icon

Nevera mojej manželky

noro2
24. okt 2016

Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?

0silvia0
27. okt 2016

@maminuska ak si vzala žena poleno a takého, čo žere šušne, je to jej problém, že to nevidela alebo nechcela vidieť. Ak si zobrala takého, kde treba doladiť detaily, tak nebudem štekať rozkazy rob to tak a tak, ale jemne a nežne povedať, vzrušuje ma to a to...

maminuska
27. okt 2016

@oldman50plus nemusí byť ani drúkom , len to práve s touto ženou nejak nevie , ženu to už prestane baviť , A v čase zamilovanosti aj ten sex je nejak ružovejší ..v manželstve keď prichádzajú deti , je nervozita , rutina .. u muža to sklzne na šuk sem šuk tak , bez mentálneho nastavenia ženy na to že bude sex no a katastrofa je na svete.

maminuska
27. okt 2016

@0silvia0 šušne predtým nežral 🙂 Začal až v manželstve. A možno žral aj predtým , ale do manželstva už papal schovaný .
Ako som napísala recept na sex neexistuje , vždy z toho môže vyjsť niečo iné , niekedy je to jedlé a inokedy nie.

maminuska
27. okt 2016

@libawet koho som si brala ... ja mám skvelého manžela po všetkých stránkach .

salfusco
27. okt 2016

@0silvia0 no zamyslam,zamyslam,ale teda dvakrat to nevyslo,raz som odmietol a nasiel som si potom iny zmysel zivota.Sice v sucasnej dobe som sa ho musel vzdat,ale raz ked niečo necitim,tak,akoby som chcel,tak sa zamyslat mozem kolko chcem.Mam svoje plany,co by som este chcel a to akosi nejde dokopy so zauzivanym systemom rodinneho života a nestretol som taku este ( az na jeden pripad )..tak prečo niečo siliť? 😎

marina24
27. okt 2016

vymyslená téma..

bože ľudia, už s tým prestaňte...

hej, niekto ju nadrogoval a znásilnil...predpokladám 40 ročnú ženu...kriste na nebi..pomoc

0silvia0
27. okt 2016

@salfusco nie, siliť nie, ale keď už sa po takom dôležitom kroku (manželstvo) sa zaviažem s niekým spojiť celý život, tak si treba vedome uvedomovať význam tohoto celého záväzku, jeho dôležitosť, vážnosť, význam... treba, aby sme napĺňali jeho úlohu, aby sme miesto JA používali MY. Koľko ľudí vstupuje do manželstva bez hlbšieho zamyslenia sa, vyslovuje pred oltárom/na úrade zaväzujúce slová na celý život a vôbec nevie, čo vlastne hovorí, sú to často len prázdne slová... načo prázdne slová bez skutočného úmyslu? Načo budem pred oltárom niekomu sľubovať vernosť, keď pri prvej príležitosti si neudržím vercajg na uzde? Tak buď to myslím vážne alebo to nemyslím vážne a nežením/nevydávam sa... no ale to by som asi veľa chcela...

libawet
27. okt 2016

@maminuska ja som myslela, že keď to tak dôverne poznáš, že to z vlastnej skúsenosti hovoríš...tak opravujem - "načo si ho brala".....

0silvia0
27. okt 2016

@maminuska práve som si predstavila toho šušňožravca, ja neviem, muselo to byť pre neho strašné utrpenie obmedzovať tento koníček počas dvorenia a chodenia... 😎

maminuska
27. okt 2016

@libawet poznám to dôverne... ale toho chlapa som si nevzala. Lebo to nebolo ani poleno ale drúk krížený s polenom, a tomu som aj mohla vravieť, pritlač, zatlač, doprava doľava hlbšie ..aj to pritlač a zatlač má svoju intenzitu aj doprava a doľava môže byť viac alebo menej . Inak to bol skvelý človek , dnes je ženatý a myslím že sa majú s manželkou rad , je to moja dobrá kamoška.

salfusco
27. okt 2016

@0silvia0 ono ma ten slobodny život svoje vyhody a citanie pribehov zo zivota a tohotu tu ma v tom len utvrdzuje.A nemysli si,že to je vec nedozretosti alebo nezodpovednosti.Potom su z toho dosledky,že sa niekto zoberie a zacne kriza kvoli takej veci,ako "nevonanie manžela v sexe",tak s nim nespim alebo milion dalsich dovodov..no ako sorry,mna to dost odradza potom co i len zmenit alebo vytvorit snahu o zmenu svojho sposobu života..Bo ozaj,clovek ked sa rozvedie nie je na tom o nič lepsie ako slobodny.Ak má a má rad svoje deti,je to prakticky to jedine,co dosiahol v živote viac a co ho obohacuje.Ak mu to vyjde a ma stastne manzelstvo,OK je to vyhra..ale kolko je takych?Mne tie manželstva ozaj pridu velakrat ako vyustenie bud nutnosti ( lebo žena je tehotna ),bud iba vyustenim zamilovanosti a pritom partnera vobec nepoznam,alebo nie dostatocne a pridu hadky a nezhody,partneri maju ine nazory atd...načo su take manzelstva dobre?Mne to jednoducho rozum neberie..stale to pisem,že pokial su si dvaja naozaj sudeni a chcu byť spolu,na to papier nepotrebuju a ak ho chcu tak by tak mali spraviť ak su si tym uplne istí obaja.Rozvody jednoducho neznasam a su pre mna prakticky neakceptovatelne,možno aj preto mam taky pohlad na svadbu aky mam

0silvia0
27. okt 2016

@salfusco asi by si mal obmedziť návštevy Modrého koníka... pretože si myslíš, že keďže tu dennodenne čítaš ľudské problémy vo vzťahoch, že každý takto žije. Málokto príde s témou "Môj milovaný manžel/ka je aj po 15-tich rokoch najbližšia duša na svete a veľmi ju/ho ľúbim, aj vy to tak máte?" Zúfalí ľudia riešia problémy kade-tade aj na MK, ale šťastní ľudia si to svoje šťastie prežívajú a nepotrebujú si vypisovať o tom traktáty...
Kto sa bojí, nech nejde do lesa, kto si netrúfa na manželstvo a rodičovstvo, nech sa do toho nepúšťa, ale samozrejme, ak nájdeš tú správnu ženu, všetko bude iné ... nasilu nič nejde... mimochodom, ja som bola ako slobodná presvedčená, že zostanem navždy sama, nepochopená, bez chlapa. Lebo tie vzorky chlapov, ktoré som mala tú česť stretnúť, za veľa nestáli a ja som mala rôznych exotov plné zuby... Až raz ako blesk z jasného neba sa v mojom živote objavil môj budúci manžel a ja som ho nechcela a nechcela a zrazu sa mi prehodnotili moje doterajšie životné postoje a môj život sa začal poberať smerom, o ktorom som si nemyslela, že zažijem...

elenita
27. okt 2016

Ja som sem len nakukla a tu sa už "žerú šušne".... 😝 😀 😀
Baby pomooooooc 😀

natalym
27. okt 2016

@maminuska Skrátka musia byť kompaktibilní, tak si to myslela. 😀
Proste ako matica a skrutka. Vlastne matka a šrób.

salfusco
27. okt 2016

@0silvia0 🙂 to nie je iba tymto...tento nazor mam uz veelmi dlho..možno nie je spravny,ale jednoducho to tak vnimam

natalym
27. okt 2016

@salfusco Asi si už na manželstvo pristarý, najväčšie blbosti urobí človek za mladi potom už len zvažuje a zvažuje až kým ho to úplne prejde.

0silvia0
27. okt 2016

@natalym tak môj manžel sa ženil ako 38-ročný pred 15-timi rokmi, vtedy to už bol takmer starý chren, dnes sa to berie úplne inak 🙂

natalym
27. okt 2016

@0silvia0 A Ty vieš koľko zvažoval?

0silvia0
27. okt 2016

@natalym koľko zvažoval vstup do manželstva myslíš? myslíš na môjho manžela teraz?

natalym
27. okt 2016

@0silvia0 Áno.

Ale v pohode. To len väčšinou tak býva, že tí starší už toľko zvažujú až zvážia že je to ozaj na prd.

Ale je to tam skrátka stále sa musíš prispôsobovať, hľadieť na druhého, nie je len o Tebe samom.@salfusco

marfikchov
27. okt 2016

@natalym
@0silvia0 nech si zoberiete chlapa v akomkoľvek veku, furt to bude mať nejaké zádrhely, väčšie či menšie... 20nici sú neskúsení, nevybujení, 30tnici dostatočne nezabezpečení (nie je pravidlom), 40tnici už premudrelí, prieberčiví, 50tnici sa dostávajú do druhej puberty, 60tnici neviem, ale to je už zbytočné riešiť sobáš, si myslím 😀

0silvia0
27. okt 2016

@natalym no my sme dlho spolu nechodili, asi 1,5 roka. Manžel mi povedal, že z jeho strany to bola čistá láska. On bol iniciátor svadby aj detí aj všetkého, keby na mne bolo, možno chodíme spolu doteraz, ja som v týchto vážnych veciach bola dosť zabrzdená 🙂

0silvia0
27. okt 2016

@marfikchov ale ani s nami ženami to nie je až také ružové. Ja som v druhej puberte teraz napríklad a neviem čo so sebou 😀 😀 😀 Môj manžel mi minule taktne naznačil, že trocha krotiť by som sa mohla 😎

natalym
27. okt 2016

@0silvia0 Tak Ty si bola ten zvažovač......... 😀

natalym
27. okt 2016

@0silvia0 A čo také robíš v druhej puberte? 😕

marfikchov
27. okt 2016

@0silvia0 😀 no keby som sa zamyslela o nás, ženách v takýchto desaťročniciach, tiež by som sa vedela rozpísať 😀

oldman50plus
27. okt 2016

@marfikchov Ktovie či ma to v 60ke nečaká, možno to je ten správny vek kedy máš dosť skúseností aby si to zvážil s chladnou hlavou 😀

natalym
27. okt 2016

@marfikchov No takto Ti to poviem, s chlapom zle, bez chlapa ešte horšie, či ako je to? 😀

natalym
27. okt 2016

A ja som Vám taká trúba, ja verím ešte stále na lásku, keď to príde tak ideš do toho naplno...... v akomkoľvek veku. 😀

marfikchov
27. okt 2016

@oldman50plus to je dosť možné