Neverná manželka
Po 2 a pol roku problemov v manzelstve, bez sexu, objatia, alebo dotyku som zistil ze manzelka je mi neverna. Najskor som dufal ze je to len nieco docasne ale na koniec sa mi po velkom naliehani (slubil som jej, ze nebudem robit ziadne sceny ani priblemy nikomu) podarilo z nej dostat priznanie. Priznala sa ze niekoho ma. Trva to uz viac ako 2 roky. Zacalo to vraj tak , ze sa zdoverila cloveku, ktory mal podobne problemy s manzelkou a zacali si rozumiet atd. Za tu dobu sa mi vraj chcela uz viackrat priznat, ze uz to mala takmer na jazyku, ale nedokazala to, lebo sa bala ze ma to znici. Povedala mi ze som ten najlepsi otec nasich deti, ako sa im krasne venujem a ze som velmi dobry clovek. Vraj ju to strasne mrzi, ze mi tym znicila zivot, znicila vsetky nase plany a vsetkym len skodi. Mne aj detom. Mame dve deti 5 a 7 r. Povedala ze uplne pochopi ked ju hned vyhodim z domu. Co ja samozrejme neurobim. Dokonca vraj povedala aj svojmu priatelovi ze ma nikdy nedokaze opustit, ze to mi nemoze urobit. Ale ak budem ja chciet tak ona odide. On je podla vsetkeho clovek velmi podobny mne. V podstate asi dobrak, ktory do toho spadol. A dokonca, ked mala zle chvile a robila mi problemy, vraj este aj jej dohovaral ze, aby sa ku mne ona lepsie spravala. Ze som nikomu nic neurobil a nezasluzim si to. Ja len neviem, ci su schopni to takej dlhej dobe pre dobro vsetkych ukoncit. On by s nou chcel aj zit. Ale ona nedokaze vziat deti a odist. Tak co teraz?
@silnyclovek Dva roky tie neprejavovala lasku a nehu...vobec ju netrapilo ako to cele prezivas? Ake to musi byt strasne pre teba? Kym ona si uzivala lasku, pozornost, dostatok sexu...toto je absolutne nerespektujuce voci tebe - uvidis, ze casom budes vidiet, ze rovnako nerespektujuco sa sprava aj v inych sferach. Z domu ju predsa vyplatis a ona si vezme (mozno aj s novym muzom) hypoteku a kupi si svoje byvanie. Deti budete mat na 99% v striedavej starostlivosti, teda tyzden budu byvat v dome s tebou a tyzden s mamou. Nebudu to prve ani posledne deti. Toto co pises je len tvoj alibizmus, lebo si slaby na to, aby si jej dal ultimatum...
@silnyclovek ty asi selektivne citas deti si doma nechaj ty a prec posli manzelku cim skor si ona uzije reality joveho zivota tym skor sa mozno vrati
ja som ti pisala ako dieta co take prezilo u rodicov (tiez otec trval na udrzani manzelstva za kazdu cenu) a nedopadlo to dobre trpi sme vsetci
ak chces nieco zachranit pusti ju to skusit (mozno frajerovi budu prekazat deti mozno sam ma rodinu a deti musi byt dovod preco nie su stale spolu ( a nie ty a ani vase deti dovodom nie su
Na nápravu to chce dvoch ľudí, takže to je ťažko. To keď len ty budeš chcieť dať to dokopy, to je k ničomu. Podľa mňa je problémom to, že v dnešnej dobe ľudia skôr zutekajú akoby riešili problémy.
@silnyclovek Ano, postav sa za seba. Tvoje deti, keby to vedeli, by urcite nechceli aby si sa v zivote trapil. Lasku si nasla tvoja zena, posun sa dalej a mas sancu si najst lasku aj ty. To ultimatum je nevyhnutne. Ak ho nedas, ona bude vajatat a nebude si uz do konca zivota ista (stale ta berie ako istotu a po druhom muzovi tuzi). Je sanca, ze ak pojdete od seba, zisti, ze nic nie je take ruzove, ako si predstavovala a vrati sa. Ale musis byt teraz nekomromisny a tvrdy, aby si tvoje city vazila. Ak ma ten vztah fungovat, musi teraz ona bojovat o teba. Ale to sa nesmies chovat ako handra
@silnyclovek Prepáč ale dva roky si mal ružové okuliare a na nič si neprišiel .Doma bol full servis a žena bola kľudná .Niekomu to vyhovuje a potom plače .
@silnyclovek Presne toto ma zaraza ako niekto vie napisat,opusti,rozid sa. Cudzim sa lahko radi. Rozmyslam nadtym,ze keby som bola chlap,tiez by som sa vsemozne snazila zachranit vztah aspon na tej kamaratskej urovni. Neviem si predstavit zit bez deti a vidiet ich raz za dva tyzdne. Jednoducho by som to nedokazala. A vidno,ze aj ty svoje deti milujes nadovsetko a nedokazes bez nich zit. Teraz je rad manzelke,aby ukoncila milenecky vztah a dala sancu vasmu vztahu. Niekedy treba pre deti obetovat vela. Pokial sa nehadate,necitit z vas nevrazivost,tak este mate sancu. Len pozor,aby ste detom nedali mylny vzor,kedy otec bude skakat ako mama piska a to si zoberu aj do zivota. Dupni si a nech to ukonci,ak ma zaujem zachovat rodinu. Mnoho rodicov rozbije rodinu kvoli vlastnej hrdosti. Nevera ty bola vzdy. Aj v minulosti. Ludsky tvor nedokaze byt verny jednej osobe az na pár vynimiek.
@silnyclovek za tou stratou intimity niečo musí byť. Vy dvaja ste prestali komunikovať o vás dvoch, o každom z vás. Tak sa zdôverila inde. Ak ty chces ona odíde? Prečo hádže zodpovednosť za rozvod na teba? Čistý alibizmus🤦♀️ skúste manželskú poradňu a podla výsledku sa zariadte ďalej.
@dadis ja som tiež 3,5 roka cca ostávala vo vzťahu k oki deťom..a sľuby boli, že to skončilo aspoň xykrat...potom som dostala dve sms od herečky, ako medzi nimi funguje chémia a že ho mám nechať ísť, a že mu ničím zdravie chudacikovi...nieco v podobnom duchu som dostala formou sms už teraz od bývalej svokry,lebo od jej synacika som chcela,aby pomáhal v domácnosti..pričom on chodil do roboty, bol unavený a potreboval relaxovať...ale to že ja som sa starala o dve malé deti...mala dve roboty, z toho jedna na 4 smeny...plus domácnosť...na to akosi nemyslel nikto...až keď odišiel z bytu...podotýkam že odišiel sám,ale deťom povedali že to ja som.ho vyhodila...až potom sa aj deti ukludnili...keďže jemu bolo jedno či sa hada pred nimi alebo nie...takže určite len kvôli deťom vo vzťahu neostavat...
Uffff precitala som co to, mat tvoje nervy, vsak nam by strechu asi dvihlo od mojho kriku, prides na neveru a ani nevies na com si, nech si manzelka vyberie…v momente by som bola odstahovana…ked bude vediet ci ostane s tebou plus poradna alebo odchadza potom by som riesila dalej, ale toto mi pride maximalne vyuzivanie tvojich citov aj dobrych umyslov, az ostane sama na 2 deticky, o ktore sa treba starat a k novemu partnerovi s nimi ist byvat nechce, bude mat stale tolko casu a chuti sa s nim vidat? Budovat si lasku v case, ktory ma patrit tebe a rodine je maximalne bezcharakterne a problemy co ju trapili mala vesat na nos tebe a nie inemu…tak som sa nahnevala…
Nečítam čo tu píšu ostatní....ale poznám jeden pár, ktorý si prešiel niečím podobným a dohodli sa tak, že žijú spolu pod jednou strechou... majú podelené úlohy kto , čo, kedy, čo sa týka domácnosti a detí... vychádzajú spolu v pohode... rozdiel je len v Tom, že nie je žiadna intimita... žijú si ako brat a sestra a sú vyrovnaní s tým, že ten druhý má niekoho iného...je to o Tom ako sa nadstavíte a čo ste schopní aj kvôli deťom urobiť....
Si určite veľmi dobrý citlivý človek s chceš to vyriešiť čo najmenej bolestivejšie pre všetkých.....
Držím palce nech to akokoľvek dopadne nech budete mať ten svoj vnútorný pokoj....
@silnyclovek Zbezne som precitala komenty. Vacsina ti radi ukoncit manzelstvo, deti do striedavej starostlivosti, spalit mosty, odstrihnut sa, atd.
Ja jedina ti radim zotrvat, ale byt viacej sebecky. Laske nerozkazes, evidentne citi nieco k vam obidvom. Nevidim do jej hlavy a srdca.
Vies, vela manzelstiev (rodicia, stari rodicia) prekonalo uskalia zivotom, nevery, financne problemy, choroby.
Historia sa opakuje, len manzelia sa rozvadzaju.
Moja rada znie: pokial dokazes zit s tym, ze manzelka ma /mala mimomanzelsky vztah, skus navrhnut manzelsku poradnu. Pokus sa zachranit horiaci dom, najvacsie cennosti so vo vnutri-deti. Pokial to nebude mat kladny priebeh, potom by som riesila manzelstvo rozlukou.
Ak chces, napis mi ss.
Treba ju poslat prec ona sa po case sama vrati s prosikom. Neverim ze ten jej krasavec sa bude starat o 2 cudzie deti este tak male.
@silnyclovek Toto je urcite vymyslene,ved takto sa chlapi nespravaju. A navyse: ziadna zena si popri jedom dobrakovi nebude hladat ineho dobraka ...
@silnyclovek No keď tvrdis že si nebol svety.Aky si bol otec a aký manžel.Vsimal si si dostatočne svoju ženu.
@silnyclovek tvoja žena bude okrem tých všetkých pozitív, ktoré píšeš aj pekné prespekulovana🙂
Veď ty ju celý čas až neprimerane obhajujes chuďa už to mala toľko x na jazyku a aj tak Ti nedokázala ublížiť?až, keď si ju pritlačil to povedala🙂)
Že sa jej nehnusilo každú večer k tebe lihat a mať 2r vzťah a hrať divadlo.Tvoja žena má obrovskú výhru, že to tak dobre s nadhľadom berieš asi s ohľadom na deti.Deti sú čisté, najedene, učí sa s nimi dokonalá žena a kde si ty?v celej Vašej rodine kde je miesto pre teba, tvoje city a pod....
Také bachorky ako, že ona priateľovi povedala,že Ťa nedokáže opustiť, lebo si dobrý otec snáď ani neveríš tomu
Ja nie som za rozvod, ale ani nemám rada tieto alibistické reči a ako niekto písal celú zodpovednosť za jej pochybenie hodila na teba.
Na to či deti pôjdu z rodinného domu do podnájmu mala myslieť skôr ona a nie ty.
Myslím, že Vaše manželstvo je pretkane aj buď tým, že má pri tebe lepší komfort, financie, bývanie, vieš ju zastúpiť pri deťoch....alebo on nemá poriešený rozvod rozvádza sa vôbec či tiež doma klame ženu?Musíš byť naozaj dobrák od kosti, ale trocha kriku a ukázať žene, že by bolo fajn sa rozhodnúť by si mohol Aby sa nestalo, že takto budeš žiť roky a žena Tá bude obdivovať aký si tolerantný a super otec
@silnyclovek podľa mňa on to berie preto tak ľahko, lebo ho to ani až tak netrápi že jeho žena trtka s iným. Druhý človek by sa zosypal a nedokázal by ju mať na očiach. A on ešte by dokázal snou žiť a ešte si nájsť aj milenku .podľa mňa si taký istý ako ona. Lebo normálneho človeka by trápilo že žena zabila vzťah a že ma zradila a neviem si predstaviť s takou žiť a vedieť že sa trtka a ja mám popri tom trtkat s iným. Ani by som nemala chuť na milenca keby som vedela že kvôli milenke môjho manzela sa nám zničil život. Hnusilo by sa mi to slovo. A plus nemala by som chuť na sex keby som vedela že niekto koho lubi trtka inde. Ale ty to dokážeš lebo si ju až tak nelubil.
@silnyclovek Ale manžel nie je len o tom čo dáma urobí aký cit si jej dal .Objatie darčeky kvety.Vsimol si si keď bola u kaderníka.Povedal si jej po čom túžiš v posteli ale to bolo tabu.Ti si jej zobral robota čo si jej dal.