Nerešpektovanie
Ahojte. Príde vam v pohode ak priateľ oznámi rodine že prídeme spolu na rodinnú oslavu bez toho aby sa má spýtal alebo aspoň oznámil či mám nejaký iný program. Neskutočne ma to vytočilo…
@retatka práveže som mu už niekoľkokrát vysvetlila že takéto správanie neberiem keďže ako píšeš má tendenciu aj iné veci organizovať o mne bezomna
No keby ma to vytočilo, tak just by som zroooovna mala iný program... (aj keby som mala doma sama sedieť pred bedňou). A takisto s dodatkom, že sorry, ale mal si sa so mnou dopredu dohodnúť, nemám vešteckú guľu 🤷🤷🤷. A takto pekne zakaždým, až kým sa chlapec neodnaučí.
Otázka je, či ste i oslave vedeli už skôr, povedal ti o nej, pozvali aj teba, alebo len rovno doma povedal že prídete obaja, bez toho aby si o tom vedela .
Aj môj chlap mal také tendencie, ale hneď som ho stopla , že o nás bez nás rozhodovať nebude. Zabralo.
@kristinapetronela to nemyslis vazne 😀 bud rada ze ta zavolal k rodine. To akoze takto sa vo vztahu funguje?
@lulahausi veď je to super ,že ju zavolal na rodinnú oslavu .koľko je chlapov idiotov , čo ženu nezoberú ..