icon

Nepáčia sa mi reakcie babke pri výchove môjho syna

bonda568
19. sep 2020

Mám syna má 1 a pol roka
Keď som vonku s priateľovu mamu babku malého alebo to je jedno kde. Proste on je primne hra sa alebo chodí a som pro ňom a ona hneď naňho pod za babu čakaj má nechoj tam a takéto veci hrám sa snim slovami ho bere odomna preč chápem snaží sa mu venovať ale toto sa mi nepáči alebo ja mu poviem toto nemôžeš toto sa nerobí nemôžeme ísť tam a ona povie pod si za babu a zobere ho tam proste bude to robiť stále toto potom môj syn nebude počúvať čo mu hovorím ja mama ako má bude vnímať keď mu čosi poviem aj keď čosi poviem proste ako keby som nebola jeho mama mi to príde niekedy sme kdesi su tam známi a pýtajú sa čosi na malého a ona začne hovoriť onom veci povie on neľúbi papať jemu sa jedlo nepáči pritom on papa všetko a aky je že sa nabehá za ním a takto asi by som ja mala hovoriť aký je nie som snim nonstop jeho mama

viestta
Odpoveď bola odstránená
11iva11
Odpoveď bola odstránená
zirafienka
Odpoveď bola odstránená
dee01
Odpoveď bola odstránená
bonda568
autor
19. sep 2020

Prosím Vás už to neriešte. Normálne odpovede mi napísali niektoré ženy ďakujem. A ostatné blbé komentáre o gramatike, slovenskom jazyku a podobne má nezaujimaju. Píšem normálne po Slovensky nie po Taliansky , a že som sem nedávala bodky čiarky výkričník otáznik zato sa ospravedlňujem. Napisala som to len preto , aby ste mi poradili alebo aký máte nato názor.

bonda568
autor
19. sep 2020

@dee01 ďakujem

vilma7
19. sep 2020

@bonda568 ako sa chová, neovplyvniš.
Keď mu nedáva jesť a piť, daj jej ho najedeneho, napiteho a nie na dlho, aby neumrel hladom.
Môže byť hladný, ale keď nechce od nej vziať, tak nevezme. Moje dieťa má 15 mes a koľko x mi nezje nič, keď nechce nemám šancu to do nej napchať aj keď viem, že je hladná lebo nič nezjedla.

miskooo1987
Odpoveď bola odstránená
bonda568
autor
19. sep 2020

@miskooo1987 nepoznáš má nevieš ako sa vyjadrujem. Tak ma neurazaj, ospravedlnila som sa.

dee01
19. sep 2020

@miskooo1987 keď už ideš niekoho hodnotiť, ty sám/sama by si mal/mala byť bez chyby 😉, skús si naštudovať tiež pravopis
@bonda568 nerieš takýchto nešťastníkov, vymaž to tu, odpovedí si mala viacero..a bude pokoj. Tvojej svokre tiež treba ukázať, kde je jej miesto. Rázne, slušne, nech pochopí.

bonda568
autor
19. sep 2020

@dee01 nejde mi to vymazať

andreatytler
19. sep 2020

@bonda568 Kasli na tie blbe reci o pravopise a tiez tie komentare kde ti urobia celkovy psychologicky profil na zaklade par slov co sem napises. Treba tu vela filtrovat a ignorovat ale inac je tu vela skvelych ludi a dobre rady.

ljzozv
Odpoveď bola odstránená
ljzozv
20. sep 2020

Inak ak máš čas a chuť, príspevok sa dá aj aktuálne opraviť, skús tam dať tie bodky a čiarky a možno to bude čitateľnejšie ( a áno chápem , že máš emócie na hrane kvôli tomu)

mirage
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
bonda568
autor
20. sep 2020

@viestta Ty sa staraj o seba hlavne a neries mňa. Ja som poďakovala ženám, ktoré mi odpovedali normálne. Nerieš aká je somnou komunikácia ty omne nič nevieš tak láskavo sa domna nestaraj.
Ja som odpovedala a poďakovala v jednom komentári , a myslím si že je to moja vec či napíšem každej ďakujem za odpoveď alebo napíšem jeden komentár pre všetky normalne milé žienky.
Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
nikiki29
20. sep 2020

@bonda568 moja svokra tiež bola taká, stále to skúša - dovoliť čo ja zakazujem. Ale ja jej to normálne poviem. Aj keď je to odo mňa možno neslušné, tak proste rázne poviem synovi aj jej, že toto nie. Keď treba zoberiem mu vec, ktorú si neželám a hotovo. Svokra skúša, ale zlepšuje sa to. Treba si to odkomunikovať... ak zle vychádzate, usmerni syna pred ňou, možno jej to dôjde... ak idú hladkať psa, zastavila by som syna za ruku “Jožko/Ferko, mama povedala, že toho psíka hladkať nemôžeš, lebo...” a nejaký dôvod prečo nie (ale teda nemyslím “lebo dostaneš bitku” alebo čo 😅) a navrhni mu inú aktivitu.
To prerušovanie hry by som neriešila, nech sa hrá s ňou. Veď na to ste sa stretli. Ja svokru upozorním, keď ho chce príliš usmerňovať, keď sa sústredí na nejakú konkretnu aktivitu... normálne jej poviem “nie, nechajte ho, on to zvládne sám” a nedebatujem... ak by pokračovala zopakujem už nahnevaným tónom a je 😁

bonda568
autor
20. sep 2020

@viestta ty si mi neporadila s ničím 😊 ja som sa slušne ospravedlnila a poďakovala včera.

bonda568
autor
20. sep 2020

@nikiki29 Dakujem za odpoveď 😊

viestta
Odpoveď bola odstránená
bonda568
autor
20. sep 2020

@viestta Odpovedala som neskoršie, pretoze som nemala čas byť tu. Ja sa ty tu nebudem spovedať 😅 ja som už napísala , že som sa ospravedlnila aj poďakovala. Tým ťa žiadam aby si mi nekomentovala príspevok ďakujem krásne 😊

danim
20. sep 2020

@bonda568 Omg aká si ty aj tu v blbej diskusii útočná. Nemôžem si pomôcť, ale automaticky ma napáda paralela, ako komunikujes s blízkymi, svokrou a či tato diskusia je o tom čo sa pýtaš.. alebo sama dostávaš odpoved, že problém je inde. Keby si bola nad vecou, tak na mnohé veci ani nezareagujes, Resp ak, tak inak. Možno sa aj zamyslis, či tato diskusia predsalen nie je iste zrkadlo. Prajem ti dobre vztahy s ľudmi, drž sa.

danim
20. sep 2020

V každom prípade s ľudmi okolo -teraz myslím svokru, netreba bojovat, lebo ty si mama. Ľudia sú rôzni, a nemyslím si, že chce vnukovi zle.

bonda568
autor
20. sep 2020

@danim ja mám dobré vzťahy s ľuďmi 😊 ja som nepovedala že mu chce zle , len to že sa mi to nepáči proste nič viac. Ani to že je zlá alebo čo ako tu to niekdo napísal len som chcela NATO názor nič viac 😊

bonda568
autor
20. sep 2020

@danim A ani snou nebojujem, ja sa k nej chovam normálne slušne s úctou. A vzťahy s ľuďmi mám dobré kdo má pozná ten vie.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
bonda568
autor
20. sep 2020

@stanulienkat Neurazaj má ďakujem

dee01
Odpoveď bola odstránená