-50€ ale aj 2x700€ za 2r,atď.) a z účtu (len mi príde SMS o platbách aj 700€)no keď sa ho spýtam načo mi kradol peniaze začne si vymýšľať ,,susedia ukradli,,napadli ma chlapi na ulici,,ja neviem,,neminul som tu máš 10€ zo 700€ a viac sa ma nepýtaj,,Počas celého vzťahu ma podvádza(hovorí ako bol s babami a užil si s nimi,majitelia mi hovoria ako obťažuje ženy,našla som opraté dievčenské veci na sušiaku u mňa,atď.) ale pritom tvrdí,že má iba mňa. Keď som s ním doma do všetkého kope,ničí, fajčí vnútri v prenajatom byte z čoho mi býva aj zle hlavne v tehotenstve pričom máme balkón,atď. Nemá problém ísť do krčmy a tam ubyť chlapov aj šenkárku a vrátiť sa domov zo smiechom s tým,že on nemôže robiť v okolí(za 3r. sa iba kvôli nemu stále sťahujem aby robil, no robil celkovo asi 2-3týždne po 1-3dňoch všade),kde bývame pretože ho poznajú alebo rozbiť bezpečnostné hrubé vchodové dvere v hoteli(ráno sa ma iba recepčná spýtala ako ich dokázal vylomiť,že to sa nedá,iba s kľúčmi,či nemá prax vo vlámačkach pretože inak si to nevie predstaviť), do ktorého máme zákaz kvôli nemu. Hovorí mi, že sám neostane kvôli tomu,že nemá ani na jedlo ani na bývanie. Začínam byť z toho všetkého psychicky vyčerpaná a zničená (od rána do večera nadávky,sledovanie aj na wc,strach o seba aj bábo,pozerať čo kedy zmizne alebo zničí,atď.). Nechodím už ani von iba s ním, aby mi nič neukradol alebo nezničil a takto dookola. V posledných týždňoch som zistila,že kade chodí ma iba ohovára v zlom čo ani nespravím a aj mojej rodine o mne klame a preto mi už ani neveria ale iba jemu,citím sa ako v začarovanom úniku bez východu a mám pocit,že iné mi nič neostáva iba byť s ním aj keď city k nemu už nemám a cítim voči nemu iba nenávisť.Vedeli by ste mi poradiť či sa dá niečo s týmto problémom robiť ? Polícia nepomôže (už som toľkokrát volala a nič neriešia,neveria mi pretože pred každým sa pretvaruje iba predo mnou je zlý a to nerozumiem ešte viac(starám sa finančne aj v domácnosti a som najhoršia). Jeho teta sa mi smeje,že vždy bude mať iba 1výplatu a 2hú nie. Moja rodina mi hovorí,že by mi aj kúpili výbavičku pre bábo(kočík,postieľku(nemám ani na bábo(všetko mi priateľ ukradne))no načo na pár dní pokiaľ ju nezničí.Jediné na čo čakám,je kedy ho zavrú. Vopred ďakujem za odpovede.

ysseba
23. okt 2022

@emkaemuska2895 Ak toto nie je vymyslená téma, tak fuuuu. Akože silná káva. Život píše rôzne príbehy. Po prvej bitke si sa mala zbaliť a odísť. Ale tak už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Je to dobrý psychopat. Ja by som sa bála, že ublíži aj dieťaťu. Keď bude revať a revať, myslíš, že bude trpezlivý tatinko? Nie, bude to nervózne a agresívne hovado, ktoré bude na teba útočiť. A nedala by som ruku do ohňa za to, že bude útočiť len na teba, ale aj na to malé, nech je konečne ticho. Mala by si sa ešte pred pôrodom zmobilizovať a odísť. Nemáš rodinu, ktorá by ti pomohla? Neboj sa poprosiť o pomoc

angelous1991
23. okt 2022

Toto nie je že necitlivý priateľ … necitlivý priateľ by bol keby ti robi nervy že ty hormonami rozhádzana ženská chceš spať a nevypne telku aj keď vie že pri tej telke nezaspis… ale toto je jeden obr k*k*t a ty si už dávno mala byt preč …

aurora33
23. okt 2022

@emkaemuska2895 on je čistý debil a psychopat, ale ty ešte väčšia keď si s ním dobrovoľne spala. Už teraz je mi ľúto toho dieťaťa. Ono si nemôže vybrať do alej ,,rodiny “ sa narodí.

ibajaanikiny
23. okt 2022

@emkaemuska2895 nie je chory len on,ale aj ty,lebo uz po prvom roku si mala utekat,ale ty si si s nim este dieta urobila…nie si normalna,tebe niet pomoci,lebo keby bolo,tu pomoc by si si hladala uz davno a teraz cakas co? Proste ked neodides,bude to pokracovat a to,co caka tvoje dieta pri nom,to ma kvoli tomu malemu najviac mrzi…

maribell
23. okt 2022

Inak baby vyzerá to ako vymyslené a možno aj je, ale si zoberte, že koľko ľudí takto reálne žije 🤐 chúdence deti..
Škoda, že to príroda nezariadila nejako lepšie. Koľko inteligentných a dobrých ľudí nemôže mať deti. Ani si neviem predstaviť, keby patrím k nim a čítam tento príspevok. Asi by mi puklo srdce 💔

ahhola
23. okt 2022

Dočítané v 2/3...viac sa mi nedalo
1.ty si submisivna sadomasochistka
2.on je tupý, primitívny, najasociálnejsi odpad
3.vase decko je chúďatko aj 8tyzdnov pred narodenim
4.hned utec, aspoň do ČR aj bez eura, sadni na vlak aj bez lístka a ber aj zavsivavenu ubytovnu
5.hned chod, skôr ako ti vy€be mobil z ruky a za€be také zaucho, ze ohluchnes ci zakrvacas do mozgu... Daj si vyšetriť pohlavné choroby a hepatitídy 🍀🙏🙆‍♀️

alanko20
23. okt 2022

Skončila som pri kradnutí € babke a priestupkoch.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
veronika3110
23. okt 2022

@elizabet173 tiez si myslím že je to vymyslené

ahhola
23. okt 2022

@monvitka nemáš ho screenshotnuty?

rik01lulaka
23. okt 2022

Tiež som nedocitala...po prvých riadkoch som si pomyslela, že si sprostá, že si s takým vôbec zostala...a ostať s ním kôli dieťaťu? Si ešte nedošla k rozumu? Ako čo čakáš, že sa zmení? Podľa mňa bude ešte horší 🤷...utekaj preč, len dúfam máš kam....

seli970
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
23. okt 2022

@emkaemuska2895 dievča zlaté utekaj k rodičom, ty potrebuješ pokoj, aj bábo, hádam nechceš pre dieťa pripraviť takéto prostredie s takým " smradom" .... ten nech skape..... prepáč za úprimnosť

seli970
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
23. okt 2022

@emkaemuska2895 obrat sa na organizácie pre týrané zeny a hned. Pomozu ti, ubytujú ta a ochránia ta pred debilom.

monvitka
23. okt 2022

@ahhola
prečítaj si, chorí sú zrejme obaja.

@emkaemuska2895

16. júl 2022
ja to mám tiež podobné. Som v 3. mesiaci tehotenstva a neznášam deti od malička. Keď som sa dozvedela, že som tehotná (ani neviem s kým) videla som pred sebou iba biele, preplakala som vyše 1h v kuse a chcela som si zavolať záchranku ako mi ostalo zle. Keby neni kresťanskej rodiny, tak už dávno by som nebola tehotná. Pre mňa je najväčší trest mať dieťa a predstava sa o neho starať. Tiež je pre mňa ako za trest vychovávať dieťa s pocitom, že neviem kto je jeho otec. Nenávidim, keď kričia, revú, plačú, behajú všade pomedzi nohy, ked ich je všade počuť,….Stačí mi ich vidieť a dostanem nervy, ktoré prechádzajú až do amokov,kedy im mám chuť poriadne ublížiť. Keď som pracovala v obchode a videla som dieťa, radšej som išla aj 3h pred časom obeda sa najesť aby som ho ani nevidela. Doma, keď rodina chce aby som sa hrala so súrodencom, tak mu iba nadávam alebo capnem a potom ide s krikom preč odo mňa. Predpôrodná depresia to neni, keďže to mám od detstva. Mate niektorá taký istý problém ? Viem, že niektoré ženy sú najradšej keď sa dozvedia pre nich ,,šťastnú novinku,, , no pre mňa je to karma-najväčší trest, pri ktorom mi pomáha iba nemyslieť na to, že som tehotná čo nebude možné po pôrode. Taktiež sa bojím pôrodu, z ktorého už teraz mám stresy, keď iba pri videní ihly odpadávam.

lenkasarka
23. okt 2022

@emkaemuska2895 toto sa nedá ani dočítať. Nechápem ako môže byt človek tak, hm… (neviem nájsť správny vyraz) keď toto trpíš 7 rokov, tak si dovolím napísať, že čo si si vybrala a znášala tak to máš..

alex49
23. okt 2022

V tomto prípade bude pre to dieťa lepšie, keď ho dáš na adopciu, frajera si vsade zablokujes a začneš znova. Frajer nieje normálny, ale ty tiež nie, inak by si zmizla po prvom napadnutí 😔

ahhola
23. okt 2022

Aha, to niekto capol na prvú stránku, reku niečo iné. Tak ju potom netreba ľutovať, aká išla, takého nasla. Alebo tu len zbiera inšpiráciu na literárnu tvorbu. Tak blbý snáď nemôže byť nikto a ma celkom ôk pravopis. 👽

kitycat
23. okt 2022

PRECITALA SOM SI TO CELE A AK JE COKOLV3K Z TPHO PRAVDA TAK TI AUTORKA
G R A T U L U J E M
K VYBERU PARTNERA, ZAHODDENIA VLASTNEJ LUDSKOSTI, ZRADY RODICOV A PRIATELOV a najma znicrniu zivota toho dietata. Odid od neho raz a navzdy alebo zver to dieta tvojim rodicom... Co do do riti je, ze oni by ti rodicia kupili vybavicku ale on to preda? Ako vazne?

mk22
23. okt 2022

@kitycat ja keď som to ráno prečítala, som nevedela ci sa smiať alebo byť narastá, vytocena..preco tak drbnuti ľudia majú deti??
Neviem kto je tu viac sprostý ci autorka ci ten jej chuj.. Normálne mi to od prečítania leží v hlave co to dieťa komu urobila ze sa musí narodiť takým blbckm co za život ho čaká..
Tak smutné, taki sa nemajú množiť do riti, sak šeky život si to odseru tie deti.
Autorka totálne bez rozumu.. Jedna kúsok normálna žena po prvej facke bitke, a ďalej ani nemenejem ze noz pod krk.. A ona napíše že bola zamilovaná.. Piliny v hlave, vážne.. Nemám slov..

nicegirl369
23. okt 2022

@emkaemuska2895 prvy rok spolocneho byvania ta tyral hlavne fyzicky, druhy rok psychicky a tak si si od neho treti rok nechala urobit dieta. Uff, no nehnevaj sa, nachapem, ako toto normalna zena moze dopustit, ale slusne povedane, bola to obrovska chyba.
Ked uz ale teda cakas s nim babo a tvrdis, ze s nim zostavas kvoli dietatu, tak prosim ta sa zamysli, co dieta caka, ak ho budes vychovavat v domacnosti s takym otcom. Z dietata bude klbko nervov, neuroticky uboziacik, ktory v puberte bude utekat z domu, kradnut,… Preto, ak ti aspon za mal zalezi na tvojom babatku, zbal sa co najskor a NIKDY nezi s jeho otcom. Mas zaznami od policie? Volala si ju na neho niekedy? Verim, ze ano, aby si mala na sude dokazy…
Drzim palce a prosim spamataj sa kvoli babatku, ktore nemoze za to, ze ma otca trosku.

lucinka5051
23. okt 2022

@emkaemuska2895 spravodlivost na svete neexistuje...ako mozu mat taki ludia ako ste vy dvaja deti? Hrozne..jeden aj druhy 😑 btw videla som tvoje prispevky v minulosti a ty tiez nie si ok po mentalnej stranke, nuz vrana k vrane sada....chuda dietatko

drahomirrra
23. okt 2022

Omfg, ci si len blba krava. A to som sa vyjadrila mierne. Decko by som ti vzala aj ja. Hned. Lebo mas nulove rozlisovacie schopnosti a IQ hojdacieho kona.

ada12345
23. okt 2022

Daj po porode dieta na adopciu a odid od debila.

ckocka
23. okt 2022

@emkaemuska2895 V takom prípade máme ešte políciu.

alanko20
23. okt 2022

To sa nedá čítať, neexistuje, že niekto žije v takom vzťahu a otehotnie. Ja som tiež submisívna povaha, pravdepodobne na spektre, ale toto je moc aj na koňa.

missviolet
23. okt 2022

kto, prosím ta, kto by 7r zostal s takymto debilom ked bol taky hned od zaciatku? pretoze bol uz od zaciatku darmo vravis ze nie - kradol babke peniaze to uplne staci na posudok charakteru. NECHAPEM ako si aspon v prvy moment fyzickeho ublizenia sa nespakovala. ak mas to dieta co i len trochu rada ty okamzite musis utiect, ist do azyloveho domu, cokolvek, obvolaj si, pretoze inak to dieta budebzit v pekle a skonci to velmi zle. si zodpovedna nielen za seba ale aj dieta teraz

kormino
23. okt 2022

Dávno si mala byť doma,alebo ešte lepšie,nemala si sa s takýmto debilom dávať dokopy.Tvoji rodičia nevideli s kým žiješ?Toto sa nedá komentovať.

zanka777
23. okt 2022

@emkaemuska2895 počúvaj ma sem... Ty chuderka....si psychopat a keby som vedela osobné kto si že čakáš dieťa ktoré si nevybrali takú krkavciu mater ako si a budeš ty tak ťa okamžite nahlásim na sociálku!!!!!si chorá radšej daj to dieťa na adopciu niekomu kto by bol za neho vďačný a bol by rád a cítil vy sa požehnaný tým že môže dieťaťu dať pekný život plný lásky !!!aké detstvo mu dáš ty???akú lásku???keď už teraz ho nenávidis???ono si nevybralo narodiť sa na tento svet tak otrasnému človeku ako si ty!!!!!!!ono za to nemôže....mala si sa dať sterilizovať keď od mala máš tieto skazené pocity v sebe!!!a nie spraviť si dieťa ...a potom ho nenávidieť...... Radšej fakt porozmýšľaj nad adopciou pretože mi je do plaču že sa ti má narodiť dieťa aj tvojmu debilnemu partnerovi a ty mu nedáš ani stotinu lásky a detstva aké si zaslúži!!!!!!!je mi z teba zle!!!a z každého človeka ako si ty..... Si chorá ale dieťa si zaslúži žiť pekný život mať pekne detstvo pekne spomienky a veľa veľa lásky ..... Toto pri vás nebude mať ani omylom....... A keď mam byť úplne úprimná....nenávidím ľudí ako si ty s názormi ako máš ty a s chorou hlavou akú máš...... Ty si nezaslúžis mať dieťa tak mu dopraj radšej iný život s niekým kto ho bude ľúbiť a bude vďačný že ho má........ A to sa ešte krotim fakt lebo........ Mám ťa dosť!!!!!hanbí sa aj ten tvoj "partner", ktorý je rovnako skazený a chorý ako ty..... !!!