icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

lupenica
autor
29. máj 2016
dusika11
29. máj 2016

@lupenica odkial beries vedomost ze kazde trojrocne dieta ma nieco pri com by sa hodinku zabavilo??nema...pri tojrocnom sa sedi a neustale musis s nim byt...ty inac hovoris o trojrocnom ale v uvode o dvojrocnom..to len tak..
mas zle informacie trojrocne nema nic s cim sa zabavi..musis byt pri nom a striedat cinnosti chces od neho privela

lupenica
autor
29. máj 2016

@dusika11 viem že nechcem priveľa on dobre rozumie vie aj počítať do 10, veľa vecí vie aj je šikovný, len neviem ako ho dať medzi deti, nech im nerobí zle,viem ako sa chovajú 3 ročné deti ktoré nastúpili do školky, chceš mi povedať že učitelka sa venuje každému jednomu osobitne ked tak vydržia tie deti celý deň. Ja chcem aby išiel od septembra do škôlky, má 2 roky 8 júna bude mať tri. Chcem v nom prebudiť to aby mal z niečoho radosť, on je takto taký zdutý stále, ani sa neusmeje nič.

lamanda
Odpoveď bola odstránená
dusika11
29. máj 2016

@lupenica nuz musis pochopit ze chces privela...mam deti viem co vravim..a zase ho obvinujes ze je zduyt ani sa neusmeje..no ..a zase on je na vine..dieta..nie vinna si ty ze sa neusmeje.
ucitelky v skolke vedia dieta usmernit

monikaparson
30. máj 2016

2 ročný vie napočítať do 10? To už čo je toto. Koľko máš rokov by ma zaujímalo? Ja by som teda nikdy nechcela chlapa, ktorý má dieťa, nie to ešte dve. Úprimne neviem, čo čakáš. Nie každá žena je schopná ľúbiť cudzie deti a tam to niekde všetko začína.

eva8
30. máj 2016

@lupenica čítala som len úvodný príspevok. S priateľom si sa dala do kopy, keď jeho priateľka s ním čakala druhé dieťa? A sťažuješ sa a nevieš si rady? Prepáč, ale čistý satan si ty a nie malý

luna379
Odpoveď bola odstránená
katche
30. máj 2016

uz len vedomie, ze partnerka mojho potencialneho milenca ma dieta a je tehotna by ma odradilo od pokusu nieco skusat...ci uz mojho alebo jeho...to na okraj...a o dvojrocnemu "satanovi" dieta je v obrovskom emocnom strese, bolo s matkou a zrazu ke pri otcovi, dva mesiace su velmi kratky cas. Nevies, ci nechces ho mat rada. Nemusis ho mojkat, nemusis sa k nemu spravat ako k vlastnemu, musis sa naucit akceptovat deti svojho partnera, hladat co na dieta zaberie. Pre neho si cudzi clovek, cudujes sa, ze vrieska? Deti citia energiu prudiaci z ludi, v tomto veku to vnimaju rovnako ako napriklad psy. Pride nervozny ci podrazdeny clovek, pes ne nervózny tiez. Pride nervozny clovek k dietatu, docka sa rovnakej reakcie. Otec si ich vzal, lebo nechcel, aby sa o ne starali uplne cudzi ludia a ty sa s tym bud nauc zit a najdi si k detom cestu alebo, ako sa vraví, zbal kufre a vypadni. Trochu sebareflexie, kde je chyba.... Dvohrocne dieta tazko urobi nieco s úmyslom ta nastvat ci rozeelit vas dvoch ako partnerov. A ockovi, hlavne jemj, no tyka da ro aj teba, nastudovat detsky vzdor, maly je prave vo veku, kedy sa zacina prejavovať

eva8
30. máj 2016

malému treba dať hlavne lásku a poskytnúť istotu. Lenže nervózny a nahnevaný rodič to nedokáže. Preto aj na úkor školy by som dala prednosť dieťaaťu.

adsumus
30. máj 2016

@lupenica tie dve a aj ine niektoré su zohratý tým na MK 22:47
nevšímaj si to, kopec matiek poznám, čo povedia, že to ich malé je satan a nemyslia to doslova, nestresuj sa, tuná moralisky nie su o nič lepšie ako každa jedna.

adsumus
30. máj 2016

a k situácii, moja rada, s malým sa postupne zžijete, len pekne teraz trpezlivo znášajte s mužom jeho nálady, priešiel o matku alkoholičku je nahnevaý, postupne ale zabudne, pekne zážitky vytvárať, trpezlivosť, mojkať. športový kružok.

hanboo
30. máj 2016

@adsumus v tomto mas pravdu. Tiez si myslim ze by bolo fajn dat domu cas. Ako sa hovori trpezlivost ruze prinasa.

adsumus
30. máj 2016

@hanboo ja si viem predstaviť aký by bol pre mna šok robiť maminu dvom malým deťom, o ktoré vlastna matka prestala javiť zaujem, navyše kočka nie je slovenka, jazykove bariery, malý je satan, ale ja som to už počula viackrát od rodičov, su take deti, zlobive, drze, rodičia ich označia ako opice a podobne, treba chápať, aj ked mne sa viac nepáči ta opica, ale to je asi tiež vec vkusu.

jabadaba
31. máj 2016

@lupenica nadviazem na tvoj prispevok, kde pises, ze ste boli u psychologa. To je fajn krok. Kedze chlapcek toho v zivote zazil az az... Okrem toho zohladni aj jeho vek. Vo vseobecnosti je to vek narocny aj pre deti z dobrych pomerov, v zavislosti od vrodeneho temperamentu deti nasledne skusaju, kedze sami seba si zacali uvedomovat a radi by sa presadili. Ber to ako normalnu etapu, presla si si tym aj Ty sama, len si to nepamatas. O to narocnejsie to musi byt pre to dieta, ked spracuva emocie, ktore su na neho privela, vzhladom na to co prezil. O to viac pochopenia si vyzaduje. Je to narocne a bude to narocne, nielen pre teba ale aj pre toho chlapceka. Mas vsetky tromfy a paky vo vlastnych rukach, aby ste si vypestovali pekny laskyplny vztah, tak si to nepokaz. 😉 Este - rataj s tym, ze aj rivalita medzi surodencami je uplne prirodzena, nie je to ziaden prejav toho, ze nejake dieta je zle ci nedajboze satan. Takto viac neuvazuj. Deti sa pobiju, dohasteria, ponicia si hracky a o chvilu sa zas hraju spolu, v zavislosti od veku. Toto maj tiez na pamati, aby si v tom nehladala zasa nieco zle.

nasta55
31. máj 2016

@lupenica dieta nazyvas satanom? Do ustavu tebe sibe? Vies niektore deti su take ze su zivsie, sa cudujem ze teba matka nedala do ustavu. Ste riadny asockovia s tym tvojim priatelom. A radsej pis vsade tvrde y budes mat menej chyb, hroza.

nasta55
31. máj 2016

@peter445 Hrozne

ronny_9
31. máj 2016

ako moze toto niekto vobec napisat??? 😕 😕

maciatkolulu
31. máj 2016

@adsumus prepac, ako mozes v tejto teme radit uplne inak ako tu v tejto https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-nas-opustil-kvoli-inej-zene/ , ved predsa mal v prvom rade muz stat pri svojej tehotnej zene za kazdych okolnosti, ked bola alkoholicka, tak minimalne len preto, aby sa snazil chranit svoje nenarodene dieta a to urcite nerobil tym, ze spal s druhou a ta druha, ako prepac vedela, ze spi s chlapom,kt.mal tehotnu partnerku a male dieta, tak po par tyzdnoch ked jej praskaju nervy, to je trochu vela.... Rodinu treba udrziavat za kazdych okolnosti a tuto pan a mlada buduca maturanta nechali zensku alkacku tehotnu a uzivali si spolu zial nad jej nezodpovednostou a teraz kuka ako puk, ze dvojrocne dieta nie je sranda 😉 a nazvat dieta opicou je uplne ok, moje su obludy, draci atd, ale nikdy som nepouzila vyraz nenavidim a to ani deti mojho muza z prveho manzelstva a to ani so srandy....a autorke gratulujem k prudkemu zlepseniu intelektu a s tym spojene aj ovela lepie vyjadrovacie schopnosti a super gramatiku, kde nastala tato zaracna zmena, nech to skusim pri mojich skolopovinnych detoch 😀

nasta55
31. máj 2016

@maciatkolulu tak ale nechapes ze nemaju v hlavach vsetko v poriadku.

maciatkolulu
31. máj 2016

@nasta55 tak urcite to nebude standart familia, ale ono toto nie je vobec realna tema podla mna, len mi je smiesne, ze niekto v jednej teme radi, ze sa ma zena nechat ponizovat, aby mal otec rodinu a tuto ju hladka, ze ok, ze spavala s muzom,kt.mal doma tehotnu zenu, aj ked alkoholicku, ale tu uz nie je potrebne zachovavat rodinu a pomoct partneru, ktory je zavisli....co uz

eva8
31. máj 2016

@maciatkolulu a ešte niekomu vadí prirovnanie "drzé ako opice" ale nazvanie dieťaťa satanom (až dvakrát v úvodnom príspevku) je o.k.

adsumus
31. máj 2016

@maciatkolulu prepáč, ale ty veľmi prekrucaš, čo kto napíše, snád aby si sa mohla povyšovať aka si ty mudra premudra, priam hádam aj dokonalá a ludia s problem idioti a preto s tebou ani ludia dlhšie nedokážu diskutovať, lebo brániť sa tvojim prekrucačkám pre nikoho nemá zmysel, ale kto si prečíta diskusiu, urobí si záver sám. Moj názor. Robíte z komára, somára, decko je zle ako sto čertov, strašne dačo, treba mamičku dodrbať pod čiernu zem, pritom je zjavne, že sa snaží, aby dieťa bolo spokojne, nepoužila najšťastnejšie vyjadrenia, ale zato sa tu nemusí zhrknuť krdel dobajucich supov. No a pod teraz prekrutiť, čo som napísala. Som zvedava. Ale prečítaj si niekolkokrát poriadne, lebo ty čítaš to, čo nie je napísane v príspevkoch.

maxiva
31. máj 2016

@adsumus a to ,ze ho chce dat do ustavu,to jej tiez vyletelo???dost to napoveda o cloveku ☹

adsumus
31. máj 2016

@maxiva prosím ťa pekne, do ustavu, človek ked je s nervami v koncoch natára kraviny. ide ho dať do ustavu? nejde, či?

maxiva
31. máj 2016

@adsumus no ja netusim,co spravi,napisat moze hocico a spravit ine.ona proste napisala,ze ho nenavidi,ze je satan,a ze s jeho otcom ho chcu dat do ustavu.....tak akoze,tebe sa to zda v pohode??normalna vec o ktorej sa s muzom bavis a dohadujes,hej??zaujimave,kazdy asi mame hranice uplne inde 😠 zeny ja uz fakt nechapem ,co tu niektore potite 😒 a ano je pravda,ze ked je clovek nahnevany povie hluposti,ale toto je uz riadne cez!!!!

maciatkolulu
31. máj 2016

@adsumus dievca moje, ten kto si precita tvoje nazory v hociktorej diskusii si utvori soj nazor...ten kto sa robi premudrelym si jedine ty a cloveku je az zle z tvojich nazorov, je zaujime, ze s tebou suhlasi malokto 😉 vsakze A kto ako so mnou nedokaze dlhsie diskutovat? 😀 Ja ani nemam cas na dlhsie diskusie, napisem svoj nazor, zareagujem a hotovo a ked mam chut s niekym viac diskutovat, robim to IP, to je take normalne, nepotrebujem sa prezentovat za kazdu cenu 😀 Ale ty asi citas aj moju sukromnu postu, vsakze, vies s kym diskutujem, ono vies, ked vidim, ze to nema vyznam, tak nepokracujem v debate, ale ked ty v jednej diskusii presviedcas vsetkych, ze jednoducha ma zenska vydrzat pri chlapovi, ktory ju opustil, ked sa vratila z porodnice, odstahoval sa k milenke, spaval s milenkou a aj so zenou,kt decko zase urobil, ze ma vydrzat, ze deti potrebuju otca a tuto, hladkas ego jednej babe, co si vrzala s chlapom,kt mal tehotnu partnerku, ze je to ok, ze dieta nazyva satanom, ze ho nenavidi, ze ho da na par tyzdnov do ustavu, ze je to ok, ze sa chuda zrazu stala matkou dvoch deti, kurnik sopa zrazu?????? CHRAPALA s chlapom o kt.vedela, ze ma dieta a caka druhe, vedela, ze tehotna matka slope, tak bola velka pravdepodobnost, ze sa asi stane stastnou matkou bez tehotenstva.... Tak akoze co sa dievca cuduje. A inak no a, ze je cudzinka, ide sa ucit na maturitu zo slovenciny a pise takto? To je ok? Inak hahahaha, znova pisem, ze je to dost blby pokus o rozprudenie debaty(co sa jej podarilo)Ale teda tvoje rozpoltene nazory ma sokuju 😀 Takze prijemny zvysok dna

adsumus
31. máj 2016

@maciatkolulu len tak dalej odsudzuj a urážaj ludí, ty to snad ani nechápeš, ake hnusne komenty ludom píšeš a ráč sa nestarať, do toho kto so mnou suhlasí alebo nesuhlasí, ani neposudzuj moje názory ako rozpoltené, len pretože nerozumieš niečomu. už vás tu viaceré upozornili, že sa navážate zbytočne do ludí a vy nie a nie pochopiť.
@maxiva kočka napísala aj veľa pekných vecí ako chodia na rybačky, boli u psychologa, hraju sa spolu, lebo sa nevie prehrať sám, nechce sa ich vzdať......, je to mladá osoba, ktorá si osvojila cudzie decká a trápi sa pre nich až tak, že sa chce poradiť na fore, takže urobme si celkový obraz, ked tak a nevytrhávajme veci z kontextu. a radme, baby, ak vieme a nenavážajme sa, nikdy nevieme kto z nás bude potrebovať upokojiť, vypočuť a miesto toho sa osebe dozvie nezmysly.

larochka
31. máj 2016

karma je zdarma a ja vlastne ani nechapem comu sa cudujes...pozri sa na to tak, ze toto mas zato, ze si si zacala so zenatym / zadanym muzom, ktory cakal dieta s inou zenou...a aj za tvoje hrubky, ktore by nevymyslel ani dyslektik...no comment...kto zlo seje, zlo aj zne...