icon

Nevera na pracovisku

dvorcidlo0
26. nov 2020

Večierky , firemné akcie , kolegovia , kolegine. Námet našli v miliónoch filmov či knižných bestsellerov , no ešte viac v rozpadnutých manželstvách.
Ako na neverníka , ktorý tento romantický trojuholník rozpútal , no kvôli jeho vášni , nadšení v prácu - v ktorej sklamal do rúk vloženú dôveru - nechce opustiť ?
Zmieriť sa s pokojom jedného ( opustením tohto miesta smilstva ) a nešťastím iného v nemožnosti sa sebarealizácie, alebo obrátene.
Možno to mnohý poznajú , tisíce a tisíce hodín hádok o tom istom , o dôvere jedného a ubezprečovaní toho druhého. Iste , po rokoch si človek povie - MAL SOM PRAVDU - ale toto je slabá náplasť na ubolené srdce.
Vycúvať z takého vzťahu ? Iste , ak tým neraníte deti - pretože tých nevera nezasiahla - ony chcú mamu a tata pod jednou strechou.....a je jedno či tatko je gigolo , alebo mamka verejná pracovníčka.....a potom sú tu ešte prirodzene city....a tým človek nerozkáže....
Zabudnúť a pokračovať ďalej ? Ako , ak okolnosti sa nemenia.....

Nie nadarmo sa hovorí , robota je pol života. Ale čo tá druhá polovica ? Je nevyhnutné aby kvôli tej prvej trpela ?
Vymývanie mozgov na teambuldingoch frázami , firma musí byť vaša rodina.....poniektorý berú príliš vážne.
Čo s človekom ktorému úsmev na tvári vyčarí jediné - rodina - ale nie tá za dverami bytu , ale za dverami kancelárie....

Stalo sa Vám to ? A aký najsamlepší liek ste na to použili.

Strana
z3
viestta
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
26. nov 2020

@viestta cize autora podvedie manzelka. On je zroneny, pride po radu. A viesta na modrom koniku ho z.ebe , ze je to len jeho chyba a vina a necuduje sa zlatokopke, ktora rada uziva vybudovany standard manzelom=autorom, a koze bolo dobre, tak aj podviedla, ale v konecnom dosledku si viesta na modrom koniku vydedukovala, ze len autor je na vine a uplne pri najhorsom, obaja, ale z vacsej casti aj tak vzdy on, a manzelka s neverou nemaju nic spolocne s charakterom, ale s nenaplnenymi tuzbami a prianiami, chuderka. Bola chuderka na dovolenkach i v dome s bazenom a dobrom standarde. Ak sa spravas rovnako, ako jeho manzelka, vyznavas sebou spomenute praktiky a odovodnenia, velmi ja teraz lutujem tvojho manzela. Chudak chlap.

viestta
Odpoveď bola odstránená
waqix
26. nov 2020

@panelacikova súhlasím

kassandra25
27. nov 2020

@viestta ano, z lasky makal jak mohol, aby sa cela rodina mali dobre. Presne, z lasky.

kassandra25
27. nov 2020

@dvorcidlo0 dvorcidlo0, tvoje zmyslanie inteligentovi vysvetlovat netreba a hlupakovi nevysvetlis, asi tak🙂))

kakawah
27. nov 2020

@dvorcidlo0 u nás vo firme pracovala žena, ktorá podvádza muža s kolegom. Keď sa to prevalilo, muž nastolil na tom aby z práce odišla. Pre záchranu manželstva odišla. Ale po pár rokoch sa aj tak rozviedli. Našla si ineho, zase

emmanovot
27. nov 2020

ani po 3 prečítaniach som nepochopila, čo tým autor chceel povedať 😂

tykat
28. nov 2020

@dvorcidlo0 "...Ak mi sviečková na smotane veľmi chutí , a neviem sa zmieriť s tým že moja žena to nevie, buď si ju urobím sám , alebo sa rozídem a manželku budem hľadať v radoch kucháriek...."

Do restiky si neskusal ist? Najes sa, zaplatis a ides domov.

tykat
28. nov 2020

@dvorcidlo0 ...praca, dovolenky, peniaze...a takto sa opytam.. vztah ste mali aky? Pocitovo na jednej vlne, spolocny humor, lubili ste sa, vazili jeden druheho? Niekedy staci aby zene niekto prejavil viac pochopenia, vypocul ju a jej city k nemu sa zmenia. Zeny, zrele zeny s rodinou, asi nejdu primarne po sexe...najprv potrebuju vidiet ten zaujem o nu ako cloveka a nie len o jej telo. Ale zas ak doma o jej telo nie je zaujem tak mozno podlahne. Otazka je ci podvadza aj srdcom.

dvorcidlo0
autor
28. nov 2020

@viestta Skutočne modryžrebec.sk neexistuje , preto som prišiel len tak medzi rečou inšpirovať sa sem. Nechcel som ale presne radu od človeka , ktorý nechápe súvislosti. Chyba je vždy na oboch stranách , v podvodoch , v rozvodoch , v hádkach či nedorozumeniach. Svoj podiel viny na tom všetkom chápem. No skús sa nadýchnuť , ešte raz nadýchnuť , zapnúť všetku mozgovú kôru na plné obrátky a pouvažuj aj nad súvislosťami ktoré ti unikli. Ak by v tom láska nebola , dávno ale dávno toto tu neriešim, ale užívam si štastia bez nevernice. Lebo len hlupák by akceptoval vlastné poníženie ak by nemiloval. A hlupákom sa necítim , no v konečnom dôsledku možno ním som. Možno som skutočne , ak som vedel že sa to deje , mal buchnúť po stole , ako správny muž urobí , streliť facku , a donútiť ju pod hrozbou násilia k výpovedi....Dávno , dávno keď som len tušil , keď som ju na tie nespočetné akcie vozieval , keď som jej v aute dával pusu , a hovoril ako ju milujem , a nech sa správa slušne....Hold nesprávala.....A možno po prevalení toho všetkého som mal urobiť to isté , zabuchnúť dvere , zabuchnúť to všetko zlé aj dobré a začať s čistým štítom.....Lenže LASKA , to čo ty si nikdy nevidela jasne čierne na bielom napísané mi v tom nedovolila......
Preto , preto som otvoril modrehokonika a prišiel sa opýtať nežnejších polovičiek , ktoré predsa len viac myslia srdcom ako obsahom nohavíc........

dvorcidlo0
autor
28. nov 2020

@panelacikova Nemyslím si že je zlatokopka pretože ako som písal začínali sme od nuly , a dozaista nie sme milionári . Po prevalení nevery , nepoznám neverníka ktorý povie pravdu od a po z , a podvedeného ktorému aká koľvek pravda nevyznie ako lož....

janickacrazy
28. nov 2020

@dvorcidlo0 ja to vidím takto, ty ju nechceš opustiť, aj keď ťa podviedla a nechceš ani trvať na tom, aby odišla z tej práce, lebo vieš, že by sa mohlo stať, že sa rozhodne ostať v práci a teba opustiť, no ja na tvojom mieste trvám na tom, aby odišla z tej práce, keď vravíš že je šikovná, tak prácu si nájde ľahko inú a keby jej na vašom vzťahu záleží, tak to urobí

dvorcidlo0
autor
28. nov 2020

@janickacrazy Trval som na tom neraz, postavil som ju pred voľbu , ešte keď sme deti nemali - JA alebo PRÁCA . Rozhodla sa práca , tak ak som ju stratiť nechcel , musel som stiahnúť chvost......Teraz stojím pred podobnou dilemou , a viem že hrám napriek tomu že stojím na strane porazených , znova druhé husle. A viem že v tomto nerovnom boji - JA vs jej JA , jej sebaurčenie , karíera, súkromie a i........ťahám za kratší koniec.
Takže mám len 2 možnosti , akceptovať to , alebo zobrať nohy na plecia a utekať....
Rozhodol som sa akceptovať , a skúsiť sa s tým nejako zmieriť....Preto táto téma.

janickacrazy
28. nov 2020

@dvorcidlo0 no ved hej, ale vtedy ťa nepodvádzala, teraz áno, takže to by som úplne neporovnávala, no je to na tebe, ako si urobíš, ale zmena prostredia dokáže veľa, ja poznám aspon 2 prípady, kedy to pomohlo

panelacikova
28. nov 2020

@dvorcidlo0 no tak si nechaj po zvyšok života skákať po hlave a (s prepáčením) tiež "srať" na hlavu.... ona už vie, že vždy ustúpiš, bude si naďalej žiť svoj bohémsky život obklopená peniazmi a aj mužmi 🙂 prajem pekné Vianoce!

dvorcidlo0
autor
28. nov 2020

@panelacikova tak asi som sa zle vyjadril ale zase X6 som jej nekúpil , máme len dosť peňazí na dôstojný život aj bez jej príjmu , na dovolenky , výlety či bývanie....Ale máte pravdu , vlastne . Asi je čas zrobiť zo seba muža a nie uplakanú babu. Buchnúť po stole , otvoriť oči a pozrieť sa na to aké alternatívy mi ponúkne život.....Až na to že deti inú alternatívu ako OTEC a MAMA pod jednou strechou nikdy nevidia....Ale ďakujem a pekné vianoce

Strana
z3