icon

Neváži si ma a nechce riešiť problémy

viki_00
27. aug 2023

Ani neviem kde poriadne začať, tak v skratke, otehotnela som (plánované tehotenstvo) už predtým som vedela a dal mi najavo že nevie byt empaticky,viem že by ma nikdy nepodviedol rodinu berie veľmi vážne. Ale odkedy som otehotnela je to ešte horšie, neempatický voči tomu že som mala kriticky 1 trimester, musela som ležať on mi vyčítal prečo nenavarim veď to len stojím pri sporáku nič viac. Keď som od neho niečo chcela hneď už reči. Nekomunikuje somnou, je mu jedno ako sa cítim, ani sa ma nedotkne, mám pocit že odkedy som tehotná uz ho viac nepritahujem čo mi dal viackrát najavo a najhoršie je ze začali aj slovne nadávku ako sprostá, tupá, pi*a, prečo si neni taká šikovná ako hentá a tá a pod. Ani raz mi nechutil bruško, iba keď som si to vyžiadala, nedal pusu pritom som si predstavovala ja krava áno ze aspom pri tom tehotenstve viac zmäkne, mám pocit ze jemu sa len paci predstava o dokonalej rodine akú si vytvárame taká tá klasická rozprávala dom,bazén, zvieratá, deti. Všetko máme a vzdy sme to chceli obaja na to ze mame ešte malinko rokov, mam pocit ze to chcel ale teraz keď to všetko ma mysli si ze sa o vzťah netreba starať a berie ma ako samozrejmosť lebo vie ze nemám kde ísť a ze by som neodišla. Teraz uz 3 deň spi v obývačke a ja každý vecer plačem v spálni lebo tak ako osamelo sa cítim odkedy som tehotná je to na nevydržanie. Veľmi sa drzim aby som nevyplakala more uz len skrz malého v brušku, ale je to ťažké veľmi… nechce ísť k terapeutovi, uz bolo milión rozprávaní hodinových kde som ho prosila aby sa ku mne zmenil a nič. Mám pocit ze uz nič nepomôže, a ze doživotne sa budeme tváriť aká sme šťastná rodina pred okolím ako to robí doteraz ( dnes na oslave bol ku mne zlatý ako úplná pretvárka ) prišli sme domov zobral si veci a isiel do obývačky, a za dverami domu sa ku mne bude správať ako k poslednej handre. Nechcem aby toto jeho správanie maly opakoval časom, ľúbim ho chcem mať kompletnú rodinu ale naozaj nevidím východisko čo robiť. Už aj ked plačem snim to ani nepohne, úplne chladný, neempatický človek sa stal voci mne. A veľmi to boli, lebo je to obdobie kedy by sme si ho mali spoločne užívať a nie sa cítiť tak zle, ci psychicky ci na to ze sa necítim pri ňom ako žena len matka jeho dieťaťa.

Strana
z3
thereisabear
27. aug 2023

Toto nemá iné riešenie ako rozchod/rozvod. Veď on ťa nemá rád a vôbec si ťa neváži. Čo také na ňom ĺúbiš? Začni si trochu vážiť samú seba.

dzulli1980
27. aug 2023

Veď sama píšeš, že už predtým Ti dal najavo, že nevie byť empatický ... napriek tomu si s ním otehotnela ... ľudia sa nemenia, možno pod vplyvom extrémnych životných udalostí, tragédií atď. ... odíď od neho, inak sa budeš trápiť do konca života ... to, že "by Ťa nikdy nepodviedol a rodinu berie príliš vážne", nestačí ... čo na ňom ľúbiš? Že sa k Tebe správa ako k handre? Že si Ťa neváži? ...

heleninamama
27. aug 2023

To zvládneš - základ je, že si otehotnela plánovane a on berie rodinu vážne a nikdy by Ťa nepodviedol. 🤣 🤣🤣Nechcem Ti nakladať, ale pomenoval Ťa úplne presne.

mikadooo
27. aug 2023

@viki_00 Ježišu🙄. "pritom som si predstavovala ja krava áno ze aspom pri tom tehotenstve viac zmäkne". No čo na to napísať... 🤷. Zbaliť kufre a vypadnúť z jeho života, možno si ani nevšimne 🤷🤷🤷. Nechápem, proste nechápem 🤷.

viki_00
autor
27. aug 2023

Baby áno aj cez ro všetko ho ľúbim. Keďže on sa správa normálne keď je po ňom, akonáhle sa mu niečo nepáči alebo si chcem presadiť svoje je oheň na streche. Áno myslela som si že aspoň tehotenstvo ho obmäkčí keďže babo sme chceli veľmi. A hej viem že by ma nepodviedol aj keď si myslite opak, nie je to také ľahké nemám kam ísť a odísť nechcem, ja chcem riešiť problémy. Prišla som sa vas spýtať o radu či je iné východisko ako odchod. Ja som nebola z kompletnej rodiny nechcem to iste urobiť malému

lubkovaandrejka
27. aug 2023

@heleninamama nehnevaj sa,ale aj ked autorka urobila chybu, toto bolo od teba dost hnusne...

deti95060810
27. aug 2023

nechápem prečo sa pred okolím potom hrá na super rodinu...

blancheporte
27. aug 2023

@viki_00 Tupá pi...?! To akože fakt? Tak to je hovädo prvej triedy.

thereisabear
27. aug 2023

@viki_00 nie je žiadne iné východisko

reanda
27. aug 2023

nelubis ho.. nevies lubit.. mas iba predstavu, presne, ako on.. keby si vedela lubit, nikdy si toto nespravis, aby si isla do vztahu s takym muzom.. teraz city bokom, zbytocne sa budes trapit pre nieco, co nezmenis.. zabudni na funkcnu rodinu s nim a hlavne nerezignuj a nezmieruj sa s tym, ze sa budete na nu do smrti iba hrat - to aj tak nedas.. zmier sa s tym, ze s nim nebudes a ono sa to nejak uskutocni

viki_00
autor
27. aug 2023

@deti95060810 to nechápem ani ja, keď som povedala že odídem začal sa smiať, keď som povedala že teda poďme od seba nechcel o tom ani počuť, dnes pred celou rodinou keď sme boli všetko v pohode kecali smiali sme sa prišiel domov a hneď to iste…

lubkovaandrejka
27. aug 2023

@viki_00 cudujem sa,ze ho stale lubis, hlavne po tych vulgarizmoch, ktore ti povedal, ale chapem,ze zalubeny clovek dokaze vela prekusnut. Casom to bude urcite horsie. Je skoda,ze si s nim otehotnela. Ak budes mat moznost niekam odist urvite tak sprav. Po narodeni dietata bude jeho spravanie ovela horsie. Na to dam krk.Jediny problem je tvoj drahy, takze pokial ho nezmazes zo zivota, problem nezmizne.

viki_00
autor
27. aug 2023

@reanda je to veľmi tazke keď nevieš čo ten človek vlastne chce, na jednu stranu chodíme na večere, masíruje ma,keď sme niekde je všetko super a na druhej stane ma ponižuje, uráža, doma som preňho vzduch a je celý deň v altanku večer ospechuje a ľahne, prejde okolo mňa ako keby nič, už som zabudla čo sú to dotyku, bozkávanie sa a všetko.

reanda
27. aug 2023

@viki_00 zjavne je to manipulator.. ak chces riesit problemy, ries to, ze nevies, co je to laska a ako to vypada, ked ta niekto ma rad.. to sa nauc v prvom rade.. na vasom vztahu nie je co riesit, lebo to nie je partnersky vztah

viki_00
autor
27. aug 2023

@lubkovaandrejka neľutujem tehotenstvo snim … to dieťa milujem nadovšetko, len nechcem aby sa tá neempatickosy a to správanie k žene presunulo časom na nášho syna… áno som sprostá ze som si nedupla skôr len on proste dáva také falošne nádeje a chová sa raz tak a raz tak zd neviem

reanda
27. aug 2023

@viki_00 dupnut ti nepomoze.. ver mi.. viem, o com hovorim.. s takym clovekom nespravis nic.. stratis roky zivota a energiu riesenim niecoho, co nie je a nebude..

viki_00
autor
27. aug 2023

@reanda aj ja som si presne toto zisťovala, čítala články a tiež mi z toho vyšlo že je to manipulátor prvého stupňa… mám normale pocit že sa všetko čo sa deje môžem ja a on nič ale nerobí a to mi aj dáva najavo, raz mi vykričal že za to ako sa on ku mne chová si môžem ja lebo ja sa správam tqk a tak, a keď som sa ho spýtala kde teda podľa neho robím chybu tak povedal úplne nezmysli…

yoxinka
27. aug 2023

Čím dlhšie s ním budeš, tým bude odchod ťažší, lebo celkom slušne ťa manipuluje. To že navonok pôsobite ako dokonalá rodinka je úplná klasika. Keď ste sami si “sprostá pi*a”, tiež klasika. Ide o to, že keď povieš, že chceš rozchod, začne s smiať … tým chce naznačiť, že si chudera a bez neho nezmôžeš nič. Dieťa je len pripútanie teba k nemu, spôsob ako ťa udržať v tomto vzťahu, nič viac. Kočka, utekaj, toto bude obrovský malér. Keď s ním ostaneš, zničíš si život.

stanulienkat
27. aug 2023

Preboha. Ty máš koľko rokov žena? Ste vobec zobratí? Tupa pi*a??? To fakt? Tehotenstvo si planovala asi iba ty, nie? Lebo normalny clovek si s takym hovadom dieta nespravi. Dufam, ze moja dcera nebude tak .........

viki_00
autor
27. aug 2023

@stanulienkat som celkom dosť psychicky na tom biedne a hormony k tomu nepomáhajú. Láskavo ma prestaňte urážať, nemám sa komu vyspovedať keďže nikto o ničom nevie… áno sme zobratí a áno nemám síce ani 25 rokov ešte ale čo stym ma vek? Prežila som si veci ktoré si prežili mnohé ženy neskôr niektoré nikdy… tak prosím láskavo prestane . Áno dieťa sme plánovali spoločne, nie len ja, nepodarilo sa dieťa na prvú šípu takže je to nás maly zázrak…. A chcel ho

reanda
27. aug 2023

@viki_00 ano, poznam to.. tam nic nezmozes s citmi, s uprimnostou, ani s logikou.. nic.. odist je to najlepsie pre teba.. cim skor si to priznas, tym viac trapenia si usetris

viki_00
autor
27. aug 2023

@reanda dlho som to akceptovala, ale teraz tie hormony k tomu… no revala by som dni a noci nikdy som nevedela že sa človek môže cítiť takto smutne a osamelo a nechcene cítim sa jak odpad ktorý je dobrý iba vtedy keď poslúcha ako on povie

ema22270
27. aug 2023

Ano je to manipulator. Inak tieto pribehy sa tu opakuju kazdy den. Pred ludmi sa pretvaruje. Doma ta ignoruje. V podstate ta uplne tym tyra. Ze sa a tebou nerozprava, je mu jedno ako sa citis. Odstahoval sa do obyvacky z nicoho nic. V podstate cim viac budes prosit, tym viac ta bude ignorovat - lebo vie, ze ti to ublizuje. On naozaj nema empatiu - je schopny ti pokazit akukolvek radost, ponizuje ta...
Potom mozno urobi aj nieco pekne, ale len aby ti zalepil oci a potom zas pokracuje. On ta totalne psychicky znici. Odid, najlepsie hned. Ak nemas kam, skus krizove centrum. On si je isty, ze neodides. Ale bohuzial, neviem ci je nejake ine riesenie, lebo velmi skodis aj babatku, ked takto stale places. Pri nom to bude len tazsie a po porode, to neviem ake by bolo.

jeennyv
27. aug 2023

@viki_00 poviem vseobecne, zeny akoze kde tych kok…tov berete a ze s nimi zijete..sorry, ale videla si aky, je..to je len nasa hlupa predstava, ze sa chlap zmeni, kecod zaciatku neempaticky a na💩, taky bude stale a vekom este horsi a len ty a tvoje dieta budete mat zkazeny zivot…utekaj kym sa da

stanulienkat
27. aug 2023

@viki_00 sorry, nechcem ti nakladat. Ale neverim, ze sa teraz zmenil. Ako si to mozes nechat so sebou robit? Raz by mi muz povedal, ze som tupa a nieto este pi*a a v zivote by ma nevidel. Nenechaj svoje dieta vyrastat v tomto prostredi.

yoxinka
27. aug 2023

@viki_00
To nie sú hormóny!!! Tvoj muž je manipulátor a keď s ním ostaneš, zničíš si život. Vyhováraním sa na hormóny ho ospravedlňuješ a to už je známka toho, že ťa chlapec má v hrsti. Čím dlhšie ostaneš, tým bude ťazšie odísť a tým horšie veci budeš prežívať.

jj298
Odpoveď bola odstránená
olimuc
27. aug 2023

Koho je dom, Bazen a cash? Pises, ze nemas kam ist a si z nekompletnej rodiny… na mna to posobi ako mlada naivna dievcinka lapla zabezpeceneho chuja, kt potrebuje ukazat ako je v jeho zivote vsetko dokonale ale v podstate su ludia naokolo neho iba prostriedkom k jeho cielom. On chcel dieta a ukazat dokonalu rodinu, zvonka ty si. Pochodujuca maternica a mozno casom sluzka, kt bude robit ako bude piskat inac nebude ani dom ani € a prkneho slova sa nedockas … ak by bol majetok tvoj davno ho vyhodis… ale je to tvoj zivot, jeho nezmenis … Len ty musis otvorit oci … mozno po prvej facke alebo vypadnutom zube, potom si mozno spomenies aka si bola hrdinka v 25. Len mozno uz budes mat 50 psychiku v prdeli a na ucte velke nic …

reanda
27. aug 2023

@viki_00 nie si odpad.. su to len pocity, ktore mas vdaka tomu, ako sa on chova, ale on sa chova nenormalne, to nema nic spolocne so ziadnou pravdou o tebe.. takze sa ako odpad rozhodne citit nemusis.. boli to, jasne, ale vyplac sa a hod to za hlavu.. vobec nicomu z toho never, neber to vazne.. tito ludia su psychicky naruseni, on za to vlastne ani nemoze.. ale to ho neospravedlnuje a ty ho nemas chapat a nic mu tolerovat, co ti ublizuje..
je to urcite teraz pre teba tazke, ale neboj, vsetko sa vyriesi

zuza265
27. aug 2023

Neprecitala som vsetky komentare. Ale: je pre teba prijatelnejsie mat kompletnu rodinu v takomto stave? Alebo nekompletnu, ale spokojnu matku a otca samostatne? Co je podla teba pre dieta lepsie? Za mna jednoznacne druha moznost nez zazivat toto co teraz mate🙏🏼

Strana
z3