Nemanželská dcéra
Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.
Načo si to milencovi hovorila? Len raz sa s mužom pohadaju a vykričí mu akú má doma manželku. Mala si čušať celý život. Teraz už len dufaj, že kým sa to prevalí ubehne veľa času.
Čo na to povedat, asi to nechaj tak...moja prababka bola v Amerike a priniesla si z nej mojho dedka a pradedo sa obesil...tak ale tam to bolo hneď jasne... nikdy nevieme kto ako zareaguje... Ak nechceš zničiť všetkým život nechaj to tak.
Ja neviem, ci som sama, alebo nie normalna... ale zamysla sa niekto nad tym, ze ked/keby to nahodou praskne, co vsetko sa na to dieta zosype? Netvrdim, ze manzel to nebude mat tazke, asi bude mat slusny sok, ale co to chuda dieta? Ocko, ktory je podla vsetkeho jej "milovany ocko" zrazu jej ocko nie je, ale na papieri stale ano... a jej skutocnym ockom, je ujo kamarat... ved to dieta bude na psychiatriu :(
Ja by som asi svoje vycitky svedomia neprenasala na muza, hlavne ak je on teraz stastny, deti su spokojne a rodina funguje. Chapem, ze ta to mrzi, ale kazdy musime zit so svojimi rozhodnutiami. Chyba sa stala, nema zmysel, aby nou trpeli ti, ktori za nu nemozu. Verim tomu, ze ani biologicky otec nechce prist o kamarata, tak sa nebude hrnut do toho, povedat mu to. A uprimne, ja byt na muxovim mieste a dozvediet sa to, asi by som od rodiny neodisla ani tak. To dieta vychoval, je to jeho dcerka, aj ked nebiologicka. Ale tak kazdy sme ini..
Fu, toto su z mojho pohladu silne veci . Strašná podpasovka pre manzela aj ked o tom nevie.
Mame znamych takto, on nevie , ze jeho druhy syn nie je jeho, dokonca sa velmi chlapec podoba na bio otca ,ktory je uplne iny ako kamoš. Prvý syn je cely on, ten je jeho, druheho ani neplanovali, nuž žene sa pošťastilo 🤦♀️🙈
Neviem si toto predstavit, ako sa s tym da zit ? 😔
@deti95060810 ale veď ja som to písala ako iróniu. Lebo ja celej tej situácii neverím.
No, modli sa aby to v slabej chvíli kamarát nevykrical mužovi.
@tosomja ja viem... ja som len že zmiznú obaja...
a ja zas troška aj verím...v dnešnom svete sa dejú veci...
Tak toto je totalna haluz.Neviem si predstavit kde na toto beries nervy.
autorka, ja by som sa odsťahovala asi čo najďalej od kolegu...hádam aj na druhý koniec republiky...
@h2 veď to, že čo už teraz?Mozno ten ex by s nimi ani nechcel tvoriť novú rodinu, ona by zničila všetko čo s mužom dosiahli...vieš vždy sa inak pozerá na ženu čo má nemanželské dieťa ako na muža.Teraz len brať ako to je normálne ani morálne to nie je a tiež som niekde čítala, že veľa detí je z takých manželstiev.Snad si ten ex nájde ženu s bude mať dieťa, lebo raz mu môže prísť ľúto, ze nemá deti a môže to narobiť zlo.
Ak by išla na potrat asi by nežila šťastnejšie.
On sa k nej casom bude chciet priznat, mozno to dokonca bude nakoniec jeho jedine dieta...
Ak je toto pravda..Tak klobúk dole za tvoje pevné nervy.Mala je ešte malá,nedokážem si ani predstaviť tie scenáre v hlave čo ak.Zit ďalších x rokov v obrovskom strese.Ja nesudim,urobila som v živote veľa kiksov.Ale bola veľká chyba si to nenechať pre seba.A brať ešte od neho peniaze,kks,to je vychcanost.Zila by si s tým iba ty,tvoje svedomie.Netreba zničiť rodinu a životy ďalších ľudí.Stacil ten jeden,tvoj.Na tvojom mieste by som si našla dobrého terapeuta,až sa to prevalí,čo sa raz prevalí,nerob si nádeje,že kolega to vydrží..budeš ho potrebovať
Určite nie si jedina na svete. Pozri, pride čo ma prísť..to môže dopadnúť hocijako...Možno aj dobre.
Toto ani Daniell Stellova nevymyslí😅
tak taketo tajomstva sa stavaju velmi lahko verejnymi. nakoniec bude manzel ten, co sa t odozvie posledny... akoze najviac lutujem tie deti. asi by som ta na ich mieste znenavidela. o muzovi ani nehovorim. snad to ale cele nie je pravda.
a este teda celkom nechapem, ked si od zaciatku vedela, ze cakas dieta s niekym inym, nesla na potrat. to mi pride ako zakerny tah cislo dva hned po nevere. dufam, ze preto, ze si spravna krestanka.
nechapem preco si to hovorila milencovi a este si od neho prijimala peniaze
a dovolila si mu vas navstevovat jrozne chudak tvoj muz a tie deti
raz sa to prevali a ty si uz tolkokrat zlyhala 😔 snaz sa aby si bola sebestacna pracovat a tak lebo ked sa to prevali otoci sa to chrbtom manzel aj starsie deti
a na najmladsiu si moze robit narok jej biootec
Mne sa nechce verit, ze po 6 rokoch sa v tebe ozvalo svedomie ci strach..Skor je toto nepodareny scenar pre Rodinne pripady do telky🤯

autorka... stačí aby si kamarát troška viac vypil - rozviaže sa mu jazyk a tajomstvo je na svete... a ty budeš mať asi troška problém...