icon

Nerešpektovanie

18. jún 2023

Ahojte. Príde vam v pohode ak priateľ oznámi rodine že prídeme spolu na rodinnú oslavu bez toho aby sa má spýtal alebo aspoň oznámil či mám nejaký iný program. Neskutočne ma to vytočilo…

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
18. jún 2023

@retatka práveže som mu už niekoľkokrát vysvetlila že takéto správanie neberiem keďže ako píšeš má tendenciu aj iné veci organizovať o mne bezomna

mikadooo
18. jún 2023

No keby ma to vytočilo, tak just by som zroooovna mala iný program... (aj keby som mala doma sama sedieť pred bedňou). A takisto s dodatkom, že sorry, ale mal si sa so mnou dopredu dohodnúť, nemám vešteckú guľu 🤷🤷🤷. A takto pekne zakaždým, až kým sa chlapec neodnaučí.

cacianka
18. jún 2023

Otázka je, či ste i oslave vedeli už skôr, povedal ti o nej, pozvali aj teba, alebo len rovno doma povedal že prídete obaja, bez toho aby si o tom vedela .
Aj môj chlap mal také tendencie, ale hneď som ho stopla , že o nás bez nás rozhodovať nebude. Zabralo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lulahausi
18. jún 2023

@kristinapetronela to nemyslis vazne 😀 bud rada ze ta zavolal k rodine. To akoze takto sa vo vztahu funguje?

kristinapetronela
18. jún 2023

@lulahausi veď je to super ,že ju zavolal na rodinnú oslavu .koľko je chlapov idiotov , čo ženu nezoberú ..

Strana
z2