(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@timea7 z Tvojich príspevkov sála strašná zatrpknutosť, aj ty si jedna z tých perfektných manželiek, ktorým niekto zahol? Úplne nechápem niektoré príspevky, kde sa donekonečna niekto do niekoho obúva, čo má podobnú skúsenosť. Ľudia robia chyby, mnohí sa správajú skôr ako zvieratá, ale urobiť niečo z lásky, urobiť niečo z rozmaru, alebo urobiť niečo zlé preto, že chcem vedome niekomu ublížiť, je rozdiel.. Nesúď, ak si nezažila, na súdy je tu niekto iný, ten hore na nebi... Tak prestaň vŕtať do @limetka69. Život totiž prináša čokoľvek, nikdy si nemôžeš byť istá, že Tebe sa niečo podobné nestane. Kto je v trojuholníku vinný a nevinný je relatívna vec... záleží od života a príbehu každého.... V každom manželstve je niečo.... Len to proste niektorí ľudia nechcú vidieť.... Ako sa vraví, nie je chyža bez kríža.... 😉
@robin_claire Ja som si len jeden prispevok precitala a no, radsej nekomentujem.
@erikanezbedna vadis....
vsetci ma tu sudite a ani jedna z vas si to nepresla v mojich topánkach. ani raz som netvrdila, ze to, ze som sa zaplietla so zenacom neni moja vina. je to aj moja vina. mali sme na tom podiel viny obaja. tvrdila som, ze vsetky tie hadky, ktore on vyvolaval a hadzal na mna, nebola moja vina, ale jeho, lebo sa zbavoval zlého svedomia a vsetkych klamstiev, ktore uz nevladal znasat a potreboval si ulavit..
milovala som ho skutocne a uprimne. a hlavne verila som kazdemu jednemu slovu. ano teraz viem, ze som hlupana a naivna krava, ale uz sa to neda zobrat naspat. stratila som 4 roky zivota aj mojou vinou a pevne dufam, ze sa mi to raz v zivote nevrati. aj ked karma je zdarma..
snad tento moj pribeh pomoze aj inym babam, ktore su zamilovane do zenatych muzov a slepo a naivne iba dufaju a cakaju, ze sa nieco zmeni. iba stracaju najlepsie roky zivota a v konecnom dosledku im ostanu iba oci pre plac a prebdene noci..
zazila niektora z vas taky obrovsky podraz v zivote, ze ju chlap klamal kazdy jeden den a taku dobu? ze som hodila to moje bremeno na jeho zenu? vôbec. stale ho nosim zo sebou a kazdy den sa musim na seba pozerat do zrkadla.. ze som jej povedala pravdu? podla mna si zasluzila vediet pravdu, tak ako ja.
vysla som z toho najhorsie ja, vsetky ma tu odsudzujete. ale co on? to co robil, je ako v poriadku? nicil zivoty vsetkym ludom na okolo..
@maleslniecko1987 tu tá bude súdiť každá, to je žiaľ v tomto kurine tak. Sliepkam zrno,nie temy. (pre budúcnosť) nič zlé si neurobila, len si naivná, možno tá to naucilo tomu,čomu malo, život fičí ďalej,kľud.
@maleslniecko1987 mojka...vieš prečo sme si neprešli v tvojich topankach? Lebo nie sme take sproste a naivne ako si bola ty. Tak sa tu neohanaj sudením - ine si čakat nemohla, ze ti tu nikto nezatlieska.
Verila som kazdemu jednemu slovu...preboha!!!!!
Ja neviem chod na spoved, za kamoškou sa vykecať...čo sa stalo stalo sa, poučila si sa a mas skusenost na cely zivot. Zahod to bremeno, ktoré nosíš - ja neviem napiš si to na papier a ten papier spál...alebo ho rituálne niekde zakop pod zem.
Ospravedlnujem sa ale tolko som nečitala, teda ak on sa vratil k svojej zene tak jasne ze on si chybu neprizna a bude to hadzať na teba. Čo myslíš ze sa ti pride omluviť? Ty pozbieraj zvyšky svojej hrdosti a nejakeho sebavedomia čo ti ešte ostalo a začni od znova. On si svoju rodinu zničil v prvom rade sám - keby on nechcel tak si sa mu mohla aj pod nohy hadzať a nešiel by s tebou, nešiel by s nijakou. Ty si mala mať tolko hrdosti a rozumu a nie len vlhko v nohavičkách a povedať tomu celemu nie. Ok, stalo sa.
Teraz chceš dalšie roky zabit nejakým bojom s veternými mlynmi - klamstvami a ich vyvracaním? A načo? Čas všetko zahoji...čím viac sa budeš pitvať v tom kto je čomu na vine tým horšie. On už nikdy šťastný nebude lebo je to chrapun a ty máš ponaučenie - urob hrubu čiaru, nekontaktuj ho, nevyhladavaj, vyhybaj sa oblukom miestam kde ho mozeš stretnuť a ignoruj ho...len tak sa ti podari začať od znova.
Poznala som volakedy chalana z partie, ktorý si bokom odkladal peniaze a keď chodil s milenkami, mal akože fušky a doniesol nejaké peniaze domov. Žene ani nenapadlo, že si bol niekde zatrtkať a milenky ani netušili, že je ženáč 😒
Mám tiež takú kamarátku, hrozne je naivná a tiež ho miluje a neviem čo, plánuje deti, on nechce ona trucuje, potom nedvíha a zase sa len ozve. On by ju aj nechal.A len ona stále píše srdcervúce sms a on ju má na háku. ona mu predkladá ako raz bude bez detí a čo potom, a že ona je jeho spravna voľba. Ženy sú ťapy ... strašne by som chcela pochopiť čo na ňom miluje. Ani osoh z neho nemá ani lásku ani podporu ani nič ale drží sa ho ako kliešť.
@maleslniecko1987 Chce to len čas uvidiš všetko bude dobre, ber si z toho ponaučenie do dalšieho života....a určite pride niekto kto ti bude za to stáť....nebojsa viem ta pochopiť
@maleslniecko1987 ja ta neodsudzujem ...hlavne ver sama sebe, ty máš svoju hodnotu,ktorú ti nikto nemože vziať...ty si niekto, čo ta po druhých...ludia radi odsudzuju, posudzujú ale pokial si tým sami neprejdu nepochopia
@sono2 keby to boli aspon chlapi čo ,,stoja za hriech,, ale pri niektorých fakt nechapem čo na nom vidi..uz poviem tak sprosto, ze keby mal aspon peniaze ze ,,mam sa pri nom dobre,,, niečo si uzijem. 🙂
Je mi tých zien vlastne luto, ze nepoznaju vlastnu cenu, hodnotu, nemaju sebauctu....podla mna mnohé nemali doma vzor milujuceho otca, rodiny a tak často prvý ktorý povie ,,lubim ta,, a uz sa mu hadze okolo krku a leze s nim do postele. A šak čo chlap nespravi pre to aby mohol zasunut ze? Tam jej bude medove motuzy ťahať popod nos a naivka veri pritom nič z toho čo slubuje nikdy nesplní...ach...
@adrianakikus ja si nemyslím ze toto je vec ktoru musi zena zažiť aby pochopila... 🙂
Nenadarmo sa hovorí ze je lepšie sa učiť na chybách druhých.
@sono2 To podla mna nie je iba naivita, to je normalne ze diagnoza. Da sa to liecit, ale treba chciet. Je to dlhodoby proces. Aj zakladatelke temy by sa zisla terapia, evidentne je rovnaky pripad jak ta tvoja kamoska. Normalne husiu kozu mam z toho.
@maleslniecko1987 Mozem sa ta opytat na vek? Stratene roky ti to sice nevrati, ale naozaj by ma to zaujimalo. Kontaktoval ta odvtedy, co sa to stalo? Ake su tvoje aktualne pocity? Je to hnev, sklamanie, zufalstvo alebo lutost? Ako si si predstavovala svoj zivot s nim pred tymto dohalenim? Mozes mi napisat do IP ak nechces takto verejne.
ahoj,
neodsudzujem ta a nechapem zeny, ktore to robia. Samozvane sudkine, ktore zabudaju, ze nie su bohom a ze nemaju ziadne pravo sudit - nechodia totiz v tvojich topankach. Tolko odsudzovania v slovach, tolko vysmechu, ponizenia tvojej osoby...namiesto snahy pochopit, porozumiet, podporit a dat radu....vypoveda o ich duchovnej urovni, charakte a aj empatii. Prave od zien by som cakala prijatie, rady...
Prijatie nie v tom duchu, ze schvalia, ako si zila a odsuhlasia kazde tvoje rozhodnutie. Ale prijatie teba ako cloveka - aj s dobrym aj s chybnym. To sa tu na modrom konovi ale casto nevidi, pisu tu povacsine len zeny, ktore sa vyjadruju takmer ku kazdej teme v pochybnej predstave, ze maju patent na rozum, na dobro.
Verim ale , ze je vela takych, ktore s nimi nesuhlasia, len to nenapisu, lebo zrazka s hlupakom im za to nestoji.
Ale k teme. To, co sa stalo uz nezmenis. Vsetko ma svoj dovod, vsetko sa deje tak, ako sa ma diat. A preto sa snaz vybrat si z toho to najlepsie a pozerat na prezitu skusenost ako na dar. Ze aky? Ved si lubila a vravis, ze velmi. To nie kazdy o sebe moze napisat. Mas v sebe to teplo a vies ho niekomu dat.
Teraz vnimas ako smolu , ze to nebol ten spravny clovek a zachoval sa ako chrapun. Aj k tebe, aj k vlastnej zene. Ze si to teplo davala niekomu, kto si ho vlastne nezasluzil, nevedel ocenit - davala si perly svini - doslova a do pismena. Isto prehodnocujes cely ten cas, ratas stratene dni a tyzdne...a citis sa oklamana, ponizena, nepochopena....co je prirodzene. A viem, ze to vie velmi boliet. Odrazu ho vidis aj v inom svetle a tie chyby, ktore mal vzdy a ktore si mu odpustala v obdobi zamilovanosti zaslepena laskou su odrazu akesi jasnejsie, nepochopitelnejsie, je ich viac a tak nejako TRČIA. Tvoje srdce aj tvoja dusa krici a mozno vycita aj samej sebe....ze si to dopustila, ze si si vlastne nechala cely cas ublizovat a ze si svojim spravanim ublizovala aj jeho zene. Mas pocit, ze si si to nezasluzila. Ze to malo a mohlo skoncit inak. Ze si nechcela ublizovat jeho zene, ale v tom case si ho milovala tak velmi, ze si v sebe potlacila vsetky hlasy tvojej dusicky a svedomia, ktore sa domahali moralky. 🙂 A ze trpiet by teraz mal aj on. Vies co? Myslim si, ze si bola na najlepsej ceste zostat zit s clovekom, o ktorom pises, ze je manipulatorky tip, s klamarom, neferovym muzom, ktoremu laska (taka naozajstna ) vlastne vela nehovori. Mohla si ho vlastne dostat ako pekne zabalenu krabicu (v ktorej je ale vsetko zhnite - ON) ale pytam sa za aku cenu? Za cenu straty samej seba. Za cenu straty moralnych hodnot, ktore isto v tebe su, pocitveho svedomia, za cenu straty cistoty citov, ktorych si schopna. Vies myslim si, ze po rozbaleni krabice by ti skor ci neskor doslo, ze si ochorela ako clovek a zaplatila sama sebou za hnily obsah.
Dostala si sancu nebyt tym chorym clovekom, sancu zacat od znova a inak. Lebo mas v sebe dar, ktoremu sa raz isto nejaky fajn muz potesi, ktory si ten muz zasluzi a ktory si ho bude vazit. Dostala si skusenost na zaklade ktorej vies, ze v buducnosti uz nebudes zrejme chciet venovat svoj cas, city, energiu cloveku...ktory to vsetko len vysaval a tebe nedaval nic. Cloveku, ktory je tak ubohy a nizky, ze nedokaze ani priznat svoj podiel viny, svoju chybu a so ctou sa s tebou rozist.
Dostala si sancu pozriet sa aj sama na seba - kto som? Koho si vedla seba zasluzim? Koho vedla seba chcem? Takehoto? Ak som ho stretla, tak preco to s nim bolo take, ake bolo? Preco a ako som mu to vlastne dovolila sa ku mne takto spravat? Manipulovat so mnou, klamat mi.....atd? Preco som v tom pokracovala hoci bol zenaty? Stacia mi omrvinky od inej zeny? Su to tvrde otazky, ale premyslaj o nich.Vela ti to da. Posunie ta to. Napovie ti to o samej sebe ovela viac ako si myslis.
Drzim ti palce, aby si tymto neprijemnym obdobim presla. Aby si nezanevrela, ani na seba, ani na muzov ani na zivot sam. A hlavne - odpusti si. (A jemu tiez. Nechaj ho v tom JEHO zivote, ktory vedie. A ty si vymysli a vysnivaj iny. Ovela radostnejsi, krajsi, uprimnejsi.)
@maleslniecko1987 ...ty by si stála o nejaké PREPÁČ od takéhoto k*k*ta? Môžeš tak akurát nohami šúchať od radosti že sa to prevalilo a že s ním nemáš decko. Hlavu hore, urob za tým hrubú čiaru a hľadaj poriadneho chlapa pre skutočný život a takýto debil ti je nanič. Chudera je ho žena.
@sardinka335 jasné! V jej veku, ako mojej kamarátky teda v podstate aj môj vek 32 jedine! No čo ti už taký chlap vie dať! Jedine peniaze peniaze peniaze a to neni že zlatokopka, ale čo môže tridsiatka mať z 50nika? Lásku? Mhm, veď spolu niesú víkendy vôbec, lebo je s ženou ktorú nemá rád😁nemajú sex.😂. Podržať ju nepodrží, má svojich problémov dosť nie ešte jej riešiť, ešte aj peňaženku vyťahuje keď sú spolu no katastrofa. Ja som od prvého rande nikomu čo i len čaj nezaplatila to kde sme aby ženy platili? Ale miluje ho no tak čo dodať...
Nechápem,čo vas na tom toľko irituje? Veď nech si každý žije ako chce,hoci aj s 10 partnermi
@sono2 ty kks....tak to je uz aka kriza. Za chvilu mu bude meniť plienky 😀 😀 😀
Ach jaj.....ale ved kazdemu ,,jak je libo,,.
@sardinka335 Ale este predtym mu bude platit za to, ze vobec s nou je, normalne ze eskort.
@maleslniecko1987 veď práve, hoď kameňom ten, čo si bez viny... Nič si z toho nerob, že Ťa tu odsudzujú hlavne ženy, v ktorých je kopec zlosti, trpkosti, možno mnohé z nich majú doma "podobného" manžela... a ani to nechcú vidieť... Urobila si chybu, ale kto v živote neurobil žiadnu chybu, nikto. Tak hlavu hore dievča, prestaň sa vŕtať v hriechoch minulosti, na tom, že si všetko povedala jeho žene nie je nič zlé, každý si zaslúži pravdu, aj keď nie je moc ružová, dala si jej šancu zariadiť si život po svojom, takže žiadne výčitky, čo sa manželky týka... A ty sa pozbieraj, prestaň plakať, urob hrubú čiaru za všetkým a začni odznova... nie je taká špina, od ktorej sa nedá odraziť. Obe ste mali smolu, ľúbili ste úprimne chrapúňa.... ale láska nie je hriech, ak je úprimná..... Aj s tými karmami by som bola opatrná, ten, ktorý druhému jamu kope /poprípade praje/, sám do nej spadne. Takže úplne zabudni na všetky karmy... hovorím, súdi tu Pán na nebi a ten je taký, že ak úprimne ľutuješ to zlé, čo si urobila, odpustí... Láska nikdy neprestane..... a tá netrestá.. nevracia..... tá je čistá, Božia... tak sa neboj, pozitívne mysli a začni už lepšie a ži tak, dobre a v pokoji.... 😉
@trdelnik234 radcej nech je s emilom a basta 🙂
@maleslniecko1987 ja ta nesúdim nieeee ..kazdý ma svoje problémi nerob si nic ked tak aj je ...
@trdelnik234 mam 27 rokov. a co citim? brutalny hnev a obrovske sklamanie. strasne sa hnevam na samu seba, ze som mu vsetko verila, cakala, podporovala a zrala tie jeho dristy. hnevam sa, ze som do toho vôbec isla. hnevam sa, ako som mohla takemu chudakovi dovolit, aby mi taky dlhy cas iba ublizoval. hnevam sa, ze som vsetky vykricniky v hlave, co som pri nom mala, davala do uzadia a ignorovala som ich. a ci sa ozval? ozval sa prvy den po konci, ze mi znici zivot, lebo ja som umyslene znicila jemu. a od vtedy nic.. uz su to dva tyzdne. zehli si to teraz u zeny. aspon vidim, ako ma "miloval". v zivote ho uz nechcem vidiet!
@maleslniecko1987 daj hore hlavu netráp sa uz ´tm co bolo nebude ak ovsem ti budes na tím stát...hladaj budúcnost ...prajem ti vela syli a stastia 🙂
@maleslniecko1987 dakujem za odpoved.
Drz sa a kebyze za tebou znvova pride s prosikom, tak si na toto pekne spomen a toto, co si tu napisala si precitaj.
@maleslniecko1987 podrazov od chlapov som zazila x.....ale nechat sa 4 roky odrbavat zenatym a ignorovat vsetky vykricniky v hlave, tak natolko blba nie soma ani v tom veku som nebola....nejako som skratka intuitivne vycitila, ze nieco nie je ok. ale tak musia byt aj take, inak by nemali koho oblbovat
jeho ani nekomentujem, citovy uboziak a kripel, ktoreho napriek vsetkemu stale naivne milujes (nehovor mi, ze nie, inak ma ta netrapilo, ze sa neozyva)
@maleslniecko1987 pozri, dostala si od zivota poriadnu lekciu a bola si v nej sama akterkou. Pozbieraj svoju hrdost, naozaj sa z tohoto pribehu pouc a uz to nikdy neopakuj a vyjdi z neho silnejsia. A ci budes schopna verit dalsiemu a mat normalny vztah? to je len a len v tvojich rukach. Po svete beha kopa chrapunov, rovnako ako normalnych chlapov. Hladaj tych druhych a tym prvym sa vedome vyhybaj. lebo mam pocit, ze niektore zeny (myslim vseobecne) maju talent a nejake podvedome nutkanie namocit sa do rovnakych prisernych vztahov a ba dokonca sa vratit k tomu istemu.
@mircalla tu nejde o to, ze ma trapi, ze sa neozyva. ale o to, ze po tom vsetkom, co mi spravil, nema v sebe ani kusok hanby mi to nejako vysvetlit,a lebo povedat prepac.. ale toto tiez budem musiet nejako spracovat a pochopit, ze vlastne to cely cas vsetko iba na mna hral a nikdy to nebolo skutocne z jeho strany..

@maleslniecko1987 citala som Tvoj uvodny prispevok,prispevky dalsie nie.Takze odpoviem Ti takto.
S takymito manipulatormi je to velmi tazke,bud rada,ze nie si jeho manzelka,prip. matka jeho detí...o to by to bolo pre Teba tazsie.Takto Ti mozem poradit len jednu vec,ze hlavu hore,a vsetko zle je na nieco dobre.Poucila si sa dufam,sklamal Tvoju doveru,ale nemalo by to znamenat to,ze teraz prestanes doverovat vsetkym muzom na svete!Myslis,ze so svojou manzelkou nemanipuluje neustale??Ale ona sa to snazi zachranovat vsetko kvoli detom ako vidis.A urcite ma taketo vycitky svedomia ako mas aj teraz Ty,ze co si spravila zle,na rozdiel od neho si to vycitate len vy dve.On je v tom akoze nevinne!
Pochybujem ze ak by bola nezavisla,ze by stala o takehoto manzela-manipulatora,a chlapa ktory ju podvadza s inou.Radsej Ti povedala,ze planuju tretie dieta,len aby zachranila ich vztah,ale dokedy bude takto s nim zit?...Ty sa pouc z toho,a viac sa mu uz neozyvaj,a bud rada ze to skoncilo "LEN" takto