Neistota vo veku 36 rokov:
Ahojte, mam 36 rokov
Hľadám možno porozumenie, názory
Stojím na takom rázcestí v živote- som vydatá,byvame v dome, nemáme veľkú hypotéku, robíme posledné úpravy okolo domu....konečne😉 🏡
Mame vytúženého jedného syna, akurát ide nastúpiť do školy🙂
Ja mam veľmi dobre rozbehnutu prácu
A teraz mam pocit ze je čas sa rozhodnúť-🤲
1) pokračovať, užívať si radosti života
2)pustiť sa do dobrodružstvá a ešte zažiť tehotenstvo, porod a radosti s miminom🤰👩🍼👨🍼
Pravdu poviem, že by sme sa odhodlali aj skôr (jeden pokus nevyšiel 😔) no ja som sa zlakla-korony, potom vojna na U, zlý návrat po MD do práce...posledný rok sa to však akoby vyprcháva a začala sa prebúdzať ale nie túžba ale skor taky smútok a neistota ci mi o pár rokov nebude ľúto ze sme to neskusili.....prosto teraz ani nejako netúžim po 2 dieťati, ale mam pocit ze neskor budem strašne ľutovať.....👵👵
Akú cestu by ste si vybrali?🤷♀️👣👣👣
Takú, akú by chcel po rozhovore aj môj manžel, nielen ja. Čiže tú našu spoločnú.
Buď teraz, alebo nikdy tak by som to vyskúšala s otehotnením.Daj si nejaký čas pokým budete skúšať a, keď nie tak nie
Nechaj to na náhodu, ak to výjde bude, ak nevyjde, nič sa nedeje.
kebyze som ty a mozem, druhe dieta.
cesta č. 2
Este mozes pockat a rozhodnut sa aj o rok, nemas zasa tolko vela rokov na druhe dieta.
Čas sa ti kráti a neskôr už môžeš mať problémy otehotnieť, alebo donosiť zdravé bábo.
Jasné, že nemusí to byť tak,aie sj môže.
Vy sa musíte rozhodnúť. Nikto iný.
Bola som na tom podobne a teraz uspavam 20mes. drobca. Je to najviac v živote..
urob ako to citis, ja by som uz chcela klud, ale ty podla toho co pises, by si este jedno zvladla a radsej teraz, 36 je uz dost
Predstav si, že môžeš mať každú noc sen, aký len chceš. Sen, v ktorom môžeš zažívať všetky pôžitky a splniť všetky priania všetkého, čo si vždy chcela.
Po pár týždňoch si povieš: „Wow, to bolo fakt dobré.“ Ale potom si povieš: „Hmm, teraz by som chcela nejaké prekvapenie.“
Chcem sen, ktorý nemám úplne pod kontrolou. Taký, kde sa stane niečo, čo nevieš, čo to bude.
Potom by si chcela viac a viac dobrodružstiev. Viac prekvapení.
Nakoniec by si snívala...
tam, kde si teraz...
...odpoveď príde sama.
C 1. Pokracovat, uzivat si radosti zivota
2
1
A ine by som neriesila v tomto pripade
Chudák chlap, zase vynechaný zo "smerovania života". Len pocity autorky. Potom tu zas pribudne téma o šokovanej žene, ktorá nevedela, že on chce to a to a plánuje to a dúfa v to a v to.
Ak sa autorka vyjadrí, čo vje, čo, chce muž, aby ma "schladila", tak milá autorka,keby ste to mali vykomunikované, nás sa tu nemusíš pýtať.
Chudák chlap, zase vynechaný zo "smerovania života". Len pocity autorky. Potom tu zas pribudne téma o šokovanej žene, ktorá nevedela, že on chce to a to a plánuje to a dúfa v to a v to.
Ak sa autorka vyjadrí, čo vje, čo, chce muž, aby ma "schladila", tak milá autorka,keby ste to mali vykomunikované, nás sa tu nemusíš pýtať.
Bola som na tom podobne, ale u nás manžel chcel druhé dieťa, ja skôr nie. Ak všetko dobre pôjde o pár mesiacov budeme štyria. Rozhodli sme sa tak spolu.
Vubrala som si 2 a nelutujem.Je to prenesmierne obohatenie pre celu rodinu.Az s nim sme sa stali akoby kompletnymi.Cestovat a uzivat si zivot,ked mate ostatne veci porieaene mozes naozaj aj s dietatkom.
A co manzel, chce aj on druhe dieta, ak ste zajedno v tom, ze chcete viac deti, tak by som to nechala na prirodu. Uzivajte si s manzelom zivot "bez ATK" 😀 ale nestresovala sa aspon rok.
Určite cesta číslo 1.
@anketkarka musela vediet ze tu zas vzniknu dva tabory, nechapem tiez, preco to riesi na MK
Nechaj to na nahodu, mimčo č 2 sa samé rozhodne či chce prísť medzi vás. Vytúženého syna mate, chceli ste druhé (v pre vás nevhodnom čase) tak predpokladám,že sa nerozhodujes aj za muža. Ja som to presne takto v 36tich stihla. Vždy som chcela 2 a zrazu ma v dobre rozbehnutej práci prepadla myslienka že mi uteká posledný vlak 😉
Ty sama musíš cítiť, čo vlastne chceš, v prvom rade sa ale porozprávaj so svojím manželom... Ja som veľmi chcela druhé dieťa, ale nepodarilo sa nám, po pár rokoch sme sa (nie kvôli tomu) rozviedli a další partner (možno že našťastie) už deti nechcel. Dnes som naozaj rada, že mám iba to jedno, aj práve pre to, čo ty píšeš. Veru, u ž zopár rokov pretrváva dosť ťažká doba a neviem, či tak skoro bude lepšie. Ak teraz spolu s manželom momentálne netúžite po druhom dieťati, tak to nechaj tak. Užívajte si dieťa a tešte sa, že je zdravé, užívajte si jeden druhého, tešte sa, že máte na seba čas a že si ako-tak dobre nažívate v tejto ťažkej dobe. Priznám sa ale, že veľmi obdivujem, ak majú rodičia viac ako jedno dieťa a dokážu mať vzťah plný lásky a porozumenia celé roky, napriek tejto ťažkej dobe. To veru naozaj obdivujem.
@enmery
@anketkarka baby ale ved netreba to tak prezivat, pise tu ONA o SVOJICH pocitoch.. zas nemusi pisat za dvoch, vsak chlap ma mozno ine/svoje pocity a doma si to vykomunikuju. Za to, ze ona chce mozno potisnut, pomoct s navigaciou so svojimi pocitmi neznamena ze to neriesia aj spolu, jedno nevylucuje druhe 🙂
Ja poznam dve zeny, ktore sa mi same priznali, ze davali prednost praci,kariere (jedna ucitelka, druha podnikatelka) pred druhym tehotenstvom az boli by uz stare na druhe dieta. Olutovali, ze nemali druhe.
Ak s kutikom duse este by si jedno brala urob to, nech si neni raz v ich kozi
dieta
jedno staci, uzivaj si radosti zivota
@author ahoj, ja som si vybrala druhe dieta velmi skoro po prvom, aby som sa co najskor dostala do rezimu, ze mam deti trosku samostatnejsie, same sa zahraju a tak. Vekovy rozdiel 1,5 r (okt 2022 a maj 2024).

ešte jedno dieťatko