Nenávidím jednu osobu a chcem jej urobiť niečo naschváľ

bublinka88
14. apr 2015

Ahojte, vsimla som si, ze je tu vela tem, kedy mate problemy so svokrou, svagrovou, svagrom, kamoskou, hocikym. Ja mam nieco podobne a teraz - prosim, neotcudzujte a - by som chcela vediet, ked ste sa doberali, ako ste sa doberali. Ake naschvaly ste si robili, aby tu dotycnu ostatni znenavideli a podobne, ake robila ona vam. Nenavidim jednu osobu z blizkeho rodinneho kruhu a chcem sa jej zbavit :D Viem ze je to maximalne hnusne, odporne atd, ale naozja ju neznasam a kazda rada potesi 🙂 Napriklad co som nasla na inych forach: Strcit kefku do zachodovej vody, obvinit z bordelarstva, a tak 🙂

esterba
14. apr 2015

@bublinka88 no, ked niekto napise "neotcudzujte", tak uz sa stava pomaly pravidlom, ze za tym bude nasledovat nieco odsudenia hodne (a nie, toto nie je o pravopise, aj ked ten si tiez pyta komentar).

nikawero12
14. apr 2015

@bublinka88 ja by som ti poradila asi toto: mala by si sa začať venovať nejakej zmysluplnej činnosti, lebo zrejme máš veľa voľného času a nudný život, ked máš čas riešiť na internete takéto kraviny 😝

evelynm
14. apr 2015

naschvaly nerobim. Vidi sa mi to trapne a prizemne. A urcite by ma nepotesilo vidiet, ako ma nejaka osoba kvôli mojej blbosti problemy, nech by to uz bol hocikto. Ak mam k niekomu negativny vzah, snazim sa tomu cloveku vyhybat, alebo kontakt obmedzit. Ale hlavne v sebe ziadne nenavisti nezivim.
A ak to niekoho potesi, ze uskodi, ublizi druhemu, tu by som sa velmi zamyslela nad charakterom toho cloveka...

miriam11
14. apr 2015

@bublinka88 zlo sa zlom oplati. Nechapem, kolko hnevu je v tebe, ze by si sa znizila k takemu prizemnemu správaniu. Je to ubohe. Neviem a ani nechcem vediet co konkrétne ta vedie tak detinsky uvažovať, ale miesto tejto temy si radsej vygoogli temy s nazvami ako byt lepsi.

bublinka88
autor
14. apr 2015

Dakujem, ak sa tu najde niekto, kto by mi chcel predsa len poradit, ale hanbi sa, nech mi napise spravu, vdaka 🙂 Ak by som potrebovala moralizovat, zasla by som do kostola a nie sem 🙂)

evelynm
14. apr 2015

@bublinka88 , to nie je o moralizovani. Ale o normálnom zakladnom slusnom spravani a na to netreba chodit len do kostola. Rodicia ta nenaucili, co sa patri a co nie?

bublinka88
autor
14. apr 2015

Dakujem, ja viem co je to slusne spravanie, ale moj zivot bol plny pokoja pokial do nho neprisla jedna osoba a nerozvratila nam celu rodinu. Tak skusam vsetko mozne co sa da a aj tymto sposobom, ako ju od nas vypudit. 🙂

viky321
14. apr 2015

Nikdy nerob, druhému to, čo by sa nepáčilo tebe.😊 Karma je potvora, každé zlo sa ti vráti.

evelynm
14. apr 2015

@bublinka88 , ale takymto spôsobom si sama sebe zahumusis dusu. a ak je ta osoba taka hrozna, ako pises, tak ti za to nestoji. Ak vam nejaka osoba dokazala rozvratit rodinu, mozno je treba skor porozpravat sa s clenmi rodiny.

happybaby2015
14. apr 2015

jezis,taketo blbosti sa tu riesia...

peneloppe
14. apr 2015

@bublinka88
ked je ta osoba taka hrozna tak sa snaz jej vyhybat nevsimat si ju ale hladat na fore tipy ako jej robit naschval, to je uplne detinske az primitivne. nemam slov.
ako ti uz niekto radil,najdi si hobby, zacni citat, piect, strikovat, hackovat, hocico, len sa odputaj od tychto tvojich ciernych myslienok, budes sa citit ovela lepsie. krasny den! 😎

sunshineka
14. apr 2015

@bublinka88 karma je svina,nezabudaj!!!! nemyslim si,ze je vyhra zit v nenavisti,tak to riesia primitivni ludia

caoli
14. apr 2015

neverim, ze dospela, zrela, priemernym intelektom obdarena osoba na take nieco vobec pomysli. a sokuje ma, ze nema zabrany to este vypustit do sveta a ocakava, ze ine zrele osoby, matky, jej ponuknu navody, akoby to bola bezna vec.
Úbohé.

henikav
14. apr 2015

@bublinka88 najlepsie bude ked sa dokazes povzniest nad jej blbosti a nevsimat si ju, to ju najviac nastve, naschvaly ako kefu do wc misy, no to mi pripada velmi detinske, akoby sa deti priecili na pieskovisku, obvinovacky a urazacky, to sa ti hnusne vrati, neuberas sa dobrym smerom.

margarita
14. apr 2015

a co takto skusit najst najomneho vraha? 😎 😎 😎 ale asi to nebude lacne.
jednoduchsie by bolo skusit nejaky humannejsi pristup a zistit preco vlastne ju neznasas....moja skusenost je, ze najviac som neznasala take typy, co mi boli podobne v mojich chybach a na nich som to videla a strasne ma to iritovalo, a vzdy je lahsie odsudit ineho a na sebe tu chybu nevidiet.
to len ako tip, keby si toho vraha nenasla 😉

misaelka
14. apr 2015

kto cim zachazi tym taky schazi nezabudaj na to... maximalne sa usmievaj aj ked si uplne v prdeli, dobra nalada priemerneho slovaka naserie urcite najviac
@bublinka88

zita19
14. apr 2015

Dospela zena sa pokusa vymyslat zakernosti? Pre mna je to cista detinskost, ked nie rovno prisprostalost.
Nezabudni: Kto druhému jamu kope... Tak aby si sa nakoniec necudovala ked sa v tych srackach co sa chystas nachytat pre tu osobu nevykupala sama.

majulino
14. apr 2015

@bublinka88 tiez ti neporadim ziaden naschval snad len ze aj ja som si jiecim podobnym presla jedna zenska ktora mi neskutocne lezala a lezi v zaludku(exfrajerka mm) dodnes su v kontakte su naj kamosi a tesne potom co sme zacali spolu byvat mu poslala sms ako ho miluje. Tiez som jej chcela urobit vsetko mozne aj otrieskat hlavu o stol a poviem ti je dobre ze som to neurobila. Niesme kamosky a ja ju stalr neznasam ale rozdychavam a tvarim sa milo. A ju to NESKUTOCNE SERIE .

mimla
14. apr 2015

Aby som odpovedala na úvodnú otázku: Ak sa chceš inšpirovať nejakými priekmi, stačí si pár večerov dať maratón tínedžerských "bláznivých komédií" alebo jednoducho len slabších komédií, ako sú Tú starú treba zabiť, alebo Susedia. Je to plné dementných vtípkov pod úroveň dospelého človeka. Ale ak sa chceš nejakej osoby "zbaviť" Jediné, čo ti pomôže ju ignnorovať, obmedziť styky a hlavne vnútorne sa odosobniť. Ja viem, že sa to ľahšie hovorí ako vykoná, ale čím viac nenávisti človek produkuje, tým viac energie na dotyčného míňa a tým viac je k nemu paradoxne pripútaný. Život nie je telenovela, máme iba jeden pokus (aspoň tí, čo neveria v reinkarnáciu) nepremrhala by som svoj drahocenný čas na niekoho koho nemusím.

kiki68
14. apr 2015

vies co, chovat v sebe nenavist a robit prieky so sanitarnou technikou je pokusat karmu. Vrati sa to naspat, naco to robit? Naco chciet robit zlobu niekomu zlemu? si nepocula o takom tom ludovom: kto druhemu jamu kope,sam do nej padne? tak si nerob skaredu telenovelu zo zivota....

veronkarisko
14. apr 2015

ty si aka Zlá! A ty vychovávaš dieťa? Fuha, krásne morálne hodnoty dostane. A do toho kostola by si mohla ísť, možno by si zahnala nudu.....ale neboj ja zlo sa krásne vráti k majiteľovi 🙂 prajem spokojnu budúcnosť

timea7
14. apr 2015

@bublinka88 možno by ti najviac prospelo, keby si si na nete prečítala niečo o tom, ako sa nespracovaný hnev a neschopnosť odpúšťať môže otočiť proti tebe.

mirkava
14. apr 2015

@bublinka88 to ako vazne? A co ti urobila ze sa znizujes k takemo spravaniu?

sardinka333
14. apr 2015

Sa smejem, že ,,nenávidím jednu osobu a chcem sa jej zbaviť,, čo myslíte....kefa v záchodovej mise pomože? To že ,,rozvrátila celu rodinu,, to si myslí aj tá ,,celá rodina,,,? Či len ty žiarliš lebo nie si stredobodom pozornosti? No čo ti poradíme....najomného vraha asi finančne ,,neutiahneš,, a dokonalý zločin neexistuje. každopádne máš problém, ale asi nie s dotyčnou osobou ale sama so sebou.

jeennyv
14. apr 2015

@bublinka88 Skus energiu co vkladas do svojej nenavisti, vlozit do nieceho ineho a realizovat sa nejak inak...ak si s osobou nemas co povedat alebo ti nevyhovuje prerus kontakt a neries ju.....nie kazdy si sadne s kazdym a jednoducho sa to neda vzdy zmenit.....z mojho pohladu to vyzera akoby si sa inspirovala nejakym filmom, ale film je film a realita je realita....

kofoluska
14. apr 2015

@bublinka88 Zo skusenosti Ti poviem, ze nech by si skusala cokolvek, VZDY sa to otoci proti Tebe a dana osoba z toho vyviazne ako moralny vitaz. Jedine riesenie je takuto osobu ignorovat, mysliet si svoje a nedat si rozvratit rodinu. Jedna taka spina to spravila v nasej rodine, dedko je po smrti par mesiacov a tri zo styroch jeho deti uz nikdy nevratia ten cas, ktory stratili nezmyselnym bojom proti nej miesto toho, aby sa ako rodina spojili a dedkovi ukazali, ze niet pri nej o co stat.

gabrielita1610
14. apr 2015

pocuj a nepreplo ti z toho? 😀 😀 😀

bonaqa2013
14. apr 2015

@bublinka88 prosím ťa koľko máš rokov. Takéto správanie majú malé deti .... mala by si navštíviť psychológa.

ivca88
14. apr 2015

Toto je fakt trochu moc ... ako... každý má nejakeho nepriateľa ... no neprajem nikomu nic zle... a to naozaj ... a to nie ešte ťe by som to robila niekomu naschvál ...
To nerobia ani deti v škôlke ... si dospelá ... tak aj tak rieš problemi
Lebo doplatíš na to sama ...

melanka13
14. apr 2015

Uff keby som ja sa mala pomstit ludom za nieco neviem kde by som skoncila...mbe dost vedia ublizit kedze ja som taky dobrak a necham si...nedokazem nenavidiet..Bo drzim sa jedneho..Kazdy mame niake chyby a ani ja nie som bezchybna...Nezatazuj sa tym to..nevsimaj si to..Ty najlepsie vies ako sa veci maju a maj ju na haku.. Za ten stres nervy ti urcite nestoji...to je asi moja rada...Mam to odskusane 😉