Neverný partner

21. máj 2021

Baby skúste mi prosím povedať nejaký názor, alebo niečo,názor na túto situáciu. Priateľ ťahal dva vztahy súčasne asi pol roka, aspoň ja to tak registrujem podľa rôznych indícií,so mnou však trávil väčšinu času,čiže dalo by sa povedať,že teoreticky bolo všetko ok,boli sme skoro denne spolu aj keď nežili sme pod jednou strechou. Nejako nerozumiem celej tej situácii,nakoľko sme si na začiatku povedali,že ak niekto z nás stretne niekoho vhodnejšieho,tak to normálne bez emócií spolu ukončíme. Nechapem načo sa snažil tráviť so mnou čas a pritom mal aj druhú ženu,nejako to logika neberie. Keď na tú druhú ženu mal evidentne menej času ako na mna a aj ten žene muselo byť predsa jasné,že asi tu nie je niečo v poriadku a tiež nebude jediná.

pribinak
21. máj 2021

Teba takýto akože vzťah baví? Však to ukončí ty

ckocka
21. máj 2021

Tvoja logika nie je jeho logika.

panelacikova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ella_price
21. máj 2021

A? Čo chceš počuť nejaké chlácholivé slová? Ho kopni do prdele a nebuď jak hus domáca. Či vlastne každý to má také, aké si to urobí.

panelacikova
21. máj 2021

napíšem nový príspevok, lebo som zistila, že bol zbytočne dlhý... skúsim krátko... nemyslím si, že s tou druhou sa spolu modlili.
čiže ak ťa zaujíma, čo my na to? tak myslím, že každá ti povie, že ruky preč od takého podvodníka 🙂

zooeynka
21. máj 2021

Lepsie je do dvoch zien zasuvat ako do jednej, nie? Comu na tom nerozumies? Aku logiku hladas? Bude to tak dovtedy, kym mu to tie zeny umoznia...preco by to ON mal menit?

kristin3558
21. máj 2021

No tak akoze som odpadla prave z tej vasej akoze dohody preboha 🤦‍♀️ To akoze si neviem predstavit... a vlastne sni neviem co riesit ten vztah uz od zaciatku (kvoli takejto zakomplexovanej dohode) je uplne jeden velky nonsens...

autor
21. máj 2021

@panelacikova to je ok,veď ja sa nepytam či mám s ním ostať,ale nám bolo podľa jeho slov a môjho pocitu spolu dobre po každej stránke a sex ani nehovorím, v tom sme si rozumeli asi najlepšie

miriam11
21. máj 2021

Hajzlik

ella_price
21. máj 2021

'Podla jeho slov a tvojho pocitu.' Tak s ním chráp ďalej, keď ste si takto rozumeli. Čo ti v tom bráni? Môžeš mať medzitým ďalších dvadsiatich, čo ťa dobre vyklepú a možno tiež podla ich slov a tvojho pocitu to bude super.

kikus7
21. máj 2021

"...nakoľko sme si na začiatku povedali, že ak niekto z nás stretne niekoho vhodnejšieho, tak to normálne bez emócií spolu ukončíme...". Už táto veta hovorí o vašom "vzťahu" dosť. Nechápem, čo teraz riešiš, keď si ochotná ísť do vzťahu za takýchto podmienok. Toto nie je vzťah, toto nie je, resp. nebol Tvoj partner, ani Ty jeho partnerka. Takéto podmienky sa v skutočnom vzťahu nedohadujú.

panelacikova
21. máj 2021

@kristin3558 no skrátka sa stretávali a vypĺňali si voľné chvíle. proste si trtli...
autorka: už rozumiem, poňala som to z opačnej strany. ty vlastne nerozumieš, prečo ti nepovedal o tej inej...... takže som sa vžila do kože toho chlapa a vidím následovné:
ty a ja (čiže chlap) sa spolu stretávame s tým, že dohoda znie, ak si nájde niekto niekoho súceho, tak to ukončíme. ja (chlap) zrazu stretnem ženu, pri ktorej sa mi naozaj rozbúši srdce, ale....... ale chcem vedieť, či je dobrá aj v posteli. a tak s ňou mám pomer. zisťujem, že to ide, ale je tam stále nejaké ale. ale ty si asi predsa len lepšia. možno vášnivejšia, možno bezstarostnejšia... a ja som zrazu v koncoch. jednu (novú) milujem, alebo si to aspoň myslím a stále dúfam, že sex bude lepší časom a druhú (starú-časovo myslím) zase nedokážem definitívne opustiť, lebo pri nej mi ide roztrhnúť gule.... a tak to zatiaľ ťahám na obe strany....
čiže môj záver: rád by som sa jedného dňa oženil s novou partnerkou, ale veľmi váham, lebo som v živote zažil aj omnoho lepší sex, ako pri nej :( som z toho zmätený....

može byť?

janka_23
21. máj 2021

Keby vám bolo tak dobre ako to opisujes nemá ani najmenšiu potrebu tráviť ani len sekundu s inou ženou. Ja neviem ci my zeny sme naozaj také blbé, že uverime mužovi cokolvek?

zooeynka
21. máj 2021

Muzi vedia aj klamat, to si si este nevsimla? Dovolim si zhrnut jeho myslenie - na sex si mu dobra, ale nestaci mu to. Hlada aj dalsiu, ktoru by aj lubil. Kym taku nenajde bude zasuvat do teba a dalsich ktore mu to umoznia. Ked najde tu, ktoru bude lubit tak vsetky ostatne zrusi a zostane len s tou pravou. A ty sa budes cudovat ako je to mozne, ved ste si tak rozumeli....sa zobud!!!!

panelacikova
21. máj 2021

@zooeynka ja som to napísala umeleckejšie vo vyššom príspevku. ty si to zhrnula vecným textom 😀

ckocka
21. máj 2021

Že je mu s tebou dobre predsa nijako nevylučuje že je mu dobre aj s inou.

zooeynka
21. máj 2021

@panelacikova :D ved ine sa k tomu ani neda povedat. Vidime to vsetky len autorka nie....a cuduje sa ako teliatko, lebo ved 'on povedal'....omg

ovaaa
21. máj 2021

Dohodli ste sa, že budete mať vzťah s hľadaním vhodnejšieho partnera. To znamená, že ani jeden z vás neráta s tým druhým. Načo sa trapiš? Charakterovo sa ti vybavil, keď šuká dve a slovo chlapa nemá, keď dohodu porušil. Mňa len udivuje, že o tom vieš, tváriš sa pred ním, že akože nevieš...no ja by som v posteli grc dostala. Ukonči to so vztýčenou hlavou veď chlapov je dosť....

ella_price
21. máj 2021

@panelacikova Takýmto to treba vysvetliť jak sedlákom, inak im to mozog nebere 😀 Ale podla písania, to zas bude nejaká násťročná kočica, čo má tiež dobre chamajdu nezbednú 😀

ivka21
21. máj 2021

Taki chlapi sú hajzlici fakt veríš že teraz keď není snou nenájde si inú a teba nebude mať ako poistku? Alebo časom nevymeni. A sex vo vzťahu teda není to najpodstatnejšie, sú oveľa dôležitejšie veci v živote co ak budeš mat zdravotné problémy a sex nebude,bude utekať zas ta druhou...?

ivca88
21. máj 2021

@zooeynka baby, mne to skôr príde že chlapi a vlastne až ženy sme čoraz viac sebeckejsi.
Myslíme len na seba a nie na druhých.
Prečo by mal mať jednu, keď môže mať obe.
Proste berie všetko čo príde
Najnovšie je taký výraz na to, polyamór. Proste ten človek nechce vzťah len s jedným človekom. Vyhľadáva spoločnost každého, kto sa mu páči.
Avšak tam by mal byť fér a povedať to aj druhej strane ( a nie nasadzovať parohy a poprípade "nosiť domov" choroby 😬).
Nie je nič nevšedné, že sa mu páčia dve ženy. Len je príliš samoľúbi, aby si doprial len jednu.
That's all

kikus7
21. máj 2021

@miriam11 Nielen on je vinný.

@janka_23 Oni nemali vzťah, oni spolu len chrápali. Lebo ak by stretli niekoho vhodnejšieho, ukončia to. Takže nechcite od takých ľudí, aby boli verní a dodržiavali nejaké dohody, ak sa dohodnú na niečom takom zvrátenom. Resp. možno ona cítila niečo viac, keď to tu teraz rieši, ale on ju mal na háku a ťahal to ešte s inou, ktovie s koľkými ešte. Podľa mňa jej na ňom aj záležalo, inak by mávla rukou a na koňovi nerieši, že "jej" bezchrbtový chlap porušil "dohodu" a chrápe aj s inou..

@ivca88 Všetci sebeckí nie sú. To len niektorí. Ešte stále sú ženy i muži, ktorí by ani na takú dohodu nepristúpili. Ešte stále existujú ľudia s hodnotami a zásadami.. Len byť slušný, zásadový už u niektorých nie je IN a skôr je to na smiech, preto máte možnosť vidieť viac takéto zvrátené vzťahy.

kitycat
21. máj 2021

Skratka trtka s vami obomi kym nenajde tu pravu... Co ti na tom nie je jasne? 🤣

lenkakravcova
21. máj 2021

@zooeynka Možnoze ľúbi aj tu prvú aj tu druhú. Však taký Kollár dokáže ľúbiť 10 naraz. 😂😂😂

panelacikova
21. máj 2021

@kikus7
@ivca88
@ivka21
@ella_price dievčatá takto.... aj autorka.....
aj chlapi sa vedia zamilovať. ani tí najúžasnejší manželia by neboli takými, keby vás nemilovali. keby vás nestretli, hľadali by vás alebo ženu s podobnými črtami, vlastnosťami, chémiou.
ja toho chlapa vôbec neodsudzujem. autorka ho nezaujala ako životná partnerka, ale "nemal do čoho pichnúť", videl možnosť pravidelného sexu a tak sa o tom otvorene dohodli. to je v poriadku. potom stretol inú ženu, ktorá sa mu zrejme páči a bol by rád, keby bola jeho, ale v sexe je asi horšia ako táto autorka. a tak chlap rieši obe. čiže chudákom tu je vlastne ten chlap, lebo netuší o tom, že na svete je ešte ďalšia žena, pri ktorej mu aj stáť bude stále a bude ju aj psychicky zbožňovať.
a to teraz myslím bez irónie. ja som si prešla všeličím a rovnako aj môj manžel. ale odkedy sa poznáme, odkedy sme spolu, ani jeden z nás si už nevie predstaviť život, sex, či trávenie voľných chvíľ s niekým iným.. čiže ja toho chlapa neobviňujem, ten sa ešte len hľadá. a autorka by sa nemala čudovať, napokon, mali prakticky otvorený vzťah. ak očakávala, že muž jej otvorene povie, že ide okúsiť ďalšiu, tak bola naivná. a že okúsi, to je jasné, ktorý by šiel z kaluže do blata, že áno? 🙂

panelacikova
21. máj 2021

@kitycat a zase niekto, kto to zhrnul lepšie ako ja 😀

panelacikova
21. máj 2021

@lenkakravcova ale taký, ako je kollár, sa rodí len raz za tisícročie 😀

zooeynka
21. máj 2021

@lenkakravcova kollar lubi len seba. Tie plastove zienky urcite ani jednu. Ale kedze sa mu postavi len pri umelinach tak musi vyhladavat len take...Ale povedzme si uprimne, normalna, mysliaca zena by kollara nechcela ani keby bol posledny na svete...

autor
21. máj 2021

@panelacikova asi si vystihla môj pocit celkom,tak nejako si to vysvetľujem aj ja. Ale viac veci je takých zvláštnych,on ešte nevedel,že ja už viem,že s ňou strávil noc a tak som čakala jeho reakciu a voči mne sa choval ako vždy,bol milý,vôbec nie odmeraný. Čakala by som,že chlap po noci s inou bude voči "stálici" odmeraný alebo sa neozve alebo hocičo iné,ale on bol stále v nastaveni,že sa nič nedeje a všetko funguje ideme ďalej.

panelacikova
21. máj 2021

@zooeynka jemu by stačilo držať doma v pohári kus silikónu a mal by poriešené. ušetril by kopu peňazí 😀