icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
malabiba
26. jún 2016

@mircalla
@oldman50plus pritazlivost nutne s krasou nesuvisi...

modraslza
26. jún 2016

@modraslza a ked hryzie svedomie pri vecery tak sa muz pyta od zeny ..."musis si dat ten zakusok? Musela si naozaj pribrat po porode? Musis ozaj starnut?? Preco len nemozes byt taka ako ta marika 18rocna zijuca za dedinou? To kebyze si bola taka tak by ma moje svedomie teraz nehryzlo..lebo by som sa nenechal uniest inou..ona ma chce i takehoto aky som..plesateho, (napriklad) a ty ma uz tak nezvadzas ako predtym, ked sme deti nemali a ona ma chce (i ked mam uz 40dcat napriklad).takze je to vlastne tvoja chyba , mozes si zato sama ,a este k tomu mas predca i viac kg ako ona a to mat nemusis a starnut by si tiez nemusela" asi tak nejak rozmysla chlap...by som povedala...zodpovednost za svoje ciny tazko nesu...

katarinamarkova
26. jún 2016

@michala11111 ako? ponúkla by som zákuskom aj manžela, nech nezávidí.....
problém nehladaj v kilách.....aj ked mozno práve tie komentuje......ten základný problém bude niekde úplne inde.

mircalla
26. jún 2016

@malabiba ja nepisem o krase ani slovo

jeennyv
26. jún 2016

@michala11111 vyzeras tip top, on asi ocividne nevie co je to nadvaha a podobne...je za tym nieco ine, ludia, ktori nemaju gule povedat pravdu co je skutocne vo veci sa casto snazia tomu druhemu znechutit ci inak vzdialit, aby nakoniec on povedal, ze stacilo, narovinu sa ho spytaj, co je vo veci, lebo ze postava to nebudm ze si si vedoma toho,ze vyzeras ako, tak nech bude chlap a povie to... to uz kde sme , aby si toto nechala a nahladavat, svoju sebarafleciu a sebavedomie......

andrejka1974
26. jún 2016

@michala11111 moj muz ma volakedy tiez kritizoval, ked sme sa brali ja 56 on 54 kg, on do 40 take tintitko tenke a po 40 ma krasny pupok aj on teraz ja mam 85 on 75 a mame sa radi taki aki sme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

modraslza
26. jún 2016

@jeennyv lenze niektori nemaju gule to povedat ani potom...lepsie je ak pocka a sama si to co pozisti a ked uz bude mat nieco zaco sa chytit nejaky ten dokaz..vyvalit to naneho..neverim, ze inak sa dozvie pravdu..bude popierat a zapierat a samozrejme ona bude ta zla.

mircalla
26. jún 2016

@katarinapekna dala si to surovo, ale v podstate je to vysoko pravdepodobne

jeennyv
26. jún 2016

@modraslza nechutne je to cele taketo spravenie, len nechapem, ako sa zeny mozu mat az tak "nerady", ze ked sa nieco povie, uz myslia, ze je to tak a fakt..

michala11111
autor
26. jún 2016

Ahojte, ďakujem za rady a za komplimenty na postavu, iked som si vedomá že tých 5 kíl mám navyše aj podla prepočtu váha a výška......
Dali ste mi pár dobrých tipov nemá dosť vlasov, takže určite mu to najbližšie vrátim. A ja fakt neviem čo si mám o nom myslieť, dnes mi povedal že ja sa mu páčim, a ospravedlnil sa...... Ale neviem takéto narážky mal aj keď som bola totál chudá v tom zmysle že aby som nebola dobudúcna tučná, lebo že moja mamina je a tak to mám v genoch. Neviem či má taký panický strach z nadváhy ale vlasnte takéto veci ohladne toho že som jedla cipsy, zákusky mal vždy. Rozmýšlam že možno za to že jeho mama za slobodna bola chudá a teraz je akože fakt obézna, dobrých 40kíl naviac. Tak že by preto?
Alebo že by mal ozaj inú ženu? Neviem....... a slúbil mi že mi to už nebude hovoriť, ale čo z toho ak si to bude myslieť??

mircalla
26. jún 2016

@michala11111 a postavu ma ako z posilky ci telocvicne? ani gram tuku? ci ako?🙂

andrejka1974
26. jún 2016

@michala11111 vsak mu to vrat a povedz mu prosim ta , kto by ta chcel takeho ciastocne bezvlaseho, bud rad ze mas mna som tvoja jedina zachrana 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vermi ucinkuje to 🙂 🙂 🙂 🙂

modraslza
26. jún 2016

@jeennyv ja si myslim, ze zeny na materskej i tie ostatne, ktore sa plne venuju dietatku a rodine , ziju vo svojom zacarovanom kruhu a nevnimaju uplne vsetko jasno... plne doveruju svojim chlapom, s ktorym splodili dietatko a kedze oni same su im oddane srdcom i telom ..samozrejme niektorym chlapom sa verit naozaj oplti a da ...ale ked uz chlap komentuje kolko toho zena zje a co si da do ust ci na seba, je potrebne sa pozriet pravdivo do zrkadla a ked vidime , ze vsetko je s nami ok...treba otvorit oci a poriadne sa poobzerat po muzovy a jeho cinoch.

jeennyv
26. jún 2016

@michala11111 inak to co dalej pises v prispevku mi pripomenulo frajera mojej kamosky, on ju tiez buzeroval za kde ake blbosti, pricom pekna baba, vykrikoval jej ako sa oblieka, nech chodi cvicit atd...to su komplexy daneho cloveka on ma neico posramotene a prenasa to na inych...

monikaparson
26. jún 2016

Nooo, ono ak chlap toto stále omiela niečo sa isto, iste deje. Akože nepríde to len tak z ničoho nič. Nejdem tu tvrdiť, že hneď iná ženská, ale tak áno, aj ja som to zažila, zrazu všetko mu vadilo, ako sa obliekam, ako vyzerám, ako jem a pod. hovadiny. Prestal ma mať rád, lebo čo ja viem, ale tak dobre to bolo aj tak. Ono bohužiaľ aj to sa stáva. Skôr mu na rovinu povedať, že ti to vadí a nech s tým prestane alebo hneď aj vybaliť niečo, čo môže jeho uraziť. Im hold často ani len nedoklapne, že ti to môže ublížiť.

oldman50plus
26. jún 2016

@michala11111 S tými vlasmi to nie je rovnocenné. Ty schudnúť môžeš, ale on si nové vlasy vyrásť nechať nemôže.

jeennyv
26. jún 2016

@oldman50plus da si nastelit, ved veda uz pokrocila nie.....ked je taky mudry nech si zaplati taku kuru.. 😀

ervenka
26. jún 2016

@oldman50plus pche, ale MOZE! o vlasovych implantatoch si este nepocul?

modraslza
26. jún 2016

@monikaparson veru v tom momente im nedoklapne, ze ti ublizili, lebo maju nieco ine ci niekoho ineho kto im chodi po rozume...

modraslza
26. jún 2016

@ervenka haha , zeny predca i chlap s plesinou moze byt sexi a sarmantny... 😉

macatink82
26. jún 2016

@oldman50plus bude nosit pricesok ako Trump - samozvany sexsymbol :D
Ale v sucasnej dobe si uz mozu muzi dat vlasy nastrelit.

mircalla
26. jún 2016

@modraslza vsak ano - Bruce Willis ci Sean Connery? Su tu taki?🙂

macatink82
26. jún 2016

@mircalla aj taky Jude Law postupne prichadza o vlasy 🙂

ervenka
26. jún 2016

@modraslza moze. Princ William, postupne ako isto je bez vlasov... ale tento exeplar dokonalosti je s prepacenim pako. Osobne nemam rada muzske poznamky ohladne tehu/post tehu vahy. Mili dokonali pani si neuvedomuju, ze zena je tehotna kvoli nemu. KEby nebola tehu, tak nepriberie. Takze ticho, drzat krok a pekne krasne byt pri porode.. potom sa mozeme porozpravat. 😎

stardust
26. jún 2016

@michala11111 tvoj manzel nema pravo ta takto kontrolovat a kritizovat. Aj keby si mala viac kil navyse. Partnerstvo nie je len o vzhlade. Ludia sa menia casom, jeden z partnerov moze ochoriet alebo utrpiet uraz. Ked ho drzi pri tebe len vzhlad, ako by sa zachoval? Od partnera ocakavam, ze bude oporou aj v chorobe...

mircalla
26. jún 2016

@michala11111 V kazdom pripade je zarazajuce, ze je takto vysadeny na vzhlad...Nepoviem ked to povie raz, ale opakovat to pri kazdej prilezitosti?

modraslza
26. jún 2016

@michala11111 moze v tom byt niekto s kym ta porovnava..nemusi mat pomer, moze to byt niekto ku komu prechovava nejake city...a vidi ju ako vzor svojej zeny( urcite nie jeho ci tvoja matka) zbystri spozornost...(nezabudni pripominat svoje pozitiva , ktore mas a na ktore si hrda, daj mu vediet , aka si cenna a ako moze byt rad, ze si si TY vybrala prave jeho)

oldman50plus
26. jún 2016

Hej, tiež by mohol nosiť parochňu. Verím ale že vidíte ten rozdiel - pri cene 3€ za vlas by to bol podstatný zásah do rozpočtu bežnej slovenskej rodiny ktorú by museli schváliť obaja - kým chudnutie môže byť zadarmo.

ervenka
26. jún 2016

@stardust v dobrom, v zlom, v chorobe, v zdravi, v stasti, v nestasti.... Nemali sme svadbu v kostole, ale aj takto nam hovoril pan na urade.

macatink82
26. jún 2016

@oldman50plus To ano. V perspektive beznej SK rodiny.
Co mna ale zaujima a nechapem je, ze keby to bolo obratene, tak vacsina tych chlapov, ktori si vyberaju podla koz, noh a zadku, by asi sotva s pokorou a sebaspochybnovanim riesila svoje kila, pripadne pupok a pavucie nohy bez zadku.