icon

Nehoda u budúcich svokrovcov. Ako reagovať na ich správanie?

natalia987654321
Dnes o 12:29

Veľmi vás prosím, venujte mi chvíľu a pomôžte mi svojím názorom. Som z tejto situácie smutná. S frajerom som pár dní trávila u budúcich svokrovcov a stal sa mi príšerný trapas. Prisnil sa mi sen, že som na WC a skončilo to nehodou. Doteraz sa mi to nikdy nestalo. Alkohol pijem zriedka, vždy s mierou, u nich som pila len nealko, preto mohli pochopiť, že to bola naozaj nehoda. Ich reakcia ma riadne zaskočila. Boli doslova nepríjemní, neustále mi opakovali, že (citujem) „Pošťať sa na návšteve je strašná hanba.“. Situáciu hrotili aj napriek tomu, že som sa im ospravedlnila a videli, že sa za to nesmierne hanbím a trápi ma to. Chvíľami som mala pocit, že si to užívajú. Bola som z toho smutná, bola som viac-menej ticho, nechcela som sa hádať. Matrac som vyčistila, ako to len šlo, ale aj tak sme sa dohodli, že im kúpim nový. Nemám s tým problém, výrazne ma to nezabolí, no ich správanie ma bolí doteraz. Pravdou je, že skoro nový matrac som im pocikala naozaj veľmi, ale dalo sa to vyriešiť aj slušne. Takú snahu však nemali, naopak, vyslovene do mňa rýpali. Dá sa nejak inak vnímať svokrina požiadavka, nech si v noci nechám zapnuté zvonenie, lebo mi bude volať, aby som sa nezabudla zobudiť a ísť sa vycikať? Priateľ, s ktorým sa už vážne bavíme o svadbe, sa ma ani jediným slovom nezastal, len sa ma potom opýtal, „Čo si čakala? Mali sa tešiť, že si im prečúrala matrac?“. Aby toho nebolo málo, kade-tade to o mne šíria, už to vie frajerova sesternica a dosť silno pochybujem, že si to nechá pre seba. Podľa vás, je takáto reakcia budúcich svokrovcov a frajera s ktorým sa chceme onedlho brať, normálna? Podotýkam, do tohto incidentu sa ku mne správali vždy milo a veľmi slušne. Napriek tomu, začínam sa báť, čím ma ešte prekvapia. Budem úprimná, napadlo mi, či zo svadby nateraz nevycúvať. Zľakla som sa. Frajer ich najnovšie ospravedlňuje tým, že predo mnou trpia pocitom menejcennosti, keďže som oveľa vzdelanejšia. Vraj vie, že ten pocit ich zožiera a týmto si ho, dosť nešťastne, kompenzovali. Nedala som im na to ani najmenší dôvod, vážila som si ich a stále som sa k ním správala úctivo a slušne. Tiež si myslíte, že to bol dôvod ich hnusných reakcií? Ospravedlňuje ich to? Nebolo by vám ľúto, keby po obyčajnej, ľudskej nehode, sa váš partner ani len nepokúsil zastaviť svojich rodičov, ktorí sa do vás, viac ako dva dni, navážali a zneužívali túto citlivú záležitosť? Aj vy si myslíte, že za ich reakciu môžem iba ja, keďže ja som sa pomočila, a že je úplne prirodzené, že návštevou premočený matrac, natoľko vytočí aj najchápavejšieho a najmilšieho hostiteľa, že sa to nedá vyriešiť slušne a bez negatívnych emócii? Keby sa u vás návšteva pomočila do postele, veľmi by vám premočila matrac, ale nikdy predtým sa jej to nestalo a preto jej nemohlo napadnúť, že by sa jej zišiel chránič matraca, ako by ste sa zachovali? Ďakujem!

Strana
z4
anonym_4cfe75
Dnes o 12:35

AI

anonym_42087d
Dnes o 12:36

Neviem prečo, ale ja ti neverím
@natalia987654321

bronkax
Dnes o 12:39

To celé je sen nie len to že si bola na wc že?

anonym_7f846d
Dnes o 12:40

zas vymyslená story.
Ale ak náhodou nie, tak určite zo svadby vycúvaj.

crazy_cat_lady
Dnes o 12:41

To pisala AI? Slabo vymyslene, malo zapletiek

januska12323
Dnes o 12:45

No ak by to bola pravda tak od celej rodiny utekaj.

anonym_f4a454
Dnes o 12:48

@natalia987654321 Akože za mna uplna blbosť a ešte to aj takto rozmazávať mi príde choré.
Z celej tejto situácie ma straší pár veci (byt na tvojom mieste) - snúbenec sa ta nezastal. Nezastavil ich, hoci musel vidieť že ta to trápi. Ešte ich obraňuje nejakou výhovorkou o ich pocite menejcennosti- to akože teraz majú právo ta ponižovať? Namiesto toho aby to prešli jednou vetou a pomohli vycistit, ešte to vykecavaju po rodine. To je už ponižovanie teba a zhadzovanie. Keď z takejto trivialnej blbosti sprvaili kovbojku, máš sa na čo tešiť dievča… teraz to je pocurany matrac, keď bude vnúča to bude X Y Z… Utekaj kade lahsie. A hľadaj si partnera do života čo sa bude chovať ako muž a nie jak posero.

2691
Dnes o 12:51

@natalia987654321 ak je to naozaj tak, tak už tam nechoď a keď ťa mladý muž nezastal znamená, že je taký, ako oni.Zavistlivci a neprajníci.Aj keď nechápem, prečo by závideli vlastnému synovi.
Rozchod.

lukbe
Dnes o 12:56

Podľa mňa je to vymyslené. A ak je to pravda, ano, kúpila by som matrac a povedala, ze pôjdem na vyšetrenie, lebo toto sa už vymyká z normy. A nečudovala by som sa, ak by tlačili na priateľa, ze cuvnut ma on, ze mas nejaku poruchu. Lebo taka nehoda...no neviem, podľa mňa, v poriadku nie je.

anonym_9888b0
Dnes o 12:57

@natalia987654321 nerozumiem, ako sa stane, že sa dospelá, normálna žena pomočí počas spánku.
Skôr by som sa zaujímala o príčiny. Si v poriadku zdravotne? Máš psychické problémy? No, nejde im to do hlavy, ani mne by nešlo. Nie je to obyčajná ľudská nehoda, má to svoje príčiny. O tie by som sa zaujímala. Aj ten prístup tvoj je taký, že všetci sú blbci,len ty jediná si normálna. No neviem. Kto vie, čo v tom naozaj bolo ...

lienka.7
Dnes o 12:57
natalia987654321
autor
Dnes o 12:58

Bohužiaľ, nepísala to AI, priniesol to život.

zabka79
Dnes o 12:59

@natalia987654321 sa ti prisnilo? Ci stalo?

abbey1
@natalia987654321

Bohužiaľ, nepísala to AI, priniesol to život.

@natalia987654321 Prepáč, ale aj je toto pravda, tak ste čudní všetci. Áno, i ty. Lebo žiadna normálna žena by nechcela do takej rodiny patriť.

anonym_12992a

Je to dost divne sa pocikat na navsteve ako dospela zena. Ale mala si hned objednat, alebo ist kupit taky isty matrac. Dobry matrac ak taky mali stoji viac ako 300 eur. A nie im novy matrac suchat a len slubit, ze kupis novy. Takze este dnes ries kupu noveho matraca.

natalia987654321
autor
Dnes o 13:00
@anonym_9888b0

@natalia987654321 nerozumiem, ako sa stane, že sa dospelá, normálna žena pomočí počas spánku.
Skôr by som sa zaujímala o príčiny. Si v poriadku zdravotne? Máš psychické problémy? No, nejde im to do hlavy, ani mne by nešlo. Nie je to obyčajná ľudská nehoda, má to svoje príčiny. O tie by som sa zaujímala. Aj ten prístup tvoj je taký, že všetci sú blbci,len ty jediná si normálna. No neviem. Kto vie, čo v tom naozaj bolo ...

@anonym_9888b0 Zdravotne som v poriadku, nikdy sa mi to nestalo. No myslím, že nie som jediná, komu sa to stalo náhodou. Mám smolu, že sa mi to stalo na najhoršom mieste.

natalia987654321
autor
Dnes o 13:01
@abbey1

@natalia987654321 Prepáč, ale aj je toto pravda, tak ste čudní všetci. Áno, i ty. Lebo žiadna normálna žena by nechcela do takej rodiny patriť.

@abbey1 Tá rodina sa ku mne doteraz správala normálne.

natalia987654321
autor
Dnes o 13:03
@anonym_12992a

Je to dost divne sa pocikat na navsteve ako dospela zena. Ale mala si hned objednat, alebo ist kupit taky isty matrac. Dobry matrac ak taky mali stoji viac ako 300 eur. A nie im novy matrac suchat a len slubit, ze kupis novy. Takze este dnes ries kupu noveho matraca.

@anonym_12992a Už som im kúpila nový, ale ten pôvodný som vyčistila, keďže mi bolo blbé, tam nechať takýto matrac.

svetlonos
Dnes o 13:04

@natalia987654321
Muž si ťa nezadtane, ty navrhnes kúpu nového matraca a oni stále typu. No krása. Nie, svadba by nebola. Oni nech sú aki chcú ale on sa zachoval neakceptovatelne! A ešte ich aj ospravedlňovať, že majú z teba komplexy kôli vzdelaniu ? Super! Keď budete mať dieťa, budeš za premudrelu vzdelaní čo nepočúva dobre rady, hlavne že máš vzdelanie! A muž debil bude stáť za rodičmi a tlačiť na teba, nech sa podvolis. Do riti ich pošli všetkých! A super, že sa ti to stalo teraz aspom sa ukázali v plnej paráde ešte pred svadbou. Jemu to povedz a neustup, keby to ak hory dolu sľuboval. Vždy bude na strane rodičov a oni si budú na tebe honit ego kôli komplexom.

natalia987654321
autor
Dnes o 13:05
@svetlonos

@natalia987654321
Muž si ťa nezadtane, ty navrhnes kúpu nového matraca a oni stále typu. No krása. Nie, svadba by nebola. Oni nech sú aki chcú ale on sa zachoval neakceptovatelne! A ešte ich aj ospravedlňovať, že majú z teba komplexy kôli vzdelaniu ? Super! Keď budete mať dieťa, budeš za premudrelu vzdelaní čo nepočúva dobre rady, hlavne že máš vzdelanie! A muž debil bude stáť za rodičmi a tlačiť na teba, nech sa podvolis. Do riti ich pošli všetkých! A super, že sa ti to stalo teraz aspom sa ukázali v plnej paráde ešte pred svadbou. Jemu to povedz a neustup, keby to ak hory dolu sľuboval. Vždy bude na strane rodičov a oni si budú na tebe honit ego kôli komplexom.

@svetlonos Presne toho sa bojím. Vďaka za názor.

abbey1
Dnes o 13:05
@natalia987654321

@abbey1 Tá rodina sa ku mne doteraz správala normálne.

@natalia987654321 Toto sa snažíš komu nahovoriť?

ankare
Dnes o 13:06

@natalia987654321 Zachovali sa ozaj sprosto. Verím, že táto kauza rýchlo prehrmí. Mrzí ma, že Tvoj frajer sa takto zachoval, mal takéto nevhodné reakcie zastaviť hneď v začiatkoch. So svadbou by som sa určite neponáhľala. Možno sa to všetko deje pre niečo....

natalia987654321
autor
Dnes o 13:07
@abbey1

@natalia987654321 Toto sa snažíš komu nahovoriť?

@abbey1 Tiež rozmýšľam, či sa trochu neklamem, ale vnímala som to tak. Proste, správali sa ku mne normálne.

anonym_12992a
Dnes o 13:07
@natalia987654321

@anonym_12992a Už som im kúpila nový, ale ten pôvodný som vyčistila, keďže mi bolo blbé, tam nechať takýto matrac.

@natalia987654321 Tak ten ocikany si zober, nech im tam nezavadzia. A verim, ze si kupila taky isty matrac ako mali, a nie nejaky lacny smejd.

svetlonos
Dnes o 13:08
@natalia987654321

@svetlonos Presne toho sa bojím. Vďaka za názor.

@natalia987654321
Rado sa stalo, zakomplexovaný ľudia ti vždy budú robiť problémy, nikdy dobre nebude. Vždy budeš ty ťa blba a oni lietadlá 🫤 Od takých na hony ďaleko.

abbey1
Dnes o 13:08
@natalia987654321

@abbey1 Tiež rozmýšľam, či sa trochu neklamem, ale vnímala som to tak. Proste, správali sa ku mne normálne.

@natalia987654321 Tam nejde o to, či sa k tebe správali normálne. Ak je toto reálny príbeh, tak oni určite normálni nie sú a ani neboli. Proste normálny človek sa takto nechová.

natalia987654321
autor
Dnes o 13:09
@ankare

@natalia987654321 Zachovali sa ozaj sprosto. Verím, že táto kauza rýchlo prehrmí. Mrzí ma, že Tvoj frajer sa takto zachoval, mal takéto nevhodné reakcie zastaviť hneď v začiatkoch. So svadbou by som sa určite neponáhľala. Možno sa to všetko deje pre niečo....

@ankare Vďaka. Nateraz zo svadby určite vycúvam.

marsmykkok
Dnes o 13:09

@natalia987654321 Neviem no, ale ty by si bola rada keby máš návštevu a preští ti nový matrac? Nový matrac kvalitný nestojí 10 eur ale aj 500-1000 eur a to je dosť fakt... To je proste ako keby im nabúraš nové auto, samozrejme že si nechcela, ale človeka to naštve... Kúpila si im taký istý matrac?

natalia987654321
autor
Dnes o 13:10
@anonym_12992a

@natalia987654321 Tak ten ocikany si zober, nech im tam nezavadzia. A verim, ze si kupila taky isty matrac ako mali, a nie nejaky lacny smejd.

@anonym_12992a Oni si ho vybrali, ja som ho len platila.

anonym_12992a
Dnes o 13:12
@natalia987654321

@anonym_12992a Oni si ho vybrali, ja som ho len platila.

@natalia987654321 Tak uz len zober a vyhod ten ocikany do zberneho dvora a kasli na nich.

Strana
z4